De cartoon vertelt kinderen dat de planeet en iedereen erop zou verdorren als Bill Gates zou verdwijnen.

In een ander voorbeeld van hoe succesvolle globalistische propaganda in kinderprogramma’s wordt verwerkt, wordt in een video voor kinderen uitgelegd hoe vreselijk het zou zijn als Bill Gates zou verdwijnen.

Na zich te hebben voorgesteld wat er zou gebeuren als Batman en Superman er niet meer zouden zijn, richt de video, die is geproduceerd door AumSum, zijn aandacht vervolgens op Gates, de globale drijvende kracht achter vaccins.

De video zegt dat aangezien Gates de derde rijkste persoon ter wereld is, “zou een zeer gerespecteerde miljardair door velen worden gemist als hij zou verdwijnen”.

In de video beginnen twee karakters te huilen nadat Gates, die enorme hoeveelheden geld geeft, vervolgens verdwijnt.

Er wordt op gewezen dat als Gates zou verdwijnen, “de filantropie een grote klap zou krijgen”, en verder wordt beweerd dat als Gates er niet meer zou zijn, de rijken en machtigen van de wereld waarschijnlijk niet langer “de helft” van hun geld aan liefdadigheid zouden doneren.

In de video wordt verder beweerd dat klimaatbescherming en schone energie zouden ophouden te bestaan als Gates er niet was, en dat de slechte fossiele brandstoffen “een comeback zouden maken”.

Om de propaganda nog wat verder door te drijven, leert de cartoon de kinderen ook dat Warren Buffet boos zou zijn als Gates zou verdwijnen, en dat dat een slechte zaak zou zijn.

Er wordt niet vermeld dat als Bill Gates zou verdwijnen, ook zijn pogingen om de globale voedselproductie en volksgezondheidsprogramma’s volledig te monopoliseren en te domineren door middel van genetisch gemodificeerde gewassen en geneesmiddelen zouden verdwijnen.

  Bill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: "Kinderen zijn seksuele wezens"

Iets wat mettertijd ook zou kunnen verdwijnen is extreme honger, die met 30 procent is toegenomen in de 18 Afrikaanse landen waar Gates’ stichting zich aanvankelijk op richtte.

De verdwijning van Gates zou ook de trend van toenemende armoede op het platteland kunnen afremmen, aangezien het aantal hongerige mensen in die landen is gestegen tot 131 miljoen.

Misschien zouden de multinationale agro-industrie en de chemische bedrijven zonder Gates’ massale financiering niet over de middelen beschikken om de biodiversiteit van de landbouwgronden zo doeltreffend te decimeren, en zouden zij hun gepatenteerde synthetische voedingsmiddelen en pesticiden niet zo doeltreffend kunnen doordrukken.

Bil Gates op 03.26

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht

Vorig artikelBanken zullen binnenkort alleen nog leningen verstrekken aan gevaccineerden
Volgend artikelDe “mondkapjesschurft” is in opmars
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Als billy de pijp aan Maarten geeft,gaat bij mij de vlag uit.
  Dit is pure indoctrinatie!
  Gates windows is ook 1 grote rip-off net als fecesboek met suikerberg,ook gejat.
  Maar wees gerust,deze entiteiten krijgen geen gelukzalig gevoel.
  https://www.youtube.com/watch?v=-Cng1uVaBqg&t=1323s&pp=ygUWamFrZSB0cmFuIGJpbGxpb25haXJlcw%3D%3D
  Dat is dan de keerzijde van hun medaille.
  Ik ben trots op wat ik zelf heb bereikt met eerlijk zijn,een vak leren en goed werk te verrichten.
  Dat kan ik van deze parasiet niet zeggen.
  Mogen zijn demonen hem volgen tot de hel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in