usembassykyiv / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Is het je opgevallen hoe snel ons Oekraïne-probleem wegging, verdween, phhhhttttt? Tenminste van de top van de websites van de Amerikaanse nieuwsmedia. Het oorspronkelijke idee, zoals bedacht door de vertrokken strateeg Victoria Nuland van het ministerie van Buitenlandse Zaken, was om van Oekraïne een probleem voor Rusland te maken, maar in plaats daarvan maakten we er een probleem van voor alle anderen, vooral voor onszelf in de VS, omdat het leek op een poging om de Derde Wereldoorlog te starten. Nu is ze weg, maar de plannen die ze heeft gemaakt leven blijkbaar voort, schrijft James Howard Kunstler.

Ons Congres heeft zich tot nu toe verzet tegen het ophoesten van nog eens 60 miljard dollar voor het Oekraïneproject – waarvan het grootste deel wordt witgewassen via Raytheon (RTX), General Dynamics en Lockheed Martin – dus in plaats daarvan stuurde “Joe Biden” de Oekraïnse president Zelensky een paar rollen Laurel en Hardy-films. Het resultaat was de grap van vorige week: vier groepen gemengde Oekraïense troepen en huurlingen van diverse NAVO-leden slopen naar de grens van de Russische regio Belgorod om een opslagplaats voor kernwapens in te nemen terwijl Rusland zijn presidentsverkiezingen hield. Het zag er vast goed uit op het scherm van de oorlogsgaming.

Maar de inval was een fiasco. De Russische inlichtingendienst was er als de kippen bij. De overvallers stuitten op hevig verzet en trokken zich terug in een mijnenveld – dit was de grens, begrijp je, tussen Charkov (Oekraïne) en Belgorod (Rusland) – waar ze werden vernietigd. De Russische verkiezingen werden zondag zonder verdere incidenten afgesloten. Poetin, die het opnam tegen drie andere kandidaten van fracties, won met 87 procent van de stemmen. Hij is blijkbaar erg populair.

  Financial Times: Rusland blokkeert miljardenwinsten van westerse bedrijven

“Joe Biden,’ niet zozeer hier, waar hij doet alsof hij herkiesbaar is met een partij die doet alsof ze meegaat in de grap. Oekraïne staat in de rij om Afghanistan twee te worden, nog een grote schande voor het Amerikaanse buitenlands beleid en “JB” persoonlijk. Hoe lang denk je dat Zelensky in Kiev zal rondhuppelen als Al Pacino in Scarface?

Deze keer zal het arme, belegerde Oekraïne de hulp van Amerika niet nodig hebben om een staatsgreep te plegen. Wanneer dat gebeurt – en dat moet wel, want meneer Z heeft zijn land bijna vernietigd en het geld van de VS voor overheidssalarissen en pensioenen kwam niet op tijd – zullen er vredesbesprekingen plaatsvinden tussen zijn opvolgers en de gezanten van meneer Poetin. Het optimale resultaat voor alle betrokkenen – inclusief de NAVO, of de alliantie het nu weet of niet – zal een gedemilitariseerd Oekraïne zijn, dat weer mag proberen een natie te zijn, zij het in een veel mindere staat dan voordat het een Amerikaanse stok werd om mee te slaan. Het zal aan een korte leiband lopen binnen de Russische invloedssfeer, waar het in feite al eeuwen verblijft, en het leven zal doorgaan. Rusland heeft dus tegen aanzienlijke kosten de status-quo moeten herstellen.

Ondertussen, zaterdagavond, verscheen “Joe Biden” op het jaarlijkse Gridiron diner georganiseerd door de White House [News] Correspondents’ Association, waar hij de balzaal van Intel Community quislings vertelde: “Jullie maken het mogelijk voor gewone burgers om gezag in twijfel te trekken zonder angst of intimidatie.” Het diner, zie je, is traditioneel een plek voor grappen en grollen. Dus dit moet een grap zijn geweest, toch? Probeer je voor te stellen dat The New York Times autoriteit in twijfel trekt. Bijvoorbeeld het gezag van de DOJ, de FBI, de DHS en de federale rechtbank van DC. Instant hilariteit, toch?

  Kiev eiste herstelbetalingen van Rusland - hier zijn ze, inkomend

Toevallig zullen vandaag, maandag 18 maart 2024, advocaten voor de staat Missouri (en andere partijen) in een rechtszaak tegen “Joe Biden” (en andere partijen) in het Hooggerechtshof betogen dat de bovenstaande overheidsinstanties, plus het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, met hulp van het Witte Huis (en het grootste deel van de pers van het Witte Huis), jarenlang bezig zijn geweest om te voorkomen dat gewone burgers hun autoriteit in twijfel trokken. Bijvoorbeeld het in twijfel trekken van de Covid-19 grap van Defensie, de inentingsoperatie van het CDC, de verkiezingsfraude van de DNC in 2020, de Frankenstein-experimenten van de CIA in Oekraïne, de J6 “opstand” en diverse andere uitstapjes die de gewone burgers van de VS werden opgedrongen.

Missouri versus Biden gaat specifiek over de pogingen van de overheid om sociale media te dwingen alle stemmen te censureren die het officiële dogma in twijfel trekken. De zaak gaat over de geboorte van het nieuwe concept – nieuw voor Amerika, in ieder geval – dat bekend staat als “desinformatie” – dat wil zeggen, waarheid over wat onze regering doet die niet mag worden toegelaten tot de publieke arena, waardoor het heel moeilijk wordt voor gewone burgers om het gezag in twijfel te trekken. De regering zal blijkbaar aanvoeren dat ze niet aan het dwingen waren, ze probeerden gewoon de social media-executives over te halen om dit of dat te doen.

Misschien kan een van de rechters zich afvragen hoe het komt dat een hoofdadviseur van de FBI, James Baker, na een korte tussenstop bij een denktank in DC, in 2020 toevallig de baan aannam als hoofdadviseur bij Twitter. Dat was een vreemde switcheroo, vind je niet? En gewone burgers werden er niet algemeen over geïnformeerd tot de herfst van 2022, toen Elon Musk Twitter kocht en zich in de werking ervan verdiepte.

  "Er is geen bescherming!" Nieuwe UAV's van het Russische leger zijn een ramp voor de Oekraïense strijdkrachten

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat de oorlog in Oekraïne en de pandemie gemeen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEUROPESE BOERENOPSTAND: EU Commissie zwicht opnieuw voor boeren, stelt voor meer verlammend ‘groen’ beleid te schrappen
Volgend artikelJapanse onderzoekers waarschuwen voor de risico’s van bloedtransfusies van covid-gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Grappen en grollen doet de Lafaard’s Weghollen.. Twitter en X.. gewoon een reclamebureautje…in haat en desinformatie…het Nutteloos Facebook én co..is zooo ongelooflijk Cave-men/people’s Stupidity..alsook een reklame app.. Zielige Zioninistische maatschappij…

    • GPS, de mobiele telefoon, beide uitgevonden voor militaire doeleinden evenzo als het internet. Oorspronkelijk helemaal niet de bedoeling voor massaal burgerlijk gebruik. Maar….men zag mogelijkheden waar de Stasi en de Gestapo alleen maar van konden dromen. Waar je vroeger iemand moest chanteren/bedreigen om een ander te verraden hebben we nu social media waarbij de mensen zelf en vrijwillig hun hele hebben en houden ter controle aanbieden. Opvallend is ook dat heel die shit van facebook tot instagram en weet ik wat meer in handen is van zionistisch tuig. Achtung ! Feind hort mit

  2. Jullie maken het mogelijk voor gewone burgers om gezag in twijfel te trekken zonder angst of intimidatie.”
    Aldus een dementerende oude man.

    Wat een klaphoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in