Video screenshot / Foto credit: banned.video

Een virale video die de ronde doet, heeft de geschiedenis-tool van Google Earth gebruikt om te laten zien wat massagraven lijken te zijn op Epstein’s Island die werden gegraven kort na zijn arrestatie in 2006, bericht Greg Reese.

In september 2002, in het midden van het eiland, toont Google Earth dat er niets anders was dan een kale hoop aarde. In maart 2005 begon de politie van Palm Beach Florida een onderzoek naar Epstein nadat een moeder had gemeld dat hij haar 14-jarige dochter seksueel had misbruikt. In juli 2006 werd Epstein gearresteerd door de Palm Beach politie op beschuldiging van het prostitueren van een minderjarige. Uren later werd hij vrijgelaten met een borg van drieduizend dollar. Een paar maanden later, in november 2006, laat Google Earth zien dat de voorheen kale heuvel, wat lijkt op massagraven, vers begraven is.

In die tijd wordt Palm Beach County openbaar aanklager Barry Krischer beschuldigd van het geven van een speciale behandeling aan Epstein. En de FBI begint een onderzoek. In 2007 stellen federale aanklagers een aanklacht op tegen Epstein die een jaar lang wordt tegengehouden door de rechtbank. In juni 2008 pleit Epstein schuldig aan één aanklacht wegens prostitutie en één aanklacht wegens prostitutie van een minderjarige. Hij wordt veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf met een geheime regeling met het kantoor van de openbare aanklager om niet vervolgd te worden voor federale misdaden. Epstein zit het grootste deel van zijn straf uit in een werkvrijlatingsprogramma waardoor hij overdag de gevangenis mag verlaten.

  Twaalf onweerlegbare tekenen dat globalisten het einde van de mensheid bewerkstelligen

In juli 2009 wordt Epstein vrijgelaten uit de gevangenis. Een maand later, in augustus, laat Google Earth zien dat de massagraven op de heuvel bedekt zijn. In 2013 wordt begonnen met de bouw van de grafheuvel. In 2017 is de aanleg van wat een tennisbaan lijkt te zijn voltooid. Dronebeelden laten zien dat de hoogte in Google Earth niet klopt, de nieuw aangelegde tennisbaan ligt op een vlakke vlakte omgeven door een aarde berm.

In januari 2018 laat Google Earth zien dat de tennisbaan is gesloopt en dat de aarde eronder lijkt te zijn afgegraven.

In november 2018 begint The Miami Herald met het publiceren van een serie artikelen over de zaak Epstein, waardoor de publieke belangstelling wordt gewekt. In juli 2019 wordt Epstein gearresteerd op beschuldiging van sekshandel. Een maand later doet de FBI een inval op het eiland. In deze periode laat Google Earth zien dat de bewolking het zicht op de heuvel vertroebelt.

Op 10 augustus 2019 zou Epstein zelfmoord hebben gepleegd in zijn cel in de federale gevangenis van New York City.

De volgende beschikbare afbeelding is een maand later in september 2019 en laat zien dat het gebied op de heuvel wordt gebruikt als parkeerplaats voor commerciële voertuigen. In 2020 is het gebied ontruimd en dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven.

In een recente video beweert de propagandistische Megyn Kelly dat we dit jaar misschien van Jeffrey Epstein zelf zullen horen.

Hoewel de meesten geloven dat Epstein is vermoord, geloven velen dat hij nog leeft. Beelden van zijn vermeende lijk lijken een ander persoon te zijn. De vorm van de neus en oren waren anders.

  "Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn" - behalve Bill Gates en andere miljonairs

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry EpsteinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe hemel valt!
Volgend artikelNederland wordt rechts: Geert Wilders zet poging voort om coalitie te vormen en premier te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. hm, dat lijkt idd een ander persoon te zijn in die video op het eind de foto’s van opzij, ik zou er niet raar van staan te kijken, oke een beetje raar dan.

  wat een kwade krachten ‘regeren’ de wereld en hoe groot en uitgebreid dat kwade SSysteem is en hoe diep de Zionisten en hun andere hulpjes overal in zitten, hoe corrupt een zeer groot deel van die lieden zijn.

  dit stopt niet vanzelf en legaal niks aan te doen, immers alles van dat zit in en wordt gecontroleerd door hetzelfde SSysteem… dat kan legaal alleen van binnenuit afgebroken worden en helaas is die macht/kracht over nog veels te sterk…

  legaal dus weinig aan te doen, legally that is 😉

  • Is het al tijd om ons in teams te verenigen en in witte bestelbussen zonder kenteken, met bivakmutsen op en handschoenen aan, huisbezoeken bij Epstein/WEF contacten te gaan doen?

   Ik vraag dit voor een vriend die in oplossingen denkt.

   • Ja ik heb ook zo een vriend. Met veel paraplu’s 😉het schijnt dat die helemaal in zijn om iemand mee te confronteren. Zegt die vriend dan.🫣

 2. Voor 2008?
  Als je niet bij epstein geweest bent
  dan doe je er gewoon niet toe
  Dan ben je een nobody

  Anno 2024
  …. oh my god weet je nog
  Toen en toen stond ik in de rij voor …..
  en epstein was er ook ….
  en er was een massa fotografen daar ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in