Stel je het tumult voor als de professor blank was geweest en haar tirade op zwarten was gericht. Maar omdat zij zwart is en haar tirade op blanken was gericht, is er een oorverdovende stilte in de MSM. Waarom wordt er met twee maten gemeten?

Als de bestuurders van de Rutgers Universiteit ook maar een greintje integriteit aan de dag hadden gelegd – en dat hebben ze blijkbaar niet – dan hadden ze een zwarte professor al ontslagen nadat ze in wezen had opgeroepen tot de eliminatie van het blanke ras, schrijft JD Heyes.

In een verachtelijke, walgelijke tirade op een all-black podcast, “The Root”, zei professor Brittney Cooper, die eigenlijk lessen geeft in vrouwen- en genderstudies en Afrikanastudies (waarom iemand voor zulke nutteloze lessen zou willen betalen is een heel ander onderwerp), dat blanken historisch gezien “toegewijd zijn om schurken te zijn” en dat haar oplossing voor het rechtzetten van die valse bewering en het aanpakken van vermeende blanke suprematie is om “ze uit de weg te ruimen.”

Kijk:

“Ik denk dat blanken er alles aan doen om schurken te zijn,” zei ze tijdens een discussiepanel – waarbij ze wegkwam met een opmerking dat, als een blanke professor dat over zwarten had gezegd, hij of zij voor het einde van de podcast reeds ontslagen zou zijn.

  Diversificatie van de Nederlandse politie: een ramp in wording

Vervolgens beweerde ze dat blanken geen macht of controle over de samenleving willen overdragen aan personen van kleur, “omdat ze zo corrupt zijn” – waarbij ze duidelijk niet op de hoogte was van het feit dat veel grote steden worden geleid door zwarte burgemeesters, gemeenteraadsleden en gekozen leden van de wetgevende machten en het Congres.

“Weet je, hun denken over macht is zo duister en spiritueel bankroet dat ze … bang zijn voor het echt existentieel loslaten van macht omdat ze zich geen andere manier van zijn kunnen voorstellen,” raaskalde ze verder en zei dat ze geen “afdoende” huidige oplossing ziet om de vermeende blanke suprematie aan te pakken.

Vervolgens uitte zij een verachtelijke bedreiging aan het adres van alle blanken: Wat ik tegen jullie wil zeggen is dat we deze klootzakken moeten elimineren,” zei zij, hoewel zij dat snel nuanceerde met de ongelooflijke bewering dat zij “niet gelooft in een project van geweld.”

“Ik geloof daar echt niet in, want ik denk dat onze zielen daar uiteindelijk onder lijden en ik denk dat dit deels een geestelijke toestand is,” zei Cooper opnieuw, ongeloofwaardig.

Sprekend over witte suprematie, voegde de ‘professor’ er ook aan toe dat zij “fundamenteel gelooft dat dingen die een begin hebben een einde hebben.”

“Alle dingen die bij blanken beginnen zijn toch niet oneindig en eeuwig? Ze gaan niet oneindig en oneindig door. En dat is super belangrijk om te onthouden,” zei ze, opmerkend dat blanken nu al “verliezen” door dalende geboortecijfers, verschuivende demografie en stijgende kosten van levensonderhoud (dankzij de partij waar zij op stemt – Democraten).

  Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen

De geboortecijfers van blanken gaan omlaag … omdat ze het zich letterlijk niet kunnen veroorloven hun kinderen, de nieuwere generaties, in de middenklasse te plaatsen … Het is super pervers, en ook, ze verdienen het eigenlijk,” zei ze.

Cooper zei verder dat er pas in de toekomst een einde zal komen aan de cultuuroorlogen, een enorme veronderstelling die betekent dat iedereen in de toekomst een korfgeest zal hebben en allemaal hetzelfde zal denken (wat nooit zal gebeuren, althans niet vrijwillig).

“Kinderen kunnen de kritische rassentheorie wel begrijpen, want het probleem dat rechts heeft, is dat de kritische rassentheorie gewoon het juiste onderwijs van de Amerikaanse geschiedenis is,” zei ze.

Laten we duidelijk zijn: de kritische rassentheorie is op zichzelf al grotesk racistisch, omdat zij leert dat alles aan ons land slecht en verkeerd is sinds blanken de natie hebben gesticht. Maar nogmaals, ook dat is niet helemaal waar; zwarten, autochtonen en Spanjaarden hebben allemaal in zekere mate een rol gespeeld in onze stichting. En laten we duidelijk zijn: het is haar kant van het politieke gangpad (links) die invloeden van andere culturen probeert uit te roeien (zoals het afdwingen van de verwijdering van het Indiaanse meisje van de Land-O-Lakes verpakking en het veranderen van namen van sportteams zoals de Cleveland Indians en de Washington Redskins).

Mensen als Cooper zijn erger dan verachtelijke hypocrieten: Ze zijn culturele kanker.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

  Groepsverkracht meisje vermoedelijk vermalen tot kebab - zaak heropend

Lees meer over:

Vorig artikelGonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waarom
Volgend artikelAmerikaanse huurlingen van de Mozart Group bevestigen de kritieke situatie van de Oekraïense troepen in Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. 80% GELIJK HEEFT DEZE DAME….IN ESSENTIE.. MINSTENS 80%…DE ANDERE 20% ZIJN HAAR EMOTIES…. NOGMAALS 80%…VAN DE wat nu de WESTERSE wereld genoemd wordt… misschien eerder in 90%… HEEFT ZE GELIJK ….tot op met de rest…

   • Ik vind die zwarte racistische spreker wel een enorm goed afgetrainde persoon, ik kan hem alleen benoemen als een idioot maar product van ook een zeer lange geschiedenis racisme in de VS, racisme roept vaak een extreme reactie op he van andere personen, vroeger kreeg je de black pantherbeweging en deze individu, het is een cirkel van het ene extreme naar het andere extreme, hier word niemand beter van, zucht, zet ik nog even save us op van evergrey!!!!

  • Linkse achterlijke snul de blanken hebben de wereld gemaakt en daar profiteerd die vette zwarte trut van anders liep ze nu nog rond in een strooien rok en was ze de regendans aan het doen rond het kampvuur

   • En wat is daar mis mee? Liep ze nog maar rond in Afrika. Dat had betekend dat haar voorouders niet door de ‘zwarte’ en ‘witte’ slavenhandelaars waren weggevoerd uit Afrika. Dan was ze nu huisvrouw met 6 kinderen geweest en hadden wij haar haatpraat niet aan hoeven horen. Haat van generaties misbruik van zwarten. Wat denk je dat dat met een mens doet?

 2. Eerlijk gezegd heeft ze wel goede punten. Ik zeg absoluut niet dat alle blanken zo zijn, duidelijk zijn ze niet allemaal zo, maar velen wel. Kijk bijv alleen maar eens naar onze gevenereerde Piet Hein – ‘Piet Hein, Piet Hein, zijn naam is klein, zijn daden benne groot… Piet Hein!’. Wat ik altijd interesaant vond is dat er onder de blanke verschijning zoveel verschil zit: haarkleur, oogkleur, haarstijl, huidskleur, lichaamsbouw, gezichtsbouw, etc. Zwarten en Aziaten hebben altijd donkere ogen, donker haar. De Aziaten hebben altijd stijl haar. De Afrikanen hebben altijd gekruld haar. Het lijkt alsof ze voortgekomen zijn uit de voedingsbodem van hun territorium, met de stoffen die hun zo gemaakt hebben. De blanken daarentegen lijken uit een heel andere voedingsbodem te komen, het ‘westen’.

  Ik zit maar te peinzen, jongens, het is niet de bedoeling om mensen op FN boos te maken omdat ik de punten van die mevrouw wel herken. Ze drukt zichzelf verder goed uit. Food for thought. (En Sylvana Simons is mentaal gestoord.)

  • Ik ken nauwelijks blanken die zijn zoals zij beschrijft. En ik leef al 60 plus jaar. Ze is gewoon een gek die bewust op die plek gezet is om het gekleurde deel vd bevolking tegen blanken op te hitsen, dat is toch duidelijk. Het mens is knotsgek ! Ze kan niet eens 1 redenering afmaken en dan die kop. Het stomste deel van de gekleurde bevolking zal hier wel genietend naar luisteren, de rest niet. die doorzien heus wel dat ze tegen ons en uiteindelijk tegen elkaar worden opgezet en gebruikt voor een veel grotere agenda van het kwaad…

   • dat is het nog steeds, nu omgekeerde rassendiscriminasi en zwarte apartheid. gelukkig past die afrikaanse autoband ook deze Britnietprofessor ook zo’n Blank Life Matters2

  • @Immortal, ze is echt totaal van de pot gerukt. En dan ook nog agressief, dom, ongenuanceerd, kan niet denken…Wat doet dat mens in zo´n hoge functie en waarom wordt ze daar niet meteen uit gemieterd . Niet te geloven dit. Om je kapot te schamen.

    • Sorry Ron , ik had het beter moeten formuleren
     Op de middelbare school waar ik zat, was slechts 1 oudere leraar een beetje kalend, de rest had een behoorlijke haardos.
     Nu zie ik dat jonge mannen al een kale schedel hebben.

 3. Dit verhaal werpt een nieuw licht op de oorlog in de oekraine, waar blanken elkaar afslachten, en tegelijk het blanke europa financieel wordt geruïneerd, met risico op een kernoorlog en daarmee de totale vernietiging. Biden is de derde presidentstermijn van Obama.

 4. Zonder het blanke ras zouden alle andere rassen nog steeds in het stenen tijdperk verkeren. Kannibalisme en geweld, achterlijkheid en gebrek bestaat nog steeds op grote schaal in Afrika. Zonder ons geen medicijnen, scholing etc.. Bovendien heeft het blanke ras de slavernij beëindigd. Dat hebben de Arabieren niet gedaan! Deze domme negerin is gemarineerd in ongefundeerde blankenhaat, en eigenlijk zouden dit soort idioten geen plaats mogen hebben in een blanke maatschappij. Hup naar Liberia! Ga je eigen continent opbouwen! En niet zeiken om hulp van ons als het fout gaat.

  • Hear hear… en al dat gelul over slavernij verleden. Kijk naar dr hedendaagse slavernij en de slavenhouders… de elites die de slavernij ooit creëerden, runnen nog steeds slavernij. Niet de 99%, maar de 1% die overal de baas is, is de slavenhouder. Mensen word nou eens wakker… we worden al duizenden jaren door dezelfde psychopaten tegen elkaar uitgespeeld. De families en bloedlijnen die alles en iedereen bezitten bespelen ons… 8 miljard mensen worden als vee bespeeld en gemanipuleerd en gebruikt en misbruikt en verkracht, verhandelt en vermoord. De 99,99% is in oorlog met 0,001% psychopaten die alles bezitten en liefde hebben vervangen voor GELD. WIJ zijn allemaal corrupt gemaakt middels het financiële systeem van rentes en schulden. WIJ worden bestuurd door een handjevol demonen. Maargoed, dat hoef ik hier eigenlijk niet uit te leggen, maar het is fijn om het even van me af te schrijven.

  • Monsieur… Geld en macht hebben weinig te doen met cultuur. Dat wat Europa snel heeft doen groeien heeft veel schade aangericht overal op de wereld. Dus ja, deze man slaat door, maar dat is een reflectie van zijn binnenkant. Die van jou dus ook.

  • Ze is een van de vele debielen die voor deze agenda gebruikt worden volslagen idiotie te uiten. In de hoop dat nog grotere debielen er achteraan gaan lopen. Dat lijkt me wel duidelijk.

 5. Zie wat er gebeurd is met Rhodesia. De graanschuur van Afrika. Kijk wat er gebeurt in Zuid Afrika. Het zit hem blijkbaar toch in de chromosomen.

  • @ Renato december 10, 2022 at 15:33,
   Dat klopt wat je schrijft, dat ligt aan de instelling van je roots. Waar de blanken vandaan komen zijn ze sterk afhankelijk van de seizoenen. In de winter groeit er niets, dus zijn ze wel verplicht om zoveel mogelijk voedsel te verbouwen in tijden van het jaar waar wel hun voedsel groeit. Om zo de winter door te komen. Bij de Afrikaanse waar het mogelijk is om 2x per jaar te kunnen oogsten, is het tijdstip van voedsel verbouwen niet zo afhankelijk van het seizoenen. Daar er ook veel voedsel in het wild groeit leven de Afrikanen meer met de dag i.p.v. op de langer termijn waar de blanken rekening mee moeten houden.

   Het verschil tussen de huidskleur van de mensen komt van generaties in een bepaald gebied te leven op de wereld. Zou een neger meer dan 10 generaties in het hoge noordelijke werelddeel wonen en ook het plaatselijke voedsel eten, zal zijn huidskleur zich aanpassen aan de aantal zonuren in dat gebied. Dan zal zijn huidskleur verandert zijn in een blanke kleur. Maar andersom zal het ook exact het zelfde resultaat geven. Dus over wat praten we eigenlijk, het is de onwetendheid van de mensen die praten over verschillen die er eigenlijk niet zijn. Dit wordt ingegeven door externe krachten om zo ons tegen elkaar op te zetten. Zogenaamd omdat dat we verschillend zijn van elkaar. Deze zich zelf noemde professor van een universiteit heeft duidelijk te weinig kennis van de materie waar ze over praat.

  • Albert Zweiser zei al: als je afrikanen als gelijke beschouwd, zullen ze je zeker vernietigen.

   Mijn ideetje voor een politieker:
   –beschrijf de situatie in Afrika eens zoals in 1960.
   –tel eens op, hoeveel geld erheen is gestuurd, door alle landen bij elkaar
   –beschrijf de situatie nu.

   Het verschil zou de investering waard moeten zijn.
   maar het verschil is negatief; dwz: nu is slechterdan toen

   Logische concequentie: stop alle ontwikkelingshulp , stuur Sfrikaanse vluchtelingen retour, en laat de wetten van de vrije markt hun werk doen.

   Willen ze banale moordpartijen uitvoeren; laat ze.oorlogje spelen: laat ze. lui zijn en hele batterijen koters fokken, laat ze.
   Kom na 10 jaarterug om te kijken.
   Dat is de rotzooi dood, en blijven diegene over die de moeite waard zijn.

   Afrikanen schijnen alleen goed te zijn als slaaf.

   • Dat is echt westers denken. Dat alleen veel geld verschil maakt.
    Die ontwikkelingshulp is juist gegeven om de mensen daar afhankelijk te maken.
    Redde men zich daar vroeger door eigen gewassen te verbouwen nu smeken ze om tarwe en gaan ze dood omdat ze het niet ‘krijgen’. Omdat ze afhankelijk zijn gemaakt.
    Er zijn genoeg mensen uit Afrika die dit al jaren en jaren en jaren zeggen.
    Maar de westerse wereld walst over hen heen. Die laat zich zijn belangen in Afrika niet afpakken door slimme mensen uit Afrika.

 6. Eens zien als ze iedere keer in haar auto stapt of het vliegtuig neemt, bedacht en gemaakt door “schurken”. Dankzij die “schurken” leeft ze niet meer in een hutje van bananenbladeren.

  • Wat is dat toch met die Europesen. Een biologisch afbreekbare hut is minder dan een stenen huis?
   De Afrikaan doet pas mee als hij met gebakken steen en plastic bouwt?

 7. Racisme is uitgevonden door de politiek om mensen tegen elkaar op te zetten. Zodat zij lekker kunnen graaien wanneer jij je bezig houd met je druk te maken in de donkere medemens.

 8. Wel, wel, de schurk die in 2014 in de VS aan het comando stond om de Maidan te lanceren en op dit moment nog altijd president behind the scene is en demente biden gebruikt als Iron Head is de zwarte Obama. De vuiligheid die zelfs zijn oorsprong niet bekend maakt nog het feit dat zijn “vrouw” eigenlijk een transgender is Michael genaamd. En de zwarte schurk een sodomiete plurk is. Dit kan alleen in de VS.

 9. De vrouw op de foto is zelf niet echt zwart maar van gemengd ras. Wil zij met haar geflipte racistische geleuter aan echt zwarte mensen bewijzen dat zij ook bij hen hoort? Ook vreemd dat ze haar haar bleekt zodat het lijkt alsof ze rood haar heeft zoals sommige blanken dat van nature hebben, terwijl ze die het liefst van de aarde wil trappen.

  • Blank tegen zwart. Moslim tegen christen. Man tegen vrouw. Hoe dom zijn we eigenlijk met zijn allen? Toegegeven deze tirade getuigd van een duistere binnenkant Wij als leden van het menselijk ras zouden beter geen verschil maken in huidskleur, religie, gender of geboorteplek. We laten ons leiden naar de ondergang met deze aangeleerde haat en grenzeloze domheid.

 10. Ik liep laatst door het dorp en zag een neger op een fiets.
  Ik denk, Hee! Dat is de mijne!
  Dus ik gauw naar huis om te kijken.
  Maar gelukkig was die van mij nog gewoon aan het werk in mijn tuin.

 11. Tja, klinkt wat agressief maar laten we eerlijk wezen.
  Ze heeft wel gelijk, het is een luxe probleem, we hebben weinig kinderen omdat het een luxe geworden is, voor de levensstandaard offeren we veel op.
  Daarom zijn we ook zo gehoorzaam, denk aan de hypotheek, je baan, de lening voor de auto enz. Maar net als onze heldhaftige leiders van het volk hebben veel niet door dat al die slaafjes van de luxe diegenen zijn die hun “voeden”.
  Als er geen geld meer zou zijn voor “opvang” dan zou het westen minder interessant worden.
  Voor de al gearriveerde gasten, die zijn bereid voor hun “rechten” te vechten terwijl wij krampachtig aan ons mobieltje vasthouden om het laatste nieuws te lezen of er al een oplossing is.
  De laatste blanke weerstand tegen het regime wordt net de kop ingedrukt, de boeren.
  De recente evenementen na voetbalwedstrijden geven alvast een indicatie hoe het zal gaan als het minder wordt.

 12. Simpele waardering: dat stomme halfbloed geval heeft de pest in omdat noch de blanken noch de negers haar accepteren.
  Van BLM heeft ze geleerd dat negers meer neigen naar ongemotiveerd geweld.
  Vandaar haar stomme gewauwel.
  Zij hoort in het apenhuis thuis…

 13. Met al het stomme gewauwel over Witten en Zwarten zie ik nog steeds geen verstandige zetten van de White Honkeys. Ik zie ze nog steeds geen miljoenen euro projecten opstarten in Zwart Africa waar ze heel veel geld aan binnen kunnen slepen met gratis woningen voor de ‘vluchtelingen’ die hier constant NederFuckLand binnen geharkt worden. Of is Zwart Africa al helemaal volgebouwd? Zo te zien aan die leuke dierenfilmen op het Witte Nat Geo is er nog zat ruimte in Zwart Africa en de Witte Gates heeft dat land nog niet gejat. Maar wat gebeurt er in het Cracker NederFuckLand? De Witte Politie trappen de Witte Boeren in elkaar, op bevel van de Witte Parasieten Regering, zoals de Witte Parasiet vd Wal en zo. Zodat de Witte Gemeentes het Witte Boerenland kan jatten, om er Zwarte Vluchtelingen op te laten wonen. De Witten doen het elkaar toch aan? Waar lul je over dat dat Zwarte Mokkel op Rutgers een schreeuwerd is? Verder zie ik alleen maar Witten de Witten afslachten in Oekriestan. En Witte Ingespotenen de Witte vax-vrijen tegen de kloten trappen. En de Witte HoReCa doet er keihard aan mee. En dan zijn er de Witte WEFfers die Witte GMO’s willen maken van de Witten. Ik zie die Zwarten nog steeds niet zoveel rare rotzooi uithalen – zoals die Starlinks van je Witte Idool Musk met zijn Witte “free speech” die ook nep is. Waarom toon je niet dat die Zwarte Schreeuwerd er helemaal naast zit, en trap je al die Zwarten jouw Witte NederFuckLand niet uit? Je stemt nog steeds voor die Witte Engerd Rutte en je geeft die Witte Kaag er de schuld van. En wat heeft die Witte Idool Wilders voor je gedaan die 20 jaar dat hij Wit zit te lullen? Geen zak. Witten tegen Witten, Witte Slavernij. Het hele NederFuckLand vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in