De Canadese professor virusimmunologie Byram Bridle wil geen bloed van gevaccineerde mensen, zei hij in een interview met de Nieuw-Zeelandse organisatie Voices for Freedom. Uit onderzoek blijkt dat lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten wel degelijk in het bloed terechtkomen, aldus Bridle.

De professor wees erop dat mensen onmiddellijk na de vaccinatie bloed kunnen doneren aan de Canadian Blood Services. Daarbij blijven de lipide nanodeeltjes langer in het bloed, bericht Uncutnews.ch.

Volgens Bridle moet onderscheid worden gemaakt tussen bloed van gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. “Ze moeten het labelen. Als ik een bloedtransfusie nodig heb, wil ik er zeker van zijn dat ik bloed krijg van iemand die deze producten niet heeft ontvangen.”

“Dit is heel gemakkelijk te onderzoeken,” merkte hij op. “We kunnen gemakkelijk bepalen hoeveel er in omloop is en hoe lang het in omloop blijft. mRNA zou niet lang in het bloed moeten blijven, maar lipide nanodeeltjes kunnen langer in het bloed blijven,” zei hij.

De professor voegde eraan toe dat het spike-eiwit werd aangetroffen in immuuncellen die ontworpen zijn om het eiwit op te slokken en te gebruiken om andere delen van het immuunsysteem te activeren. Sommige van deze cellen, macrofagen genaamd, blijven tot drie maanden na de vaccinatie aan het spike-eiwit vastzitten, aldus Bridle.

Eerder zei hij in het radioprogramma ON Point met Alex Pierson dat dit ernstige gevolgen heeft voor mensen die bloed geven en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “Het komt erop neer dat we een grote fout hebben gemaakt,” zei hij.

  2021 top artikelen: Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer's eigen documenten

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Waarom de gevaccineerden een gevaar vormen voor de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: “Honderden Russische raketten zullen worden gelanceerd – van onze vijanden zal niets overblijven”
Volgend artikelGonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. het komt erop neer dat WE een grote fout hebben gemaakt….WE???? wie WE???? heel wat die van dag 1 doorhadden dat het bs was en wat gebeurde er met ONS??? we werden monddood gemaakt, afgedreigd en geïntimideerd, uitgesloten, belachelijk gemaakt en erger….
  WE…… spreek voor jezelf, niet voor MIJ en ZOVELEN ZOALS IK…..

  • Perfect opgemerkt. Eigenlijk wilde ik er zelf een opmerking over maken.. liet het toch maar voor wat het was en plaatste de link van stichtingvaccinvrij. Ik heb er een schurfthekel aan wanneer mensen te pas en te onpas het woordje ´wij´ gebruiken alsook overige signaalwoorden..

 2. Beste mensen

  Deze richtlijnen volgende is men genoodzaakt gedwongen een vaccinatie als donor bloed van mede labyrints genoten te accepteren
  Immers de nieuwe vervangings boek van de oude bekende Drie is al uit en die heet de CoronaBijbel
  Sommige boeken zoals thora bijbel en koran nu te ouderwets antiek er verlept vermelden het overduidelijk maar die zijn niet meer van toepassing
  Pas op hier word niet gesproken over de echte heilige geschriften
  Maar over die welken in synagogen kerken moskeeën worden bazuint
  M.a.w. de valsheden in geschriften
  Elk aanhanger van een doolhof sekte anders dan welk zelf word aangehangen behoud het recht om de aanhangers van andere labyrinten doolhoven Sekten te vermoorden en op te eten
  Laat staan de echte of gelovigen
  Want nagenoeg al deze zijn al vermoord en achter de kiezen verdwenen van de aanhang van die Satanisten
  De echte gelovigen zagen en zien meestal niet uit als die welk nu mensen heten
  De aardbodem is al nagenoeg leeg uit komen te zien bij wijze van .
  Dat staat er duidelijk in geschreven
  Wie dat erin heeft geschreven en wie dat allemaal hebben gezegd
  Dat doet er niet toe
  Roodhuiden en de Withuiden worden er specifiek in benoemd
  Die hebben ook nog eens het speciaal recht om van het eigen doolhof labyrint sekten geloofsgenoten te slachten en op te eten
  Zie :Tenzij de mens blind is
  Zie live oorlog oekraïne Irak Israel syrië jordanië en meer
  Allemaal lieve onschuldige wezens worden vermoord om met dat cadaver welk overblijft na ziels uitdrijving voor even de buikjes van die etters kleine Satantjes te vullen

  Dank U

 3. En in Nieuw Zeeland wordt een baby ontvoerd door de staat, omdat de ouders niet willen dat hij besmet bloed krijgt wanneer hij wordt geopereerd aan zijn hartprobleem. Ik vereenzelvig mijzelf zeker niet met de roverheden die deze gekte hebben gestimuleerd en zeker niet aan de WEF-leerlingen, zoals Rutte en Ardern.

  • Dat kindje is gestorven ingevolge bloedklonters. Dat was wat de ouders vreesden en de dokters hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen. De media hebben dat natuurlijk niet zo groots medegedeeld als de rechtzaak die de ouders ongelijk gaf.

 4. ‘Eerder zei hij in het radioprogramma ON Point met Alex Pierson dat dit ernstige gevolgen heeft voor mensen die bloed geven en voor kinderen die borstvoeding krijgen’.

  Moet dit niet zijn: ‘die bloed ontvangen’?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in