Technocraten van het World Economic Forum dringen er bij de mensen op aan om vlees en andere voedingsmiddelen die schadelijk voor de planeet worden geacht te laten staan en in plaats daarvan “klimaatvriendelijk voedsel” te eten, zoals zeewier, algen en cactussen.

Het WEF deed deze oproep bij de afsluiting van de bijeenkomst van wereldelite voor 2022 in Davos, Zwitserland, bericht Paul Joseph Watson.

De drang om vlees te vervangen door alternatieven op basis van planten en insecten wordt nog steeds gestimuleerd door de mondiale elites.

Op Twitter werd een videosamenvatting geplaatst waarin het WEF alternatieven promootte voor een voedselsysteem waarvan het beweerde dat het verantwoordelijk is voor twee derde van de wereldwijde kooldioxide-uitstoot.

Een door de organisatie gepubliceerde starterslijst verheerlijkt algen als zijnde “een ideale vervanging voor vlees”, omdat zij een “koolstofnegatief profiel” hebben en hoog zijn in “essentiële vetzuren en een hoog gehalte aan vitaminen en antioxidanten.”

De gids wijst er ook op dat cactussen “grote hoeveelheden vitamine C en E, carotenoïden, vezels en aminozuren bevatten,” en merkt op dat het in Mexico al algemeen gegeten wordt.

“Deze voedselcrisis is echt, en we moeten oplossingen vinden,” zei directeur-generaal Ngozi Okonjo-Iweala van de Wereldhandelsorganisatie.

Reeds in december 2020 publiceerde het World Economic Forum twee artikelen op zijn website waarin onderzocht werd hoe mensen geconditioneerd zouden kunnen worden om te wennen aan het idee om onkruid en insecten te eten en rioolwater te drinken, om zo de CO2-uitstoot te verminderen.

  Hun plan werkt niet

Eerder dit jaar betoogde professor Amanda Little van de Vanderbilt Universiteit dat iedereen in de wereld moet beginnen met het eten van insecten, en dat de goedkeuring daarvan door de EU een vorm van “waardigheid” verleent aan hun consumptie.

In februari zei Bloomberg, een nieuwsuitgever in handen van miljardairs, dat Amerikanen de torenhoge inflatie het hoofd moeten bieden door linzen te eten in plaats van vlees.

Een groep milieu-economen in Duitsland eiste ook dat er enorme belastingen op vleesproducten zouden worden geheven om de klimaatverandering te bestrijden, met oproepen om rundvlees 56 procent duurder te maken.

“Er is geen verslag over wat er precies geserveerd werd aan de 2.500 genodigden die dineerden op de elitebijeenkomst in Davos, en of de eigen dieetvoorschriften van het WEF al dan niet door de deelnemers gevolgd werden,” schrijft Simon Kent.

Als de Cop26 klimaatveranderingsconferentie in Schotland vorig jaar een indicatie was, stonden algen en cactussen niet op het menu.

De aanwezigen daar genoten van gerechten vol ingrediënten van dierlijke oorsprong, die minstens dubbel zo koolstofhoudend waren als de gemiddelde Britse maaltijd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset wordt versneld: Regeringen die consumptievlees kankerverwekkend verklaren, mensen aanmoedigen insecten te eten en privé-autobezit uitbannen


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelWHO lijdt nederlaag nu landen zich massaal verzetten tegen globalistische plannen en weigeren hun soevereiniteit op te geven
Volgend artikelKinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Toen niemand zonder QR code meer naar een restaurant mocht, ook niet buiten op een terras, werd er in het Kamerrestaurant van alles geserveerd.
   Let op !, gesubsidieerd door onze schatkist.!!
   Echt geen maden en sprinkhanen, deze mensen werkten dus niks van de inflatie, ze aten gewoon met subsidie, bijna zielig.
   Wie denkt dat de inwoners van Nederland echt begrijpen dat het in 3 maanden neerschieten van het wild op het eigendom van ONS, de bevolking,(domein “t Loo) naar de voedselbank gaat, gelooft in sprookjes.
   Zielig hoor als je vakantieverblijf in Griekenland ligt, met een dure speetboot, kan je niet naar toe met de fiets, kan je nagaan hoe slim deze mensen zijn die hun handtekeningen zetten onder wetten waarvan wij weten dat er straks niks meer kan dan op een houtje bijten.
   Zelfs even douchen, vooral niet te vaak, ook al ben je incontinent, pure verspilling, goed nadenken, ook al durft er niemand meer te zeggen dat het onfris ruikt.
   Dan , daar verwonder ik me over, blijft het gemeengoed gewoon met vlaggetjes zwaaien.
   Leven die dan allemaal onder een steen?
   Zij hebben toch ook allemaal dingen meegemaakt die vroeger niet voorkwamen?

   • Straks krijgen we hier ook gesubsidieerde euthanasie, net als in Canada. Dan willen al onze oudjes die in hun stront en pis liggen te verrotten wel dood hoor!

 1. Laat die half garen eerst eens zelf het goede voorbeeld geven. Aan zo’n Timmerfrans kan je toch duidelijk zien dat dit menu hem zeker goed zal doen. Niemand heeft zich overigens te bemoeien met hetgeen op mijn bord komt… Biefstukje, braadworstje, schnitzeltje… Die plantenmeuk mogen ze houden.

 2. Elke hersenscheet wordt aangedragen om ‘de planeet te redden’. Niemand gelooft die idioten, alleen zij zelf. De planeet wordt pas gered als dat tuig wordt opgeruimd, dan hebben we al die nutteloze mee-eters minder. Laat klaaSSchaap zelf maar een broodje wesp eten. Hapt zo heerlijk weg!

  • Wier…… daar kun je maar beperkt aantal grammen per dag van eten. Mensen met schildklierproblemen moeten er helemaal voor uitkijken. Door de jodium die erin zit.
   Dus al die hallelujaverhalen over wier en insecten….. In insecten zit chitine en daar moet je ook mee uitkijken. Net als cactussen die je helemaal niet kunt eten, zijn ook giftig.
   Als zijn alle bonensoorten dat ook als je ze niet kookt. Vanwege de lectine die erin zit. En nootmuskaat is ook slecht als je er teveel van eet. Of appelpitten, kersenpitten, abrikozenpitten. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 3. Binnenkort ontvangen Lex + Màx op paleis huis ten Bosch 26 ‘uitblinkers’ voor een lunch. Wedden dat pissebeddenkroketjes op het menu staan!

  • Ik kom niet meer bij…..!
   Laat al die stekelige idioten maar lekker gebakken cactus eten. Of is zelfs bakken milieu-onvriendelijk??
   Laat Bruls er vandaag nog mee beginnen

 4. Dat wat moeder natuur ons biedt….terug naar de fyto, de klazien uit Zalk, de kennis van eeuwen.
  Vlees,vis,groenten,wortelen(aardappelen dus)..de mensheid gedijt hier al eeuwenlang op.
  Het gore stinkende tuig van de wef/who/vn/navo/bilderberg/monarchen/corrupten slaapkamerpolitici en (R)overheden moeten asap worden opgeruimd,ge-elimineerd,verwijderd worden van de beschaving.
  Waar blijven de hooivorken, de gierkarren, de geslepen bijlen?

  • Die WEF-kneuzen als krokodillenvoer? Erg goed voor de planeet.
   Maar eigenlijk ook wel weer zielig voor de krokodillen.

  • Zelf vreten ze de creme de la creme , dus alles wat voor ons verboden word. Tja…
   Ze zullen ook niet aan de craker gaan peins ik.
   By the way, rode cactus is keilekker, zeewier is keigezond en algen daar krijg ik diarree van🙃

   • Een paar keer per week zeewier en je hebt een iodine vergifiting…. Slecht voorje schildklier. Zo af en toe is zeewier prima, maar je moet er niet standaard van gaan leven.

 5. Dit zijn dezelfde afstotelijke creaturen dewelke met privatjet naar Davos zijn gevlogen en zich met loodzware luxuscarossen laten rondrijden om dan mensen te vertellen hoe ze de auto zouden moeten laten staan om de fiets te nemen. En geloof maar niet dat deze wangedrochten kaktussen, zeewier of insecten gaan eten. Water prediken en wijn drinken, dat is hun motto.

 6. En ondertussen de gascentrales in Duitsland sluiten om weer terug te gaan naar kolenstook en olie, juist die 2 producten die voor de meeste CO2 uitstoot zorgen en op punt stonden gesloten te worden om aan de CO2 eisen te kunnen voldoen.
  Waar blijven die klimaatactivisten nu?????? Heeft Greta zich verslikt in een stukje biefstuk?

  • Vergeet niet de biocentrales, die PER UUR 20 cubieke meter regenwoud verbranden……

 7. Het zou prettig zijn als al die wereld economisch forum aanhangers, Klaus voor op, van de hoogste berg zouden springen en al doende de planeet én de mens te redden!

 8. En ik raad ze aan om dat zelf maar te doen. Waar halen ze het lef vandaan om ons de wet voor te willen schrijven. Stel arrogante geflipte psychopaten. Die lui zijn door hun vele geld totaal gestoord.Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen. Totaal van de pot gepleurd. Ik zal er niet aan mee doen. Het kan best wat minder met vlees maar insecten die moeten ze zelf maar eten, mij niet bellen! Ze hadden beter iets aan de hongersnood kunnen doen. Dat zou je ook verwachten van lui die 100 miljard hebben. Die hebben een bepaalde verantwoordelijkheid maar niks hoor. Geen gevoel en geen verstand. Het zijn onmensen.

   • Varkensvlees is gezonder; is qua samenstelling bijna hetzelfde als een mens.
    Uitgezonderd linksen–maar dat zijn geen mensen.

    In 1684 hadden we een goede oplossing; de gebroeders de Wit werden afgemaakt, geslacht en gebarbecued en opgegeten door het volk.
    (personelijk ou ik mijn honden er niet aan wagen…..)

 9. Die WEF-psychopaten, inderdaad gestoord geworden door al hun miljarden, zou hetzelfde moeten overkomen als de elitistische gebroeders De Witt in 1672 (zegge: zestien TWEE EN ZEVENTIG). CO2 is goed voor het ecosysteem op de wereld, het bevordert de plantengroei en dus het leven op aarde. Maar leven, dat is precies wat die eugenetische globalisten haten. De aarde heeft meer dan genoeg ruimte voor tien miljard mensen. Er zijn enorme gebieden op aarde leeg, de mensheid zou zich nog beter moeten verspreiden over de aarde, zoals God de mensheid na de Babylonische spraakverwarring heeft opgedragen. Daarnaast beval Hij de mens zich tot twee maal toe overvloedig voort te planten. Van enige geboortebeperking is in de Bijbel totaal geen sprake. Ook niet van enige milieuzorg trouwens, want daar zorgt God Zelf voor, zoals Hij Noach beloofde. Wel van de aansporing om te genieten van het leven. De mens mag na de zondvloed alles eten wat hij maar wil, ook vlees en vis. Lees Genesis 9-10.

  • De gebroeders De Witt kwamen op voor de belangen van de bevolking van de Republiek (sinds 1648) en stadhouder Willem III (1650 – 1702) pleegde in 1672 een staatsgreep om de Staten-Generaal af te schaffen. Deze neporanje heeft de bevolking opgejut waardoor de gebroeders De Witt in het rampjaar 1672 een afschuwelijke dood zijn gestorven.
   Willem III vertrok met zijn vrouw Mary Stuart in 1688 naar Groot-Brittannië (sinds 1707) om zijn schoonvader Jacobus II van de troon te stoten hetgeen in 1689 is gerealiseerd. De actie staat in de geschiedenisboeken vermeld als the Glorious Revolution en dit is het zoveelste voorbeeld dat overwinnaars de geschiedenis schrijven, letterlijk dus.
   Dark horse Willem III (aka king Billy) heeft ook meegewerkt aan de totstandkoming van de Bank of England in 1694, die anno 2022 nog steeds bestaat en wordt aangestuurd door de Bank of International Settlements (BIS, sinds 1930) in Bazel.

 10. Ach, het zal zo een vaart niet lopen, en mits we wat creatief zijn en kennis over de natuur hebben, zal t moeilijk worden om alle “onkruid’ uit te roeien. Wie zoekt die zal eten vinden, denk maar aan wortels, brandnetel, paardebloem, dennen, paddestoelen enzovoort. Koop jezelf een goede PCP rifle op lucht, en je eet elke dag gratis duif, de bomen zitten er vol van. Sprokkel noten, kastagnes en pluk bessen. Het zijn maar enkele tips voor mensen die de hoop zouden verliezen. En vergeet ook niet dat je heus niet alleen zal staan en op gelijkdenkenden zal kunnen rekenen. Laat je vooral niet bang maken door deze WEF sekte, zij zullen uiteindelijk nog moeten vluchten… of sterven zodra de anarchie uitbreekt.

 11. Ze zouden alle wereldzeeën moeten cultiveren voor genoeg opbrengst. Nu al is een probleem van woekering van invasieve algen die door jachten en schepen worden overgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in