Eind juni kwamen regeringsleiders en denktank machtsmakelaars van over de hele wereld bijeen op de Top voor een Nieuw Wereldwijd Financieringspact in Parijs. Tot de deelnemers behoorden secretaris-generaal Antonio Guterres van de Verenigde Naties, Janet Yellen, minister van Financiën van de VS, Kristalina Georgieva, directeur van het IMF en Ajay Banga, president van de Wereldbank, bericht Alt-market.

Het veronderstelde doel van de top was om financiële oplossingen te vinden voor de doelstellingen om armoede aan te pakken en tegelijkertijd de “planeet-verwarmende emissies” te beperken. Zoals bij alle evenementen die met klimaatverandering te maken hebben, ging de discussie in Parijs onvermijdelijk over internationale centralisatie van macht en de vorming van een wereldwijd consortium om de problemen op te lossen waarvan zij beweren dat soevereine naties die niet kunnen of willen oplossen.

Wat ik de laatste paar jaar echter steeds meer zie, is een convergentie van narratieven – centrale banken en internationale banken maken zich nu plotseling meer zorgen over koolstofheffingen en de opwarming van de aarde dan dat ze zich zorgen lijken te maken over stagflatie en economische ineenstorting. Waarschijnlijk omdat dit al die tijd het doel was en economische ineenstorting deel uitmaakt van het plan.

Globalisten combineren nu de kwestie van klimaatverandering met internationale financiën en monetaire autoriteit. Met andere woorden, ze verbergen niet langer dat de agenda voor klimaatverandering deel uitmaakt van de “Grote Reset” agenda. Ze stellen zelfs voor om de dreiging van klimaatverandering te gebruiken als springplank om mondiale banken meer macht te geven om de circulatie van rijkdom te dicteren en om het bestaande systeem te deconstrueren zodat het door iets anders kan worden vervangen.

De Franse president Emmanuel Macron vertelde afgevaardigden op de top in Parijs dat “de wereld een schok in de overheidsfinanciën nodig heeft” om de opwarming van de aarde tegen te gaan en tegelijkertijd “rechtvaardigheid” te creëren voor minder rijke landen. Hij stelde ook dat het huidige systeem niet geschikt was om de uitdagingen van de wereld aan te pakken.

Presentatoren op het evenement merkten op dat het internationale economische raamwerk door een aantal crises, waaronder de pandemie en de oorlog in Oekraïne, gehavend was, maar richtten zich op “de stijgende kosten van weerrampen, versterkt door de opwarming van de aarde” als reden voor de voortdurende destabilisatie van financiële systemen.

Dit is natuurlijk onzin, maar het past in de narratieve programmering die globalisten proberen te maken door economische achteruitgang te koppelen aan klimaatverandering. In werkelijkheid is er NUL bewijs dat wereldwijde weersverschijnselen vandaag de dag erger zijn dan meer dan honderd jaar geleden, voordat koolstofproducerende industrieën wijdverspreid waren. Er is geen bewezen verband tussen koolstofuitstoot en een specifiek weerfenomeen. De bewering is bedrog. Er is geen door de mens veroorzaakte klimaatcrisis, zoals ik in eerdere artikelen heb uiteengezet en aangetoond.

  Nederlandse Boeren: Nederland een "proefland" voor Grote Reset Agenda, vertelt Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart

Maar hoeveel mensen laten zich wijsmaken dat er wel een klimaatcrisis is, en waar kan die hysterische angst voor gebruikt worden?

De premier van Barbados, Mia Mottley, pleitte (net als veel globalisten) voor een nieuwe rol voor de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds in een tijdperk van klimaatgevaren. Zij stelt: “Wat nu van ons gevraagd wordt, is een absolute transformatie en geen hervorming van onze instellingen…”

VN-leider Antonio Guterres zei dat het mondiale financiële systeem, dat aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd opgezet in het kader van de Overeenkomst van Bretton Woods, niet opgewassen is tegen de moderne uitdagingen en nu “ongelijkheden in stand houdt en zelfs verergert”. Met andere woorden, hij hengelt naar een nieuw woke Bretton Woods.

“We kunnen nu al stappen zetten en een grote sprong maken naar wereldwijde rechtvaardigheid,” zei hij, eraan toevoegend dat hij een stimulans van $500 miljard per jaar heeft voorgesteld voor investeringen in duurzame ontwikkeling en klimaatactie. Er werd ook een plan gepresenteerd om de Special Drawing Rights mand van het IMF te gebruiken als mechanisme om de wereldwijde liquiditeit te stimuleren.

Houd in gedachten dat de fiatstimuleringsmaatregelen van centrale banken en het rentebeleid van mondiale bankiers de oorzaak zijn van de huidige economische crisis. Het was niet de covid, het was niet de oorlog in Oekraïne en het was zeker niet de klimaatverandering. Het waren de banken en hun gebruik van monetaire manipulatie die 40 jaar hoge inflatie veroorzaakten, en dit heeft ertoe geleid dat centrale banken de rente hebben verhoogd tot economische zwakte. Deze strategie heeft in het verleden consequent schuldimplosies en beursrampen veroorzaakt. De bankiers en de globalisten zijn de bron van het probleem, zij zouden niet de leiding moeten krijgen om het op te lossen.

Toch zijn ze hier, ze proberen de controle over te nemen en een ingrijpend herstelplan in te stellen voor de ramp die ze zelf hebben veroorzaakt. Maar waar leidt dit allemaal toe?

  Terminator regisseur zegt "Ik heb jullie gewaarschuwd"

Vorig jaar stelde de VN voor dat ontwikkelde en opkomende economieën zoals de VS en China een soort vermogens/emissiebelasting van minstens $2,4 biljoen per jaar zouden moeten betalen aan een fonds voor ontwikkelingen op het gebied van klimaatverandering, en dat deze rijkdom zou worden herverdeeld onder armere landen. Herverdeeld door wie? Nou, de globalisten natuurlijk.

Andere ideeën die op tafel liggen zijn belasting op winsten uit fossiele brandstoffen en financiële transacties om klimaatfondsen te werven. Dit betekent dat ze van plan zijn om olie en gas te belasten totdat de prijzen zo hoog worden dat het grote publiek ze niet meer kan betalen.

Met name Macron steunde het idee van een internationale belasting op koolstofemissies van de scheepvaart, ogenschijnlijk om vrachtvervoer overzee duurder te maken om de vraag naar productiegoederen te verminderen. Dit is een uitbreiding van de strenge koolstofregels die al worden toegepast op de Europese landbouw.

Dit lijken allemaal onsamenhangende plannen om simpelweg de prijzen op te drijven door middel van verschillende vormen van belasting en het publiek te dwingen minder goederen te consumeren, maar er is hier een veel groter plan in het spel. Het is belangrijk om te begrijpen dat klimaatverandering niets meer is dan een middel om een volledig gecentraliseerd wereldwijd economisch systeem op te zetten, waarschijnlijk onder controle van het IMF, de BIB, de Wereldbank en de VN.

De jaarlijkse betalingen door rijkere landen aan de mondiale institutionele schatkist is een eerbewijs, een blijk van trouw. Het is ook een manier voor groepen zoals het IMF om een systeem van grotere onderlinge afhankelijkheid te creëren. Als er enorme sommen geld door globalistische instellingen stromen en zij bepalen hoe die rijkdom wordt herverdeeld, kunnen ze ook een systeem van beloningen en straffen opbouwen. Ze kunnen landen straffen die hun dictaten niet volgen en ze kunnen voordelen geven aan landen die zich wel aan hun regels houden.

In termen van een nieuw Bretton Woods vermoed ik dat dit allemaal culmineert in een valutacrisis die de globalisten zullen aangrijpen om eindelijk hun CBDC-model (Central Bank Digital Currency) te introduceren. En zodra CBDC’s zijn ingevoerd, zal hun vermogen om de bevolking te domineren compleet zijn. Een cashloos systeem zonder privacy bij transacties en de mogelijkheid om de koopkracht van individuen en groepen naar believen uit te schakelen? Het is het droomscenario van een totalitair.

Het is geen vergissing dat het publiek tegenwoordig constant gebombardeerd wordt met propaganda over de opwarming van de aarde – de machthebbers hebben een existentiële crisis nodig als angstgenerator. Als mensen bang zijn, denken ze niet rationeel na en wenden ze zich vaak tot de slechtst mogelijke leiders om verlichting te zoeken. En een wereldwijde dreiging vereist een wereldwijde reactie, toch?

  Klaus Schwab: 'Alle mensen' zullen 'over 10 jaar een implantaat in hun hersenen hebben'

Rampen narratieven over klimaatverandering (als het publiek de propaganda omarmt) zullen een breed scala aan systemische veranderingen mogelijk maken die niets met het milieu te maken hebben en alles met financiële dominantie.

Belasting op nationale rijkdom en herverdeling. Het opleggen van het IMF en de Wereldbank als bemiddelaar voor wereldwijde fondsen. Het gebruik van de SDR-mand van het IMF als een defacto wereldwijde valutaparaplu. De injectie van CBDC’s en een cashloze maatschappij. Geen van deze dingen zou enige invloed hebben op klimaatverandering, zelfs als het een legitieme bedreiging was.

Maar hoe zit het met het model van de verschroeide aarde? Als het uiteindelijk de bedoeling is om de economie zodanig te vernietigen dat de meeste industrieën sterven, de handel zich terugtrekt en de bevolking instort omdat overleven onhoudbaar wordt, dan zou men kunnen argumenteren dat de globalisten “de planeet redden” door mensen kwijt te raken. Ik neem aan dat als u denkt dat de bevolking in een eeuwigdurende derdewereldstatus houden ons zal redden van de opwarming van de aarde, dat u dan een dergelijke agenda zou kunnen steunen.

Of het doel nu gewoon economisch micromanagement is of de gedwongen liquidatie van productie, het resultaat zou meer macht voor de internationalisten zijn en minder vrijheid en welvaart voor alle anderen.

Ze kunnen het spinnen zoals ze willen, maar wanneer de elites om een “financiële schok” roepen, roepen ze in werkelijkheid om een dramatische verstikking van het systeem zodat het niet langer de bestaande bevolking kan onderhouden. Wanneer ze oproepen tot wereldwijde belastingheffing en eerbetoon in naam van “gelijkheid”, proberen ze niet iedereen even rijk te maken, ze willen dat iedereen even arm is.

En wanneer ze oproepen tot gecentraliseerd toezicht op naties omwille van het redden van de planeet, dan willen ze eigenlijk een wereldwijd bestuur.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTulsi Gabbard laat waarheidsbom vallen: ‘Chemicaliën Bill Gates veroorzaken transgender-epidemie’
Volgend artikelDe persdienst van het Witte Huis zegt dat de Amerikaanse vice-president Harris zich heeft versproken door te zeggen dat de bevolking moet worden verminderd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Pakt alles winsten van de globalisten bedrijven en financiering en elite en investeer die om alles milieu schade te herstellen en de armoede landen te helpen tot die niet gebeurd zitten tegen de burger te liegen. Stopt kopen producten van deze corrupte globalisten.

 2. God zijn dank voor initiatieven zoals BRICS die een stevige stok in de wielen zijn voor deze globalisten.
  Verder dan het collectieve Westen rijkt hun globalistische agenda tegenwoordig niet meer.
  Ik zie in de toekomst idd een Migratiegolf…maar niet van het oosten naar het Westen maar van totaal uitgezogen westerse burgers naar het steeds vrijere , democratischer en welvarender oosten.
  Het Westen beleeft zijn avondland moment.

  • Goed gezien. Er is geen ‘multi-polariteit’. Zeker vanaf de jaren ’90 en waarschijnlijk sinds Mao, zitten de Rothschilds in China. Daar hebben ze de dystopische proeftuin opgezet, zoals de Jezuïten deden in Zuid Amerika met hun ‘reductions’
   https://www.jamesjpn.net/government/the-authors-of-communism-socialism-jesuits/

   Het katholicisme, het vermomde Romeinse rijk, zit achter de communistische ‘nieuwe wereldorde’ – feitelijk – 2000-jaar oude, Romeinse wereldorde, hersteld en wel, conform Daniël 7 en Openbaring 17 en vooral Openbaring 13. De ontknoping van de geschiedenis is zeer dichtbij.

   Voor kenners van de Bijbel zijn er geen geheimen.

  • I sure hope that BRICS is not the real plan of the globalists?! I mean, look at it:
   Brazil: Lula is WEF.
   Russia: Putin “was” WEF but it remains to be seen that he is not fooling us all. After all, he keeps drawing lines in the sand but never ever acts. Meanwhile depopulation goes on, Ukrainians and Russians die. Electric boats in Moscow, he played the Covid hoax well…
   India: Look what and where the PM is going, who he hangs out with.
   China: most totalitarian state on the planet today. Hosts WEF meetings (the ‘summer’ session). Klaus likes China… China is “helping” African nations, building infrastructure. Oh yeah? Just like that, for free?
   South-Africa: playing games like Putin. Reverse Racism is out of control.
   The US and Europe must be destroyed for the Great Reset. Well, that is happening at lightning speed.
   Who says Brics is not owned and created by Davos???

   • There is a time of comming and killing
    So there is a time to must Go be killed
    Eye for an eye Tooth for a tooth
    Bean comes for his wages
    That time has maybe arrived
    Thank You

    • addition
     The Murderer
     Dictator named England with The Evil language English has already dictata the world for a ferry long time
     Now the time has come to change
     Make place for someone else
     An other Evil
     Maybe Russia
     So Whatt
     Let it be

  • het Russische Sputnik vaccin is n eerder conservatieve griepspuit , dus geen uitermate, schadelijk, experimenteel mRNA ‘vax’….

  • Zoek het amerikaanse systeem HAARP eens op en je zult verstelt staan hoe dat die natuurlijke weersomstandigheden kunnen beinvloeden , Eveneens de platen tektoniet om aardbevingen en vulkaanuitbarstingen te veroorzaken. Putin heeft maar 1 convencionele bom nodig om gans noord amerika en canada onder een laag lava en puin te begraven , dwz , een zware bom op yellowstone (caldera).

   • Das nep, er zijn geen lijn toestellen met ingebouwde gif installaties!!! Totale onzin!!Die vliegtuigen kan je scannen met een app, en het weer bepaald of de uitlaatstrepen/condensatie zichtbaar blijven of niet!!!

 3. Beste Mensen

  De enige manier om dit te stoppen
  Daar hebben die Criminelen het helaas niet over
  Wat is dat ?
  Stop dat ge-neukerij door de onder beschermings paraplu Shaytaan = Satan bevindende Tong strelende God Duivel Wezens
  Ego ik trippers
  Ego leid tot Verbeelding Hoogdunk
  Welk leiden tot vernietiging
  ik weet beter jij weet niks syndroom
  ik ga jou de les lezen hoe het moet
  Doe jij dat niet dan ga ik jou voor pampers geven
  Pak slaag tot de dood erop zal volgen
  Zo nee … Dat jij dan als een slaaf voetveeg van mij in dienst bij mij zult komen dienen
  Zonder gezeur
  Dat is zoals het Nu gebeurt
  Jij mag niks bezitten & jij moet gelukkig zijn
  Basta
  In heel eenvoudige taal uitgelegd
  Dat een klein kindje het kan begrijpen
  Over Egotrippers …Studiebol hoofden zoals pRutter figuren
  Of die het ook gaan begrijpen na het lezen en uit het hoofd leren van zoveel ingewikkelde termen
  Dat is ook voor schrijver dezes een raadsel

  Heel makkelijk op scholen bijbrengen niet zoals de gender rommel nu opleggend
  Maar heel subtiel uitleggend van hoe de vork in de steel zit
  Anders gaat Mama Aarde naar de knoppen
  De Hielprik tot onvruchtbaarheid en veel meer andere Kwalen Ziekten is dan ook niet nodig

  Dus alleen maar even liefdevol uitleggen wat er gaat gebeuren
  Mocht men nu geen maatregelen treffen
  Inzicht geven door bepaalde plaatsen te bezoeken en te laten zien met uitleg erbij waartoe dat leid
  Zoals de Hoeren buurt met de neven effecten
  Drugs verslaving en meer
  Zo zijn er tigtal op te sommen zoals de vuilnisbelt verbranding
  Onkosten milieu
  Alles met de neven effecten en teweeg gebrachte schaden Nadelen
  Sloten Kanalen en veeel meer kan men als voorbeeld aanhalen bezoeken met uitleg erbij
  Accu bedrijven hoe het word gemaakt en de Accu afval stortplaatsen
  Het wederom ontbinden tot natuurlijke elementen en de nadelen ervan
  En ga zo maar door met voorbeelden
  Hoe meer Satanisten
  Dus Kinderen Ego ik Gespleten Tong ZoeteGod ZureDuivel mensen hoe meer schade

  Dank U

 4. ze weten het zelf niet meer..nu hun financiële wereld wankelt én doorslaat naar de andere kant vd wereld..

 5. Er wordt door het IMF, Wereldbank, centrale banken en de VN gesproken over rijkdom verdelen. Maar het zijn alle privaat organisaties die nooit daarvoor door de bevolkingen aangewezen zijn. Daar het zogenaamde rijkdom niets anders is dan schuld. Als de centrale bank het huidige fiatgeld aan maakt uit het niets, wordt dat bedrag in de boeken gezet als zijnde een schuld op een natuurlijk persoon. Waar de centrale banken daar 6% rente over berekenen vanaf de introductie in 1913. Vandaar je in de wereld enkel kan werken onder de noemer van de fictieve dode entiteit de natuurlijke persoon en niet op jouw levende naam. Het huidige fiatgeld is dan ook GEEN universeel ruilmiddel, het is in werkelijkheid een slavensysteem. Want de bevolking kan er alleen aankomen door te werken.

  Alle zogenaamde crisissen zijn enkel fictief om zo de rechtvaardiging te schapen om macht over de bevolkingen te handhaven. Om de zogenaamde crisis te kunnen bedwingen. Maar niemand heeft hun daar het recht voor gegeven. Deze charlatans hebben alle een vlotte babbel, maar inhoudelijk zijn ze alle lege hulzen. Op die manier kunnen zij hun zakken vullen op kosten van andere, deze parasieten verzinnen de meest onlogische kostenverslindrede oplossingen. Zodat de globalisten er lucratieve handelsbodems daardoor verkrijgen. Zoals de windmolens die onder de streep een negatief rendement hebben, dit geldt ook voor zonnepanelen. Beide zijn grote chemische rampen voor het klimaat en milieu.

  Wat er nu aan de hand is dat het huidige fiatgeld zijn houdbaarheidsdatum voorbij is. Het fiatgeld is als ware stuk. Heeft geen waarde meer volgens het kondratieff cyclus. Vandaar dat er een nieuwe universele ruilmiddel moet komen als opvolger. Wat ze de grote reset noemen. Maar het voor gestelde digitale CBDC is GEEN opvolger, maar een actieve afpersingsslaven systeem in het beheer van psychopaten die andere maximaal willen uitbuiten en als de slaaf niet meer genoeg voor hen oplevert, als een wegwerp voorwerp afgedankt zal worden. Want de bevolkingen zijn allang door hen ontmenselijkt.

 6. Advies aan de mensen die in ANGST leven, en geen verbeteringen door wijzigingen in de wereld politiek zien.
  Blijf stil zitten en verroer je niet, en als het jullie helpt, steek je hoofd in het zand.
  Of je het leuk vindt of niet, de BRICS + Landen komt met een nieuwe wereld orde, en deze is niet goed voor het FAILLIETE WESTEN.

 7. Gerard,
  Je hebt je huiswerk niet goed gedaan, zoals vele op FN. Veel meelopers en ja knikkers als antwoord op de commentaren. Ook veel nepnieuws als commentaar. Doe beter onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in