Op de cover van het juninummer viert het tijdschrift “pride” met Logan Brown, een zwangere biologische vrouw die zich als man identificeert.

Brown was naar verluidt bezig met een transitie, maar werd onverwacht zwanger terwijl zij een pauze nam van testosteronbehandelingen, schrijft Niamh Harris.

Breitbart meldt: De Britse editie van GLAMOUR Magazine, dat bekend staat om zijn mode-, schoonheids- en gezondheidsthema’s voor vrouwen en waarin invloedrijke vrouwen uit verschillende sectoren aan het woord komen, heeft besloten om transactivist Logan Brown in de schijnwerpers te zetten als coverster voor juni – de pride-maand van de LGBTQ-gemeenschap.

Het tijdschrift introduceert Brown als auteur, vader en “transgender man die onverwacht zwanger werd van zijn partner Bailey J Mills, een non-binary dragartiest in het Verenigd Koninkrijk.”

Brown wordt beschreven als een 27-jarige schrijver “die ook werkt als kinderbegeleider” die momenteel een kinderboek schrijft met de naam “My Daddy’s Belly,” naast een autobiografie.

Tijdens het interview met GLAMOUR verontschuldigt Brown zich meerdere keren voor het feit dat ze door ADHD haar gedachten verloor.

Volgens Brown worstelen zowel Brown als haar partner Mills met ADHD en autisme, waardoor beiden soms “echt overweldigd” zijn.

  De Grote Reset is dood, lang leve de Grote Reset

Brown begint met zich te identificeren als een “trans zwangere man” die “bestaat”, ondanks het standpunt van sceptici.

“Dus het maakt niet uit wat iedereen zegt, ik ben letterlijk het levende bewijs,” zei Brown, terwijl zij beweerde dat “een baby ter wereld brengen in een queer relatie het beste gevoel ooit is”.

De transgenderactiviste geeft toe dat ze “een hele slechte geestelijke gezondheid had toen ze opgroeide” en dat ze constant in therapie was, terwijl ze ook het gevoel beschreef “alsof iedereen naar me keek” toen ze op de afdeling van een vrouwenziekenhuis lag.

“Ik ben verkeerd benoemd door het personeel en niemand heeft zich naar me omgedraaid en gezegd: ‘Gaat het goed met je?’ Niemand heeft me gevraagd hoe het voelt om een transzwangere man te zijn,” zegt Brown, terwijl zij aangeeft dat zij behoefte heeft aan “geestelijke ondersteuning.”

Als reactie hierop gingen velen naar de sociale media om hun verontwaardiging te uiten over de controversiële keuze voor coverstar.

“Levend bewijs van wat? Logan is een biologische vrouw die zwanger werd, zoals honderden miljoenen biologische vrouwen elk jaar doen… waarom stellen jullie dit voor als een man die zwanger wordt, wat biologisch onmogelijk is?” vroeg tv-nieuwslezer en politiek commentator Piers Morgan.

“Dag 1 van Pride Month begint met een zwangere vrouw die beweert een man te zijn en zichzelf een ‘zwangere man’ en ‘vader’ noemt, die op de cover van een van de grootste vrouwenbladen van het Verenigd Koninkrijk – Glamour UK – verschijnt,” schreef internetpersoonlijkheid Oli London.

“Vrouwenblad wordt WOKE!” schreef hij in een andere tweet.

  Het einde van de vrijheid: Explosief rapport uit het VK onthult plannen voor radicale reset en CO2-dictatuur

“Elke baby die ooit geboren is, is gemaakt in het lichaam van een vrouw. Maar er is maar één manier om op de cover van een tijdschrift te komen voor het verrichten van dit alledaagse wonder,” schreef journaliste Helen Joyce.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat maakt een marine?
Volgend artikelWat zou Rusland als een overwinning beschouwen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Pfff, al deze verwarde lui met steun van satanische overheden is om van te kotsen.
  Ik zal ze tot op het bot blijven beledigen want ik weiger mee te spelen met zwangere mannen of jongens die menstrueren. Donder lekker op en dring mij geen mening op, heb je een pik ben je jongen heb je die niet ben je een meisje.
  En waarmee je je denkt te identificeren met je weke hersens interesseert mij helemaal niets en ik doe er niet aan mee, het is mevrouw of meneer.

  • Precies. Frankenstein horrorshow. Wat een arm kind straks dat moet opgroeien tussen een paar gespleten persoonlijkheden.
   Deze verwrongen zieke geesten die hun eigen natuurlijke fundamentale bestaan ontkennen, namelijk je geslacht, kan beter euthanisie aanvragen. Next step is pedofilie en bestialiteit.
   Gelukkig hebben eindelijk veel meer mensen deze satanisch gebroed door.

   De natuurwetten, het gezin, moreel en ethiek blijven overheid. Daar gaat een stuk zwanger

 2. Het gedrocht op de voorpagina van Glamour steekt z’n middelvinger op richting de vader/moeder God. Het zoveelste bewijs dat de eindtijd daadwerkelijk is aangebroken.

 3. Werkelijk om van te kotsen! Ze is verrast ook… Sja, dat kan gebeuren als je vrouw bent, iets met bloemetjes en bijtjes, dan is zwanger worden niets abnormaals.
  Beweren dat ze als vent nu zwanger is, is een vet probleem in de bovenkamer! Zaadjes en eitjes zijn noodzakelijk om een kind te krijgen..

  Nu maar gokken of het kind niet al teveel klappen van de molen gaat krijgen.

 4. Twee mensen die ws een zeer psychisch problematische jeugd achter de rug hebben; ‘krijgen een kind’
  Op zich kan dat goed gaan, met de genoemde kenmerken en in deze situatie lijkt het mij ‘ twijfelachtig’
  Zal ws in therapie gaan bij een wokiewokie psycholoog.

  Kan ook zijn, dat het fake is
  Zoals covid fake is , van de groene bolletjes wokiewokie club.

  Men houdt nu eenmaal van verdeel en Heers bij de bolsjewieken club.

  Triest; zijn de echte transgenders. De 0.02% .
  Die zul je niet zien op een cover.
  Of aanstootgevend gedrag vertonen in het openbaar.

  De Stijging, gelezen, wat ik verklaarbaar vind voor dit fenomeen.
  Is de reageerbuis bevruchting, waar transgenderisme een neven effect van is.

  Natuurlijk hoor je daar de zakkenvullende medici 🩺 niet over.
  “Vila onderhoud in zuid Frankrijk , brengt ook kosten met zich mee”
  Artsen hebben ook rechten 🤡

  • Vorig jaar; plaatjes in omloop van baby’s in zakken, en andere onnatuurlijke processen.
   Buiten een menselijke baarmoeder gegroeid.
   In feite ook vorm van onnatuurlijk proces van het concept zwangerschap.

   Met deze agressieve campagnes kan het zijn dat dit de voorbode is van een groot aantal transgenders die eraan zit te komen.

   • – democratie- heet dit .

    Een georganiseerd systeem van zich zelf gekroonde adel, Voortkomend uit het Griekse en Romeinse (slaven) tijdperk.

    Niemand heeft hierover gestemd
    Wel is de wet aangepast en aangenomen mbt experimenten die nu volgens het boekje niet onder experimenten valt.

  • Plaatjes, verhaaltjes
   De reageer buizers vanaf 20 jaar , zouden dit fenomeen kunnen verduidelijken.
   Echter wie is wie/wat is de vraag.
   Onderzoeken zijn ‘ natte vingerwerk’
   gemanipuleerd, niet te traceren op echte input.

 5. Het begon met acteurs en artiesten, opvullertje hier opvullertje daar, ooglid correctie zus en zo, billen liften, borstvergroting en toen dit niet meer genoeg was om extra aandacht te krijgen omdat het “normaal” geworden was, wordt het dus maar steeds extremer. Geloof nooit dat ze dit doen omdat ze geloven dat zo zijn, alles om de aandacht. Ze geeft in het interview toe dat ze schreeuwt om die extra aandacht.
  Deze mensen moet je gewoon lekker hun gang laten gaan en binnen nu en 25 ruimen ze zich zelf wel op.
  Deze mensen zijn ziek, krijgen nu even hun geile aandachts moment, straks als dat wegvalt kunnen ze het leven niet meer aan!

 6. Nee, het is geen man. Mannen hebben xy-chromosomen in alle triljarden biljarden cellen in hun lichaam. Vrouwen hebben xx-chromosomen in alle triljarden biljarden cellen in hun lichaam.
  This science is settled.

 7. 1. Hoe meer dat ze dat gendergedoe en ander lgtbq+++ op die manier ten toon spreiden, hoe belachelijker het is.

  En … hoe meer weerstand het oproept, met verbaal en fysiek geweld tot gevolg.

  2. “Volgens Brown worstelen zowel Brown als haar partner Mills met ADHD en autisme, waardoor beiden soms “echt overweldigd” zijn.”

  Als ge weet dat ge ziek zijt, moet ge niet aan kinderen beginnen, erfelijke belasting enzo…

  3. Zij is biologisch een niet geopereerde vrouw, maar beweert man te zijn… tja… van wie is ze dan zwanger? Moet wel een biologische man zijn. Als ze lesbisch is dan is ze vreemd gegaan. Ofwel is ze homo… man/man soit 😂

 8. Vuile zorgvreters die transgenders.
  Ik ben in het verkeerde land geboren. Mag ik nu ergens anders wonen? Full gefinancieerd?!!!!!
  Fucking GGZ………

 9. Ze had in het verleden een hele slechte geestelijke gezondheid .een aandoening waar alle transgenders ,homo en pedofielen last van hebben .
  Maar wees gerust in de gestoorde westerse woke wereld staat een korps van hulpverleners voor u klaar voor de beste zorg .een operatie, en transitie verlof , dit alles gefinancierd door de hardwerkende belasting betaler dat dan weer wel
  Mijn hoop is gevestigd op de heer Vladimir Poetin dat het tij nog gekeerd kan worden want de westerse wereld word steeds gekker.

  • Op elke client/leerling wel 5 personen……..een dikke sector.
   Ben niet zo van onderzoekend in etymology. Maar wat is bijvoorbeeld al de pluk-vertaling van
   sector.

   Iets positiefs, of negatiefs?

 10. Ik denk dat ik 3 jarig kind ben (PROEST,, Whoewhahaha, zo leuk joh) en nu mag ik op vele plaatsen gratis mee eten en reizen en op vele plekken gratis naar binnen. Nemen ze me niet serieus? Oke van klaag ik ze aan.

  Ik voel me een 65 plusser en dus wil ik een 65 plus pas.

  Ik voel me een VVDer en dus mag ik overal aan mee graaien.

  Dat gaat onze toekomst worden onder die woke gekte.

 11. Hoewel LGBT in het verlengde lag van een plan om seks samen met anticonceptie en eindeloos plezier voor of achter geheel van voortplanting los te koppelen, om de bevolkingsgroei in te dammen, werkte dit totnogtoe enkel goed bij de blanken. In India en Afrika speelt anticonceptie geen rol. Je ziet het resultaat. De eenheid die is beoogd door feministen en alle sociale wetenschappen en die door de VN is vastgelegd en die in het toilet hangt van iedere asielzoeker waarmee het recht gewaarborgd wordt blanke vrouwen te neuken, en erger zich via hen voort te planten, is puur biologisch en houdt de evolutie van beiden tegen of brengt die terug tot het niveau van de zoogdieren. De VN zegt dat er geen wetenschappelijk verschil bestaat tussen verschillende volkeren met verschillende huidskleur.
  Er bestaan overal vrouwen en mannen. Dus we zijn allemaal gelijk – seks is overeenkomstig aan de hele mensheid, en God is weg. De evolutietheorie draait om biologische evolutie van de soorten en seksen, spirituele evolutie werkt andersom. De geschiktsten zijn dus de grootste debielen. Hoewel negers tamelijk (misschien onschuldig) animaal zijn, zijn de Arabieren puur astraal, emotioneel. De Chinezen zijn rationeel iets ontwikkelder en fysiek inferieur. Maar wat opvalt bij al deze immigranten is hoe snel ze het verongelijkte toontje van de Rotterdammer in de koopgoot overnemen; de integratie, hoe goed ze Nederlands spreken wordt alom bejubeld. Maar nu is ook land- en tuinbouw in de sfeer getrokken van abortus, euthanasie, orgaandonatie, kanker en corona.

  • Blanken neuken ook als konijnen. Vele (draagschap) moeders met een nieuw kind van een ander.
   Zoogdieren……
   Ik dacht dat vrouwen ‘intuitie’ hadden. Die zelfbenoemde oerkracht…..?

   Verder; een sterke onderbouwde reactie van jou. Over die bevolkingsgroepen.

 12. Ah het volgende bedrijf die last gaat krijgen van het Budweiser effect. Laat maar gaan.

  Ik heb t nu al ontzettend te doen met dat kind om meerdere redenen…

 13. Goedverdom hen….die zorgvreters. Ik moet als (grotendeels zorgmijder…niet aan de hand),
  eigenlijk betalen voor hen.
  Ander had en pakje amoxicilline wel vergoed geworden. Anders hoefde ik niet bij te betalen voor lenzen/bril,
  of standaard orthodon-ingrepen.
  Die hele woke vreet van de collectieve zorg. Ook de coronaprikken slachtoffers.

 14. Cognitieve dissonantie ten voeten uit.

  Dit blad is een glossy en heet zelfs glamour. Glamour slaat op vrouwen die sexueel aantrekkelijk willen zijn. Als er iets NIET sexueel aantrekkelijk is dan is het deze te dikke, verstandelijk gestoorde, onopgemaakte, slecht geknipte lelijke vrouw. Ook een subtiel zichtbare grote tepel helpt daar niet meer bij.

  Biogisch, hormonaal, voelt elke man die zich voort wil planten bij deze foto: “NOPE!” Te laat. Pielemans gaat hangen. Geen glamour. Wegwezen.

  Hoeveel moeite hebben ze wel niet moeten doen om dit model te vinden? En dan komen ze met deze vrouw met bewezen psychisch problematische achtergrond aan. Is dat niet gewoon misbruik? Net als dat Down meisje Jolanda dat naakt vastgebonden gefotografeerd werd, gepubliceerd zonder enige schaamte en dan allemaal roepen “oh wat erg”.

  En dan gaan bij iedereen de hersenen op hol bij deze cover van dit modeblad. Zo krijg je immers de agenda er door. Omdat het niet klopt gaan de hersenen redenen zoeken om de feiten passend te maken.

 15. Je vraagt je inderdaad wèl af wat voor halve zool er vreugde aan ontleed om zo’n zijkwijf te bevruchten.

  Het strontvervelende aan dat soort is dat ze verslaafd zijn aan zowel iedere vorm van aandacht, als aan het zwelgen in hun verhampelde en zelfgecreëerde ellende. Verslaafd als ze zijn, maakt het geen donder uit wat je aandraagt……dit soort buigt de beste bedoelingen om naar hun jankbehoefte….vreet energie…..komt alleen maar halen. Brengt niets.

  Kortom….oud genoeg om beter te weten, dus een hopeloos geval. Mislukt leven.
  Volgende keer beter.

  Ik hou ze vér uit mijn buurt.

 16. Walgelijk vind ik persoonlijk en wil kinderen hiertegen beschermen. Prima als je zo wil leven maar niet opdringerig doen richting de rest, daar schiet het bij mij de verkeerde keelgat in. Stop em lekker in waar je wil in je vrije tijd maar sodom en gomorra past niet in een gezonde maatschappij met traditionele normen en waarden.

 17. Met dat laatste probeert die evenzo gestoorde schoftentroep uit de hoerenkast van de politiek ons op te zadelen inderdaad

  Verdeel en heers.

 18. Können wir festhalten, dass diese Perversionen im Jahr 2009 aus der Tiefe der Hölle hervorgekrochen kamen mit der Wahl eines schwulen US Präsidenten Obamas mit einer Schwuchtel namens Mike. Die sich als heterosexuelles Pärchen ausgaben und die Wähler betrogen? Der schwule Makron mit seiner Schwuchtel Jean-Michel und das ganze andere pädophile und schwule Politikerpakt wurden von der Kabale gezielt in diesen Ämter gehoben, um Gesetze zu ändern und der pädophilen Elite ihre perversen Wünsche zu erfüllen. Wer glaubt, dass es im Westen eine Demokratie gibt mit freien Wahlen, hat den Schuss nicht gehört. Auch wenn immer mehr Menschen wach werden, braucht es eine gewalttätige Revolution der Bevölkerung, um sich von diesen Speichellecker der Kabale zu befreien. Die Frage ist, sind wir bereit dazu und wann?

 19. ´Dr. Grossman has exposed the dangers and falsehoods of the sexuality and gender industry since 2006.´
  https://www.miriamgrossmanmd.com/

  ´Verdwaald in Trans Nation:
  Een gids van een kinderpsychiater uit de waanzin
  In heel ons land vinden gruweldaden plaats in dokterspraktijken en operatiekamers van ziekenhuizen. Fysiek gezonde kinderen en adolescenten worden permanent misvormd en soms gesteriliseerd. Die jongeren hebben aangekondigd dat ze transgender zijn, en wij – hun ouders, leraren, therapeuten en artsen – worden verondersteld om onmiddellijk in te stemmen met hun zelfdiagnose en een achterbank te nemen terwijl ze de meest consequente beslissing van hun leven nemen: om hun lichaam te veranderen om, zo wordt ons verteld, ze “op één lijn te brengen” met hun geest.

  Medische, educatieve en overheidsinstanties adviseren ons om de “genderreizen” van nog steeds ontwikkelende, onvolwassen kinderen te ondersteunen, inclusief experimentele medische interventies met slecht bewijs van verbetering op lange termijn.

  Dit zou in geen enkel ander gebied van de geneeskunde aanvaardbaar zijn. Inderdaad, de behandelingen die onze medische autoriteiten en Washington “cruciaal” en “levensreddend” noemen, zijn verboden voor minderjarigen in progressief Zweden, Finland en Groot-Brittannië.

  Dr. Miriam Grossman is een kinder- en jeugdpsychiater wiens praktijk bestaat uit trans-geïdentificeerde jongeren en hun families. In Lost in Trans Nation smeekt ze ouders om het advies van genderexperts en politici te verwerpen en te vertrouwen op hun lef – hun ouderlijke instincten – in het licht van een aanval van ideologisch gedreven desinformatie die hen en hun kinderen naar riskante beslissingen stuurt waar ze de rest van hun leven om kunnen rouwen.

  De overtuigingen dat mannelijk en vrouwelijk menselijke uitvindingen zijn, los van de biologie; dat het geslacht van een gezonde pasgeborene willekeurig en vaak onjuist wordt “toegewezen”; en dat als gevolg daarvan het kind “bevestiging” nodig heeft door middel van medische interventies – deze ideeën zijn gescheiden van de realiteit en daarom gevaarlijk, vooral voor kinderen. De kernovertuiging – dat biologie kan en moet worden ontkend – is een afwijzing van de werkelijkheid en een aanfluiting van wat de harde wetenschap leert over mannelijk en vrouwelijk zijn.

  Dr. Grossman gelooft dat ouders hun kind het beste kennen; Ze weten vooral of ze een zoon of een dochter hebben. Maar momenteel weet in ons land als het gaat om genderidentiteit iedereen beter dan papa en mama. Scholen verbergen informatie voor ouders en helpen leerlingen een dubbelleven te leiden – Patrick thuis, Patti op school. Activisten vertellen kinderen dat hun liefdevolle huizen “onveilig” zijn wanneer ouders twijfels uiten over de nieuwe identiteit van het kind. Omdat ze weigeren hun zoon als hun dochter te zien, kunnen ouders worden gemeld bij beschermende diensten, een ontwikkeling die kan leiden tot de vernietiging van een gezin.

  Lost in Trans Nation (EN) wapent ouders met de munitie om te vermijden, of, indien nodig, te vechten tegen wat veel gezinnen beschrijven als de moeilijkste uitdaging van hun leven. Ouders zullen leren wat ze moeten zeggen en hoe – thuis, op school en indien nodig aan de politie wanneer ze aan de deur verschijnen.

  “Laat je niet verblinden zoals zoveel ouders die ik ken,” waarschuwt Grossman, “wees proactief en laat je voorlichten. Voel je voorbereid en zelfverzekerd om trans, non-binair of wat je kind ook meeneemt naar de eettafel te bespreken. ” Of het nu gaat om de “trans is zo gewoon als rood haar” claim, of de “Ik ben niet je zoon, ik ben je dochter” proclamatie, of de “geef je de voorkeur aan een levende zoon of een dode dochter” bedreiging, zegt Grossman, geen familie is immuun, en elke ouder moet voorbereid zijn.

  Ouders worden wijsgemaakt dat er een consensus bestaat over hulp.ng transjongeren, maar zoals Lost in Trans Nation aantoont, is er een ernstig gebrek aan kennis, is de wetenschap nog lang niet beslecht en woedt er een debat. Professionele normen en behandelingen zijn overal op de kaart en ze worden betwist in rechtszaken en medische tijdschriften. Dr. Grossman bespreekt wat de experts (aan beide kanten) op die locaties beargumenteren – ouders hebben het recht om het te weten.

  Geen enkel kind wordt in het verkeerde lichaam geboren, stelt Dr. Grossman ons gerust, hun lichaam is prima; Het is hun emotionele leven dat genezing nodig heeft. Of je nu te maken hebt met een genderidentiteitsstrijd in je huis, of er een wilt voorkomen, je hebt dit boek nodig om jou en je geliefden uit de waanzin te leiden.´

  https://www.miriamgrossmanmd.com/about-4-1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in