Screenshots YouTube video

Terwijl een groot deel van de mainstream media het heeft over de nieuwe kanker die de koninklijke familie treft, met foto’s van een uitgemergelde en lusteloze ‘Kate’ die de afgelopen dagen op het internet te zien waren, gaat het centrale verhaal dat ik vandaag met jullie wil delen over een man waar je misschien nog nooit van hebt gehoord met de naam Bobby Power, een 40-jarige man uit Alkrington, Manchester, en een man die op 29 februari overleed in Dr Kershaw’s Hospice in Oldham – 15 dagen nadat hij met zijn ‘soulmate’ Jemma was getrouwd, schrijft Stefan Stanford.

Als jeugdspeler van Manchester United in de jaren ’90 had hij een enorme aanhang verworven als ‘influencer’ op sociale media omdat hij een ‘fitnessgoeroe’ en een toonbeeld van gezondheid was (zoals te zien is in de must-watch 1e video onderaan dit verhaal, samen met de voor en na foto’s in het verhaal). Hij hield ervan om bergen te beklimmen en motiverende berichten te delen om anderen te helpen. Op een dag afgelopen zomer was Bobby aan het klimmen en realiseerde hij zich dat er iets mis was, want hij had niet zijn gebruikelijke tomeloze energie tijdens de klim.

Toen Bobby na de klim naar het North Manchester General Hospital ging, viel hij drie keer flauw en nadat een scan had uitgewezen dat hij alvleesklierkanker had (hoewel zeven biopsieën geen uitsluitsel gaven en hij dus geen medische hulp had gekregen), vertelden de ‘voor en na’-foto’s van Bobby hierboven en hieronder, foto’s die niet meer dan 6 maanden uit elkaar lagen, samen met zijn eigen persoonlijke boodschap aan zijn 24.000 volgers, een verhaal dat verteld moet worden. Uit dit verhaal in de Daily Star over Bobby..:

  De situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn

Voor zijn kankerdiagnose ging Bobby drie keer per dag naar de sportschool. Op Instagram deelde hij updates met zijn 24.000 volgers.

Een van zijn laatste updates luidde: “Ik ben een krijger en ik wil dat mijn drie meiden me herinneren als de man en vader die ik was voordat deze ziekte me begon over te nemen.”

Hij voegde eraan toe: “Zes maanden geleden stond ik op de top van een berg. Een week later lag ik in het ziekenhuis met de diagnose kanker. Het is een emotionele achtbaan geweest…”

Bobby laat dochters Loren (20), Kaitlyn (19) en Heidi (12) achter.

En hoewel er een kort sprankje hoop was toen de artsen Bobby vertelden dat hij op de een of andere wonderbaarlijke manier vrij van kanker was, bleek hun hoop en blijdschap van zeer korte duur te zijn toen zijn familie beweerde dat de kanker agressief was teruggekeerd en Bobby complicaties ontwikkelde, met name ‘ascites’.

Een aandoening waarbij bloedvaten lekken in de buikholte, zijn familie kon alleen maar toekijken hoe Bobby snel achteruit ging en ‘cachexia’ ontwikkelde, wat een ernstige spieratrofie is die ook leidt tot ernstig gewichtsverlies, zoals we ook zien op de foto hierboven van Bobby genomen tijdens zijn trouwdag samen met zijn nieuwe vrouw en dochters. En zoals zijn gebroken moeder Estrella zei over Bobby op zijn trouwdag:

“Hij kon niet lopen of zo. Hij was net een klein skelet.”

En met Bobby’s dood kort nadat hij getrouwd was, komen verhalen over mensen zoals Bobby Power in 2024 veel te vaak voor, waarbij zijn eens zo grote lichaam binnen een paar maanden letterlijk wegkwijnt tot een skelet. En terwijl we ons er persoonlijk terdege van bewust zijn dat alvleesklierkanker op zichzelf een absoluut verwoestende ziekte is en dat al vele tientallen jaren is, heeft Dr. William Markis MD melding gemaakt van een explosie van ’turbokankers’ sinds de uitrol van de COVID-vax, waarbij sommige mensen letterlijk binnen een paar dagen sterven nadat ze de diagnose kanker hebben gekregen.

  Amish gemeenschappen die CDC Covid richtlijnen trotseren hadden '90x lager sterftecijfer' dan de rest van de VS

En hoewel we er niet zeker van kunnen zijn dat Bobby’s kanker veroorzaakt werd door het vaccin, omdat we zijn vaccinatiegeschiedenis niet kennen, weten we wel dat de ‘gezondheidsbaas’ van Manchester, Engeland, in augustus 2021 sterk aandrong op het vaccin voor iedereen, zoals in dit verhaal wordt gemeld. David Regan, directeur volksgezondheid van Manchester, smeekte jonge mensen om zich ‘zo snel mogelijk’ te laten vaccineren om de strijd tegen de pandemie voort te zetten.

Denk je dat Bobby ook het advies van David Regan heeft opgevolgd en zich heeft gehaast om ‘de vax’ te halen?

Het verhaal in de Daily Mail van 25 maart over ‘Kate’ getiteld “Alarm over mysterieuze kanker-epidemie die 50-jarigen zoals Kate Middleton treft terwijl wetenschappers zich haasten om de oorzaak van de opzienbarende toename te vinden” sloeg de spijker op zijn kop, hoewel de gigantische olifant in de kamer volledig werd vermeden.

Met de waarschuwing voor een ‘enorme piek’ in deze mysterieuze en verwoestende vormen van kanker, maar dat ‘wetenschappers’ geen idee hebben wat de oorzaak is voor zo veel van hen, verbaast het ons niets dat geen van hen het heeft over de ‘vaccins’, want als ze dat wel deden, zouden ze waarschijnlijk net zo behandeld worden als dit blog al jaren door ’the blob’ waar James Howard Kunstler regelmatig over schrijft.

Als ‘big pharma’ en het Pentagon hun zin hadden gekregen, zou je nooit hebben gelezen over alle jonge en gezonde mensen over de hele wereld die nu op mysterieuze en plotselinge wijze sterven, zoals Dr. Makis MD waarschuwt in deze substack blog. Die aantallen blijven maar toenemen, waarschuwt Dr. Makis ons.

  Viervoudig geprikte 30-jarige bodybuilder Joesthetics besprak veranderingen in zijn bloedwerk drie weken voordat hij plotseling stierf aan een aneurysma

En als de deep state devianten hun zin hadden gekregen, zou je nooit de kans hebben gehad om te lezen over het aan het Pentagon gelinkte Deagel Report en hun bizarre voorspellingen dat de VS in 2025 een bevolking van ruim onder de 100 miljoen zal hebben, wat betekent dat het aantal tussen nu en dan met meer dan 200 miljoen zal moeten dalen. We verwachten niet dat die voorspelling uitkomt, tenzij er hier in Amerika een nucleaire oorlog uitbreekt.

Dus terwijl de video ons het hartverscheurende verhaal van Bobby Power laat zien, inclusief beelden van dichtbij en persoonlijk terwijl Bobby in de bloei van zijn leven was, bevat de video ook beelden van Bobby nadat hij door deze kanker in een skelet was veranderd, wederom van dichtbij en persoonlijk terwijl hij in het ziekenhuis en elders lag.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralië start officieel onderzoek naar stijgende oversterfte
Volgend artikelHet voortbestaan van Oekraïne staat op het spel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. De moeder van mijn buurman precies hetzelfde, turbo kaker gezwel van 3 kilo, op verschrikkelijke manier gestorven in een hospice, de overheid met het gedram bijna iedereen gek en bang gemaakt voor niets anders dan een seizoens gebonden griep.

  • Constant door de ambulances voorbij in mijn gemeente als je dan met je buren er overhebt dat weleens door de prik(zelf zijn ze wel allemaal geprikt💉😜)dan kijken ze je aan of je een alien bent maar volgens mij diep in hun hart weten ze het wel 🧐dan moet ik mij inhouden om niet in lachen uitbarsten 😜🤣🤣🤣🖕💉⚰️

   • Mijn oom vorig jaar zomer, turbo alvleesklierkanker. De moeder van m’n ex pasgeleden, volledig uitgezaaid en niet meer te helpen (dat deden ze dus ook gewoon niet!! Vuile smerige bloedhonden, karma pakt jullie nog wel!) Alles in mij wil dit zooitje uitmoorden, maar dat maakt mij geen haar beter.. dan maar los op de boksbal

   • Mijn 83 jarige tante ook. 3x jab en leverkanker. De familie zwijgt, want het is een taboe. Maar iedereen weet het. Zelf zijn ze ook allemaal volgeplempt met die teringzooi. Het wachten is op de volgende. I rest my case.

  • Ik had een sportleraar meer dan veertig jaar geleden , en die rookte .
   Toen ik hem daarover vroeg zei hij ; ‘ je kan wel roken , maar je moet blijven sporten ‘
   Hij was ook bokser , en had zijn neusbeentje laten verwijderen .
   Niet om roken te verdedigen , maar er worden natuurlijk vele schadelijke stoffen
   toegevoegd aan tabak sinds een lange tijd .
   Als tabak in zijn pure vorm ronduit slecht zou zijn , dan zouden vele volken allang uitgestorven zijn.
   Het werd gebruikt door oude stammen op meerdaagse tochten of jachtpartijen om de
   honger te stillen . Boeren plantten tabak en sproeide de sap daarvan over hun gewassen ;
   het is een natuurlijke pesticide dus beter dan al dat chemische shit !
   Deze man is gestorven aan iets , maar het roken was niet de oorzaak .
   Jou stelling is in zijn pure vorm natuurlijk 100% correct .
   Groetjes aan allen !

   • “Als tabak in zijn pure vorm ronduit slecht zou zijn , dan zouden vele volken allang uitgestorven zijn.”

    Dat is een onzin argument als je een regel ervoor stelt dat er nu veel schadelijke stoffen aan worden toegevoegd, momenteel sterft er ook geen volk uit door tabak met toevoegingen.
    Sommige rokers worden daar nu ook oud mee, maar inhaleren van welke rook dan ook is en blijft ongezond.

    • Dat is net zo’n onzin argument als beweren dat tabak perse slecht is, wat uw argument lijkt te zijn.
     Tabak en nicotine in pure vorm hebben ook heilzame werkingen. Dat geldt trouwens voor de meeste stoffen die ook giftig zijn in hogere dosis.
     Dat kan dan weer niet worden gezegd van alle gore chemische zooi die ondertussen overal aan wordt toegevoegd, met name het voedsel.

     Daarnaast zou u er goed aan doen de post nog eens goed te lezen. R beweert in feite alleen dat deze man niet aan roken is overleden en beweert niet dat roken ongezond is.

     • Ook dit slaat weer als een tang op een varken.

      “er worden natuurlijk vele schadelijke stoffen toegevoegd aan tabak sinds een lange tijd”
      “Als tabak in zijn pure vorm ronduit slecht zou zijn , dan zouden vele volken allang uitgestorven zijn.”

      Met diezelfde logica kan ik stellen: tabak is ronduit slecht. Waar zijn al die indianen die dat vroeger rookten? Morsdood.

    • Hetzelfde kan gezegd worden voor water.
     Maar neushoornhoorn poeder schijnt nog veel beter te werken. De Chinezen zeggen het, dus het moet wel echt waar zijn.

  • het gaat er niet om of je rookt, maar wat je rookt.
   in cigaretten zit alleen maar tabak om de de gifstoffen te dragen
   rookwaren zijn al net zo vergiftigd als etenswaar

 2. Geloof politic niet, de meeste doen niks anders da liegen. Vergeet ook niet dat politici vaak beperkte praktische kennis hebben, zijn vaak opgeleid in geschiedenis of rechten, maar geen engineering of science in ieder geval. Sterkte voor de nabestaanden.

 3. Kate heeft geen kanker, dat is verzonnen omdat ze naar het schijnt vermoord is door de Illuminati. Die filmpjes van haar zijn fake en eventuele foto’s is een dubbelganger.

  • Op welke foto zie je dat, en hoe ziet die er uit?
   Zowiezo zijn die tattoos niet gezond zeker zoveel niet, die inkt vervaagt en hoopt zich op in je klieren. Zeggen ze er nooit bij in de tattoo shops.

   • @Vince Duidelijk te zien op bovenstaand filmpje. Het alziende oog van de Illuminatie. Dan heeft hij de prik niet gehad en is hij niet dood denk ik. Waarschijnlijk 1 groot toneelstuk om mensen bang te maken voor de turbo kanker zodat ze straks allemaal in de rij staan voor de nieuwe prik van Pfizer: een prik tegen kanker.

    • Hij ziet er niet bepaald gezond uit op die foto. Als dat inderdaad voor en na is met een verschil van zes maanden, kijk ik er niet van op dat hij nu dood is.

    • ….. dan is hij dus niet geprikt! .. dat weet ik niet zo zeker!

     Hoeveel mensen lopen er niet rond met satanische afbeeldingen op hun lichaam, voelen zich zwaar aangetrokken tot het kijken naar horrorfilms, lopen er bij in een Goth look, laten zich piercen ( doorboren!! ). Mensen die hun paarse sjaaltje en zilveren ringen niet kunnen missen.
     Als je bovenstaande mensen vraagt krijg je het antwoord “ weet niet ik vind het gewoon zo mooi!?”
     Alles waar je buitengewone belangstelling voor hebt of moeilijk los kunt laten is verdacht. Veel mensen hebben 2e hands meuk in huis waar ze om onbegrijpelijke redenen aan gehecht zijn, bezeten rommel, foute krachten die mensen hun huis binnen willen komen.

     Ik ken een stel die al 20 jaar bij elkaar zijn, op een gegeven moment beginnen ze elkaar dagelijks de tent uit te vechten en dreigt het uit de hand te lopen. Ik kik eens in de boekenkast en haal daar de softcover “Heks”uit, zij zegt, ja dat was op tv, zo,n leuk boek!!! Ik pleur het in de papier container en binnen een paar dagen was D rust terug in huis!

     Leer de signalen kennen mensen, en wees objectief naar je eigen drijfveren, kennis is macht.

   • De bovenonsgestelden laten zich niet tatoeëren en geen piercings plaatsen, want ze zijn veel beter dan het goyim/ sheeple op de hoogte van de bijwerkingen op lange termijn.

 4. Zo loopt het met velen die klakkeloos de gifspuit tot zich genomen hebben om m.b.t. de gevolgen zich bij wijze van spreken niet 1 seconden bedacht hebben om de schreeuw van mensen die wel op de hoogte waren te aanhoren en zelfonderzoek te doen op allerlei alternatieve media en op social media zijn constant waarschuwingen van vooraanstaande artsen en mensen gekomen die het narratief van de overheden met vele bewijsstukken in twijfel trokken maar nee dat waren de aluminium-hoedjes en nog veel andere denigrerende termen waarmee duidelijk werd gemaakt dat deze wappies niet helemaal spoorden.
  Wat was het toch mooi gewoon het vaccine nemen en de vakantie kon geboekt worden, van de werkgever een schouderklopje en van de (huis)arts cq assistente een brede lach bij het verlaten van de executie ruimte.
  Nog sterker werden mensen die zich bewust niet lieten gifspuiten en muilkorven door velen die nu op de blaren zitten/zaten als uitschot behandeld.
  Maar ondanks de hele situatie heb ik toch medelijden en in zekere mate medeleven met de slachtoffers van dit gigantische misdrijf.

 5. Ik zie het in mijn naaste omgeving gebeuren, bij mijn vriend.
  Hij vermagerd wekelijks, hij eet niet meer drinkt water of limonade, krijgt steeds meer minderlucht.
  Hoelang nog?????

  • Er zijn vele verwijzingen naar mogelijke medicatie voor deze werkingen van de Mrna-shots .
   Ivermectine , vitamine b12 , d3 , dennennaalden-thee , vitamine C , aspirine , etc , etc , …
   Overweeg het onderzoeken van deze mogelijkheden en probeer je medemens te helpen .
   Op zijn minst kunnen we het beste doen om het lijden zoveel mogelijk te beperken .
   Kijk ook naar cbd-olie . Al het genoemde kan direct mee begonnen worden , want het zijn allen
   goedgekeurde producten vrij in de handel te verkrijgen middelen .
   Wees niet bang om hier te vragen ; er zijn veel Front-Nusers die hier verstand van hebben !
   Succes

    • Nattokinase, curcuma en quercitine kuur voor verwijderen van de spike-eiwitten en tonderzwam voor genezing van de lever die de lipidenanodeeltjes moet verwijderen. Dit laatste kan ook door vasten gedaan worden.

   • ‘probeer je medemens te helpen’.
    Heb ik 3 jaar geleden bij diverse medemensen geprobeerd toen ik een vroegere wakkere was. Ben nu door meer dan de helft van hen uitgekotst. Ze willen niet meer met me praten. Zelfs een broer en zus die ik probeerde te beschermen zetten me in de zeurhoek. Ik gaf hen diverse links naar gerenommeerde onafhankelijke wetenschappers en andere degelijke links maar de slapende struisvogelschapen zaten/zitten alleen maar te kijken naar de Nederlandse Propaganda Omroep.
    Er zijn erg veel coma-patiënten. Het is de grootste misdaad tegen de mensheid in de hele geschiedenis.

 6. Gewoon je gezond verstand gebruiken. De overheid beliegt ons al jaren om er financieel gewin aan over te houden. Herinnert iemand zich nog de propaganda om margarine en melk te promoten? Ook toen werden we al vergiftigd omdat de overheid met een boterberg en melkplas in hun maag zaten. Welk zoogdier drinkt zijn hele leven melk? geen een ! Drink water, eet natuurlijke producten en niet die shit die de supermarkten verkopen. En net zoals bij een huis…..ventileer. laat je af en toe helemaal gaan. Genoeg schapen om eens helemaal verrot en stijf te schelden, dat lucht op. Nou ga ik effe een lekker sjekkie roken en een edel watertje drinken.

 7. Roken en roken is twee…21 jaar jonger dan ik (74)…en de moeder van mijn zoon ligt op sterven… maar mijn Marlboro laat me Nooit in de steek, Klopt haar 2 pakjes Marlboro p/dag..is nu eindig… alleen jammer voor mijn 28 jarige Zoon..Ps mijn beste vriend rookt een 4 a 5 sigaretten p/dag… is beter dan te stressen zeg ik hemzelf … niet/nooit gerookt…Pps ook géén Vaccins Gifspuit… Puur 🩸🩸💪

 8. smoking is not so much of a problem , but chem-trailing is ! Thanks to all the awake readers of Front-nieuws we can see that most of our problems are delivered by aerosols delivered by means of aeroplanes constantly polluting our skies with poison…..look up to the skies above !

 9. Voor de mensen die bij dit draadje iets over wel of niet roken zeiden….

  De overheid liegt over ALLES. En dan zouden ze NIET liegen over roken ? In de eerste 15 jaar na WO II zijn er wereldwijd duizenden proeven gedaan op het gebied van kernenergie.
  Men werd bang voor de mogelijke claims van miljoenen mensen over het schaden van hun gezondheid.

  Tja, om een lang verhaal kort te maken. Men zocht vanaf ongeveer 1960 een zondebok en dat werd de sigaret.
  De bijgevoegde link las ik meer dan 10 jaar geleden al, kostte even tijd om te lezen, maar vond ik wel een ware openbaring over hoe het een en ander echt in elkaar stak.
  Er zijn meer links te vinden over de voordelen van het roken maar ik laat het even bij deze ene:

  https://www.sott.net/article/226999-Smoking-Helps-Protect-Against-Lung-Cancer

  Nog een kort verhaaltje dan. Op radio M Utrecht ( fm 93.1 ) is er soms een onderwerp over huisdieren. Een jong vrouwmens, dierenarts, beantwoordt dan vragen welke door luisteraars gesteld worden.
  Eén keer ging het over de schrikbarende toename van het optreden van kankers bij honden en katten. Daar kwam het fenomeen ” meeroken ” wéér om de hoek kijken.
  Zij stelde: in het huis waar je hond of kat ” woont ” , zou het beter zijn als je als eigenaar van het beestje niet in huis zou roken….., ik verslikte me in m’n halve liter budgetbier.
  Zo valt er óók in deze barre tijden elke dag wel wat te lachen.

  • Kanker bij huisdieren komt gewoon door de enorme rotzooi die ze in het voer stoppen. Op vlees gedijen ze het best, maar afgezien van een handjevol eigenaren blijft iedereen die rotzooi aan hun “geliefde” huisdier geven. Omdat het te duur is, dat dus.

   • Verdienmodel!!!! Word toch wakker mensen, ook de meeste huisdieren die wat mankeren, mankeren helemaal niks!! Wederom staat en valt het met een diagnose en jouw blinde vertrouwen in de dierenarts.. tuurlijk is het voedsel voor dieren slecht, hoort bij het verdienmodel. Dan nog, geen dierenarts betekent geen diagnose.. laat dat beestje het zelf oplossen met het immuunsysteem. Dierenarts, huisarts..arts..land het al? Ik heb medicijnen bezorgd voor Brocacef, ook aan dierenartsen! Medicijnen voor dieren???? Wtf!! Welk dier in de natuur gebruikt medicijnen? Hou je dieren thuis alsjeblieft, breng ze niet meer naar de gifmengers

 10. Natuurlijk klimmen rokers gelijk in de gordijnen en zeggen dat tabak/sigaretten geen kwaad kunnen doen en geen COPD en of longkanker en andere ernstige ziekten ervan kunnen krijgen, gewoon weer die slappe emotionele reacties die het goede gevoel in het hoofd verzieken bij het lezen van de reacties van de andere reguurders.

  Natuurlijk zijn er mensen die hun hele leven gerookt hebben en toch een bijzondere hoge leeftijd hebben bereikt, mijn opa was zo’n figuur sigaren en niet van die dunne sprietjes maar die dikke gestroomlijnde bruine torpedo’s hij werd in de 90, uitzonderingen vormen de regel, van mijn part mag iedereen zich de kinkhoest roken.

 11. Herkenbaar.. mijn opa en oma van mijn vaders kant, respectievelijk 92 en 96 geworden.. m’n opa heeft vanaf z’n 11e jaar tot aan z’n dood zware shag gerookt, m’n oma heeft nooit gerookt. Oma aan moeders kant was een kettingroker.. overleden aan longkanker op haar 51e.. het grote verschil is wel dat mijn opa en oma aan vaders kant nóóit een ziekenhuis of huisarts bezochten, nóóit!! M’n oma van moeders kant was vaste klant van de “medici”.. dat bewijst nog niks maar zet wel aan tot nadenken toch..?!

  • Ik heb het al vaker gezegd.. alles staat en valt met een diagnose!! Denk aan de 100% vast positieve pcr test, wat vele miljoenen mensen heeft aangezet tot het geloof dat ze wat mankeren.. voel je waar ik heen wil? In het bijbelboek spreuken staat: “Leven en dood zijn in de macht van de tong”.. wat doet zo’n negatieve diagnose met een mens? Gevolgd door medicijnen, behandelingen enzovoorts.. ik ben ervan overtuigd dat kerngezonde mensen zich hebben laten vermoorden aan de hand van een “diagnose”

 12. @Adriaan Bekijk het filmpje aan het eind van dit artikel op 23 sec. wordt er zelfs op ingezoomd. Het oog in de piramide, lijkt me geen hallucinatie.

 13. Ik krijg wel de indruk dat het de meest fitte of gespierde mannen vaak treft, zeg maar de mannen met veel testosteron van nature, of die deze middelen gebruiken en dus na de covid vaccinatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in