Op een video uit Frankrijk is te zien hoe woedend winkelend publiek door de politie de toegang tot een supermarkt wordt ontzegd omdat zij geen gezondheidspaspoort hebben, meldt Europe.infowars.com.

Op de beelden is te zien hoe mensen met winkelwagentjes door veiligheidsagenten worden tegengehouden bij het binnengaan van de supermarkt. De bewakers beginnen vervolgens een vrouw weg te duwen terwijl de confrontatie verhitter wordt. Een aantal politieagenten begint vervolgens de gefrustreerde klanten te mishandelen, waarbij ze zich op dat moment blijkbaar niet al te veel zorgen maken over sociale afstand.

De boze shoppers lijken geen anti-lockdown demonstranten te zijn omdat ze bijna allemaal mondkapjes dragen.

“De hele wereld heeft het gehad met deze krankzinnige onzin,” reageert een Twitter-gebruiker.

“Nu ontzeggen ze mensen de toegang tot voedsel in Frankrijk – als ze geen niet-goedgekeurd FDA-vaccin nemen voor een virus met een overlevingskans van 99,7%.”

Hoewel de Franse gezondheidspaspoort-wet een bewijs van vaccinatie verplicht stelt om grotere winkelcentra binnen te komen, worden winkelcentra met een oppervlakte van minder dan 20.000 vierkante meter geacht te zijn vrijgesteld.

Volgens de draconische wet kunnen mensen die in Frankrijk een bar of restaurant binnengaan zonder gezondheidspaspoort 6 maanden gevangenisstraf krijgen, terwijl bedrijfseigenaars die hun status niet controleren een gevangenisstraf van 1 jaar en een boete van €45.000 kunnen krijgen.

  De Lord of the "Vaccins" en de "Gezondheidsterroristen Ideologie". Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein

Zoals reeds eerder gemeld, blijkt uit anekdotisch bewijs dat veel bedrijven niet controleren op gezondheidspaspoorten , misschien geschrokken van beelden waarop te zien was dat veel cafés en restaurants bijna leeg waren na de start van de regeling.

Hoewel de politie op de eerste dag dat het programma van start ging zichtbaar patrouilleerde om de medische paspoorten van mensen te controleren, lijkt dit te zijn afgenomen.

Mensen die niet kunnen aantonen dat ze de injectie hebben genomen, mogen echter nog steeds geen gebruik maken van het interstedelijk openbaar vervoer.

President Emmanuel Macron verdedigde vorige week op belachelijke wijze de vaccinatiepaspoorten door te beweren dat ze de vrijheid van mensen beschermen, wat hetzelfde is als beweren dat mensen opsluiten voor hun eigen veiligheid is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zijn in oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeer dan 32.000 mensen DOOD in Brazilië na COVID-19 vaccins volgens officieel mediaverslag
Volgend artikelOngewone formaties in gevaccineerd bloed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

   • Helemaal mee eens. Wie zich hier voor laat lenen heeft er pas echt voor gekozen.

    Meteen rammen en burgeroorlog erbovenop. Het gaat nu om je leven, hè? Je eerste levensbehoeften.

    • Het wordt nu duidelijk, waarom die zg vluchtelingen vnl mannen hier zijn, ze moeten helpen om ons er onder te krijgen, zo ging het in de sovjetunie ook, die haalden veel Aziaten Chinesen binnen, omdat eigen soldaat, met gezond verstand, vaak niet op eigen volk schiet of mishandeld! Sommige psychopaten wel natuurlijk!

 1. en zo begint het : dit is alleen nog maar een kwestie van tijd voordat de hel losbarst..deze ranzige verraders van volk en vaderland zijn verantwoordelijk voor het verkankeren van alles wat leuk en goed was in ons land en heel europa : op deze hele wereld en alleen maar voor geld en macht en nog meer macht..daarbij bijgestaan door een heel legertje van kruipers / ja knikkers en leugenaars..deze zwijnen hebben totaal geen medelijden met ons en gebruiken ons als vee en kijken op ons neer..hebben en kennen geen genade voor man / vrouw en kind, dus als de hel losbarst : ook voor hun geen genade want als we ze hiermee laten wegkomen dan tekenen we alsnog ons eigen doodvonnis zodra ze weer een beetje op kracht gekomen zijn..broeders en zusters : verenigd u tegen deze tirannie..ja er zal bloed vloeien en er zal geleden worden, maar dat heb ik er dubbel en dwars voor over : liever dood dan een mond dode slaaf die ze naar hun willekeur kunnen gebruiken als menselijk testpersoon / kanonnen voer in hun zinloze oorlogen en ga zo maar door..sta op voor het te laat is..Voor Volk en Vaderland

   • Ben ik zeker van plan. En vanaf de weg is alles openbaar. Voor binnen heb ik een koorttelefoonhouder die ik omgekeerd draag. Als t nodig is; op de juiste hoogte hangen, op zelf filmen zetten en later de beelden omdraaien. Klaar. Bij de scholen gaan ook hier de prikbussen komen. Ik ga t id gaten houden, heb er wel een beetje tijd voor over

 2. Dit gaat op ten duur tot grote chaos uitdraaien bij de supermarkten. Want mensen willen wel eten en als de supermarkten geen ongevaccineerde mogen binnen laten, zal de desbetreffende zwaar verlies lijden of wordt er buiten sluitingstijden gewoon geplunderd door de hongerige bevolking. Daar kan de politie of leger niet elke supermarkt bewaken, hoe langer dit gaat duren, hoe extremer het zal worden. De ongevaccineerde gaan echt niet dat vaccin halen en vooral niet in Frankrijk en eerdaags is het ook zo in Duitsland.

 3. Mijn gedachten is afbranden die supermarkt en politie bureau daar .
  Ik als ongevaccineerden geen eten , dan de gevaccineerden ook geen eten meer .
  De schuld dat het nu zover is gekomen en in stand wordt gehouden is immers te danken aan al die gevaccineerden domme deug schapen die met het spel van Macron mee hebben gespeeld .

  • Volledig mee eens! Mensen, sla (BBQ) aanmaakblokjes in. Flessen bio-ethanol, blikjes butaangas. Zo veel mogelijk brandstof. Het kan zijn dat we die binnenkort hard nodig hebben. Als het hier ook zo ver gaat komen en stel ik kan daardoor niet aan voedsel komen, dan breekt de hel los. Dan gaat ALLES in de fik! Zo simpel is het.

  • Om nou voedsel te vernietigen is ook niks. Vernietig dan die deurbewakers hebben de honden ook nog wat. Ga dan naar binnen en loop met eten naar buiten zonder betalen. Dat zal ze leren. Als ze het je niet willen verkopen dan hebben ze pech gehad, dan pakken we het.

 4. Als er iemand tussen mij en mijn eten staat zal er iemand sterven. En ik ben niet van plan honger te lijden…

  Dat in Frankrijk agenten zich hiervoor lenen, dat is niet met woorden te beschrijven, maar het laat zien wie er vrijwillig slaaf zijn geworden. Dit is tyrannie, pure dwang. Als de Franse burgers hier niet met keihard geweld op reageren is Frankrijk het eerste slaven land van de EU, met Duitsland als runner up.

  en wij volgen dan….tenminste, u.

 5. Dat mensen, zoals de politie, hieraan meewerken.
  Zij hoeven tenslotte alleen maar nee te zeggen.
  dan doet zo’n mannetje als macron niets meer.

  • Begrijpt dit volk wel wat er staat te gebeuren als je de mensen uithongerd?

   Neen, ze zullen geen vaccinatie halen, dat zal niet werken.
   Ze zullen op leven en dood vechten om binnen te geraken.

   Hou je vast!

   • Exact en dat is ook de bedoeling ze zijn uit op een Europese Burgeroorlog wacht maar er staat ons nog veel meer ellende te wachten.
    De geplande Cyberattack van Nazie Klaus Swalbe die alles zal verwoesten geen stroom meer complete chaos en ellende waar ze op uit zijn.
    En de uitgelokte Derde Wereld oorlog tegen Rusland door Terroristen staat US en de NAVO meelopers.
    Ook hier is men bezig met constant Rusland te provoceren.
    Mensen ga je voorbereiden en Vecht terug tegen deze smerige psychopaten.

  • 2/3 van de mensen zijn ook compleet afhankelijk gemaakt door toeslagen en subsidies.
   Zonder bij bijdrages kunnen ze niet blijven wonen of voedsel kopen.
   En daar kan je ze dan ook mee aanpakken. Daar zijn de meeste bang voor, denk ik.

   • Daar heb je niks aan want dat weten ze dat jij er 1 heb.
    als er 1 gebruikt wordt in je buurt komen ze ook bij jou controleren of er mee geschoten is. Mijn pa heeft er 1 gehad legaal.
    Zodra jij daar zomaar mee buiten loopt en betrapt wordt, ben jij je wapen weer kwijt.

    • En je moet lid blijven van de schiet club omdat je zoveel keer per jaar aanwezig moet zijn en geschoten moet hebben daar.
     Anders verloopt je vergunning.

 6. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar, oude boeken verzameld, kringlopen afgeweest…..over eetbare wilde planten en paddestoelen, het maken van tincturen enz. de boekverbranding komt er ook nog wel aan, en ook boeken over de vrijmetselarrij……het internet zal echt nog wel uitvallen, zodra er oproer komt, ik heb mijn eigen bieb.
  Mijn brandnetelsoep is voortreffelijk, 😉
  Ik maak veel in…..in glazen pot, een vriezer heeft stroom nodig.

  • Zo onder het mom van; zolang de nos het niet bericht bestaat het niet!?
   Als jij het niet ziet, wil dat niet zeggen dat het dan ook niet gebeurd.

   • Ik vind het vrij kinderachtig. Schrijf dan niks op of reageer er op.
    Ik weet het lekker wel want ik woon in Frankrijk.
    Maar ik zeg lekker niks.

 7. In Nederland gebruiken de overheid, winkeliers en zelfs de kerk negers met minderwaardigheidscomplexen (Surinamers) om het volk te negeren; net als in Frankrijk.

 8. Wij wonen in frankrijk en er zijn enkele centra waar je niet zonder bewijs van goed gedrag binnen mag. Talloze supermarkten wel, het volk is hier woedend en in september zullen we zien hoever ze komen. We zullen wel moeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in