Mensen die een COVID-19 vaccin kregen, hadden meer kans op een reeks aandoeningen, waaronder een gebrek aan bloedcellen die worden aangemaakt en ooraandoeningen, volgens nieuwe studies.

Onderzoekers in Zuid-Korea analyseerden gegevens van de Koreaanse National Health Insurance Service om na te gaan of gevaccineerde of ongevaccineerde mensen meer last hadden van tientallen bijwerkingen, waaronder menstruatiestoornissen, ooraandoeningen en aplastische anemie, bericht Zachary Stieber.

Ze ontdekten dat vaccinatie het risico op veel van de ongewenste voorvallen of gezondheidsaandoeningen verhoogde.

In één studie ontdekten ze bijvoorbeeld dat de incidentie van 13 immuungerelateerde niet-fatale bijwerkingen (irAEs) hoger was onder de gevaccineerden. De niet-fatale problemen omvatten menstruatiestoornissen, blauwe plekken, oorsuizingen, binnenooraandoeningen, middenooraandoeningen en andere ooraandoeningen.

“Vaccinatie verhoogde het risico op niet-fatale irAEs aanzienlijk,” schreven Dr. Eun Mi Chun van de Ewha Womans University’s School of Medicine en de co-auteurs.

De onderzoekers keken naar gegevens van mensen van 20 jaar en ouder. Mensen werden geteld als gevaccineerd als ze hun tweede dosis hadden ontvangen of een primaire serie hadden voltooid voor 30 september 2021. Mensen werden geteld als ongevaccineerd als ze geen dosis hadden ontvangen. Mensen werden uitgesloten als ze één dosis hadden gekregen of al een van de aandoeningen hadden.

De gevaccineerde groep bestond uit 1,4 miljoen mensen, vergeleken met 289.576 in de ongevaccineerde groep. De laatste groep was jonger en had minder comorbiditeiten, een factor die mogelijk van invloed was op de resultaten.

Onderzoekers maten de cumulatieve incidentie van de bijwerkingen, die werden gekozen omdat de artsen vonden dat niet-fatale immuungerelateerde problemen na COVID-19 vaccinatie “nog niet volledig zijn opgehelderd.”

  Kijk: Uur durende video toont een tsunami van slachtoffers van COVID-19 injectie

De percentages werden gemeten door de diagnoses onder de twee cohorten te onderzoeken.

Drie maanden na vaccinatie was de cumulatieve incidentie per 10.000 hoger voor op één na alle problemen, visuele beperking, in de gevaccineerde groep. De problemen omvatten glaucoom of gezichtsverlies, wratten, herpes zoster en alopecia, wat haaruitval veroorzaakt.

Sommige eerdere onderzoeken hebben verbanden gevonden tussen vaccinatie en sommige van de problemen.

De onderzoekers zeiden dat de bevindingen van de studie suggereren dat artsen patiënten moeten observeren na het toedienen van een injectie.

“De bevindingen van deze studie suggereren dat clinici een reeks niet-fatale irAEs na vaccinatie nauwlettend in de gaten moeten houden, gezien het feit dat deze verschijnselen na vaccinatie kunnen optreden,” zeiden ze.

De paper is nog vóór peer review gepubliceerd op de medRxiv server.

In een ander onderzoek, dat ook gegevens van de Koreaanse Nationale Gezondheidsverzekeringsdienst onderzocht en vooruitlopend op peer review werd gepubliceerd, ontdekten Dr. Chun en andere onderzoekers dat de gevaccineerden meer kans hadden op bloedaandoeningen en andere hematologische afwijkingen, waaronder aplastische anemie, een zeldzame aandoening waarbij iemands lichaam niet in staat is om voldoende nieuwe bloedcellen aan te maken.

“De geanalyseerde gegevens toonden aan dat voedingsanemie, aplastische anemie en stollingsafwijkingen toenamen na COVID-19 vaccinatie,” schreven de onderzoekers.

Een derde paper van de onderzoekers schetste de resultaten van een onderzoek naar de incidentie van inflammatoire aandoeningen van het bewegingsapparaat bij gevaccineerden en ongevaccineerden. De onderzoekers ontdekten dat een reeks aandoeningen, waaronder fasciitis plantaris, bursitis en achillespeesontsteking, meer voorkwamen bij de gevaccineerden, ongeacht welk vaccin de mensen kregen.
“Individuen die COVID-19 vaccins ontvingen, hetzij mRNA, virale vector, of mixen en 277 matchen, bleken meer kans te hebben om gediagnosticeerd te worden met inflammatoire musculoskeletale 278 aandoeningen in vergelijking met degenen die dat niet deden,” aldus de onderzoekers.

  Het verhaal van Baby Will

Dr. Chun en de andere onderzoekers meldden geen belangenverstrengeling en geen financiering.

Dr. Chun reageerde niet op vragen die per e-mail werden gesteld, zoals of de artikelen zijn ingediend bij tijdschriften voor peer review.

Fabrikanten van de COVID-19 vaccins die in Zuid-Korea worden toegediend, waaronder Pfizer, reageerden niet op vragen.

De COVID-19 vaccins hebben een aantal bevestigde bijwerkingen, waaronder myocarditis, een vorm van hartontsteking. De ontstekingsaandoeningen die in hogere percentages voorkomen bij de gevaccineerden kunnen het gevolg zijn van het spike-eiwit in de injecties, aldus de Zuid-Koreaanse onderzoekers, terwijl de ooraandoeningen veroorzaakt zouden kunnen worden door de immuunreactie op het spike-eiwit.

Dr. Meryl Nass, een Amerikaanse arts die niet betrokken was bij het onderzoek, zei dat de Bradford Hill criteria, oftewel een verzameling gezichtspunten die gebruikt kunnen worden bij het bepalen of er een verband is tussen een geneesmiddel en een bijwerking, in overweging genomen moeten worden bij het beoordelen van de onderzoeken.
Eén criterium is dat hoe consistenter een verband is, hoe waarschijnlijker het is dat het oorzakelijk is. “In dit geval suggereren de verschillende soorten ziekten in verschillende orgaansystemen een consistent toxisch effect van de vaccins,” vertelde Dr. Nass via e-mail aan The Epoch Times.

Een ander punt is aannemelijkheid. “Gezien de autopsiebevindingen en de bijwerkingen die worden toegeschreven aan andere vaccins en de bekende fysiologische mechanismen van de toxiciteit van de vaccins, bestaat er plausibiliteit,” zei Dr. Nass. Verschillende autopsies hebben vastgesteld dat de vaccins, of aandoeningen die ze veroorzaken, de dood hebben veroorzaakt.

Andere criteria zijn onder andere temporaliteit, of aandoeningen die snel na vaccinatie optreden, en biologische gradiënt, of extra doses die de incidentie van een gebeurtenis verhogen. Temporaliteit werd gevonden in het nieuwe onderzoek, terwijl andere onderzoekers bewijs hebben gevonden voor de gradiënt.

  "Gevaccineerde mensen lopen risico op de nieuwe varianten ... zijn gevaarlijk voor anderen ... moeten geïsoleerd worden van de samenleving" Professor Christian Perronne

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie: 100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschadeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“‘Europeanen zullen bezwijken voor de islam” – Voormalig spionagechef van Duitsland waarschuwt opnieuw voor voorspelde moslimmeerderheid in Europa rond 2200
Volgend artikelDenemarken ziet toename van dezelfde “witte long syndroom” longontsteking die in China zou zijn gevonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En nog steeds gebeurt er weinig afwijkends in mijn omgeving. Kennelijk hebben de 1800 mensen in mij zwaar gevaccineerde en geboosterde dorpje een batch gekregen die niet giftig is? Ook bij familie en vrienden is er nog steeds niks afwijkends te bemerken.

  Ik zeg niet dat het allemaal onzin is, maar ik deel gewoon de observaties die ik in mijn omgeving doe. Ik lees online vreselijke verhalen, maar in de praktijk kom ik het gelukkig (nog) niet tegen.

  Wat ik wel elke dag zie en voel, is dat mensen psychologisch en spiritueel helemaal zijn afgevlakt. Mensen hebben geen empathie meer, egoïsme neemt hand over hand toe… ikke ikke ikke is overal de norm. Praten, lachen en gezelligheid ervaar ik alleen nog op de markt, waar de kooplui nog praatjes en grapjes maken. Maar de meeste mensen zijn zo bloedserieus dat er bijna niks meer lollig of ontspannen.

  Ik breng overal waar ik kom een stukje gezelligheid en een grapje en een praatje en ik zie dat mensen daar echt even geen raad mee weten en dan langzaam ineens weer mens worden. Het is alsof iedereen sinds cojona een robot is geworden. Dat merk ik in de praktijk.

  • Er schijnt nog al een groot verschil te zitten tussen de batches die aan landen zijn toegewezen.
   België en Nederland komen er blijkbaar goed mee weg tegenover andere landen die zwaar te lijden hebben zoals Duitsland. De verschillen zijn te groot om het aan toeval toe te wijten.
   Misschien hebben onze landen teveel meelopers om die zomaar uit te roeien en hebben we hier veel placebo’s gehad.
   Eerder heb ik eens gelezen dat die verschillen bewust zijn gecreëerd om later de verschillende werkingen te kunnen vergelijken: welk batch heeft op die specifieke groep het meest effect?

   • Misschien is NL wel ontzien omdat ze hier Tristate City willen bouwen? Of omdat ze bang zijn dat in onze bevolkingsdichtheid mensen door kunnen krijgen wat er gaande is?

  • Veel mensen worden grauw in het gezicht.
   Ogen vallen dieper in de kassen.
   Opvallend vind ik de wallen hoog op de wangen die veel mensen hebben gekregen.
   Verder hebben veel mensen zwart/grijze kringen rond de ogen gekregen en ik zie heel veel snelle veroudering.
   Let wel, ik begeef mij voornamelijk in kringen van 40 en 50ers.
   Als ze zeggen iedereen op te ruimen voor 2030 dan denk ik dat ze een aardig eind op weg zijn.
   Ik vrees dat de echte grote sterfte nog moet beginnen.

 2. Anders bemerk ik hier in ons deel van België wel een enorme toename van turbo kankers, slierten bloed-klonters, long en astma problemen,… Sudden adult dead syndroom.
  De 112 blijft maar langs komen iedere dag

 3. Extreme epilepsie na prikje, ondraaglijke jeuk in been na prikje, extreme griep na prikje en doofheid na prikje.
  Oh ja, een paar opvallende bizarre overlijdens na …… .
  Allemaal in moerasduitsland.
  Ik ken ze maar het zijn er nog lang niet genoeg.

  En zombies, agressievelingen.

 4. Herseninfarcten, hersenbloedingen, menstruatiestoornissen bij vrouwen die al bijna aan het eind van de menopauze zijn, gordelroos, zogenaamde long Covid, spontaan loslaten hoornvlies ogen en 2 kinderen die spontaan suikerziekte ontwikkelde en continu ziek, zwak en grieperig. En Dat is wat ik vooral in mijn omgeving zie, maar als ik ook maar een beetje de kant vd fuckinatie op ga, worden mensen net als aan het begin vd uitrol ervan, woest. Ze geloven nog eerder dat het door het klimaat komt, dan door de heilige gifprikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in