Hans-Georg Maaßen was van 2012 tot 2018 Duitslands hoogste binnenlandse inlichtingenchef

Hans-Georg Maaßen, Duitslands voormalige spionagechef, zei in een nieuw interview dat Europa een ongekende crisis doormaakt door massa-immigratie, dat de islam goed op weg is om Europa te veroveren en dat Duitsland en Oostenrijk veel kunnen doen om de crisis te stoppen, maar ervoor kiezen om dat niet te doen.

“Er komt een compleet andere cultuur op ons af. We zijn hier helemaal niet op voorbereid, omdat we niet in staat zijn om conflicten op te lossen, zelfs niet met geweld, zoals familieclans uit de Arabische landen dat doen. Deze mensen lossen conflicten op met geweld, terwijl de mensen in Midden-Europa denken dat dit alleen via de rechter kan,” zei Maaßen, die van 2012 tot 2018 voorzitter was van het Bureau voor de Bescherming van de Grondwet (BfV), in zijn interview met FPÖ TV, bericht John Cody.

“De Europeanen zullen bezwijken voor de islam. Aan de ene kant omdat ze niet eens in staat zijn om dit conflict te zien aankomen, en aan de andere kant omdat ze niet in staat zijn om conflicten op een vergelijkbare manier op te lossen,” zei hij, en hij verklaarde dat “het eindresultaat de geleidelijke vernietiging van onze Europese culturen zal zijn.”

Maaßen beschreef Europeanen als mensen die leven zonder visie of missie, terwijl andere concurrerende culturen een duidelijk idee hebben van wat ze zijn en wat hun doelen zijn.

“We weten niet waar we heen willen. Hoe moet Duitsland of Oostenrijk er in 2030 uitzien? We leven alleen in het moment en daarom verliezen we het van anderen die een religie of ideologie hebben, die weten waar ze naartoe willen. Het ontbreekt ons aan een missie,” vervolgt hij. “Meestal komen moslims naar ons toe met een heel ander besef van cultuur, religie en familie. In het seculiere Europa zijn religie en familie – als ze al belangrijk zijn – een zaak van het individu, maar in deze culturen is het een zaak van de clan.”

  Pakistaanse moslim creëert nieuwe wet in Schotland, criminaliseert gebruik van "haatspraak" thuis in de huizen van mensen

Opzettelijke populatievervanging

Maaßen zei dat Europese politici actief massa-immigratie toestaan omdat, volgens hem, “onze politici een andere bevolking willen. Politiek links volgt de koers van de anti-Duitse ideologie. Hoe heterogener een bevolking, hoe minder ze in staat is om zichzelf te articuleren en democratische inspraak te hebben. Hoe meer de politiek immigranten uit andere landen naar eigen goeddunken accepteert en hen het staatsburgerschap verleent, hoe meer de politiek de bevolking van de staat selecteert en de verkiezingsuitslagen beïnvloedt. Deze migranten stemmen dan anders dan de lokale bevolking.”

Maaßen zei tijdens het interview dat landen als Duitsland en Oostenrijk de middelen hebben om immigratie te stoppen, maar dat ze er bewust voor kiezen om dat niet te doen.

“Duitsland en Oostenrijk zouden van de ene op de andere dag mensen kunnen gaan weigeren aan de grenzen – vanwege de derde-landenregeling,” verklaarde de voormalige spionagechef. “Bovendien zou de staat honderdduizenden buitenlanders die niet willen integreren en die misdaden zouden kunnen plegen en afhankelijk blijven van sociale uitkeringen van de staat, kunnen deporteren of zorgen voor vrijwillig vertrek.”

Een van de grootste knelpunten voor Westerse regeringen is dat derde landen hebben geweigerd om vreemdelingen terug te nemen, maar Maaßen zei dat er een groot aantal instrumenten zijn om met deze recalcitrante landen om te gaan.

“Het zou ook mogelijk moeten zijn om derde landen te overtuigen om hun eigen onderdanen terug te nemen na een uitzettingsbevel. Als ze dat niet doen, kun je hun tegoeden ‘bevriezen’, voorkomen dat (hun burgers) naar Europa reizen en andere dingen. Je moet deze landen ervan overtuigen dat ze zich volgens het internationaal recht moeten gedragen,” zei hij.

  Moslimbendes vertellen Duitse politie dat ze kansloos zijn – "wij zijn met meer"

Maaßen betwijfelt of de Duitse politici van plan zijn om serieuze maatregelen te nemen tegen illegale immigratie, ondanks de groeiende risico’s, vooral vanuit gewelddadige culturen.

“Waarom worden migranten niet gewoon teruggestuurd aan de grenzen?” vraagt Maaßen zich af. Hij wijst op de laatste “migratietop” in Duitsland, waar hij naar eigen zeggen “showcase-politiek” of “schijnpolitiek” zag, waar de belangrijkste punten meer geld voor asielzoekers en snellere asielprocedures waren. Niemand stelde echter de meest cruciale vraag: “Waarom laten we deze mensen überhaupt Duitsland en Europa binnen?”

Europa is demografisch snel aan het veranderen en een van de vragen die deze eeuw zal bepalen is of Europeanen het recht hebben om deze trend te bestrijden.

“Waarom dwingen we landen als Italië en Griekenland niet om eindelijk te doen wat ze volgens de Europese verdragen moeten doen, namelijk verstandige grensbewaking? Waarom laten we deze mensen naar ons toe komen, geven we ze te eten en geven we miljarden aan ze uit, terwijl veel lokale bewoners, arme gepensioneerden met een pensioen van 920 euro na een vol werkzaam leven, flessen moeten verzamelen?”

Zoals Remix News al eerder berichtte, leven miljoenen Duitse senioren in armoede en worden ze steeds vaker uit hun eigen huis gezet om plaats te maken voor de recordstroom van migranten die het land binnenkomt.

Moslimmeerderheid tegen 2200?

De waarschuwingen van Maaßen kunnen vooruitziend zijn, aangezien Europa snel demografische veranderingen ondergaat. Pew Research heeft in een uitgebreid rapport al opgemerkt dat de moslimbevolking van Europa in 2050 verdrievoudigd kan zijn tot 76 miljoen. Over een langere periode voorspelt PSU Research Review echter een moslimmeerderheid tegen 2200, terwijl in bepaalde EU-landen, zoals Griekenland, Ierland, Frankrijk, België en Groot-Brittannië, meer dan driekwart van de bevolking moslim zal zijn.

  De nieuwe IKEA-catalogus: Vaarwel Zweden - van het verlies van stukje spiritueel vaderland


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVormt zich een zwart patroon?
Volgend artikelGevaccineerde mensen hebben meer kans op bloedafwijkingen, ooraandoeningen: Studies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Kaag danst weer op de tafel!!!! Missie geslaagd, De toekomstige linkse regering zal het ultieme doelpunt maken!!! Dan komt de chaos!!

  • Hahaha… 2200… pfff… hahaha…

   Ze kunnen het weer van morgen niet voorspellen, maar dit wel. Ze willen dit via ons bewustzijn manifesteren, daarom sproeien ze deze stront in onze gedachten. Wij kunnen van deze periode leren hoe dat manifesteren werkt en hoe wij dat zelf kunnen besturen.

   Ik voorspel dat we voor 2030 de kanker die dit soort mensen zijn, verwijderen en opsluiten in kampen voor dwangarbeid. Ik voorspel dat alle mensen op aarde voor 2030 ontwaken uit alle psyops en dat de gehele mensheid, als bij donderslag bij heldere hemel, ineens realiseert dat WIJ met zn allen één leven op één aarde zijn en dat we in onze harten allemaal hetzelfde zijn en dat we hier zijn om elkaar te dienen ipv met elkaar te vechten.

   Sandra gaf gister een mooie uitleg… als je rode en zwarte mieren in een pot doet, leven ze vreedzaam samen, tot je de pot schudt. Wij gaan voor 2030 beseffen wie al duizenden jaren steeds onze pot schudt.

   Visualiseer wat je wil manifesteren. De satanisten doen dit ook via hun hersenspoeling in ONDERwijs, media, politiek, reclames, religies, wetenschap. Ze pompen ons vol met beelden en visioenen die zij willen manifesteren. Wij kunnen dat ook zelf, maar we laten ons hersenspoelen waardoor wij voor de elites een hel op aarde visualiseren en creëren. Dat manifesteert zich niet direct, maar uiteindelijk wel. De elites weten dat heel goed, daarom infecteren zij ons steeds met visualisaties die hun droomwereld manifesteert.

   Visualiseer dus elke dag een hemel op aarde en infecteer iedereen met die visualisatie, dan wordt dat op een dag realiteit.

   • Zo werkt t precies. We dromen als t ware deze werkelijkheid..de satanisten doen hun best om de massa richting eindtijd scenario’s te manoeuvreren. Daarbij hoort het bijbelse draaiboek en de koran. Het is 100% aan de mensen om een andere droom te manifesteren, een droom van vrede en liefde..vanuit de oorspronkelijke goddelijke schepping…en niet vanuit de tirannieke, onderdrukkende valse schepping die zich voordoet als waarheid..

 2. Het Coudenhoven Kalergi plan loopt op volle toeren. Bewust gewild en uitgevoerd door corrupte politici die de waanideeën van het WEF uitvoeren.
  Europa wordt bewust naar de donder geholpen. De orders hiervoor uit usa worden uitgevoerd. Usa wil geen sterk Europa. Dat zou een concurrent worden als het samen met Rusland op de wereldmarkt zou verschijnen. Daarom de plof van de gasleiding, waardoor deindustralisatie van Duitsland al begonnen is. De rest van Europa volgt.
  Dag EU, dag pleuro, maar ook dag dollar en dag usa.

 3. Begin jaren tachtig ben ik in Berlijn geweest, we zijn toen met de metro naar de oostkant geweest.
  Je moest toen 25 westerse marken in Oost-Duitse omwisselen.
  Beginnen met €500 per gelukszoeker zal al aardig schelen, en de ” stouters”vallen extra op.

 4. Hans-Georg Maaßen is een Duitser, hij behoord tot het Duitse establishment en hij is salonfähig maar voor mij is het duidelijk dat hij desinformatie de Westerse wereld instuurt, de islam komt steeds dichterbij, kijk eens goed om je heen vooral in de 4 grote steden is het hartstikke duidelijk dat den Nederlander ontvolkt wordt.

  In 1972 was in getuige van de Afrikaanderbuurt rellen, Turkse huisjesmelkers met hun huurwoningen die zogezegd onder de de huurwaarde vielen, zetten de autochtone huurders eruit om plaats te maken voor Turken, toen viel bij mij het kwartje, geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om goedgezind te zijn tegen deze figuren, Turken zijn ‘socialer’ dan Marokkanen, dat dan weer wel.

  • Nederland: hoeveel grimmiger en onheilspellender kan het worden?

   De lage landen, ooit een trots land is nu absoluut tot op het bot verrot. Het politieke klimaat is inmiddels zo donker en complex, dat het bijna surrealistisch en ongelooflijk is wat de corrupte maffia-regering uitvoert. In ons ooit zo prachtige land, waar corruptie nu hoogtij viert en de EU/WEF-maffia de touwtjes stevig in handen heeft, leeft de bevolking onder een sluier van manipulatie en bedrog. Vaak zonder het zich te realiseren.

   De Nederlandse overheid, een façade die de ware machthebbers – de EU/WEF-maffia – verbergt, heeft een systeem van mind-control geperfectioneerd. Door allerlei sneaky wetgevingen worden de burgers dag en nacht blootgesteld aan propaganda via televisie, radio, internet en zelfs via verplichte apps op hun telefoons. Deze constante stroom aan desinformatie schildert een beeld van een utopische samenleving, waarin de regering wordt voorgesteld als de ultieme beschermer van het volk. >>>
   https://www.ninefornews.nl/nederland-grimmiger-onheilspellender/

 5. Zo’n Heiko Maass zonder twijfel afkomstig uit een familie vol spooks en militairen zegt

  Wir haben es nicht gewust …..

  Ook een puure atlanticist die met alle gore amerikaanse plannetjes meewerkte
  Zoals cia experimenten op duitse kinderen vanaf kort na de oorlog
  Hamburgse professors die plaatsing van weeskinderen bij berlijnse pedo’s regelen
  Zulke gemeene dingen

  Dit is niet gewoon hypocriet
  Maar ULTRA HYPOCRIET

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in