Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Voormalig Hollywood- en footballster OJ Simpson, die op social media zijn volgers aanmoedigde om het Covid mRNA-vaccin te nemen, is op 76-jarige leeftijd overleden aan kanker.

In een verklaring op X liet de familie van Simpson weten: “Op 10 april is onze vader, Orenthal James Simpson, bezweken aan zijn strijd tegen kanker. Hij werd omringd door zijn kinderen en kleinkinderen. Tijdens deze overgangstijd vraagt zijn familie om hun wensen voor privacy en eerbied te respecteren,” schrijft Baxter Dmitry.

Simpson was een enthousiaste promotor van het experimentele Covid mRNA-vaccin tijdens de pandemie. Hij postte regelmatig op social media om zijn volgers aan te moedigen zich te laten vaccineren.

“Get your shot. I got mine!!!” postte OJ in januari 2021 over een foto van zichzelf met een gezichtsmasker op met de woorden “The Juice” terwijl hij zich liet vaccineren.

Volgens Simpson is “gevaccineerd worden net als het dragen van een veiligheidsgordel. Het betekent niet dat je geen ongeluk krijgt. Maar als dat wel zo is, heb je een veel betere kans om het te overleven. Hé, neem je prikken.”

OJ’s vaccinatietweet ging opnieuw viral nadat zijn dood bekend werd gemaakt, waarbij veel mensen verklaarden dat het vaccin verantwoordelijk was voor zijn dood.

De voormalige running back van de NFL werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw Nicole Brown-Simpson en haar vriend Ron Goldman in juni 1994.

  Russisch leger verklaart dat Covid-pandemie strategische operatie was om de mensheid onder controle te houden

Hij werd later vrijgesproken in de “rechtszaak van de eeuw”, maar de families van Goldman en Brown-Simpson spanden een civiele rechtszaak aan waarin hij aansprakelijk werd gesteld voor de onrechtmatige dood en mishandeling van beide personen en werd veroordeeld tot het betalen van 33,5 miljoen dollar schadevergoeding.

Simpson ging uiteindelijk naar de gevangenis voor een overval in Las Vegas nadat hij schuldig was bevonden aan het binnenleiden van een groep in een kamer in het Palace Station Hotel Casino en het onder bedreiging van een wapen meenemen van sportmemorabilia.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote Onteigening
Volgend artikelGevaccineerde koppels beginnen ‘dood te vallen’ door ‘Duo Turbokanker’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Dat dit enige impact zou moeten hebben laat me koud, maar de echte kanker is dat sensatie de media beheerst door dit soort achterlijke lui die ook nog eens wetenschapper mogen spelen voor nog grotere debielen.

  • Waar ik echt misselijk van word is als ik die neger, misschien is het geld, met zijn blondine zie. Misschien hebben veel Nederlanders dat, die vooruitzien, want er zullen niet veel blonde vrouwen overblijven met de huidige politiek die ook enkel op glamour is gebaseerd. Als je je dochters niet waarschuwt ben je een schoft. Goed voor de economie.

  • De reden dat ik racistisch ben is dat ik op school naast een (blank) meisje moest zitten die fan was van James Brown, en die me altijd belachelijk maakte. Het gevolg was dat ik van school werd gestuurd. Dit niveau bestaat niet meer, James Brown is aangevuld met een miljoen immigranten.

 2. Tja aan kanker zijn hiervoor ook al veel mensen gestorven al heel lang voor de corona spuiten dus zwam geen verhalen dat kanker iets van die tijd rond 2021 is begonnen Ieder mens kan en vooral de laatse 40 jaren sterven aan kanker en heeft meerdere oorzaken waardoor dat komt Maar een ding is zeker ons voedsel is sindsdien meer gemanpuleerd dat ooit ervoor Vroeger hadden veel mensen een boerderijtje of ze hadden een meterslange tuin waarin ze gewassen en groenten teelden in hun vrije tijd of op de boerderij waar de boer allerhande veestapel had zoals kippen koeien varkens enz. maar daarna zijn die boeren overgestapt naar grootschalig een zijdige veestapel van wel duizenden kippen varkens en zelfs koeien die met soja producten uit verre landen gevoed worden waar men niet zo kijkt op de veiligheid van het te telen product Vandaag de dag zijn de mensen gestopt in torenhoge flatten en veel huizen hebben geen grond meer om zelf groenten te telen Vandaar dat de steeds oudere generatie nu nog zeer oud kunnen worden!???? Maar dat gaat snel veranderen zodat jonge mensen steeds eerder gaan sterven omdat het voedsel wordt opgevoerd door allerlei toevoegingen dat het sneller rijp/groeit wordt en geschikt is voor consumptie Voorbeeld:::kunstmest voor de landbouw en snellere groei van de het vee door allerlei toevoegingen van chemische troep om niet ziek te worden Al met al de huidige generatie zal met veel vergif worden gevoed die men in alle levenmiddelen toe heeft gevoegd We kunnen niet meer terug omdat je/ze in betonnen dozen wonen waar we zijn ingestopt door de jaren heen Bvendien zijn wereldwijd overheden bezig met de wereldbevolking uit te dunnen tot 5 miljard mensen !!!!!!!!!!!!

 3. Is het niet opvallend dat al die vaccinpushers (die er ongetwijfeld bakken met geld voor hebben gekregen van Big Pharma) bij bosjes neervallen?

 4. Met andere woorden…..je hebt je ook laten inspuiten en bent nu aan het zoeken naar drogredenen om jezelf te overtuigen dat je het ‘juiste’ gedaan hebt en er geen stront aan de knikker is wat die vuiligheid betreft? Gotta….veel sterkte toegewenst

 5. Iedere pakje gifprik draagt nr 666

  The number 666 is the mark of the beast, as referenced in the Book of Revelation. In apocalyptic end times, the mark of the beast is taken by those who value personal safety over fidelity to Christ. The mark of the beast is the mark of mankind. It is the opposite of the divine plan of salvation.

  Zegt genoeg toch?

 6. Ik heb over covid al veel onzin gelezen maar dit is toch wel eens van de meest debiele verhalen hierover ooit verschenen. Nu begrijp ik waarom een twee jaar geleden prostaatkanker kreeg. Maar, zoals je ziet, leef ik nog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in