Tientallen miljoenen mensen beginnen eindelijk te beseffen dat de media proberen het eten van insecten te normaliseren, als onderdeel van de “Grote Reset” agenda van het WEF.

Het overtuigen van de massa’s om wormen, krekels en andere insecten te eten, is de laatste maanden van een obscure “samenzweringstheorie” naar een officieel project gegaan. Maar voor degenen die goed hebben opgelet, is dit niet van de ene dag op de andere gebeurd. In de loop van de tijd hebben talrijke grote media hun middelen ingezet om de massa’s te hersenspoelen zodat zij aanvaarden en geloven dat het eten van insecten goed is voor hun gezondheid en voor de planeet, schrijft Newspunch.com.

Allnewspipeline.com meldt:

De New York Post, bijvoorbeeld, deelde onlangs een pompeus stuk voor worm-“hamburgers”, met als argument dat de consumptie ervan tot een oplossing voor de wereldhonger zou kunnen leiden.

Het artikel haalt Zuid-Koreaanse wetenschappers aan die “meelwormen, of keverlarven, samen met suiker gekookt hebben om ‘vlees’ te maken.” Vervolgens probeert men deze procedure te normaliseren door de lezers te verzekeren dat het eiwitalternatief “authentiek smaakt.”

Dr. Hee Cho, die de projectleider is van de Wonkwang Universiteit, zei het volgende over deze nieuwe verheerlijkte progressieve trend: “De laatste tijd is het eten van insecten in de belangstelling komen te staan vanwege de toenemende kosten van dierlijke eiwitten, en de daarmee gepaard gaande milieuproblemen.”

“Insecten zijn een voedzame en gezonde voedselbron met grote hoeveelheden vetzuren, vitaminen, mineralen, vezels en hoogwaardige eiwitten – die vergelijkbaar zijn met die van vlees,” voegde Cho eraan toe.

Wetgevers in Florida staan op het punt de doodstraf voor pedofielen goed te keuren

Critici hebben gespeculeerd dat deze normalisering van insecten als voedsel een tactiek is om de stijging van de kosten van goederen en van de opkomende energiecrisis tegen te gaan. Alles onder het mom van gezondheids- en milieuredenen.

Bovendien beweren dezelfde critici dat degenen die deze “nieuwe norm” doordrukken, zullen beginnen met iets als sprinkhanen (aangezien “Chapulines” typisch zijn in delen van Azië, Zuid-Amerika, en Mexico). Daarna zullen zij overgaan tot het normaliseren van de veel meer “buitenissige” alternatieven, zoals kakkerlakkenmelk.

Beroemdheden als Robert Downey Jr., Nicole Kidman, en Kim Kardashian zijn ook op de insectentrein gesprongen. Zij overtuigen hun zeer liberale publiek van de voordelen van deze eiwitalternatieven. Terwijl zij het idee verkopen dat de verandering niet monumentaal is voor de bestrijding van de stijging van de kosten van goederen van de opkomende energiecrisis. Alles onder het mom van gezondheids- en milieuredenen.

Mensen die geen insecten willen eten, zijn steeds sceptischer geworden over het hele initiatief. Vooral nadat zij vernomen hebben dat er nu snacks gemaakt worden met insecten (vaak zonder dat de consument het weet) als hoofdbestanddeel.

Een Canadees voedingsmerk, ActuallyFoods genaamd, vermeldt bijvoorbeeld Organisch Krekelmeel als een van zijn ingrediënten. En Canada heeft onlangs ook aangekondigd dat het de bouw van de grootste krekelproductiefaciliteit ter wereld heeft voltooid.

Grote bedrijven zoals PBS America hebben verschillende evenementen georganiseerd over de gezondheidsvoordelen die krekels bieden. Samen met hoe het eten van insecten in plaats van vlees “onze opwarmende planeet” kan helpen.

Zoals Edward Snowden op Twitter roemrucht waarschuwde: “You’re gonna eat the crickets.”

Dus, terwijl de grote media en beroemdheden blijven aandringen op de normalisatie van het eten van insecten, smeren zij tegelijkertijd hun critici aan als samenzweringstheoretici die voorbijgaan aan het punt en de voordelen van de trendy alternatieven overschaduwen.

Het World Economic Forum geeft nu openlijk toe dat hun doel is om binnen enkele jaren een "Nieuwe Wereldorde" te creëren

Dit alles terwijl dezelfde mensen die de bewering “u zult niets bezitten en gelukkig zijn” aanprezen, willen dat wij om zogenaamde milieuredenen insecten consumeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De gretige bereidheid van regeringen om hun eigen mensen te vermoorden is de belichaming van het kwaadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa’s energie-armageddon komt van Berlijn en Brussel, niet van Moskou
Volgend artikelEenhoorns zijn echt, de westerse media hebben het me verteld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. “dierlijke eiwitten, en de daarmee gepaard gaande milieuproblemen.” ”

  Ik zou wel wat meer feiten willen zien over hoe ‘dierlijke eiwitten’ een oorzaak zijn van ‘milieuproblemen’. Jullie ook? Ik weet nog steeds niet wat die ‘milieuproblemen’ nou precies voorstellen, en al helemaal niet hoe ‘dierlijke eiwitten’ daar en rol in spelen. Voor zover ik weet lopen er al eeuwen ‘dierlijke eiwitten’ rond op de Aarde, inclusief die van het mensdier. Yummie, broodje gebakken abortsel met crispy cricket. Zieke shit, elke dag zieker. En de NYPost geeft echt geen rat’s ass om ‘wereldhonger’ net zomin als die smerige Monsanto dat doet.

  • Volgens mij veroorzaken ze zelf hiermee een milieuprobleem want die bugs moeten toch ook eten.
   Er moeten ladingen vlees etc. voor aangesleept worden om die insecten allemaal te laten groeien en weten ze wel wat een beetje sprinkhaan wegvreet…..laat staan miljarden sprinkhanen!

 2. Al miljoenen jaren eten mensen vlees van runderen en gevogelte en nu ineens zou dat de planeet schade? Dit is weer om mega winsten te kunnen behalen, door de bestaande vlees verwerkingen te verbieden door illegale wetgevingen. Het hele WEF is met list en bedrog de mensheid niet alleen te
  deminimaliseren, maar ook te onderwerpen. Zodat zij voor GOD kunnen spelen over de mensheid.
  Het zogenaamde klimaat opwarming wordt door ego-engeneering tot stand gebracht in combinatie met het extreme 4+ en 5G netwerken, wat van elk land een magnetron maakt. Alles wat leeft zal langzamerhand van binnenuit gekookt worden. Al het waterdamp in de lucht zal uit de lagere luchtlagen verdwijnen, deze zeer droge lucht en met volle zon verdroogt elk gewas binnen een paar dagen compleet uit. Daar het ultraviolet licht ook niet meer gedempt kan wordt door de waterdamp, zal alles letterlijk verbranden, wat er voor zorgt dat bosbranden uitbreken en onze landbouw producten in het open veld verbranden. De klimaat verandering is manmade door het WEF/NAVO/EU/VN. De schuld wordt de bevolkingen aangepraat, om zo de regeringen het rechtvaardigen om alle koolwaterstoffen en kernenergie te verbieden en al ons voedsel kunstmatig te maken, om zogenaamd de planeet te redden.

  • Je hebt het zeer waarschijnlijk bij het rechte eind. Het gaat niet om landje pik. Alle landen zijn van hun. Het gaat niet om geld of olie zoals de meeste mensen denken. De olie landen zijn van hun en geld drukken ze uit het niets. Het gaat om God spelen of contra God zijn. Ze willen de geaardheid van de mens veranderen. Ze willen het klimaat veranderen. Zelfs de waarheid zijn ze aan het veranderen. Die hebben ze omgekeerd met de leugen. Er komt een dag wanneer het WEF uitgeraasd is en er maar voor 30% van de wereldbevolking voorzieningen zijn en dat één van hun voor God gaat spelen. Geloof je in hem ( waarschijnlijk door een behaviour APP) dan kun jij eten van die laatste beetje voedsel. Die oorlog is net zo nep als dat coronavirus. Die oorlog speelt zich alleen maar af in onze hoofden. Door zogenaamde experts en hoogleraren aan het woord te laten. Alles is nep vandaag de dag en mensen weten niet meer hoe ze bij de waarheid kunnen.

 3. De dierlijke eiwitten van mensen zoals Robert Downey Jr., Nicole Kidman, en Kim Kardashian zijn in werkelijkheid het probleem, met hun carbon-footprint honderden keren groter dan van de gemiddelde burger.
  Opknopen van dit waardeloze volk is al een flinke stap in de goede richting.

 4. denk dat de NYP wat uit z’n duim heeft gezogen
  [hoewel wetenschappers daar wel mee bezig zijn] ,
  namen lijken teveel op ‘We Too Low’ en ‘Ho Li Fuck’ van 9/11 grijns

 5. Wat vergeten wordt is dat er in insecten een heel vervelend stofje aanwezig is.
  Daar kunnen wij de mensen behoorlijk ziek van worden.
  Het zoveelste waar men ons mee wil vernietigen.
  Er is genoeg over bekent dat wij niet zijn gebouwd om dergelijk voedsel te kunnen verteren

 6. Vandaag een stuk in de MSM over insectenvoer.Schijnt toch ergens wat te broeden.
  Moet er niet aan denken die gore troep te moeten vreten tegen je wil en weten.
  En nee,ik heb geen tijd om zelf eten te maken zoals een enkeling aangeeft.
  Als ik die dag moet meemaken dat uitkomt dat er troep in me vreten zit barst de bom
  Smakelijk.
  Die with your boots on.

 7. De WEF aanhangers mogen van mij insecten burgers en geprint vlees gaan eten.
  De enige die bij mij thuis insecten eet, is mijn bidsprinkhaan. Ik eet vlees omdat ik het lekker vind en is gezond. Ik ben volwassen en bepaal zelf wat ik eet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in