In Australië zullen in de eerste week van een grote inentingscampagne 24.000 kinderen in een stadion worden ingeënt zonder dat hun ouders daarbij aanwezig zijn. De massale vaccinatie met COVID-19 vaccins, die op grond van een noodtoestemming is gestart, zal onder toezicht staan van de Australische politie, bericht De.rt.com.

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, heeft journalisten verteld dat in zijn deelstaat 24.000 kinderen zonder dat hun ouders aanwezig zijn in een stadion (Qudos Bank Arena) in Sydney zullen worden gevaccineerd. De massale vaccinatie met de COVID-19 vaccins, die op de markt zijn gekomen in het kader van een dringende noodgoedkeuring, moet onder toezicht staan van de Australische politie. Het cijfer van 24.000 kinderen heeft betrekking op de eerste week van de campagne, aldus de minister.

Hazzard drong er eerst bij alle leerlingen in New South Wales op aan om gebruik te maken van deze “gouden” gelegenheid om zich te laten injecteren met het Pfizer-vaccin. Dit is een uitgelezen kans voor de leerlingen om de gouden medaille in de wacht te slepen, voegde hij eraan toe, verwijzend naar de Olympische Spelen.

“Je krijgt een kans die zovele anderen niet hebben kunnen verwezenlijken, en die tot doel heeft je toekomst te verbeteren”, aldus de minister van Volksgezondheid, verwijzend naar de genetische inentingen. Hij verwacht dat in de eerste week in totaal 24.000 kinderen naar de Qudos Bank Arena in Sydney zullen komen.

De ouders van de kinderen moeten hun kroost buiten het stadion afzetten, voegde Hazzard eraan toe. Zij mogen echter zelf het stadion niet in. De politicus rechtvaardigt dit met een mogelijk infectierisico. Daartoe worden politieagenten ingezet voor bewaking. Hazzard benadrukte dat de kinderen “goed verzorgd” en “opgevangen” zouden worden. Verpleegsters en politieagenten zouden elke scholier individueel begeleiden.

  Wie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?

In de eerste week van de campagne zullen al 24.000 kinderen worden geïnjecteerd met het mRNA-vaccin van Pfizer, aldus de minister van Volksgezondheid van New South Wales.

Intussen heeft de Australische federale regering een financiële sanctie ingevoerd voor ouders die hun kinderen niet willen laten vaccineren: Het “No Jab, No Pay” programma. Vertaald betekent dit “geen vaccinatie, geen geld”. Hiermee wil de minister van Sociale Zaken ouders een belastingvoordeel van 28 Australische dollar per twee weken korten als zij hun kind niet genetisch laten vaccineren. Het weigeren van de prik kan dus een verlies betekenen tot 15.000 dollar (10.900 euro) per kind per jaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalige Pfizer hoofdarts: vaccin tegen Covid-19 is niet nodig Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls je je leven in gevaar brengt door de kudde te volgen
Volgend artikelHet WEF heeft zijn nieuwste droom online gezet: “Zo zou ons leven er binnenkort uit kunnen zien”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Waarom doen ze het niet gelijk goed, zoals ze het WERKELIJK willen?
  In Polen schijnen er wat vakantie kampen al 75 jaar ongebruikt te staan….want dat is wat ze werkelijk willen.

  Stalin en Hitler maar opgraven?

  Dit is totalitair beleid zonder weerga. Natuurlijk mogen de ouders er niet bij; de kans op öngelukken”is veel te groot…

  • pure totalitair regime en genocide op grote schaal. Ik hoop dat ouders in opstand komen en de toegang tot dat stadion massaal blokkeren zodat er geen kind in geraakt.

 2. Die domme koters gaan maar lekker hun gang, ben er nu wel klaar mee…Hoe meer domme mensen op deze aardkloot des te beter…
  Mijn zegen hebben zij..

 3. Als er een kind dood neervalt lopen alle ouders met de rest van de kinderen weg, daarom mogen ze er niet bij zijn. Ik zou mijn kind meenemen en onderduiken.

  Walgelijke zooi.

 4. Dat is duivels een gouden Medaille die zijn zo ZIEK Kissinger hat gezegd dat ze alle kinderen hun DNA zullen veranderen en ze zullen steriliseren!!!
  De kinderen zijn het grootste doel van deze mensen ontvolking!!!
  Als deze ouders en de mensen in Sidney niet opstaan dan zijn ze hun kinderen kwijt .!!!
  Heeft iemand al wat gelezen van de octrooi wet ?!?!?!
  Zodra je kunstelijke DNA in je hebt kunnen de Firma’s die het spul behoord verlangen dat je hun behoord !!!
  En als ouders niet meer in staat zijn om voor hun kinderen op te komen dan behoren ze de staat ( wat sowieso al lang vast staat !!! )
  Vanaf je geboorte word je al verhandeld als pakketje op de beurs ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in