Toen de patiënten van een arts in Harley Street begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en een late start van hevige menstruaties (vrouwen vanaf de leeftijd van 60 jaar), nam hij bloedmonsters, schrijft Heartpublications.co.uk.

Wat hij vond verbaasde hem.

Gezond bloed toont cellen die in staat zijn zich afzonderlijk te bewegen; ze hebben een goede beweeglijkheid en zullen geen trombose veroorzaken

Hun bloed had ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in het bloed nog nooit gezien.

Dr. Philippe van Welbergen, een hooggekwalificeerd bio-medisch specialist in privé-praktijken, zei: “Deze strengen of buizen lijken hol te zijn – het is echt vreemd.”

“Deze strengen of buizen lijken hol te zijn – het is echt vreemd. Als je ze echt vergroot, kun je er wat cellen in zien, maar we weten niet of het een kristallijne structuur is of organisch. De weinige gezonde cellen zijn omcirkeld. De rest is gebarsten en gebroken – ze zijn op. Dat is geen gezond bloed. We zien het keer op keer.”

Zijn eigen patiënten, van wie de dia’s hier te zien zijn (klik voor groot), hadden allemaal de injecties van Pfizer of AstraZeneca gekregen.

Terwijl deze verschijnselen onder gezondheidsdeskundigen worden besproken, zei hij dat de lokale gezondheidsautoriteiten weigeren te accepteren dat eventuele bijwerkingen vaccinatieschade kunnen zijn, door te zeggen dat het om post-vaccinschade gaat. “Maar dat is onzin – je ziet hier nauwelijks gezonde cellen. We zien andere, nog gekkere dingen – de medische conferentie in Nederland toonde blauwe of rode Morgellon-achtige structuren die door die buizen reisden.”

Dr. van Welbergen had al besloten de experimentele COVID-19 injecties niet aan patiënten aan te bieden op grond van het principe “Ten eerste geen schade berokkenen”, en was niet gecharmeerd van de prijs van 20 pond per injectie. Hij zegt dat de veelgeprezen injecties eerder experimentele gentherapie dan conventionele vaccins zijn, hoewel hij niet “anti-vax” is, en zei dat hij regelmatig vaccins zoals tegen gele koorts heeft gehad.

  Israël: Stakingen, Groene Pas chaos en test-weigering bedreigen terugkeer naar school

Hij is diep bezorgd over de nadelige gevolgen van de nieuwe ‘vaccins’ en citeert uit de eigen statistieken van de FDA en CDC waaruit blijkt dat de nieuwe ‘vaccins’ aan veel meer ontvangers het leven hebben gekost dan enige eerdere behandeling voor ademhalingsziekten sinds 1996.

“Het spike-eiwit reist door het lichaam; iets meer dan 900 baby’s in de VS zijn gestorven aan de borstvoeding van gevaccineerde moeders. Het is echt de Frankenstein injectie.”

Heldere cellen of deeltjes: “Er zijn dingen die er zo uit kunnen zien – macrofagen – maar dat zijn ze niet. Die witte puntjes lichten echt op – ze worden gerapporteerd als een vaccin-gerelateerde eigenaardigheid. Op sommige dia’s zie je wat een trombose zal worden”

Het bloed van de gevaccineerden kan ook niet ontdaan worden van spike-eiwitten, dus bespraken Dr. van Welbergen en zijn vrouw het opzetten van een eigen bloedbank van ongevaccineerd bloed.

Om de effecten te verzachten, adviseren ze om zeer frequent hoge doses vitamine C in te nemen. Ze hadden gehoord dat shickamickzuur of dennennaalden (het moeten witte dennennaalden uit Roemenië zijn) schijnen te werken tegen het spike-eiwit.

Na het vaccin kunt u ook Ivermectine nemen, zei hij.

Dr. van Welbergen neemt tussen 600-1200 mg Vitamine C, 40 mg Zink/koper, en 4000IU Vitamine D3: “Wij zien dagelijks een aantal patiënten met luchtweginfecties, en hebben geen symptomen ondervonden.” Aanbevelingen aan patiënten variëren.

Sommige cellen zijn ‘in elkaar geslagen’, terwijl cellen die eruit zien als flessendoppen ‘braamcellen’ zijn, gezien bij nier- en leveraandoeningen en bloedarmoede

De dosering van Ivermectine voor Dr. van Welbergen en zijn vrouw is gebaseerd op het lichaamsgewicht: zijn vrouw neemt 12 mg en hij neemt 18 mg eenmaal per week, preventief. Hij zei dat er een aantal aanbevolen protocollen zijn, waarvan de meeste beginnen met een paar doses in de eerste of de eerste twee weken en dan geleidelijk afbouwen. Deze zijn door bekwame voorschrijvers effectief bevonden. Nogmaals, dit zijn preventieve doses. De werkelijke behandelingsdoses zijn verschillend en afhankelijk van de patiënt; ook hier speelt het lichaamsgewicht een rol.

  "Eerste dominosteen is gevallen": MSM roept op tot de arrestatie en vervolging van de Britse minister van Volksgezondheid voor Covid misdaden

Daadwerkelijke behandelingsprotocollen kunnen, indien geïndiceerd, verder worden ondersteund met antibiotica en steroïden: “Dat is een heel ander balspel”. NB neem geen veterinair Ivermectine want dat bevat toevoegingen voor dieren. Dr. van Welbergen kan een VK bron aanbevelen.

Sommige cellen zijn ‘in elkaar geslagen’, terwijl cellen die eruit zien als flessendoppen ‘braamcellen’ zijn, gezien bij nier- en leveraandoeningen en bloedarmoede

Op een medisch congres in Nederland ontdekte hij dat vergelijkbaar bloed werd besproken; sommige bloedmonsters vertoonden zelfs blauwe en rode cellen, die geen organisch materiaal zijn. “Toen we de puntjes op de i zetten, ontdekten we dat ze allemaal het Covid-‘vaccin’ hadden gehad.”

Hij en zijn vrouw, die met hem samenwerkt, hopen dat een laboratorium met zeer geavanceerde apparatuur dit fenomeen zal onderzoeken.

Dr. van Welbergen vertelde Heartpublications dat hij geen belangstelling heeft voor publiciteit of politiek en verbaasd was dat zijn bevindingen viraal gingen nadat hij ze had doorgestuurd naar collega’s in Australië. De informatie hier komt uit een twee en een half uur durend interview met Dr. Welbergen van 1 juli met een christelijke zender in Zuid-Afrika: https://lovinglifetv.com/

In het interview geeft hij details over herstellende supplementen die na vaccinatie kunnen worden ingenomen. Een onderzoekster die de bevindingen aan het programma van Stew Peters heeft gerapporteerd, heeft haar emailadres vrijgegeven: [email protected]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Studie: dubbel gevaccineerden sterven 6 keer vaker aan Deltavariant dan ongevaccineerden

COVID-19 VACCIN DOSSIER


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is zover: Frans winkelpubliek wordt door de politie de toegang tot de supermarkt ontzegd omdat ze geen gezondheidspaspoort hebben
Volgend artikelGevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

   • Ivermectine is te bestellen bij IndiaMart.com.
    Dosering (niet preventief):
    2 doses, 72 uur ertussen,
    0,3 mg/kg/dosis.
    Bij overboeking geen “Ivermectine” noemen, dan is er kans dat het geweigerd wordt.

    • Bedankt, daar hebben de mensen wat aan.
     0,3 mg/kg/dosis. Dat had ook wel in het artikel mogen staan van mij.

     Alleen, als ik 18 mg. (de dosis van de arts) deel door 0.3 mg dan zou de man maar 60 Kg wegen. en zijn vrouw 40Kg.
     Dus ik denk, zeker als ik naar zijn foto kijk, dat het iets meer zou moeten zijn dan 0.3mg per Kg.
     De man weegt zeker tegen de 90-100Kg aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in