Sponchia / Pixabay

Het spijt me voor het harde bericht, maar iemand moet de waarheid vertellen.” – Viroloog Dr. Geert Vanden Bossche.

Heb je een fantastische Transgender Visibility Day gehad, zonder allerlei praatjes over ene Jezus Christus en zijn beproevingen in de Romeinse Levant zo’n 2000 jaar geleden? De paashaas hield het deze keer bij twerking op het gazon van het Witte Huis, maar de Partij van de Chaos haalde nog steeds de stemmen binnen van de 0,000429 procent van de bevolking die zich identificeert als het tegenovergestelde van de administratieve fout die werd gemaakt bij hun seksuele toewijzing bij de geboorte. Al met al zou dit wel eens de laatste groteske frivoliteit kunnen zijn waar de politieke klasse zich nog lang aan overgeeft, en ik zal je vertellen waarom, schrijft James Howard Kunstler.

Ik had vrijdag de eer om de Belgische viroloog Geert Vanden Bossche te interviewen voor mijn podcast en hij had een ontnuchterende boodschap. “Wat ik voorspel,” zei hij, “is een enorme tsunami” van ziekte en dood onder hooggevaccineerde bevolkingsgroepen met ontregelde immuunsystemen.

“Je begaat fouten of zelfs misdaden op zeer kleine schaal, je kunt ze verbergen,” zei hij (rond 47:00 minuten in de discussie van een uur). “Ik heb dit zien gebeuren met de Ebola-vaccinatie met Afrika een aantal jaren geleden … Maar als je dit op zeer grote schaal doet, zoals wat er gebeurd is met deze massale [Covid] vaccinatiecampagne, dan zal de waarheid boven komen drijven. En degenen die deze misdaden hebben begaan, die hebben gelogen tegen de mensen, die niet hebben gezorgd voor de gezondheid en veiligheid van de mensen, zullen streng, streng worden gestraft … Als deze mensen nu naar buiten zouden komen en zeggen: “Ja, wacht eens even, we hebben wat fouten gemaakt, het was niet goed, we moeten ze corrigeren, we moeten onze mening herzien,” dan zullen deze mensen op straat gestenigd worden … Ze kunnen alleen maar hopen dat er iets gebeurt dat afleidt van deze kwestie, maar dat gebeurt niet. De waarheid zal aan het licht komen: dit is een grootschalig experiment van gain-of-function op de menselijke bevolking zelf. Dit zal iets zijn dat nog vele generaties lang in de geschiedenis zal worden vermeld.”

  Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat geven

Iets verderop (rond 55:20 minuten) zegt hij: “Je zult zien wat er bijvoorbeeld in de komende weken gaat gebeuren … is meer en meer gevallen van meer ernstige lange Covid … Ze zullen de golf van kanker gaan vervangen … nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf … Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb. Ik ben waarschijnlijk de enige persoon, in alle bescheidenheid, die de immunologie hierachter begrijpt. (Bij 1:00:12) Wat ik uw publiek wil laten begrijpen, waar we mee te maken krijgen in de hyperacute Covid crisis die er aan zit te komen, is dat we een compleet nieuwe wereld moeten opbouwen. … Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn. En dat is wat ik heel duidelijk voorspel

Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik verberg het niet omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren.”

Nu je een ijskoude douche hebt gehad, denk dan eens na over de verdere implicaties van dit scenario. Eén daarvan is dat de regering en haar volksgezondheidsfunctionarissen kunnen proberen de schuld hiervoor te geven aan het “Ziekte X” verhaal dat ze al ongeveer een jaar rondbazuinen, de “volgende pandemie”, iets geheel nieuws. Dat zal niet waar zijn. Ze proberen zich in te dekken. In plaats daarvan zal deze volgende episode het resultaat zijn van de epische blunders die ze al hebben gemaakt, te beginnen in 2020 met de opkomst van Covid-19. De variant die de komende hyper-epidemie veroorzaakt, is de Covid-19. De Covid-19 is de variant die de volgende hyper-epidemie veroorzaakt. De variant die de komende hyperacute crisis veroorzaakt zal heel anders zijn dan de originele “Wuhan” stam, maar het zal er wel een directe afstammeling van zijn, gemuteerd in de lichamen van de gevaccineerden. Het was tenslotte Dr. Vanden Bossche die aan het begin van het Covid vaxx melodrama in 2021 verklaarde dat vaccineren terwijl er een pandemische ziekte aan de gang was, absoluut de verkeerde strategie was vanuit immunologisch oogpunt en zeker tot een pijnlijke afloop zou leiden.

  Zuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken - zonder vragen te stellen

Wat kun je doen om je hierop voor te bereiden? Dr. Vanden Bossche is ook heel duidelijk: “Wat ik kan adviseren … aan al deze gevaccineerde mensen: ze moeten herinfectie vermijden. Het is de herinfectie van gevaccineerde mensen die verantwoordelijk is voor deze situatie … Het enige wat ze kunnen doen – het is heel eenvoudig – is natuurlijk antivirale middelen nemen. Het enige verschil is dat je niet kunt wachten met het nemen van antivirale middelen totdat je symptomen hebt … Zodra mensen zien dat in een van de andere landen, of een van de andere staten in de Verenigde Staten, wanneer dit begint met ziekenhuisopnames die heel snel omhoog gaan, moeten ze profylactisch antivirale middelen nemen en niet wachten tot ze symptomen hebben. Ik ben in België. Als het begint in de VS, of begint in Israël, of begint in het Verenigd Koninkrijk, dan durf ik te wedden dat je binnen een paar dagen hetzelfde scenario zult zien in veel van de landen met een hoge vaccinatiegraad.”

Met “antivirale middelen” bedoelt Dr. Vanden Bossche specifiek Ivermectine, het Nobelprijswinnende medicijn dat de FDA en de CDC op brute wijze demoniseerden om het publiek af te leiden van de wetenschap dat er een veilige en effectieve behandeling was voor Covid. Dat erkennen zou de Emergency Use Authorization van Pfizer en Moderna ongeldig hebben gemaakt, waardoor ze tientallen miljarden dollars konden verdienen aan een zeer slecht getest farmaceutisch product, terwijl ze een algemene bescherming tegen rechtszaken genoten.

“Ik heb een half jaar geleden al voorspeld dat de volksgezondheidsautoriteiten eindelijk mandaten gaan krijgen voor ivermectine,” zei Dr. Vanden Bossche. “De resultaten met ivermectine zijn fantastisch. Het is heel veilig. Het is het enige antivirale middel dat kosteneffectief is, dat overal verkrijgbaar is en dat in voldoende hoeveelheden kan worden toegediend … Er is gewoon geen alternatief.”

  Vaccinpaspoorten werden besteld vóór de vaccins

Merk op dat vorige week nog, als gevolg van een rechtszaak aangespannen in de Texas Southern District federale rechtbank, de FDA ermee instemde om eindelijk de social media berichten te verwijderen die ze had geplaatst om het gebruik van ivermectine wetteloos te blokkeren. Herinner je je de spottende tweet: “Je bent geen paard, je bent geen koe, kom op allemaal.” De waarheid was dat de FDA niet de bevoegdheid had om artsen te vertellen hoe ze hun geneeskunde moeten uitoefenen; noch om FDA-goedgekeurde medicijnen (waaronder ivermectine) te blokkeren, zelfs niet voor off-label behandelingen. Off-label behandeling met goedgekeurde medicijnen is routine in de geneeskunde. In plaats van ivermectine pushten Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen het gebruik van onveilige remdesivir met intubatie, wat resulteerde in vele duizenden vermijdbare sterfgevallen. Dit is slechts één van de misdaden waarvoor ze zich zullen moeten verantwoorden.

Als het scenario van Dr. Vanden Bossche uitkomt, zal de “hyperacute Covid-crisis” samenvallen met de verkiezingen van 2024, en niet alleen in de VS. Je zou natuurlijk extreme despotische hysterie verwachten van de “Joe Biden” regering. Ze zullen zeker proberen hun “Ziekte X” list uit te voeren. Maar ze hebben al het vertrouwen verloren van de mensen in hun eigen land tegen wie ze oorlog hebben gevoerd. Verwacht in dat geval verzet onder de niet-zieken. Er zullen geen streken meer met ons worden uitgehaald.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland is van plan Patriot-projectielen in te zetten bij Russische grensovergang
Volgend artikelEU aanklagers beginnen corruptieonderzoek Von der Leyen – Politico
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. En we weten het al langer inmiddels. En velen willen het niet weten. En sommigen doen alsof ze het niet weten. Maar het komt uit. Het aftellen is begonnen… Nogmaals we blijven het zeggen. Hugo de Jonge loopt voorop als schuldig en ja Dr. Geert Bossche heeft gelijk: er komt een dag dat deze mensen op straat “gestenigd” worden.

  • Ik denk niet dat dat gaat gebeuren. De MSM zal schrijven: met de kennis van toen, hebben ze correct gehandeld. De politiek zal zeggen: wij hebben gedaan, wat het volk ons vroeg.

   Kijk naar Oekraine: heel NL vindt dat Poetin de agressor is. Heeft men er misschien wel eens over nagedacht dat alle elite onder 1 hoedje spelen? Niks lucratiever dan een oorlog: de elite wordt rijker en machtiger, en het volk wordt armer en beter controleerbaar.

   • helaas heb je gelijk @Pistolen Paultje, zo gata dat altijd met het SSysteem aan de macht, hooguit enkele uitzonderingen zullen een strafje krijgen, de 0,03 % gelijk aan hoe levensgevaarlijk (LOL) de covid plan (Griep) was/is.

    gewoon nooit meer injecties nemen, maar ook daarvoor hebben ze straks al anders spul in de vorm van enge pleisters en of een pilletje van… leuker kunnen ze het niet maken, vooral de oudje worden de dupe, maar ook de jeugd die nog worden geboren that is…

 2. Dr. Geert vanden Bossche slaat de spijker op de kop. Dit verhaal is geen angstporno, maar een realistische uiteenzetting van oorzaak en gevolg. Fijn dat Geert laat zien dat je het duister ook aan kan kijken zonder nihilistisch te worden.

 3. Geen idee of die Vlaming bang is geworden om aan gesproken te worden voor zijn eigen rol of dat hij echt een andere mening heeft gekregen? Durf het niet te zeggen! Opmerkelijk bericht is het zeker, dank voor het delen met ons.

 4. Dit is zeer interessant wat vandenbosche hier voorspelt. Namelijk op 8-4-2024 vindt er een volle maan plaats. Op dezelfde dag zal CERN unieke experimenten uitvoeren. NASA zal een projectiel de hemel inschieten dat de ionosfeer zal/zou wijzigen. Alle banken staan op kiepen het geldsysteem is failliet en de valuta’s van het westerse centrale bank systeem disfunctioneel en waardeloos. En vandenbosche denkt dat de long covid zal muteren……Schrijf deze dag in je agenda en slaap gerust in de kelder voor de zekerheid.

   • En als er niks gaat gebeuren , wanneer is dan je volgende date? Zo maar een vraag hoor. Ik hou ook wel van doemverhalen. Maar het duurt altijd zo lang, dat is niet erg, wil best wel wachten maar laat het nou dan maar eens een keer gebeuren. Ik begin ongeduldig te worden. Dat wachten begint me ook de strot uit te komen. Ik zeg “ jongens de beuk erin” heb er zin an.

    Maar zal wel weer teleurgesteld worden. Maar ja, wie ben ik? degene die altijd aan het kortste eind trekt.

   • Gibe,
    Laten we hopen dat je gelijk hebt.
    Maar er gaat iets gebeuren misschien niet precies op 8 April, veel problemen komen er aan, en je kan helemaal niet op de regering wachten dat ze iets goeds zouden doen, wel laten we eerlijk zijn ze weten niet eens wat goed is.

   • Beste Gijp,
    Weten wij het nog?
    Op 1 januari 2000 zouden alle computers crashen ( hun telwerk zou slechts toto 1999 gaan)
    Op 21 12 2012 zou de wereld vergaan ( zouden de Maja’s voorspeld hebben)
    Bij bestudering bleek echter dat ze bedoelden dat de wereld vanaf die datum zou veranderen als wat wij tot dan toe kende. ( en dat klopt wel zo’n beetje)
    Op 23 september vorig jaar zou er ook iets ingrijpends gebeuren.
    Nu dan op 8 april.
    Van al deze uitspraken valt op dat er telkens een datum aan vast zit.
    Het is nagenoeg onmogelijk om precies een datum te prikken op een gebeurtenis.( tenzij het moedwillig zo gepland is)
    Maar het schijnt zo lekker te voelen om angstporno rond te strooien ( alles voor de klicks/like’s)

   • De Joden (bepaalde groep onder hen) willen wel wat uitvoeren omdat hun Moloch geloof zoiets zegt/voorspelt en dus ‘moeten’ ze dat doen rondom die datum.

    Houd die dagen dus in de gaten, sommigen zijn gevoelig voor ‘numbers’ en of ‘Bijbelse’ nonsense die ze dan gaan na-apen ala 1984 boek e.d. en dan zeggen zie, die had het al voorspelt hahah, but yes, sommige mensen doen dan wat rondom bepaalde data en of nummers van data.

    • Wat nog meer is, op 08/04/2024 komt er een zonsverduistering, maar dat zou niet het enige zijn, er zouden op diezelfde dag nog 5a6 planeten op 1 lijn komen te staan, wat dan weer uitgelegd kan worden als een teken, of van onze Heer Jezus, of van zijn vijand de duivel, nu lucifer genaamd.

  • Ik had wat dat betreft al een ganse agenda vol data, ben sinds een paar jaar gestopt met noteren. Er gaat niets gebeuren. Tenzij wij, wij het volk iets laten gebeuren. Was het niet het paasfeest dat ons als voorbeeld dient?

 5. Ziekte heeft altijd een relatie met de psyche. Altijd is er een verkeerde verhouding met de vorm. Al is het cultureel bepaald.
  De ziel los van de fysieke hersenen is geen resultaat van de vorm.
  Maar wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.
  Techniek heeft geen moraal, dat is de hoogste moraal die de politiek aanhangt, dat is politiek correct.

 6. Alle respect voor Dr. Geert Vanden Bossche. Ik heb zijn allereerste waarschuwingen destijds, bijna 3,5 jaar geleden gedeeld met familie die me daarna negeerden.

  Echter zegt hij dat alleen Ivermectine kan helpen en anders niks. Dat is gewoon niet waar. Er zijn absoluut alternatieven die ook nog eens veel goedkoper zijn en makkelijker om aan te komen. En natuurlijk, komt niet uit de fabriek van big pharma. Blijkbaar is hij hier niet mee bekend. De best werkende in mijn ogen is MMS-Chloordioxide, (nietvte verwarren met het giftige chloor waarmee sommige schoonmaken). Topmiddel en aan te raden voor o.a. ontgiften, anti-parasiet, schimmel, bacterie etc en op zo’n manier dat het de goede bacterien in het lichaam met rust laat. Hier een site met veel info voor wie het interesseert.

  https://mms-seminar.com/nl/e-book-mms-1-3-hoe-werkt-mms/
  https://mms-seminar.com/nl/inhoudsopgave-genezing-met-mms/

  Een zeer goed (klein) bedrijf waar je topkwaliteit van dit spul kan bestellen voor een goede prijs is de volgende. https://shop.nlq24.eu/de/ De eigenaar is een zeer wakkere man overigens, van alles op de hoogte, ook fijn.

  • Je kunt het zelf maken door schillen van een grapefruit te koken. Ik geloof de schillen van drie grapefruits een uur of twee laten koken op een liter water en laten afkoelen.

   • Dee, dat is Hydroxychloroquine wat je daar beschrijft om zelf te maken. De chloordioxide waar ik het over heb is een ander middel, de werking van beiden hebben wel overeenkomsten. Ook chloordioxide kan men overigens zelf maken, is mij teveel gedoe, vooral omdat er zo makkelijk en voor een gunstige prijs aan veilig spul te komen is.

    Het is zo’n allround middel, succesvol voor ontelbare klachten en ziekten te gebruiken, dat het mij verbaasd dat niet iedereen op de hoogte is van het bestaan er van. Uiteraard werkt het niet mee dat ze in NL in 2019 (goh, wat een toeval) besloten dit middel te verbieden en in andere landen waar het wel nog makkelijk te verkrijgen is wordt het als ‘water reiniger’ verkocht (waar het ook perfect geschikt voor is)

 7. Mwah! Ik denk dat er helemaal niemand gestenigd gaat worden. Bijna iedereen is apatisch geworden, en dat was al ver voor covid al zo. Al vele jaren zien wij de meest moordadige criminele shit voor onze ogen gebeuren en wij laten ons beledigen, bestelen, vermoorden, ons telkens weer in ons gezicht trappen. En al die tijd gebeurde er helemaal niets. En als je er al iets van zei, dan werd/wordt je kompleet verketterd.
  Daarom is mijn houding tegenover dat soort mensen: Het is helemaal goed! Plegen jullie met zijn allen maar collectief zelfmoord. Ik werp mijn handen in de lucht en ga verder.

 8. Liefde is loyaliteit, en niet van criminelen.
  Ik kreeg door dat ze spijt zullen krijgen van hun eigenwaan. Ik geloof het niet, want de arrogantie is dat de kwetsbare mensen niet geloven in oorzaak en gevolg. Het zijn materialisten die ook niet in hoog of laag geloven. Als hoogmoed werd gedefinieerd als de moed om hoog te staan, is arrogantie het lef om laag te staan. Ze zijn dus vasthoudender, en ze zullen zelfs nauwelijks leren van de dood. Maar ethiek is de dood die altijd naast je staat, het is een ander niveau. Misschien dat de sluiers van illusie dan wegvallen en de verwerking komt van een leven van foute invloed.
  De atheïstische ontwikkeling in België komt wat later. In Nederland hadden ze Gerard Reve enzovoort, die eerst homo en toen naar verluidt pedo werd in België. Los van zijn taalbeheersing, heeft hij niet erg de volksgezondheid geholpen. Toen iedere ethiek verdwenen was, kwam antiracisme als logisch vervolg. Immers wat bij beschaafde volkeren onoorbaar is, is bij dieren en primitievelingen normaal en natuurlijk; het heeft de schijn van onschuld naast de geschiedenis van geloof waar de zonde inderdaad was dat ze je hebben voortgebracht.

 9. zeer interessant! dat er iets groots gaat gebuerne wil ik nog steeds geloven. wel zie ik vandaag weer 2 dingen die me toch minder hoopvol maken dat r snel einde komt aan de shit: 1 weer een iraanse generaal vermoord door precisie aanval van t kwaad israel en weer krijg ik t gevoel: iran pikt t en brult wat en doet verder niets 2, zit net voetbal te kijken, roda, zit daar timmermans op tribune. was bij jong psv en dat is nooit een zwaar bewaakt fort, afijn mijn punt: er is dus niet 1 toeschouwer die timmermans even de waarheid komt vertellen op welke manier dan ook, kan zelfs geweldloos; kortom weer 1000e verstandloze laffe bangerikken die t systeem echt niet ten goede gaan veranderen. de enige echte weg: niet meedoen met overheid en zijn slaven

 10. Ach, het is niet de eerste doemvoorspelling. Tot nu toe is het allemaal best meegevallen, behalve dat er nog steeds oversterfte is in nogal wat westerse landen. Hoeveel procent daarvan komt door uitgestelde zorg in 2020 en 2021? Geen idee…

 11. Waar ik woon, wordt ivermectine vaak verkocht als medicijn tegen ontwormening, luizen en schurft bij honden en katten. Is dit hetzelfde als het invermectine voor menselijk consumptie, oftewel kan ik dit kopen en preventief innemen?

 12. Uiteindelijk moeten we gewoon teruggaan naar de jaren ’80 en ’90 toen dit al duidelijk was. Bij proefdieren was al gebleken dat bij herinfectie 80% van de proefdieren stierven en 20% werd afgemaakt. In 2000 werd dan het patent aangevraagd voor het zgn. spike proteïne, het vergif dat als biowapen zou gebruikt worden. Alles was/is gepland en de-populatie is het einddoel.

 13. BRAVO EMINENT en ZÉÉR GEWAARDEERD DOKTER GEERT VANDEN BOSSCHE !

  MÌNSTENS ÉÉN VLA ARTS*VIROLOOG STANDING IS A MAJORITY !!

 14. Ach ja, Geert beweert al meer dan 2 jaar dat er “zeer binnenkort” een tsunami komt van gevaccineerden die massaal ernstig ziek worden en doodgaan, maar het gebeurt nooit. En het zal ook niet gebeuren, en ik zal zeggen waarom: ons lichaam is een dynamisch systeem en ook de gezondheid stabiliseert zichzelf wel weer. Het is veel robuuster dan Geert doet vermoeden en dat zien we ook uit de data, namelijk dat de titers zich weer gaan stabiiseren na een tijd. Ook de oversterfte is vrij hoog, maar die zwakt ook af. En tenslotte is het, vanuit evolutie-perspectief, ook helemaal niet handig voor een hele besmettelijke variant om ineens ook heel ziekmakend te gaan worden. Dat kan natuurlijk wel gebeuren, maar die mensen zijn snel ziek, en dat dooft dan ook heel snel uit. Dat zien we nu ook. Het enige dat eventueel zou kunnen, maar die kans is heel erg klein, is dat er een variant komt, die, op de een of andere manier, heel besmettelijk is en daarnaast pas heel erg ziekmakend na een langere tijd, dus als hij zich al heeft verspreid onder 805-90% van de bevolking.
  Kortom, die voorspellingen van Geert zullen niet uitkomen. Let maar op mijn woorden. Hij maakt een aantal cruciale denkfouten en lijkt daar helemaal blind voor te zijn

  • ” Kortom, die voorspellingen van Geert zullen niet uitkomen. Let maar op mijn woorden. Hij maakt een aantal cruciale denkfouten en l ij k t daar helemaal blind voor te zijn ”
   —————————————————————————-

   ” Lijken ” is niet hetzelfde als ” Blijken” ……
   Al hóóp ik volgaarne dat dr. Geert Vanden Bossche ongelijk m o c h t hebben …….
   Maar ‘k vrees er voor ….

   • Ik gebruikte het woord “lijkt”, omdat het er alle schijn van heeft dat Geert bepaalde aspecten over het hoofd ziet. Als ik zou zeggen “blijkt”, dan zou ik zeker weten dat hij ze over het hoofd ziet, maar ik kan niet in zijn hoofd kijken. Het kan natuurlijk best wel zo zijn dat hij het wel heeft overwogen, maar afgewezen. En het kan zelfs zo zijn dat hij heel goed weet dat hij aspecten niet meeneemt in zijn analyse, en dat zelfs bewust doet, omdat hij graag dit verhaal naar buiten wil brengen om de een of andere reden.

  • Wacht nog even een jaar of twee..
   We zitten nu al in een neergaande achtbaan..
   Acces deaths.. Multiple complex diseases..
   We zullen zien waar het heen gaat..
   Maar Geert is niet achterlijk en zijn woorden wegen mi zwaarder dan die van heel Den Haag en de who, fout.. eh Fauci en de rest van het tuig niet te vergeten Hugo de Jonge.

  • Het is al gebeurd, kijk naar de oversterfte en kankergevallen die met zo’n 2000 procent gestegen zijn. Wakker worden!

  • Onze Geert heeft helemaal gelijk, wetende dat de vaccins het immuumcisteem hebben aangepast aan het virus dat er nu rondwaard. Echter wanneer een nieuw virus zich voordoet, is de persoon in kwestie niet meer beschermd door zijn eigen immuun maar zou het vaccin het werk moeten doen, maar die herkend het nieuwe virus niet waardoor de persoon ziek wordt of overlijd.

 15. BRAVO EMINENT en ZÉÉR GEWAARDEERD DOKTER GEERT VANDEN BOSSCHE !
  Minstens é1é1n VLÁÁMSE (Belgische) arts*viroloog standing is a Majority !

  De toenmalige (zodus VLAAMSE) volksstammen: “MENAPIËRS” { = “MEN API” , léés: “BIJENMENSEN*VOLK” !! }, de “EBURONEN”, en de “NERVIËRS” (‘NERVEUSES’ , ‘kittelorigen’)
  waren voor Juliusje ‘usupatorius’ Caesar de DÀPPERSTEN onder de GALLIËRS van z’n^ toenmalige Globalistische Wereld Ordelijk Imperium Romanum !

  Dr. Geert Vanden Bossche mag ‘r zijn en ÌS er zodus !

  Náást JOU (hem) de betreurde Prof.dr. Luc MONTAGNIER, pr. dr. Didier RAOULT, viroloog LAURENT TOUBIANA, dr. Alexandra HENRION – CAUDE, pr. CHRistian PERRONNE …. e.d.m. een puike bent HONORABELE MEDICI gestand hun Hippocrates-EED !

  ’t Kost(te) hun ‘bloed, zweet en tranen, en véél onderdrukking, beschimping om
  de mensheid eerlijk voor te willen lichten a l a r m e r e n en w a a r s c h u w e n !!!!!

  Chapeau bas, dr. Geert Vanden Bossche !

 16. Baron Dr. Pr. drs. Mr. kH. Lgbtq&p,
  Geert maakt een denkfout.
  Niets aan de hand.
  Neem gewoon volgende booster. Denk er wel om bij iedere booster van arm te wisselen.

 17. Is dat wetenschappelijk bewezen baron? Kun je bewijs overleggen dat de arm om en om moet worden gevisiteerd? Anders heb ik het altijd verkeerd gedaan😡

  En die kut dokter heeft me niet gewaarschuwd. Of was het de schuld van het meisje wat altijd in de horeca werkte maar nu prikspecialiste was geworden na een gedegen opleiding door de GGD. Ik weet het niet meer, ook een bijwerking van de vaccinatie? Of gewoon teveel alcohol. Je gaat aan alles twijfelen tegenwoordig. Jij ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in