© prostooleh / Freepik

Volgens een adviseur van de Britse regering zouden Britten snel gehoorzamen aan toekomstige pandemische lockdowns, omdat het Verenigd Koninkrijk al “gehersenspoeld” is om een nieuw gedrag aan te leren, bericht Belle Carter.

“In principe kun je het gedrag gewoon weer aanzetten,” vertelde professor David Halpern, hoofd van het Behavioral Insights Team (BIT), dat is voortgekomen uit het Cabinet Office, aan de Daily Telegraph.

Hij wees erop dat aangezien het land “de routine had beoefend” van de beperkende overheidsmandaten van de pandemie, zoals het dragen van gezichtsbedekkende maskers en het volgen van andere gezondheidsprotocollen zoals sociale afstand nemen en thuiswerken, het gemakkelijk zou zijn om “het over te doen” in een toekomstige crisis, omdat mensen nu “geconditioneerd zijn om te doen wat hen gezegd wordt“. Dankzij de gemanipuleerde globalisten pandemie.

In zijn toespraak op de podcast “Lockdown Files” wees Halpern erop dat berichten die gebaseerd zijn op angstzaaierij over het algemeen niet effectief zijn. Hij verdedigde het gebruik ervan in extreme omstandigheden en koos ervoor om niet te verwijzen naar de massaprotesten die in het hele land ontstonden nadat de beperkingen in maart 2020 begonnen. “Er zijn momenten dat je er doorheen moet prikken… vooral als je denkt dat mensen verkeerd zijn ingesteld,” zei hij.

Het hoofd van de Nudge Eenheid benadrukte ook hoe krachtig boodschappen op posters zijn. Deze werden tijdens de pandemische beperkingen gebruikt en konden visuele aanwijzingen afdwingen zodat wanneer mensen een winkel of ergens anders binnengaan, het hen eraan herinnert, automatisch een signaal geeft en het “aangeleerde gedrag” in gang zet.

  Jonge man overleden aan "gelukkig hart syndroom" na Argentijnse wereldbekeroverwinning

De mensen raakten zo gewend aan de beperkingen en mandaten dat ze het moeilijk vinden om ze “af te leren”. Hij noemde het dragen van een masker als voorbeeld. Hoewel de dreiging van de overdracht van het Wuhan coronavirus (COVID-19) is afgenomen tot bijna geen risico meer en studies hebben aangetoond dat gezichtsbedekkingen “de verspreiding van het virus nooit echt hebben beperkt, maar zelfs meer schade hebben aangericht door een verhoogde inademing van kooldioxide, hebben mensen nog steeds het gevoel dat er iets ontbreekt of naakt is als ze geen masker dragen.

“Laat ik het zo zeggen,” zei hij. “Je zou je voelen als, ‘Oh mijn God, ik heb mijn masker niet’. Je voelt je naakt, toch?” Dit komt omdat, als het publiek eenmaal een nieuw gedrag of een nieuwe gewoonte heeft aangeleerd, het gemakkelijk zou zijn om het weer in te schakelen. Het zit al in uw systeem, ook al hebben veel Britten geweigerd om zich eraan te houden en in eerste instantie hun vrijheden op te geven.

“Grote rampen laten dit blijvende spoor achter in de samenleving,” legde de professor verder uit. Hij beweerde dat deze “quasi-evolutionaire” impact een sterke indicator is voor toekomstig gedrag.

Het Breitbart-artikel over dit onderwerp werd overspoeld met reacties. Een gebruiker met de naam Bonce gaf als commentaar: “Er staat hem misschien een ruw ontwaken te wachten,” verwijzend naar Halpern. “Veel mensen realiseren zich dat ze tijdens ‘Convid’ voor de gek zijn gehouden. Het opnieuw opleggen van draconische maatregelen zal niet op massale naleving stuiten. De overheid heeft het beetje geloofwaardigheid dat ze nog had met ‘convid’ verloren.”

  Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

Ondertussen uitte een ander met de bijnaam “Feeding the World” zijn ergernis over het regeringsbeleid en zei: “Maskers werken niet, de prik werkt niet, de regering werkt niet.”

De IRONIE van Britse strikte vergrendelingen en Boris’ Partygate-schandaal

In 2021 dreigde voormalig premier Boris Johnson dat als Britten zich niet aan de coronavirusregels zouden houden, hij strengere maatregelen zou opleggen. Johnson zou toen gezegd hebben dat de regering strengere maatregelen zou moeten opleggen, waaronder Britten verbieden om het huis meer dan één keer per week te verlaten.

“We moeten de regels in supermarkten handhaven. Wanneer mensen afhaalmaaltijden halen, in cafés, moeten ze voorkomen dat de ziekte zich daar verspreidt, dat ze zich te veel mengen,” zei hij. Hij herhaalde dat de regering harder zal optreden tegen de vrijheden van mensen als blijkt dat ze zich niet aan de lockdownregels houden en zei verder: “Als we het gevoel hebben dat dingen niet goed worden nageleefd, moeten we misschien meer doen.”

Johnson stapte uit zijn zetel in het Parlement omdat hij zijn eigen regels zou hebben overtreden in hetzelfde jaar dat hij ze handhaafde. Hij loog opzettelijk tegen parlementsleden over COVID-19 lockdown-brekende feestjes en zou voor 90 dagen geschorst zijn als hij niet was opgestapt als wetgever, oordeelde een parlementaire commissie op 6 juli.

De Privileges Committee van het Lagerhuis, die overtredingen van de parlementaire regels onderzoekt, concludeerde dat hij schuldig was aan “herhaalde minachting [van het parlement] en… het proberen te ondermijnen van het parlementaire proces”. De voormalige premier hield echter vol dat zijn aanwezigheid op de Downing Street-feestjes in kwestie “wettig en vereist” was voor zijn werk.

  Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen

Rapporten meldden dat Johnson, 58 jaar oud, de confrontatie met zijn collega’s en de vernedering van een mogelijke herverkiezing in zijn kiesdistrict heeft vermeden door vorige week ontslag te nemen als parlementslid.

Bekijk hieronder de video over ex-premier Johnson die ontslag neemt nadat zijn steun afbrokkelt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende video opgedoken van politieke elites die kerstfeest vieren terwijl ze de mensen bespotten die onder Covid lockdowns gebukt gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerkeerd gegokt? Mark Rutte provoceerde het faillissement van zijn regering en werd doorzien
Volgend artikelIn een “bliksemaanval” trokken de Russen Torske binnen op slechts 8 km van Lyman en bezetten het oostelijke deel!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. de rottigheid spat er van af…deze onmensen zullen hun straf uiteindelijk niet ontlopen…de gelijkenissen met de us is frappant..liegen en bedriegen, veroorzaakt armoede en..revolutie’s… beter vandaag nog dan morgen..!!!

 2. Hoppa de uitrol van het Coudenhove-Kalergie plan ging te langzaam voor de ontvolkers, doordat Rusland het Westen, EU, NAVO en zionisten staat Amerika bij de ballen heeft straffen ze ons op een verschrikkelijke manier.

  Turkije stemt plotseling in met het vervroegen van het NAVO-bod van Zweden

  Update (1531ET): Stoltenberg bevestigt het massale nieuws – er zal een 32e lidstaat aan de NAVO worden toegevoegd , terwijl we nu wachten op de zeer ongelukkige en gefrustreerde reactie van Rusland.

  Eerdere verklaringen van Moskou met betrekking tot de mogelijke toetreding van Zweden tot de NAVO hadden betrekking op maatregelen ter versterking van de Russische defensieve posities langs de Scandinavische grensregio, met name de Finse grens, evenals in de regio van het verre noordelijke, afgelegen arctische grensgebied met Zweden.

  Wat wel duidelijk is, is dat de ‘onbedoelde gevolgen’ als gevolg van het Oekraïne-conflict zich blijven uitbreiden en dat de zaken met de dag en de week escaleren .

  En nu, tot overmaat van ramp, dringen sommige (maar niet alle) NAVO-lidstaten aan op toetreding van Oekraïne tot de militaire alliantie. De VS hebben zich echter verzet, waarbij Biden maandag zei dat dit zou moeten wachten tot na de oorlog, aangezien artikel 5 van de NAVO een enorm heet conflict met Rusland zou veroorzaken. Zal de gelofte van Biden om de toetreding van Oekraïne tot de alliantie niet te overwegen, de klap voor Moskou verzachten (met betrekking tot de grote ontwikkeling in Zweden)? Dit was misschien de sleutel tot enkele back-channel ‘garanties’, mogelijk. >>>

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/erdogan-demands-clear-path-turkeys-eu-membership-swedens-nato-candidacy

  • @ Adriaan W. juli 11, 2023 at 14:21,
   Als je wist welke voorwaarde Finland, Zweden, Duitsland en alle ex Warschau pact landen en de landen zoals Georgië e.d. die zich nu bij het NAVO kamp hebben aangesloten in hun onafhankelijkheid met de Sovjet-Unie/Rusland hebben staan. Dan zijn ze stuk voor stuk in strijd met hun onafhankelijkheid en is Rusland officieel gerechtigd om de desbetreffende grondgebieden weer op te eisen als de beheerder over die grondgebieden. Rusland is nog steeds officieel de voorzitter over deze landen, sinds het einde van de 2e WW. Dat wordt maar al te graag door de NAVO ontkent. De NAVO speelt dan ook met vuur en kan er wel eens heel erg aan branden, als ze niet oppassen.

   • Goede reactie. Volgens het internationale recht (waar onze politici en media zo graag naar verwijzen) heeft Rusland daar inderdaad recht op. Wat die landen niet moeten vergeten is dat de VS waar ze zo sterk op leunen niet eeuwig de hegemoon blijft op wie ze kunnen rekenen, maar Rusland wel eeuwig als buurman zullen hebben.

 3. De redenen waarom mensen de overheid zien, als een goedaardige organisatie:
  – staatsonderwijs: mensen krijgen een systeem geleerd, waarbij bij elke rechtshandeling, de Staat deze handeling kan en zal belasten. Mensen krijgen geen opleiding, om zelfstandig te kunnen denken, maar zij worden van mens naar burger gemaakt. Moslims bv. houden vast aan het heilige boekje, die omtoveren tot burgers, is heel moeilijk.
  – autoriteit: mensen krijgen vroeg geleerd, dat er een autoriteit in hun leven is, die hun beschermt, en deze autoriteit is gelegitimeerd, om burgers en bedrijven orders te geven. Aangezien mensen graag goed willen zijn, volgen zij deze orders ook op. Ongeacht hoe bizar deze orders zijn.
  – Staat en media: de staat financiert de media, en media is een spreekbuis en uitvoerder van staatsbeleid geworden. Zonder de extra financiering waren zij allang failliet geweest. Je zou zelfs nog de stelling kunnen plaatsen: dat media een vorm van een politieke partij is.
  Elke overheid in de wereld maakt gebruikt van de 3 bovenstaande voorzieningen. De overheden wille kost wat het kost, controle behouden.

  • @ Karel2 juli 11, 2023 at 14:33,
   Alle coöperaties die zich als een Staat uitgeven zijn al failliet verklaard en staan alle ingeschreven in Delaware (een belasting paradijs) USA Via het USC = United State Code onder de titel 11. Er is nooit geïnvesteerd in hun eigen coöperatie. Door nu bij elke geboorte aangifte de vrij mens dood te verklaren en hem/haar de fictieve entiteit te geven van een natuurlijk persoon en registreren met een opvolgend nummer. BSN = Burger Slaven Nummer) Deze fictieve entiteit die enkel op papier bestaat, moet een bedrijf voorstellen die is ondergebracht bij de coöperatie die zich als Staat uitgeeft. Zodat de desbetreffende coöperatie de macht over die fictieve bedrijven heeft en deze dan ook voor alles belasten. Zo wordt het geld creatie systeem op naam van jouw gestolen naam geld aangemaakt door de centrale banken als een schuld t.n.v. die natuurlijke persoon. Zo komen de coöperaties aan hun geld, wat ze als water uitgeven uit naam van hun fictieve natuurlijke persoon. Die natuurlijke persoon staat dan ook borg voor de uitgave van de coöperaties. De borgsteller dus, daarvan is het woord BURGER aan ontleend. Jouw zogenaamde verdiende salaris of uitkering is eigenlijk niets anders dan een schuld aangegaan bij de centrale bank en daarvan roomt de coöperatie het nodige vanaf en noemen dit inkomstenbelasting.

   Zolang jij in de illusie bent dat jij die natuurlijke persoon bent, ben jij eigendom van die coöperatie. Maar als jij bij je gemeente een bewijs zou halen dat jij nog leeft, corrigeer jij je dood en verloren op zee status. Daarmee eindigt eigenlijk jouw de status van BURGER zijn. Maar je kunt alleen handelen uit naam van die natuurlijke persoon binnen de coöperaties. Zo zijn alle belasting aanslagen enkel handelsvoorstellen (want het zijn alle commerciële ANBI bedrijven, die van giften leven), zelfs een uitnodiging van rechtbanken is een handelsvoorstel. Een verkeersboete is een handelsvoorstel. Jij als levende staat boven elke coöperatie. Want alle zogenaamde wetten en regeltjes zijn bedrijfsvoorschriften van de coöperatie. Zoals de mondkapjes een verplichte bedrijfskledingstuk betrof of afstand houden een bedrijfsvoorschrift was net als het vaccin mandaat. Maar een mandaat is een vrijwillige keus, wat vele het hebben aangezien als een verplichting. Zo worden we keihard voor gelogen over de zogenaamde overheden e.d.

 4. De Britten zijn net zó randdebiel als de rest van de wereld met hun satanische cult Koninklijkhuis, nu die ouwe tang dood is denkt Charles nu kan alles..

  *

  10 juli – Satanistische koninklijke familie houdt zich bezig met kinderoffers

  Verbijsterend als het waar is, maar ik denk van wel. We hebben de beelden gezien van Charles met Jimmy Saville.

  KINDERMISBRUIK OVERLEVENDE JEANETTE ARCHER HEEFT DE REPTILIAANSE KONINGIN’S SATANISCHE RITUELE MISBRUIK MISDADEN OP WINDSOR CASTLE ONTHULD!

  Kinderen werden gemarteld en opgeofferd. De politie pakte kinderen op en verkrachtte ze eerst. Om 33 te worden, moeten METSELAARs een baby opofferen. King is het hoofd van de vrijmetselaars.

  https://www.bitchute.com/video/7eU5Bct9K46y/

   • Heb ergens gelezen dat Mark baby’s offerde onder het Zandvoort Circuit. Max Verstappen had jarenlang het startnummer 33. En Prins Bernard junior is eigenaar van het Circuit. Het zou mij helemaal niet verbazen.

  • Je had van de Britten wel meer verwacht hè?
   Al die hooligan clubs zouden samen kunnen gaan tegen…..
   Dan heb je het over 100.000 personen?

 5. Waneer zijn wijkagenten in de Nederlandse gemeenten bevoegd om “onze” smartphones af te schuimen op onwelgevallige data?

  Voorbij het Orwelliaans: Frankrijk staat agenten toe burgers te bespioneren met hun eigen mobiele telefoons

  De regering van de Franse president Emmanuel Macron gaat verder dan de dystopische sociale sciencefictionroman van de Engelse schrijver George Orwell met de titel “Nineteen Eighty-Four”, waarin Big Brother elk aspect van het leven van mensen controleert . bepaling in de “justitiehervormingswet” bij de Nationale Assemblee.

  https://www.naturalnews.com/2023-07-10-france-allows-cops-to-activate-spy-phones.html

  • Het was hier in F voor het griepje al een dictatuur. Zoals met alles, onvoorstelbaar dar hun burgers het zelf niet zien.
   Extreme bureaucratie
   Open corruptie
   Gewelddadige politieachtigen
   Schijt hebben en kunnen hebben aan de inwoners.

 6. Een persoon die een stijve bovenlip displays standvastigheid en stoïcisme in het licht van tegenspoed, of oefeningen groot zelfbeheersing in de uitdrukking van emotie. De zin wordt het meest gehoord als onderdeel van de idioom “bewaar een stijve bovenlip”, en wordt traditioneel gebruikt om een attribuut van Britse mensen in vastberaden en emotieloos blijven wanneer ze met tegenspoed worden geconfronteerd.
  Een hark staat ook stijf🤣

 7. As…….zou het jou nog verbazen dan?

  Onder de hoerenkast zit een rattenkelder…….onder de naam Minerva Leiden. Een ” studentensocieteit” waar het KH zijn nare telgen dumpt om de mores van de hoerenkast te leren…….hoewel….die kennen ze al wel van huis uit .

  Heb drie maanden dat stinkhol van binnen kunnen meemaken. Het zit daar vol met Ruttes, Kagen, Jetten’s….en consorten . Alle politieke leiders van de afgelopen vijftig jaar komen uit dat stinkhol….en ze hangen kwijlend aan de slippen van dat kh-tuig, omdat ze met behulp van die kruiwagen aan de hoogste posities kunnen komen.

  Ik heb ze van dichtbij meegemaakt dus…..en wat er in de loop van de jaren uit die rattenkelder omhoog gekropen zit nu overal in Nederland de boel bestuurlijk te verzieken. Het gros doet aan die smerigheid mee.

  De moffen zijn weggekropen in Argentinië. King Pils is met een Argentijnse telg van een Argentijnse moordenaar getrouwd. Het is de cabal….. Illuminati……getrouwd met alles wat misdaad heet, en doen met hun gejatte geld véél aan liefdadigheid voor de bühne.

  Niks méér. Niks minder.

 8. Sinds het hemelen van Elizabeth II Windsor op 08.09.2022 (is het de originele of een dubbelganger?) is de Britse monarchie steeds meer onder vuur komen te liggen. De hoeveelheid demonstranten bij de ‘kroning’ in het Schotse Edinburgh op 05.07.2023 spreekt boekdelen, want Charles heeft een allesbehalve schoon blazoen en de enige reden van het huwelijk van hem met Diana in 1981 was haar rol als broedkip om een troonopvolger + ‘spare’ te produceren.
  Sinds het aantreden van Elizabeth in februari 1952 is in tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland de monarchie niet of nauwelijks onderwerp van discussie geweest en wat ook al niet helpt is het winner takes it all-systeem, waarbij de kandidaat met de meeste stemmen in een van de 650 districten kan worden gekozen voor het Lagerhuis (6 + 5 = 11, het laagste meestergetal van de vrijmetselaars) waardoor kandidaten met een ‘afwijkende’ mening niet of nauwelijks kans maken om gekozen te worden.

 9. ONDERwijs is als een gehoorzaamheidstraining voor honden, maar dan voor mensen. ONDERwijs heeft niks met leren te maken… ze programmeren ons tot blinde slaven die geen vragen stellen, maar blind volgen.

  Maar zelfs de wakkeren zien niet hoe diep het gaat. Wij leven, vanaf de zwangerschapstest van je moeder tot je laatste adem, in een totale leugen. De matrix is een documentaire, geen film. Er zijn nog maar een paar procenten intelligente mensen… de rest is een afgerichte slaaf die helemaal niet meer bij zn intelligentie komt. ONDERwijs heeft de meesten onder ons tot afgerichte honden gemaakt die blind volgen, geen vragen stellen en alles doen voor een beloning. En we juichen allemaal voor diploma’s… dat zijn gewoon certificaten van bewijs voor het doorlopen van de hersenspoeling, het zegt niks over intelligentie. Diploma’s geven aan dat je een goed geheugen hebt en dus braaf luistert en volgt… dat je een brave slaaf bent!!!

  • @ Let God sort them out juli 11, 2023 at 17:01,
   Diploma,s zijn een bewijs dat jij gehoorzaam bent en het voor gekauwde verzonnen kennis klakkeloos tot je hebt genomen als de enige waarheid. Hoe hoger de zogenaamde opleiding, geeft aan dat jij gehoorzaam bent en alles volgens het boekje doet. Het zegt inderdaad niets over je intelligentie. Daarbij zie je in de praktijk vaak dat de hogere opgeleide er een puinhoop van maken, dit komt omdat hun voorgeschreven boekje is opgehouden te bestaan. Dan wordt geacht dat ze de aangeleerde kennis om kunnen zetten in de praktijk.

   Dit zijn namelijk alle narcisten, zij hebben een gave dat zij heel snel dingen aanleren doordat ze een tijdelijke geografisch geheugen hebben. Net als 1 ieder even een boodschappenlijstje maakt in hun gedachte om dat te halen in de supermarkt. Maar dat slaan we niet op in ons lange geheugen, maar in ons korte geheugen. Zodat deze vaak nutteloze tijdelijke kennis niet lang te behoeven te onthouden en zo weer snel vergeten wordt.

   Voor het onthouden voor je lange geheugen zul je het constant moeten herhalen, wat we niet meer aan leren op scholen. Zodat alle aangeboden kennis nu net zo snel vervliegt, dan als het aangeboden wordt. Mits jij je het niet constant blijft herhalen voor je zelf en/of die kennis niet direct toepast in de praktijk.

   • @Qviv… Fijn om te lezen dat er toch meer mensen zijn die dit doorzien, dat doet me goed. Dankjewel voor de aanvulling.

    ONDERwijs is hersenspoeling en programmering. Als we uit deze shit willen komen en blijven, moeten we echt het verschil tussen programmeren en leren gaan herkennnen. Er is maar 1 echte school… en dat is het leven! Zodra je kan praten, lezen, schrijven en rekenen… kan je zelfstandig gaan leren wat je maar wil. Eigenlijk is de basis rond een jaar of 7 wel geleerd en dan hoort een kind zelf te gaan leren. Over een tijd kijken mensen terug en ze zullen zich afvragen hoe de mensheid anno 2023 zo extreem dom was… omdat we al heel lang dom worden gehouden en dommer worden gemaakt. Wij zijn slaven die net genoeg leren om hun slaventaak uit te kunnen voeren. En nu alles geautomatiseerd wordt, mogen wij uitsterven en dus wordt alles op de kop gezet en kapotgemaakt. Dat moet ook, want anders komen we nooit uit deze matrix. De elites ontmantelen wat ze in honderden/duizenden jaren hebben gebouwt, omdat ze denken dat ze al gewonnen hebben… maar ze juichen te vroeg…

    Slimme mensen zijn goede slaven, intelligente mensen laten zich niet tot slaaf maken en weigeren slaaf te zijn… ze zijn doodsbang dat de intelligentie in ons terugkeert… eerst in de kritieke massa, daarna in langzaam in de rest.

 10. Je moet vooral de (semi-)Chinezen enz. geen buitenlanders noemen, maar Britten.
  Je kunt daar goed gebruik (misbruik) van maken. ‘We zijn allemaal hetzelfde.’
  Hun mentaliteit is veel docieler, daar is trouwens hun soort communisme op gebouwd.

 11. Ieder krijgt net zoveel ellende als we kunnen verdragen… dus krijgen we de landverradende volksverlakkers die we ‘verdienen’!

  Willen we iets anders dan zullen we op moeten staan en de mond open moeten doen! Spreken is zo’n machtig wapen, daar zijn de machthebbers erg bang voor! Daarom wordt er ook zoveel door hen gecensureerd.

 12. In 2020 en tijdens de walgelijke lockdowns en alles wat er toen afspeelde, ben ik telkens op onderzoek naar de waarheid gegaan en daardoor kwam ik ook op de massa hypnose die de diverse regeringsleiders destijds pleegden.
  Met massa hypnose is het zo dat als een hypnotiseur bijvoorbeeld in een zaal met mensen deze onder hypnose brengt, waarbij he gezegd wordt dat wanneer zij na het sluiten van hun ogen deze open doen, zij iedereen bloot zouden zien en dit bestaat, echter wanneer de hypnotiseur daarna niet door hen uit die hypnose te halen met b.v. een knip met de vingers, zij in die hypnose blijven!
  Dit is ook gebeurt door diverse regeringsleiders, waaronder Mark Rutte en compagnon,
  die iedereen wijsmaakte dat er een enorme pandemie op handen was.
  Deze schurken hebben nooit, nadat bekend werd dat dat helemaal niet het geval was, de trouwe volgelingen gezegd dat het over was en hen uit die hypnose gehaald.
  Dat is dus waarom zodra er weer druk gezet moet worden via dezelfde angst, allen die gehypnotiseerd waren meteen weer in die modus te krijgen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in