In een normale klinische test zou dit aantal jonge mannen dat myocarditis opliep, de test onmiddellijk hebben doen stopgezet. Boem! Afgelopen! Klaar!”

Dr. Roger Hodkinson is consequent geweest in zijn kritiek op de maatregelen rond het nieuwe coronavirus. In een onthullend exclusief interview met rairfoundation.com maakt de gerenommeerde patholoog enkele adembenemende opmerkingen over het coronavirus, evenals over het vaccin.

Een “patholoog” wordt omschreven als iemand die “gespecialiseerd is in de anatomische (structurele) en chemische veranderingen die optreden bij ziekten”. Hodkinson, die een indrukwekkend cv heeft en momenteel via zijn biotechnologiebedrijf in Noord-Carolina werkt aan DNA-sequencing voor de vroege diagnose van kanker, betreurt dat de reactie op het coronavirus een “vreselijke puinhoop” is geweest.

“Vaccins zijn niet nodig als er een betere behandeling is”, zegt Dr. Hodkinson, verwijzend naar Hydroxychloroquine en Ivermectine. Terwijl de mRNA-vaccins – Pfizer-BioNTech en Moderna – “proberen immuniteit op te wekken tegen een ziekteverwekker”, legt hij uit, “het is een gloednieuwe technologie die nog nooit eerder op mensen is uitgeprobeerd en die zonder enige noodzaak in grote haast is geïntroduceerd  – het was nooit een noodsituatie zoals zij beweren”.

Zoals gemeld op Frontnieuws hield Hodkinson op 13 november 2020 een vernietigende toespraak voor de gemeenteraad van Edmonton. De arts merkte op dat er “sprake is van een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici, dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek”, “Orwelliaanse” benadering van kwesties zoals de vals-positieve PCR-tests. “Een geval in de klinische geneeskunde is wanneer je iemand voor je hebt die duidelijk ziek is”, zei hij.

  Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca 'vaccin' af

Top patholoog: “Coronavirus is het grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek”

“En ze noemen deze vals-positieven ‘gevallen’ om de angst verder aan te jagen waarvan ze denken dat het de rechtvaardiging is voor het verdubbelen van de idiotie die gisteren niet werkte”, vervolgde hij. “Sterfgevallen die worden toegeschreven aan hartaandoeningen en kanker zijn van de kaart verdwenen. Ik kan iedereen die luistert verzekeren”, zei de dokter wrang, “Covid-19 geneest geen kanker”.

“Deze gevallen worden verkeerd geclassificeerd. Mensen sterven aan de gebruikelijke dingen”, zei Hodkinson. Zoals Coronavirus Task Force lid Dr. Deborah Birx het duidelijk tijdens een persbriefing op 7 april 2020 beschreef: “…als iemand sterft met COVID-19, tellen we dat als een COVID-19-dode”.

“De hele zaak is een groteske puinhoop, het zou nooit deze schaal van idiotie hebben mogen bereiken”, zegt Hodkinson.

Zeggen dat het vaccin “veilig” is, is de “meest groteske vorm van medische wanpraktijken”, benadrukt Hodkinson. “In een normale klinische test zou dit aantal jonge mannen dat myocarditis opliep, de test onmiddellijk hebben doen stopgezet. Boem! Afgelopen! Gedaan!”

Boosters voor varianten

Dr. Roger Hodkinson lacht het idee van “boosters” weg. Het vaccin is in de eerste plaats niet nodig, zegt hij, maar er is zeker geen behoefte aan “boosters” voor zogenaamde “varianten”. Verwijzend naar gemuteerde stammen als een “tactiek om angst aan te jagen”, zegt de patholoog, “zouden we de kudde-immuniteit op een natuurlijke manier moeten opbouwen. Deze mutanten zijn niets om bang voor te zijn”, zegt hij. “Absoluut niet”, benadrukt hij.

Verwijzend naar vaccins, zegt Dr. Hodkinson: “De hele zaak moet vanavond worden gestopt. Voor iedereen. Oudere mensen inbegrepen”.

De “sinistere” onderdrukking van artsen

  Nederland tegen vaccinatie zwangere vrouwen: 4.000 verloskundigen stellen vragen

Dr. Roger Hodkinson maakt duidelijk dat artsen onder ongelooflijke druk staan om hun mond te houden of hun broodwinning te verliezen. “In mijn beroep verstenen de colleges individuele artsen. Ik gebruik dat woord opzettelijk. Verstenen”, waarschuwt hij. “Want met één vingerknip kun je je broodwinning verliezen, en het is bijna onmogelijk om die terug te krijgen. En het zal je failliet maken…”

De arts vervolgt krachtig de schuld te leggen bij iedereen die zwijgt maar beter weet:

Dus, zijn artsen schuldig door te zwijgen omdat hun carrière op het spel staat? Helaas wel. Iedereen die op de hoogte is van deze situatie en ervoor kiest om mee te gaan in de stroom waarvan hij weet dat die verkeerd is, is schuldig aan de gevolgen. Of het nu artsen zijn, of kerkleiders die zich achter hun kansel verschuilen en hun kudde zouden moeten leiden, of ministers van Volksgezondheid, medische ambtenaren, die donders goed weten dat dit onveilig is – ze zijn allemaal schuldig! De media is schuldig. De minister-president is schuldig door de media om te kopen zodat ze zwijgen. De leiders van de politieke partijen zijn schuldig.

Dr. Roger Hodkinson benadrukt dat de “onderdrukking van artsen” “sinister” is en verwijst naar een afschuwelijke verklaring van Canada’s College of Physicians & Surgeons.

Artsen kregen te horen dat zij “voor een onderzoek kunnen komen te staan” als blijkt dat zij desinformatie verspreiden. Het bijzonder schandalige aan deze waarschuwing, zo legt Hodkinson uit, is dat de maatregelen die ogenschijnlijk worden genomen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan “willekeurig” zijn en niet op wetenschap zijn gebaseerd.

  Aartsbisschop Viganò: Globalistisch 'uitroeiingsplan' dient Satans doel om zowel lichaam als ziel te doden

“Ze zijn allemaal volledig willekeurig [coronavirus mandaten] met geen consensus in de klinische geneeskunde dat ze effectief zijn”, zegt hij.

Bekijk het krachtige RAIR interview:

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injecties
Volgend artikelPfizer & Moderna reageren niet op British Medical Journal over bezorgdheid veiligheid COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Tsja, dit is voor velen al maanden en maanden duidelijk. De makke woke schaapjes volgen braaf Pinokkio Rutte en Maniacale Hugo. Waarom? Geen idee. Ik snap werkelijk niet dat zoveel mensen die normaal de politiek (redelijk) wantrouwen ze nu braaf en met hangende pootjes volgen. De gemiddelde mens is ietwat dom denk ik. Helaas. Ik denk dat we de komende maanden afscheid gaan nemen van heel erg veel vrienden en familieleden die zijn ingespoten met dit genocidegif en dat we met een idiote hoge miskraamgolf te maken gaan krijgen.

 2. Ben daar ook bang voor.
  Maar de gevolgen cq nasleep zullen nog veel ingrijpender zijn met erg nare gevolgen op zijn zachtst gezegd.

 3. Dus, zijn artsen schuldig door te zwijgen omdat hun carrière op het spel staat? Helaas wel. Iedereen die op de hoogte is van deze situatie en ervoor kiest om mee te gaan in de stroom waarvan hij weet dat die verkeerd is, is schuldig aan de gevolgen. Of het nu artsen zijn, of kerkleiders die zich achter hun kansel verschuilen en hun kudde zouden moeten leiden, of ministers van Volksgezondheid, medische ambtenaren, die donders goed weten dat dit onveilig is – ze zijn allemaal schuldig! De media is schuldig. De minister-president is schuldig door de media om te kopen zodat ze zwijgen. De leiders van de politieke partijen zijn schuldig.

  Komt op hetzelfde neer als waar ik al enige tijd die meute van beschuldig, het zijn COLLABORATEURS MET DE WERELDELITE EN STAAN ACHTER DE GENOCIDE OM DE WERELDBEVOLKING UIT TE MOORDEN.

 4. Jean Coolen, Ik vertel dat al meer dan een jaar en ik ben geen dokter maar de feiten en bewijzen liegen er niet om, maar het wereld wijde volk is bang gemaakt door Rutte en de media en ik vind daarom dat zij snel achter de tralies moeten zitten trouwens al die personen die zich hier schuldig aan gemaakt hebben eveneens.
  Ik ga daarom u als volk niet meer vragen wordt wakker want als u deze giftspuiten al heeft genomen stop jullie hart vanzelf en dan is je leven voltooit

 5. ‘”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

  De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

  Gideon van Meijeren; “Ik vind dit zo schokkend. De wet die de A status legitimeert wacht al meer dan een jaar op behandeling en dat is strikt genomen heeft minister Hugo de Jonge de wettelijke verplichting niet heeft uitgevoerd is zelfs sprak van een ambstmisdrijf en wordt straks ook de vraag gesteld of hij hier niet voor vervolgd moet worden”.

  Momenteel staat Covid-19 niet opgenomen in de Wet Publieke Gezondheid en daarmee ontloopt de minister maar eigenlijk het hele kabinet de confronterende realiteit van de feiten. Een belangrijk feit is dan…hoeveel geïnfecteerden sterven nou werkelijk aan de ziekte, de infection fatality rate oftewel de IFR.

  We weten inmiddels dat de IFR in een Standford University meta analyse over ca. 2 miljard positief geteste personen wereldwijd, is bijgesteld tot 0.15, zie LINK. Eerder bevestigde de WHO ook als dat de IFR was bijgesteld tot 0,23, zie LINK.

  Een getal dat uiteraard per leeftijd en per land verschilt want het is een gemiddelde maar toch…de IFR was in den beginnen 3 % en nu dus 0.15.,20 keer lager en minder dodelijk dan gedacht en daarmee staat de A status ter discussie.

  DE vraag die iedereen zo spoedig mogelijk beantwoord zou moeten willen zien is…hoort Covid19 in de categorie A of niet? Want als dat niet zo is, zijn alle corona maatregelen per direct van de baan.

  Kersvers Tweede Kamerlid en staatsrecht deskundige Gideon van Meijeren maakte dit belangrijke punt aanhangig in de kamer en hij is van plan niet los te laten en dus praat ik met hem over de A status van covid 19 en de merkwaardige gang van zaken in de tweede kamer.

  Klokkenluider

  Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

  https://www.blckbx.tv/klokkenluider

  BLCKBX – 21/06/2021

  https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in