Een COVID-19 afdeling in een ziekenhuis in Londrina, Brazilië. Ouderen worden frequent in het ziekenhuis opgenomen na twee doses van het COVID-19 vaccin. Bron.

Een lezer van Healthimpactnews.com uit Brazilië heeft hen geattendeerd op officiële mediaverslagen volgens welke in een periode van 5 maanden meer dan 32.000 mensen in Brazilië zijn gestorven na een injectie met COVID-19.

Momenteel zijn in Brazilië de volgende vaccins voor gebruik toegelaten: AstraZeneca/Oxford, Pfizer/BioNTech, Coronavac (ook Sinovac genoemd), J&J/Janssen, en Butanvac.

Het rapport werd gepubliceerd op Uol.com.br, dat naar verluidt ongeveer evenveel pageviews heeft als CNN.com, volgens gegevens van SimilarWeb. Het is zo groot, dat ICANN het een eigen domein heeft gegeven: .uol.

“Ten minste 9.878 Brazilianen die in Brazilië aan covid-19 zijn overleden, hadden de twee doses van het vaccin of de enkele toepassing van het Janssen-vaccin al ingenomen, zo blijkt uit onderzoek van Info Tracker, het pandemiemonitoringplatform van de staatsuniversiteiten USP en Unesp. Het onderzoek maakte gebruik van gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid en analyseerde de gevallen die zich voordeden tussen 28 februari, toen de eerste mensen in Brazilië het vaccinatievenster afsloten, en 27 juli. De bijna 10 duizend sterfgevallen komen overeen met 3,68% van het totaal aantal sterfgevallen door covid.

Van degenen die alleen de eerste van de twee vereiste doses kregen, werden 65 duizend mensen in het ziekenhuis opgenomen en stierven er 22.000 duizend aan covid-19.” schrijft Noticias.uol.com.br.

Ondanks deze hoge aantallen sterfgevallen na vaccinatie, stelt het rapport:

“Vaccinatie blift nog steeds de beste manier om de ziekte onder controle te houden.”

Maar zelfs deze gevallen van sterfgevallen na COVID-19-injecties zijn misschien ondergerapporteerd, aangezien het staatspersbureau van het land in juli meldde dat in de kleine deelstaat Distrito Federal minstens 711 mensen stierven na het innemen van het eerste experimentele vaccin, terwijl nog eens 263 mensen stierven na het innemen van twee doses van de experimentele vaccins (bron).

Pfizer verhoogt de prijs van de vaccins die het aan de Europese Unie levert met 50% - "En dus komt er een eerste injectie, een tweede, dan een derde en een vierde!"

Het Braziliaanse staatspersbureau meldt:

Vaccinatie voorkomt geen herinfectie of de ontwikkeling naar ernstigere aandoeningen, waaronder de dood. Daarom benadrukte de minister van Volksgezondheid het belang om de preventiemaatregelen tegen het nieuwe coronavirus te behouden.

“We zijn er altijd alert op dat mensen mondkapjes dragen, hun handen te wassen, alcoholgel te gebruiken en mensenmassa’s te vermijden. Zelfs als we gevaccineerd zijn, kunnen we het virus oplopen en complicaties krijgen”, verklaarde hij (bron).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here