Foto ter illustratie

Zwarte Zee fregat De Admiraal Makarov, naar verluidt bijna vernietigd door Oekraïense marinedrones tijdens de aanval op Sevastopol op zaterdagochtend, blijkt volledig veilig en ongeschonden te zijn en drijft rustig op zijn parkeerplaats. De beelden van het onbeschadigde schip zijn genomen daags na de luidruchtige verklaringen van Kiev, bericht Top War.

De aanval van Oekraïense drones op de schepen van de Zwarte Zeevloot op zaterdag liep zoals bekend op vrijwel niets uit, de mijnenveger Ivan Golubets liep lichte schade op, en ook de marineversperring in de zuidelijke baai werd beschadigd. Kiev moest echter aan zijn meesters verslag uitbrengen over de “geslaagde” aanval, dus werd bekendgemaakt dat het vlaggenschip van de Zwarte Zeevloot “Admiraal Makarov” “aanzienlijke schade” had opgelopen. Volgens Oekraïne zouden als gevolg van de aanval door Oekraïense drones beide superstructuren van het schip zijn beschadigd en zouden radarapparatuur, vuurleidingssystemen en communicatiesystemen zijn uitgeschakeld.

Het Russische ministerie van Defensie bevestigde de schade aan de mijnenveger, maar ontkende alle beweringen over vermeende schade aan het fregat en zei dat het schip veilig en ongeschonden was en zich op zijn vaste standplaats bevond. De bevestiging hiervan kwam de volgende dag, toen “Admiral Makarov” werd gefilmd in Sevastopol. Te oordelen naar de foto’s is er geen schade aan, er worden geen reparaties uitgevoerd.

Er zij op gewezen dat standplaats van het fregat geen geheim is, het schip is duidelijk zichtbaar vanaf vele punten van de stad. Het nummer op het schip is overgeschilderd, sinds het begin van de speciale operatie is dit gedaan op alle schepen die deelnemen aan de vijandelijkheden, eerder werd “Admiral Makarov” herhaaldelijk gefotografeerd en op video vastgelegd zonder nummer. Het schip is het vlaggenschip van de Zwarte Zeevloot na de ondergang van de kruiser Moskva.

  Going, Going, Gone: Vioolspelen terwijl het westen brandt

Het fregat “Admiral Makarov” werd gepland op 29 februari 2012 en te water gelaten op 2 september 2015, en voegde zich op 27 december 2017 bij de vloot. Genoemd ter ere van de Russische marinecommandant en wetenschapper, vice-admiraal Stepan Osipovich Makarov, is het het tweede seriële schip in een reeks patrouilleschepen van project 11356, na de hoofdrolspeler Admiral Grigorovich en de eerste seriële Admiral Essen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArts onderzocht gifstoffen in COVID-19 vaccins: “Ongelooflijk dat ze zijn goedgekeurd”
Volgend artikelCOVID Reset: De dag van de afrekening nadert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Alles is wat westerse leiders en media roepen is FAKE… ALLES. Het wordt wel steeds makkelijker te begrijpen allemaal. Het is allemaal FAKE. Als je je telefoon uitzet, je tv en internet niet gebruikt, dan is het er allemaal niet. Wat er dan wel is, zijn leugens, gentherapie, gesaboteerde gasleidingen, 5G en chemtrails… allemaal aangestuurd door het WEF… in opdracht van de aandeelhouders van BIS, Vanguard en Blackrock.

 2. Inderdaad. Veel fake news. Indoctrinatie van de hoogste plank . Mensen dom houden, de waarheid niet vertellen, leugens verspreiden, regeringen zijn corrupt.

  Sociale onrust zal er komen.
  De elite is al bezig om schuilplaatsen te vinden en of te creëren.

 3. Voorportaal voor het echte werk US militairen in Oekraïne zogenaamde wapen inspectie, nee de NAVO en de Verenigde Staten maken zich vermoedelijk op om een totale confrontatie aan te gaan met Rusland.

  “Amerikaanse nieuwsportalen melden, onder vermelding van een anonieme bron, dat Amerikaanse strijdkrachten zich in Oekraïne bevinden. Ze zijn belast met het inspecteren van door het Westen geleverde wapens”

  https://rtde.xyz/international/153112-waffeninspektion-durch-us-truppen-us/

 4. Maar nu heeft RU zich even teruggetrokken van het graandeal.
  USA begint te bleren, dat zij honger als wapen gebruiken, gebeurt al 5000 jaar; niks nieuws dus.

  maar wat RU zou kunnen doen: mijnen leggen, of dat niet doen en de graanschepen vertellen dat er mijnen liggen–zelfde effect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in