© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De media probeerden al snel onterecht te beweren dat Joe Biden de volgende president is,  maar president Trump heeft de wet – de rechtbanken – aan zijn kant, volgens een analist.

In feite blijven de verkiezingen van kracht tot 14 december, wanneer de deelstaten daadwerkelijk hun kiescollegestemmen uitbrengen, tenzij een kandidaat de race opgeeft, volgens marktanalist Graham Summers.

Dus, tenzij president Trump tussen nu en dan de handdoek in de ring gooit, heeft Joe Biden niets gewonnen, wat de media je ook vertellen. Inderdaad, de media hebben hier niets over te zeggen, niet meer dan dat ze kunnen beslissen welke kleur de lucht heeft; ze proberen je gewoon boos te maken zodat je naar hun vreselijke shows blijft kijken en je oogballen aan adverteerders kunnen verkopen, schrijft hij.

Met dat in gedachten moeten we een stap terug doen en beoordelen hoe deze verkiezing waarschijnlijk zal verlopen op basis van de wet, niet op basis van de publieke opinie of mediapropaganda. Op basis van de wet is het heel goed mogelijk en waarschijnlijk dat Donald Trump de presidentsverkiezingen van 2020 zal winnen, vervolgt hij.

Zodra de rechtbanken erbij betrokken zijn, nemen de kansen van Biden om te winnen af, omdat Trump bewijs aan zijn kant heeft, en Biden heeft slechts een kleine “voorsprong” in verschillende staten waar er bewijs is van kiezersfraude, voegt Summers eraan toe.

Het Hooggerechtshof is er al bij betrokken door de staat Pennsylvania te bevelen de stembiljetten die na 20.00 uur op de verkiezingsavond binnenkwamen, te scheiden, waarvan de stembiljetten een voorsprong gaven aan Biden.

Interessant is dat er meldingen zijn dat verschillende Pennsylvania districten er niet in geslaagd zijn dit te doen, wat Trump een sterk juridisch voordeel geeft.

En de rechters van het Hooggerechtshof zijn momenteel in verhouding 6-3 conservatief tot liberaal. Zelfs als Roberts aan de kant van de liberalen zou gaan staan, hebben de conservatieven nog steeds een 5-4 meerderheid. Simpel gezegd, de ultieme scheidsrechter in gerechtelijke uitspraken over verkiezingen is voorstander van Trump, aldus Summers.

Als hij niet opgeeft, is de kans groot dat hij een tweede termijn wint.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat de rechter in het Hooggerechtshof Samuel Alito de uitspraak aan Pennsylvania deed zonder verder commentaar van zijn collega-rechters, wat suggereert dat het Hooggerechtshof de uitspraak eenstemmig heeft genomen.

Massale linkse verkiezingsfraude in de Verenigde Staten

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

2 REACTIES

 1. Als Trump wint geef ik een feest. ik zou al die schijnheilige gezichten wel eens zien als hij ze te slim af is. Amerikanen hebben iets wat in Nederland al lang uitgestorven is TROTS

 2. Er zijn maar twee partijen: links en rechts.

  In de linkse streken/steden wil niemand meer links.Reden: links betaalde Antifa/ BLM voor massaal moorden, roven plunderen brandstichten geweld.
  Dat maakt niet zoveel vriendjes……

  Ook in de voor geschiedenis:alle presidenten die vermoordwerden: daders links;alle massa shootings:daderslinks

  Alle vals publieks manipulaties:daderslinks

  geldstroom Soros,NWO, WHO, Clinton criminelen: naar links.
  ————-
  Ben niet fanatiek voorTrump. Hij had b.v. Amerikanen in Syrie moeten laten. Nu gaat hijlegeruit Afghanistan terug halen; krijgen wij weer kuddes gewelddadige half apen in Europa.

  Maar hij is van de mogelijkheden de bestekeus.
  Zeker als hij de wetten in USA INGRIJPEND verandert, zodat burgemeesters niet het laatste woord hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here