Over het algemeen houd ik me niet meer bezig met Covid-propaganda, tenzij ik iets nieuws kan toevoegen aan het weefsel van haartrekkende wanhoop, of misschien Mark Crispin Miller een welverdiende coffee break kan geven. Het is mogelijk zo verwrongen aan het worden, de propaganda, dat het a) grappig wordt, en b) zijn kracht om zielen te grijpen aan het verliezen is, schrijft Celia Farber.

Meestal vermijd ik sarcasme, maar niet in dit stuk:

Het begon met een hoofd

Vanmorgen zag ik een angstaanjagend beeld op mijn scherm van het hoofd van een man, zo misvormd dat het leek alsof hij met zware pijpen was geslagen door een drugskartel om een onbetaalde schuld te innen.

Dat was ook zo: het kartel was Pfizer, Moderna of J&J. Het slachtoffer was volledig in de Stockholm-syndroom-modus, net als de CNN-correspondent die de interpretatie van het verhaal van de zwaargewonde arts zelf voor waar aannam (als ze echt is en geen AI).

Hier is de afbeelding die ik zag:

Yandex machinevertaling

De obscene krantenkop bij deze afbeelding was deze:

“Een arts die bekend staat om het beoordelen van het Covid-risico werd ziek door het virus. Dit is wat hij wil dat u weet.”

Voordat we verdergaan, wil ik graag een moker gebruiken tegen deze alomtegenwoordige zin van MSM: “Dit is wat hij wil dat u weet.” Het heeft een groomer ondertoon en geen enkele fatsoenlijke journalist zou het gebruiken.

Wat volgt is een poging tot taalkundige analyse en de-programmering van wat ik “occulte propaganda” moet noemen.

Het ongelooflijke stuk is hier gelinkt.

Volledige tekst hieronder – vetgedrukte passages, ingevoegd commentaar en ondertitels van mij:

Een arts die bekend staat om het inschatten van Covid-risico’s is ziek geworden van het virus. Dit is wat hij wil dat u weet

Christina Zdanowicz

Zon, 16 juli 2023, 4:11 AM EDT-3 min lezen

“Een arts die bekend staat om het adviseren van mensen over de risico’s van Covid-19 kreeg een dubbele verrassing: Hij kreeg Covid en uiteindelijk had hij daardoor hechtingen nodig.”

De openingsslag, bedoeld om de geest te splijten, MK Ultra-stijl, met “bekend” (autoriteitsfiguur die alles vertegenwoordigt wat goed is) die “Covid” krijgt (denk aan “AIDS”, circa 1985: Niemand van ons is nu veilig/heteroseksuele aids etc.) en “daardoor” hechtingen nodig.

Boodschap: “Covid,” (zoals “HIV” destijds ook deed) verandert in vele soorten geüpdatete monsters, vindt mensen waar ze wonen, waar ze het minst op hun hoede zijn, wanneer ze de komst ervan het minst verwachten, een beetje zoals Chuckie.

Men leest verder en vraagt zich af hoe de goede dokter zo toegetakeld werd door deze “dubbele verrassing” die de verslaggever “Covid” noemt.

Wanhoop.

Het was slechts een positieve PCR “test” en een lichte verkoudheid. Hij was “volledig gevaccineerd” en zijn tweede prik was een “bivalente booster,” niet zomaar een tweede prik. Hij had ook nog nooit “Covid” gehad. Maar nu hoort hij bij de club.

  Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

Kortom:

Dr. Robert Wachter, die voorzitter is van de afdeling Geneeskunde aan de Universiteit van Californië in San Francisco, zei dat hij tot vorige week niet positief getest was op Covid, volgens berichten op zijn Twitteraccount. Hij zei dat hij volledig gevaccineerd was en in april zijn tweede bivalente booster had gekregen.”

Op de een of andere manier maakt de vallende piano (feiten in de openbaarheid) geen geluid. De verslaggever neemt er geen notitie van.

In plaats daarvan draait het verhaal zichzelf om, maakt een achterwaartse salto in de lucht. Het is net een goochelshow. Er wordt ons niet verteld dat “volledig gevaccineerd” zijn zelfs de ware gelovigen niet beschermt tegen “Covid”, dat wil zeggen een ongefundeerde hallucinatie van meerdere biljoenen dollars. Geen enkele zin zoals: “Waarom boden zijn twee (rondes van) vaccins geen bescherming?”

In plaats daarvan zijn we Alice in Wonderland, achteruit tuimelend, smekend om uitleg van een onheilspellend konijn.

Kalkoenen kunnen “verse maïs” vinden; en wij kunnen ons in velden met verse propaganda bevinden. Het splitst zich af van eerdere propagandastellingen, maar kondigt nooit aan dat het dat gedaan heeft.

“Hij zei dat zijn symptomen begonnen met een droge hoest op 9 juli, en tegen de avond had hij koorts, rillingen en keelpijn. Wachter zei dat hij de volgende dag een fout maakte toen hij een douche nam terwijl hij deze griepachtige symptomen voelde.”

De fout van onze Twitter Odysseus MD (medische dokter) was niet om deze twee experimentele injecties te nemen, maar om een douche te nemen. De douche verschijnt als een soort personage, dat de ongelukkige arts op een gevaarlijke weg leidt. Als medesamenzweerder met de douche komen we de prullenbak tegen, die zijn eigen afbeelding in het artikel krijgt. Boodschap: Pas op voor douches, stoom en metalen prullenbakken.

“Ik werk (sic) in een bloederige plas op mijn badkamervloer,” schreef hij op Twitter. “Er zat een deuk in het deksel van een metalen prullenbak, waarschijnlijk op de plek waar mijn hoofd terecht was gekomen. Ik herinnerde me niets. Toen ik overeind kwam, was het duidelijk dat mijn gezicht gehecht moest worden, en meer dan een paar.”

Wachter deelde een afbeelding van de vuilnisbak die hij met zijn hoofd ingedeukt had toen hij viel. – Met dank aan Dr. Robert Wachter

“Wachter zei dat hij hechtingen nodig had aan de achterkant van zijn hoofd en op zijn voorhoofd, die hij deelde op een foto van zichzelf met een blauw oog. Hij weigerde een interview om meer in detail te treden over zijn ziekte en herstel.”

De douchefout, en een woordje over het overrulen van instincten

“Wachter werd een zeer goed gevolgde arts op Twitter omdat hij tijdens de pandemie zijn eigen risicometing en Covid-advies deelde, en hij heeft mensen aangespoord om zich te laten vaccineren. Hij zei dat zijn Covid “geval een waarschuwend verhaal is” en waarschuwde mensen om de douchefout die hij maakte te vermijden.

Wat er precies gebeurde

“Hoewel het instinct om te douchen als je bezweet en vies bent begrijpelijk is, kan het stappen in heet water als je uitgedroogd en grieperig bent ervoor zorgen dat je bloedvaten verwijden, wat leidt tot een gevaarlijke daling van de bloeddruk,” schreef Wachter, eraan toevoegend dat dit precies was wat hem eerder deze week overkwam.

Hij zei dat hij het geluk had dat zijn toekomstige schoonzoon beschikbaar was om hem naar de eerste hulp van de UCSF te rijden. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis.

Artsen stuurden hem voor twee CT-scans en later een MRI, vanwege de omvang van zijn verwondingen aan de voor- en achterkant van zijn hoofd, zei hij.

Hij zei dat een CT-scan van het hoofd een subduraal hematoom liet zien, wat gebeurt wanneer bloed zich verzamelt tussen de hersenen en de schedel. Een andere CT-scan toonde een nekfractuur in één van zijn wervels.

Wachter’s MRI toonde geen bijkomende schade, zei hij. Hij voegde er een dankwoord aan toe voor zijn collega’s die hem weer aan elkaar hadden genaaid.”

Dit is Dr. Robert Wachter die de wereld gewend is te zien in een optreden op CNN in april 2022. – CNN

“Gelukkig heb ik op mijn leeftijd niet veel last van een paar littekens, en ik geloof dat mijn vrouw me leuk vindt om andere redenen dan mijn voorheen naadloze wenkbrauw,” zei hij.

Boodschap: In tegenstelling tot u zijn sommige Amerikaanse burgers goed, en niets brengt hun geloof in het 2020 Covid Manifesto, noch de eindeloze mutaties ervan, aan het wankelen. MAAR, hoe goed u ook bent, Covid kan u nog steeds te pakken krijgen. Volg de stuiterende Psy Op-bal.

  VS: Doodgeboorten exploderen

“Na 24 uur op de spoedeisende hulp tweette Wachter dat hij thuis is en zich isoleert. Hij zei dat hij de antivirale medicatie Paxlovid neemt om de ernst en duur van de ziekte te helpen verminderen, evenals de kans op long Covid.”

Bericht: Goede mensen isoleren. Mutatie van doctrine: Goede mensen nemen Paxlovid na bewustzijnsverlies, hoofdwonden en nekbreuken, om “long Covid” af te wenden. U moet begrijpen dat hij al korte Covid heeft, gebaseerd op zijn PCR-test. Goede mensen vragen zich niet af hoeveel positieve PCR-testen gepaard gaan met klinische diagnoses van een nieuwe ziekte uit 2020 die bekend staat als “Covid”. Goede mensen zijn net zo blij als het 30% is als dat het 100% is. Fauci zei in 2020 dat positieve resultaten als gevolg van een PCR-cyclusdrempel van “vijfendertig of meer” fantoom “infecties” zijn. (Ga naar 4:23 in de gelinkte YouTube-clip. Herinnert u zich dit nog? Weet u nog dat u dacht/hoopte dat deze clip, deze vreemde uitglijder van Fauci, iedereen zou doen opkrabbelen)?

Terug naar ons verhaal.

Covid voorzichtigheid met een menselijk gezicht, vleugjes Perestrojka in 2023 – Goede mensen mogen Covid “voorzichtigheid” naar beneden bijstellen

“Wat betreft toekomstige confrontaties met Covid, zei Wachter dat hij niet denkt dat hij zijn gedrag zal veranderen, zolang het aantal gevallen laag blijft. “Ik zal relatief voorzichtig blijven, maar niet voorzichtiger dan ik tot nu toe ben geweest,” zei hij.

Het Favoriete Kind Syndroom: De arts staat “bekend om het beoordelen van Covid-risico’s, maar heeft nog nooit één Covid-patiënt behandeld”. Dit komt overeen met de verheffing van willekeurige mensen tot autoriteitsfiguren door de Covid Cult, terwijl echte professionals met expertise worden gereduceerd tot gevaarlijke criminelen, zodra ze bezwaar maken tegen het uitvaardigen van protocollen die hun patiënten doden.

  Speciaal VN-rapporteur Melzer roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld in Amsterdam op zich te melden

Soms

“Hoewel hij geen Covid-patiënten heeft behandeld, zei Wachter dat hij een KN95-masker draagt in klinische omgevingen. Soms heeft hij zijn masker afgedaan in niet-bezochte vergaderingen, voegde hij eraan toe.

“Ik zal echter voorzichtiger zijn met douchen of het nemen van een heet bad als ik uitgedroogd ben. Dat is een belangrijke les uit deze puinhoop,” zei hij.

Maak voor meer CNN nieuws en nieuwsbrieven een account aan op CNN.com”.

Aesop’s moraal van het verhaal: Wees voorzichtiger met douchen. En haal uw nieuws van CNN om veilig te blijven.

Naschrift: Ik heb haar opgezocht, Christina Zdanowicz – ze is een echt persoon. “Senior Producer voor Social Discovery.”

(Wat is dat? Het klinkt niet als een journalistieke baan.)

Ze schrijft niet alleen voor CNN, maar ook voor Poynter (beide gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation). Ze schreef dit stuk over een vrouw die de staat uit moest reizen om een abortus te krijgen.

Conclusie: Echte journalisten” zijn vandaag de dag niet te onderscheiden van AI en als AI hen zou vervangen, zou dat op de een of andere manier minder pijn doen. Of toch niet?

– Celia Farber

“Soms heb ik wel zes onmogelijke dingen geloofd voor het ontbijt.” – Alice in Wonderland

Voetnoot: Een van de honderden reacties onder het CNN-artikel:

“Ik heb de COVID-prikken nog niet gekregen en ik ben tot nu toe gezond en COVID-vrij gebleven, ook al heb ik sinds het begin van de pandemie 14 keer van de VS naar Azië moeten vliegen en duizenden kilometers in treinen en bussen gereisd met mensen die hoesten en niezen, wie weet wat voor virussen. We worden constant omringd door virussen en ziektekiemen, dus dat “thuisblijven” om niet ziek te worden is gewoon belachelijk. Als uw lichaam in een aangetaste staat is en uw immuunsysteem niet op volle toeren draait, krijgt u een klap, zelfs al is het maar een simpele verkoudheid. De dingen die ik heb gedaan, zijn er een punt van maken om voedsel te eten dat geen ontstekingen veroorzaakt, verwerkt voedsel zoveel mogelijk vermijden, goed rusten en matig bewegen, dat wil zeggen niet zo veel bewegen dat je uitgeput raakt, maar genoeg om flink te zweten.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zelfmoord van vaccinatiedokter: Vacinzeloten instrumentaliseren haar doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMilitair overzicht van gevechten bij Bakhmut: Russische troepen zetten tegenaanval in richting westen en zuiden
Volgend artikelDe helft van de Duitse middelgrote bedrijven wil sluiten of naar het buitenland verhuizen nu de vertrouwenscrisis groeit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Haha… het ego wringt zich in alle hoeken en gaten om niet te verdampen in het licht van het bewustzijn. De apocalyps van het ego is aanstaande. De zondvloed in ons ego zal al het duister in ons vernietigen en alleen een verlangen naar licht overlaten.

 2. Hilarisch 🤣.
  Het doet wat met je die prikken.
  Overal zichtbaar.
  We leven niet meer samen, het is ieder voor zich en iedereen roept maar wat.
  Het is bijzonder interessant hoe zich dit allemaal verder ontwikkeld.

 3. Als je na meerdere prikken ter bescherming alsnog ‘corona’ krijgt en dan daarbij de werking van de spuit niet in twijfel begint te trekken, of erger, er nog steeds heilig van overtuigd bent dat bijkomende prikken levensreddend kunnen zijn, dan ben je hopeloos gebrainwashed.

 4. Het bewijst maar weer hoe verward de mensen zijn waar anderen op leunen voor hun gezondheid.
  In de meeste gevallen leg je je gezondheid in de handen van mensen met het denkniveau van een peuter, mensen die graag deugen en dat op deze manier doen moeten tegen zichzelf beschermd worden.

  • Narcisten noemen we die in de volksmond… mensen die zich voordoen als fantastische kennis beheerders, die mensen die minder zelfvertrouwen hebben, weten te “begeleiden” maar vervolgens mee de diepte in trekken…

   Eigenlijk zijn het menselijke demonen… energie vampieren….

   Ik herinner me de discussie met mijn vertrouwde huisarts nog als de dag van gisteren… “weet u wel dat covid heel gevaarlijk is ; néém dat vaccin!”…

   Vandaag de dag alsof er nooit iets gebeurd is.. allerlei gezondheidsproblemen…

   Die mensen zijn mentaal allaaanggg dood joh…. gevaren op aarde en als je niet dicht bij jezelf staat (en dat is toch zo’n 80% van onze samenleving geweest) trap je er gewoon in….

   een CULT is er niets bij…

  • Intelligentie is leven, bewustzijn is wat wij zijn.

   Slimheid is alleen maar kennis en geheugen. Het is programmering, ego.

   Anno 2023 begrijpt bijna niemand het verschil nog. Slimheid = een spelletje memory… kijk maar naar het programma de slimste mens. Eigenlijk zou dat programma ‘de beste slaaf’ of ‘de domste mens’ moeten heten.

   Intelligentie is bewustzijn, dat is wijsheid. Slimheid is ego en ego heeft geen enkele wijsheid. Ego kent alleen zn programmering en kan alleen consumeren en reproduceren. Ego is de kopieermachine in ons.

   Intelligentie is het bewustzijn in ons, dat iets zelf kan creëren ipv alles na-apen zoals het ego. Wij worden slim geprogrammeerd ipv dat we onszelf programmeren dmv onze intelligentie. Ouders laten hun kinderen op scholen programmeren. Ze worden uit hun intelligentie gehaald en in hun ego gestopt zodat ze niet zelf gaan nadenken en leren, maar zodat ze gaan luisteren en volgen. Slimheid zonder intelligentie is een blinde volger, een half mens en halve robot.

   Wij horen niet naar school te gaan, maar te leren van het leven. Rekenen, lezen en schrijven zijn de basis, daarmee kunnen we zelf alles leren wat we maar willen. Maar in plaats daarvan worden we volledig afgevlakt en zo lang mogelijk in scholen gehersenspoeld ipv te leven. Daarom zijn er zoveel blinde volgers, omdat ze uit hun intelligentie zijn gehaald en genadeloos hard zijn afgericht om blind te volgen.

   • HEERLIJk vind ik uw reacties hier… fris, doordacht en met intellect en humor;

    ik bedoel;

    “Eigenlijk zou dat programma ‘de beste slaaf’ of ‘de domste mens’ moeten heten.”

    Ik zie het al helemaal voor me…

    En ook zoals u zegt: “Wij horen niet naar school te gaan,”

    MusicNote: “We don’t need no educationn…..TEACHERS… leave those kids alone!!!”

    Het is echt hersenspoeling MAAR het zijn de OUDERS die hieraan meewerken.

    De meeste ouders zijn zelf mentaal weg voordat ze aan kids beginnen… rijk.. arm.. maakt niet uit.. ALLEMAAL.. ik ken er een hoop/.. helemaal weg… en dat zie je pas als je door de 3 auto’s voor de deur, een villa of vrijstaande woning en een kind dat HAVO/ VWO doet (moest doen) en uiteindelijk ook mentaal dood, levend voor de omgeving, eindigt.

    Triest… Ik schat zo in dat we nog HEEEEL veel lessen gaan meemaken voor mensen die aan kids willen beginnen; zodat ze eerst eens dicht bij zichzelf leven alvorens een onschuldige Ziel hier op aarde halen…

    Let’s gooo!!! Zeg ik…

  • Kakistocratie… gewetenloze egoïsten leiden ego’s… sprinkhanen die alles kaalvreten en dan sterven van de honger. De meeste sprinkhanen om mij heen hebben nog niet door dat hun einde nadert in het tempo waarin ze consumeren.

 5. Domheid is heel besmettelijk, vooral voor de ‘academici & intelligentia’…

  Maar gelukkig heeft de natuur een heel degelijke manier om dat uit te selecteren! LMFAO

 6. This Corona hysteria has been an intelligence test from the beginning with the result that more people have gone stupid from Corona than have died.

 7. Ik herken het vallen van mijn vader, hij is dood sinds maart, in het huis.
  Deuren hangen niet meer in balance, klinken vuur kapot van tegen op vallen.
  Grote lamp in achter kamer hangt scheef, waarschnlijk vast gepakt om niet om te vallen.
  Aankleedboy op slaapkamer kompleet ontwricht. Veel deuken en bbeschadigingen in huis.
  Begin dit jaar ambulance laten komen omdat hij gevallen is. Nooit meer thuis gekomen.
  Wat had hij dementie en hersenkanker.
  Veel plezier er mee doc. Gij had het beter moeten weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in