40.000 moslims demonstreren tegen Frankrijk: “Macron aanbidt Satan”

2
Screenshot New Age BD YouTube

40.000 moslims demonstreerden dinsdag in de Bengalese hoofdstad Dhaka tegen de kritiek van Emmanuel Macron op de islam. Ze staken onder andere een foto van hem in brand en beschuldigden hem van “het aanbidden van Satan”, aldus Al Jazeera.

Tienduizenden verontwaardigde moslims demonstreerden vandaag in de hoofdstad van Bangladesh, Dhaka, tegen de Franse president Emmanuel Macron.

De demonstranten behoren tot een van de grootste islamitische partijen van het land, Islami Andolan Bangladesh, IAB.

De menigte verbrandde een foto van Macron terwijl ze “Boycot Franse goederen” riepen.

Volgens Al Jazeera eisen de moslims dat de Franse president “gestraft wordt voor zijn islamofobie”.

De achtergrond is Macron’s verklaring over de islam na de beestachtige moord op een schoolleraar in Parijs, die door een moslim werd onthoofd wegens het geven van lessen over de vrijheid van meningsuiting en het tonen van afbeeldingen van Mohammed.

De Franse president heeft onder andere gesproken over “het hervormen van de islam” om de zes miljoen moslims in Frankrijk meer in overeenstemming te brengen met de Franse waarden.

Maar liefst 40.000 mensen namen deel aan de demonstratie in Dhaka.

“Macron is een van de weinige leiders die Satan aanbidt”, zei IAB-leider Ataur Rahman tijdens de mars.

Hij riep ook de regering van Bangladesh op om de Franse ambassadeur uit het land te “schoppen”. Een andere partijvertegenwoordiger legde uit dat activisten anders “alle stenen in het gebouw zouden afbreken”.

Een andere leider van de islamitische partij zei dat Frankrijk en iedereen die het land vandaag de dag vertegenwoordigt “vijanden van de moslims” zijn.

Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen

  Gehandicapte man gelyncht en verbrand - stapte per ongeluk op de koran
Vorig artikelHier is de “racistische” foto in de IKEA catalogus die IKEA niet wil dat u ziet
Volgend artikelBoodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. En hoeveel van dat soort krankzinnigen zitten inmiddels hier? Het wachten is op een volgend lijk zonder hoofd op straat waarna we weer allemaal uit protest vaccine lichtjes gaan branden en knuffels op de plaats des onheil neerleggen wat toch een heel duidelijk signaal moet zijn voor al die grijze wolven dat wij dit toch echt niet aardig van hen vinden hoor. Waarna weer een grijze wolf in dat shariablad De Volkskrant zal schrijven dat het eigenlijk allemaal onze eigen schuld is zolang we niet willen erkennen dat de problemen binnen de islam nu ook onze problemen zijn en stellen dat die arme goedbedoelende dader liefde van ons moet krijgen, dat we hem moeten knuffelen want hij verveelde zich zo door dat corona isolement waarin hij zat en ga nog maar een tijdje zo door. Net zolang tot er bijna geen oorspronkelijke Europeaan meer in Europa in leven is? Maar dan worden de laatste der Europeanen echt wakker, dat zweer ik je! En dan, nou dan….dan ga je wat beleven, als die drie dan als laatste Europeanen een herriedemonstratie gaan houden aan de leiband van Vrouwtje Hallalsema op de Dam. Zo dat zal dan die fanatici eens in hun schulp laten kruipen… Zeker weten.

  2. Als er hier een sekte zou zijn die verlaters met de dood bedreigd, zou die snel worden verboden. Hier wordt islam nu behandeld als godsdienst met alle vrijheden van dien. Licence to kill. Islam streeft wereldheerschappij na, met alle middelen. Europa heeft inmiddels genoeg islamieten binnen de grenzen om te vreze voor een oorlog binnen Europese grenzen. Het is al eerder gebeurd in Spanje en later in Oostenrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in