© Freepik

Pfizer heeft in de VS al een noodvergunning voor de vaccinatie van 12- tot 15-jarigen. Het stadsbestuur van Berlijn heeft in het schoolreglement reeds bepaald dat gevaccineerde kinderen niet meer hoeven te worden getest om lessen te mogen volgen. Het Duitse Congres van Artsen eist inenting van kinderen voor dagopvang en schoolbezoek.

In de databank van het Europees Geneesmiddelenbureau zijn er tot en met 15-05-2021 in totaal 1.322 geregistreerde gevallen van ernstige bijwerkingen in de leeftijdsgroep 0 tot 17 jaar, hoewel hiervoor nog geen vaccins zijn goedgekeurd.

Op Twitter heeft dokter @andrewbostom een zeer interessante vergelijking gemaakt van de risico’s voor jongeren onder de 18 jaar tussen vaccinatie en sterfgevallen door Covid. En de risico-batengegevens van het Covid-19vaccin voor kinderen onder de 18 zijn NIET gunstig. Dat komt omdat zij een potentieel 3-voudig verhoogd risico op fatale en levensbedreigende bijwerkingen aantonen voor elke potentiële dood die door vaccinatie tegen Covid-19 wordt voorkomen, meldt tkp.at.

De gegevens van de VAERS-databank laten 3 sterfgevallen en 9 levensbedreigende gevallen zien bij iets meer dan 1,2 miljoen gevaccineerden onder de 18. Hieruit wordt het Number Needed to Harm (NNH), of het aantal vaccinaties waarbij sterfgevallen of levensbedreigende ongewenste voorvallen optreden, juist hier berekend op 103.896.

Hier is te zien dat de sterfgevallen of levensbedreigende gevallen zich voordeden bij zeven meisjes van 17 jaar, drie 17-jarigen en elk een 15- en 16-jarige jongen. Het vaccin van Pfizer werd goedgekeurd vanaf de leeftijd van 16 jaar. Het is zeer waarschijnlijk dat de gevaarlijke bijwerkingen op jongere leeftijd nog vaker voorkomen.

  "En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen... je weet hoe dat gaat"

Het Number Needed To Treat (NNT), d.w.z. het aantal mensen dat moet worden gevaccineerd om één sterfgeval te voorkomen, kan op basis van de Israëlische studie en de volgende tabel die @kerpen heeft opgegraven, worden berekend op 313.355.

Zelfs als de vaccins voor 97% doeltreffend zouden zijn, is het risico op overlijden voor een niet-gevaccineerd kind kleiner dan voor gevaccineerde volwassenen boven de 30, zoals uit de tabel blijkt.

Het komt er dus op neer dat het risico van vaccinatie voor iemand onder de 18 drie keer zo groot is als het risico van infectie. Het inenten van kinderen is mishandeling en misdadig. Het argument dat kinderen hun ouderen moeten helpen beschermen terwijl zij een hoger risico dragen, is een duidelijke schending van de medische plicht om niet te schaden en van de Code van Neurenberg. De resolutie van de Duitse Medische Vereniging waarin wordt opgeroepen tot vaccinatie van kinderen (“Het recht op onderwijs met dagopvang en schoolbezoek kan alleen in de winter van 2021/2022 worden gewaarborgd met een tijdige Covid 19 vaccinatie”) is dus juist een schending van de medische plicht en van de Code van Neurenberg, die in 1947 werd aangenomen juist vanwege de misdadige activiteiten van Duitse artsen in de Tweede Wereldoorlog.Het komt er dus op neer dat het risico van vaccinatie voor iemand onder de 18 drie keer zo groot is als het risico van infectie. Het inenten van kinderen is mishandeling en misdadig. Het argument dat kinderen hun ouderen moeten helpen beschermen terwijl zij een hoger risico dragen, is een duidelijke schending van de medische plicht om niet te schaden en van de Code van Neurenberg. De resolutie van de Duitse Medische Vereniging waarin wordt opgeroepen tot vaccinatie van kinderen (“Het recht op onderwijs met dagopvang en schoolbezoek kan alleen in de winter van 2021/2022 worden gewaarborgd met een tijdige Covid 19 vaccinatie”) is dus juist een schending van de medische plicht en van de Code van Neurenberg, die in 1947 werd aangenomen juist vanwege de misdadige activiteiten van Duitse artsen in de Tweede Wereldoorlog.

  Nazi Propaganda: Staatsmedia geeft ongevaccineerden de schuld voor duizenden sterfgevallen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs

Vorig artikelVeranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van COVID-19 inentingen
Volgend artikelDuitse school wil leerlingen inenten – ouders in opstand “Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Je bent toch maar mooi zwaar de lul als je toevallig ouders heb die het allemaal schitterend vinden dat het mogelijk is om hun koters met gif te behandelen.
  Leer er maar mee leven als je dit op je geweten hebt, en je koter houd er wat aan over of overlijd er aan.

 2. Schandalig dat scholen het verplicht gaan stellen voor deelname aan onderwijs in Duitsland.
  Hoop niet dat Minister Rutte hier in mee gaat, wat vaak wel het geval is.
  Hij kijkt heel veel naar besluiten wat er in andere landen besloten is of wordt.
  Kenbaar heeft hij geen zelf besluit en schuift het onder de tafel naar anderen door binnen het kabinet.
  Zodat hij er niet verantwoording voor hoeft te nemen, indien het fout gaat.
  Ouders moeten zelf kunnen beslissen van wel of helemaal niet, net als de griep prik.
  Royalbiker NL.

  • Scholen kunnen wel zo veel willen, maar het zijn toch echt de ouders zelf die hun koters mee slepen naar zo een gif prik centrum om ze vol te laten spuiten.
   Waar blijft die school als alle ouders weigeren om hier aan mee te doen?
   Een school kan wel bedenken dat lijf straffen om goede methode is om kinderen iets te leren.
   Dat zou toch ook niemand pikken.

   En ze bedenken niet ergens iets wat andere latetr overnemen.
   Dit is wereld wijd besloten waar ze zich allemaal bij aangesoten hebben en waar de opdrachten vandaan komen.
   De aankleding in hoe ze het allemaal afzonderlijk invullen, dat mogen ze zelf bedenken.
   Zolang ze zich maar aan hun opdracht houden.

 3. Cijfers VANDAAG WHO DASHBOARD KUN JE ZELF OPZOEKEN ALLE DAGEN VAN DAT ZEEEER ZWARE GRIEP VIRUS GENAAMD CORONA OF COVID 19 WERELDWIJD
  Stand vandaag 3.4 MILJOEN doden wereldwijd op
  7.7 MILJARD MENSEN OP deze wereld

 4. Ik heb deze berichten al uitgebreid gelezen in de Amerikaanse bladen Brighton en Natural News. (Kon ik vertalen in het Nederlands) . Dus ik ben blij dat het nu ook hier staat in Frontnews.
  Moge een hoop mensen dit ook lezen.
  The Great Reset is echt bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in