De lugubere vaccinatie voodoo spelletjes ten bate van de miljarden winsten van de farmaceutische industrie gaan onverminderd door. In het VK wordt nu in een proef getest of de vermeende nieuwe ziekte “Long Covid” kan worden “behandeld” met een maandelijkse vaccinatie tegen COVID-19, schijft Willi Huber.

De Daily Mail, een dagblad uit Groot-Brittannië, meldt dat ongeveer een miljoen burgers te lijden zouden hebben onder de gevolgen van “Long Covid”. Objectief gezien lijkt de modeziekte die wereldwijd tot te veel vrijetijdsbesteding  en ziekteverzuim leidt niet veel te verschillen van de naweeën van van de naweeën van een doorgemaakte longontsteking of zware griep.

Naar verluidt zijn er volgens de Daily Mail geen medicijnen beschikbaar om de ziekte te verlichten. Wij, als redactie, durven hieraan te twijfelen, want ook tegen COVID-19 bestaan verschillende goedkope en doeltreffende geneesmiddelen, waarvan het gebruik door de staat wordt belemmerd om de noodgoedkeuring van de vaccins niet in gevaar te brengen (zonder nationale noodsituatie vervallen de goedkeuringen van vaccins).

Logica achter vaccinatieproeven totaal onduidelijk

In een wereldwijde unieke studie proberen Britse onderzoekers nu vast te stellen of een maandelijkse dosis van een COVID-19 vaccin genezing zal brengen bij “Long Covid”. Dit is vanuit elk oogpunt absurd, aangezien het doel van vaccinatie (zogezegd) is het immuunsysteem te conditioneren om snel en efficiënt de verschijning van et spike-eiwit in het lichaam te bestrijden. Degenen die een Corona-infectie hebben overleefd, kunnen theoretisch gevolgen ondervinden zoals littekenvorming in het longweefsel – net zoals dat bij elke longontsteking het geval is. Verdere sensibilisering van de immuunrespons tegen het spike-eiwit heeft helemaal niets te maken met dergelijke schade en gevolgen op lange termijn.

  Je bent zo stom, je verdient het om te sterven

Menselijke experimenten op 40 personen

Hoe dan ook, 40 mensen die de Coronaziekte hebben doorgemaakt, worden nu maandelijks gevaccineerd met de vaccins van de “grote vaccinproducenten”. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel deelnemers het experiment overleven en welke gedetailleerde informatie over deze proeven zal worden vrijgegeven aan het publiek. In ieder geval zou de arts “Dr. Strain” de media hebben verteld dat de patiënten zich al veel beter voelen en veel minder Long Covid-symptomen vertonen na de inentingen. (“The Strain” is overigens de titel van een serie waarin een apocalyps op aarde plaatsvindt nadat een plaag is uitgebroken).

Tien procent van degenen die herstellen van Covid zou Long Covid hebben

Het artikel in de Daily Mail zegt verder dat ongeveer tien procent van de voormalige Covid-patiënten Long Covid-symptomen zou ontwikkelen. Een bloeiende bedrijfstak als deze mensen in de toekomst één keer per maand kunnen worden volgespoten met de experimentele gen-vaccinatie. Nogmaals logisch doordenkend, de vaccinaties herprogrammeren cellen in het organisme om het spike-eiwit te maken. De vaccinatie heeft geen uitknop. Op een willekeurige plaats in het lichaam worden dus voor onbepaalde tijd virale componenten in onbekende aantallen geproduceerd. Door deze functie maandelijks in het lichaam “in te enten” worden mensen permanente producenten van het spike-eiwit.

Wat voor nut moeten “permanente vaccinaties” hebben?

Het is niet helemaal duidelijk wat de nut is van een permanente vaccinatie tegen vermeende “Long Covid” symptomen. Logisch gedacht zou de theorie erachter moeten zijn dat de Long Covid-patiënten niet genezen zijn van Covid en dat het immuunsysteem een extra impuls nodig heeft om de virussen in het lichaam te bestrijden. Maar dit past in geen enkel detail bij de openbare verhalen en de werking van de beweerde epidemie, de identificatie van lijders en dragers door middel van tests – en de strijd tegen COVID-19. In feite echter, vertelt ene Dr. Altmann van het Imperial College in Londen aan de Daily Mail, denkt men dat er onopgemerkte virusreservoirs bestaan in het lichaam van patiënten. Altmann verklaart niet waarom deze niet kunnen worden opgespoord met de heilige PCR-test. Een andere theorie is dat het virus het immuunsysteem destabiliseert en auto-immuunziekten in de hand werkt. Altmann legt ook niet uit hoe de toediening van extra viruscomponenten een stabiliserend effect kan hebben.

  Het Nieuwe Normaal (Fase 2)

Bijzonder verontrustend is het feit dat de Daily Mail reclame maakt voor een 16-jarig meisje als proefpersoon. Bovengenoemde Dr. Strain verklaarde in ieder geval: “Er is geen reden om aan te nemen dat de maandelijkse toediening van de COVID-19 vaccinaties onveilig zou zijn – maar uiteraard wordt de veiligheid in het onderzoek wel in de gaten gehouden”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccin
Volgend artikelGeen invloed van de Deltavariant in Amerikaanse staten met lage vaccinatiegraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Hupsekee, we schakelen nog een extra tandje er bij.
  Werkt een prik na een half jaar niet zo goed meer, wat het ook nooit gedaan heeft.
  Dan geven we je er gewoon elke maand 1.
  Als het dan nog niet werkt, dan weten we het ook het meer, wat ze al niet wisten.
  Wekelijks misschien nog een idee?
  Mensen laten rond lopen met een soort van van infuus misschien?

  • Is het nou echt zo moeilijk.
   Om iets te ontwikkelen ergens tegen, zal je het toch eerst moeten aantonen en bewijzen waar tegen je iets wilt ontwikkelen.
   Over het testen en allerlei proeven uitvoeren zal ik het maar even niet hebben.
   En daar zijn tot op de dag van vandaag nog steeds geen bewijzen van.
   Dus waar zijn ze nou eigenlijk mee bezig?

 2. Tja holle frasen zijn in. De nieuwe wetenschap: iets vinden wat de misdadigers van nu vrij pleit. Kunnen we nog dieper zinken?
  Overigens is dat eiland erg belangrijk om vermoedelijk als resort te gaan dienen voor die kwab en geselecteerde consorten. Daarom moet het extra snel ontvolkt worden.
  Rut.. en zijn kliek zullen er waarschijnlijk naar toe moeten zwemmen om er te komen.

 3. Ieder maand een nieuwe “ vaccinatie “ met deze Spike eiwitten fabriek??? , dan is het dus toch GEEN VACCIN maar een geneesmiddel…. nu wordt het als genetische therapie gebruikt.
  Dus is het of nu een leugen of toen een leugen. HIER KLOPT WEER IETS NIET !!

  Het Spike eiwit is een bioactief cytotoxine eiwit wat veel schade in het lichaam kan brengen zeker bij herhaling en op termijn.
  Dit is gewoon genocidaal!

  • Het is niet meer of minder dan Mengele toepaste in WO2.
   Gewoon willekeurig mensen uitzoeken om iets op uit te proberen wat in zijn zieke gedachte wereld ontstaan was, en dan maar afwachten hoe het uitpakten.
   Ongeacht de gevolgen hiervan. En ook toen waren er artsen die hier graag aan mee werkten.
   Alleen gaan ze nu een stapje verder door het op iedereen te willen uitproberen.

 4. ik ben zelden zóóó hard in de lach geschoten als ik iets zat te lezen…..dat zegt genoeg, tis echt niet te geloven dit……

  • Alles wat we meemaken en lezen is nauwelijks te geloven.
   Maar om er dan maar om te lachen.
   Dat is niet meer een uiting geven en een houding aan het onvermogen over de toestand over wat er gaande is.

 5. Ik zit mij hier godverdomme bijna de hele dag over op te winden of me druk om te maken.
  Erg slecht voor je gemoedstoestand en je humeur.
  Het liefst zou ik de mijn internet stekker er uit trekken, maar daarmee verdwijnt het niet.
  Want ik wil wel op de hoogte blijven over wat ze nou weer van plan zijn met ons.
  Tegelijk geeft het alleen maar een nog meer hulpeloos gevoel, omdat we hier helemaal niks tegen kunnen doen dan het tot ons nemen wat ze nou weer van plan zijn.

  • Ik heb precies hetzelfde! Ik heb inmiddels hartkloppingen door de stress, wil wel afstand nemen, maar ik kan niet tegen onrecht…
   Zou het liefste verhuizen naar een onbewoond eiland; staat dat van die Epstein griezel niet leeg?

 6. Long covid, medium covid, short covid, delta covid. En veel, zoveel mensen die erin blijven trappen, vanaf april 2020 had het voor IEDEREEN duidelijk moeten zijn dat er niks aan de hand is of was. Echt, die muilkorfdragers zijn allemaal hun verstand verloren door co2 vergiftiging, ze sporen echt niet. En laten zich massaal 1, 2, 3, 4 of weet ik hoeveel spuiten in de armen jassen met genetisch, dna veranderd GIF. Wát een malloten lopen er toch rond.

  • Erger is dat met deze malloten hierover geen normaal gesprek meer over te voeren valt.
   Ze weten het namelijk zeker dat ze gelijk hebben.
   En wij ook. Probeer dan nog maar een normaal gesprek te voeren.

 7. Wat een hoop totaal tegenstrijdige berichten kom je toch tegen.
  Misschien de meest betrouwbaarste site, maar ze hebben het toch ergens vandaan.
  Maar dit artikel gaat ook over dat ze het aan het onderzoeken zijn, of het mogelijk is.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/verenigd-koninkrijk-schrapt-coronamaatregelen-op-19-juli-we-moeten-nu-eenmaal-leren-leven-met-dit-virus/

  Covid: England lockdown rules to end on 19 July, PM confirms
  https://www.bbc.com/news/uk-57809691

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in