Er wordt dus van ons verwacht dat we nu geloven dat de oorlog in Oekraïne voorbij is, vooral omdat de regering van de VS en haar leugenachtige media volhouden dat de Oekraïners lafaards zijn die niet geïnteresseerd zijn in het weggooien van hun leven voor acteur-komiek annex president Zelenskyy en een door oligarchen gecontroleerde nazi-maffiastaat, het meest corrupte land in Europa.

Maar wacht. TIME heeft een nieuwe hoopvolle fantasie over Oekraïne gesponnen. “De situatie in Oekraïne is nog steeds gunstig voor Kiev, ondanks de beperkte vooruitgang die tot nu toe is geboekt in het tegenoffensief,” aldus de neocon Frederick Kagan, Karolina Hird, een “Rusland-analist” bij het door neoconfested Institute for the Study of War (of beter gezegd, voor de bevordering van eindeloze oorlog), en Kateryna Stepanenko, ook een ISW “analist” die aandringt op oorlog met Rusland, ongeacht Ruslands overwicht aan thermonucleaire wapens en geavanceerde militaire hardware, schrijft Kurt Nimmo.

Kagan liegt natuurlijk, of hij is zo dom als een hekpaal. Voor de neocons, die het buitenlands beleid sinds de regering W. Bush in handen hebben (en die tijdens het Reagan-regime zijn uitgebroed), is een eindeloze oorlog, die miljoenen levens opeist en biljoenen dollars aan “ijle lucht” kost, de eerste taak voor een “partnerschap” tussen bedrijven en regeringen (ook gedefinieerd als corporatisme of fascisme) en hun miljardairs die “stakeholders” zijn en vakantie vieren in de ruimte.

Er komt geen einde aan de leugens. “De brutale militaire aanval van Vladimir Poetin op een soeverein buurland gaat door ondanks zware verliezen en een bijna unanieme internationale veroordeling,” beweert de Independent.

In feite heeft het “Mondiale Zuiden”, Afrika en Zuid-Amerika, Rusland niet veroordeeld. Zij begrijpen dat dit conflict bedoeld is om de neoliberale hegemonie van de Amerikaanse overheid te laten zien dat zij niet langer de lakens uitdeelt.

  Goddelijke interventie en het einde van de oorlog in Oekraïne

Nooit wordt vermeld dat de neocons van de regering van de VS (onder leiding van de verwerpelijke Vicky Nuland op het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS) de gekozen regering van Oekraïne in 2014 omver hebben geworpen, waardoor de staat in handen kwam van psychotische, Rusland-hatende neonazi’s.

Bovendien vermelden deze pushers van het oorlogsnarratief zelden of nooit dat Zelenskyy werd verkozen tot titulair hoofd van Oekraïne met de belofte om over vrede met Rusland te onderhandelen, een agenda die breed wordt gesteund door het Oekraïense volk (dat natuurlijk irrelevant is). De ware machthebbers zijn natuurlijk de neonazi’s en de oligarchen die genegeerd worden door de oorlogspropaganda-media.

Er wordt gesteld dat neonazistische misdadigers de multimiljonair Zelenskyy bedreigden met een onplezierige dood als hij niet zou tekenen voor het bombarderen van grootmoeders en lagere schoolkinderen in de Donbas.

Zelenskyy keert natuurlijk liever niet terug naar zijn geboortestad Kryvyi Rih, maar trekt zich liever met ingetrokken staart terug in Rishpen, Israël, waar hij een villa van acht miljoen dollar heeft gekocht. De fascistische bedrijfsmedia zeggen natuurlijk dat ze deze bewering “gefactchecked” hebben en dat het niet waar is. Hetzelfde wordt gezegd over zijn landhuis in Florida. In plaats daarvan wordt ons verteld dat de Man in het Groen in een kleine kamer woont.

Even leek het erop dat de oorlogspropaganda van de media, onder leiding van The New York Times, een onbetwistbare waarheid toegaf: het geroemde “tegenoffensief” van Oekraïne is jammerlijk mislukt.

Het heeft duizenden extra ongelukkige Oekraïense mannen opgekauwd, degenen die niet konden emigreren of zich in kelders verstopten uit angst voor neonazistische “ronselaars”, vergelijkbaar met de ronselaarsbendes die vroeger als slavendrijvers voor de Royal Navy werkten.

  Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense leger

Voor Tony Blinken, Jake Sullivan en Victoria Nuland is dit volkomen legitiem. Zij hebben immers gezworen om moorddadige ultranationalistische neonazi’s tot het einde toe te steunen, zelfs als dat betekent dat de laatste Oekraïner in de Russische vleesmolen moet worden gevoerd.

Op deze manier zullen Blackrock en JPMorgan een schone lei hebben – vergeet de landmijnen en het verarmde uranium – om build back better als een “groot Israël”, zoals Zelenskyy het uitdrukte. Oekraïne zal de zionisten imiteren en zijn eigen apartheid opleggen aan etnische Russen, net zoals de Israëlische staat doet met de Palestijnen.

Dit is echter weinig meer dan een utopie, omdat Rusland niet zal toestaan dat een rompstaat Oekraïne zijn burgers (die niet gevlucht zijn) bewapent zoals de moorddadige racistische kolonisten in Israël.

Eerder vandaag, toen ik aan het klussen was, zag ik een bord in de tuin met de tekst “Slava Ukraini!”. Met andere woorden, duimen voor Russofobe neonazi’s en (1.) de willekeurige beschieting van etnische Russen, (2.) de brute verbranding van “separatisten” in Mariupol, (3.) een dodenlijst, gepost op de Myrotvorets website, waarop honderden journalisten en tegenstanders van het neonazi-regime in Kiev staan (de website houdt van necrofilie en toont de dode lichamen van Russische soldaten in de kop), en (4.) het overduidelijke feit dat Oekraïne niet in staat is om Rusland te verslaan.

Geen van deze dingen worden genoemd door de regering van de VS en de oorlogspropaganda van de bedrijfsmedia. In plaats daarvan krijgen we dubbelzinnigheden, vervalsingen en leugens die zo duidelijk zijn dat een vijfdeklasser tot de waarheid zou komen, als hij tenminste alle relevante feiten had gekregen.

  Zoveel mogelijk dode Oekraïners

Het is werkelijk een opmerkelijke prestatie, de grootse manipulatie van het Amerikaanse volk, door het zo ver te krijgen dat het neonazistische schurken, oligarchen en corrupte regeringsambtenaren steunt – wat de neoliberale staat en zijn neocons democratie noemen.

Er bestaat niet zoiets als democratie. Het is niets meer dan een list om autoritarisme, oorlogszucht, het overhevelen van rijkdom naar de klauwen van vriendjeskapitalisten en de “rechtsstaat”, dat wil zeggen “regels” die gunstig zijn voor een neoliberale staat, die nu in verval is, te verhullen.

Het punt is dat wanneer een roofdier gewond is, het zal aanvallen. Ik vrees dat de neoliberale psychopaten in het Witte Huis, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Congres, zodra ze geconfronteerd worden met het einde van de neoliberale vreetrazernij, hun agressie tegen Rusland en vooral China, de twee grootste concurrenten, zullen opvoeren.

Nadat Oekraïne is verslagen en gereduceerd tot een klein en gebroken land, zullen de neocons zich richten op China. Als ze niet worden tegengehouden, is het heel goed mogelijk dat niemand van ons hier nog is over een jaar of twee, en dat een radioactieve nucleaire winter onze verkoolde resten zal bedekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekrainse nazi’s vermoordden minstens 12 burgers in de Donbass (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF-adviseur roept op om verkiezingen te schrappen: “Slecht voor de democratie”
Volgend artikelSabotage doodde Progozhin – Wie heeft het gedaan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Vandaag treedt de strenge ‘EUSSR’ censuurwet in werking zogezegd om ‘het publiek beter te beschermen tegen digitaal misbruik’ (sic).
  Enkel door het Orwelliaanse ‘EU Ministerie van Waarheid’ goedgekeurde informatie is nog toegelaten. Dissidente informatie = desinformatie = digitaal misbruik…

  Vanaf vandaag strengere Europese regels voor grote internetbedrijven
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/08/24/digitalservicesact/

  • Mooi dat ze denken dat het zo werkt… laten we dat massaal negeren. En als het problemen geeft gaan we wel in code taal praten. Dan noemen we Oekraïne gewoon Khazarenland ofzo. En de vaccins heten dan ‘zyklonB supplementen’. En het WEF noemen we dan de ‘feestcommissie van satan’. We werken er wel omheen, dat wordt onhoudbaar en oncontroleerbaar voor ze. We creëren gewoon een nieuwe vocabulaire.

   @Rommel… als je gezeik krijgt, zet maar een crowndfund of geen aan wat ik voor je kan doen en ik draag graag bij om FN draaiend te houden.

 2. beste Rommel,
  Heb je ideeën hoe je FN in leven kunt houden?
  Mijn support heb je.
  Het is te belangrijk geworden om het schip van waarheid te laten zinken.
  Blijven de nieuwsbrieven komen?
  Hou ons alsjeblieft op de hoogte.

 3. Ik dacht dat het bewezen is dat het praktizeren van farmakeia(hekserij) of beter gezegd het gebruik van verdovende middellen; wiet paffen; coke snuiven, hero en opium spuiten, halucinogene paddenstoelen nuttigen de mensen debiel maakt. Dit is duidelijk waarneembaar in het witte huis en in oekraine.

  ✝ Romeinen 1:24

  “Daarom heeft God hen ook overgegeven in de begeerlijkheden hunner harten tot onreinigheid, om hun lichamen onder elkander te onteren;”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in