Een topadviseur van het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om verkiezingen af te schaffen, met het argument dat ze “slecht zijn voor de democratie.”

WEF “agenda contributor” Adam Grant, die ook werkzaam is als senior adviseur van medeoprichter van Microsoft Bill Gates, houdt vol dat “het volledig afschaffen van verkiezingen” ervoor zou zorgen dat regeringen en openbare ambten “meer integriteit” hebben, schrijft Frank Bergman.

De opmerkingen van Grant, die ook een senior adviseur is van het Ministerie van Defensie en Google, komen midden in de bezorgdheid dat de Democratische president Joe Biden zich voorbereidt om nieuwe Covid-beperkingen en zelfs “klimaatlockdowns” af te dwingen.

Als Biden een klimaat- of Covid-noodtoestand zou afkondigen, zou hij vergaande nieuwe bevoegdheden krijgen om beperkingen op te leggen die de cruciale verkiezingen van 2024 zouden kunnen verstoren.

In een artikel voor de New York Times suggereert Grant dat het belastingbetalende publiek niet vertrouwd kan worden om te stemmen en stelt hij dat verkiezingen afgeschaft moeten worden.

In het artikel:

Ambtenaren hebben hard gewerkt om verkiezingen veilig te stellen en burgers te verzekeren van hun integriteit.

Maar als we willen dat openbare ambten integer zijn, kunnen we verkiezingen misschien beter helemaal afschaffen. [nadruk toegevoegd].

Als u denkt dat dit antidemocratisch klinkt, denk dan nog eens na.

De oude Grieken vonden de democratie uit, en in Athene werden veel overheidsfunctionarissen gekozen door middel van sortitie – een willekeurige loterij uit een pool van kandidaten.

In de Verenigde Staten gebruiken we al een versie van een loterij om juryleden te selecteren.

  Schokkende opiniepeiling laat zien hoezeer de elite ons haat

Wat als we hetzelfde zouden doen met burgemeesters, gouverneurs, wetgevers, rechters en zelfs presidenten?

Om het huidige verkiezingssysteem te vervangen, pleit Grant voor het “willekeurig selecteren” van ambtenaren uit een “pool van kandidaten.”

Globalist WEF official Grant is echter vaag over de details met betrekking tot wie de “pool” vormt en hoe ze worden toegelaten.

Desalniettemin zou de pool gevormd worden door de niet langer gekozen “hoeders van onze democratie.”

Alleen de mensen die acceptabel worden geacht door deze almachtige ongekozen bureaucraten zouden willekeurig geselecteerd mogen worden.

Grant legt zelfs uit dat degenen die in de “pool” terecht willen komen, gescreend moeten worden:

Stel u voor dat in Amerika iedereen die in de pool wil komen een burgerschapstest moet afleggen – dezelfde norm als immigranten die het staatsburgerschap aanvragen.

Volgens Grant gaat het plan echter niet alleen over het “redden van de democratie.”

Hij legt uit dat het stopzetten van verkiezingen de belastingbetaler miljarden kan besparen.

“Overschakelen op sorteren zou ook veel geld besparen,” verklaart hij.

“De verkiezingen van 2020 kosten alleen al meer dan 14 miljard dollar.”

“En als er geen campagne is, zijn er geen speciale belangen die aanbieden om mee te betalen.”

Grant’s oproep om verkiezingen af te schaffen is echter niet nieuw.

De oprichter en voorzitter van het WEF, Klaus Schwab, heeft al eerder aangedrongen op het afschaffen van het stemrecht van het publiek.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in 2017 besprak Schwab het idee om een “prescriptieve modus” te gebruiken om de wil van het electoraat te vormen.

  De afslachting door de overheid in Lahaina: Maui Herbekeken!

Volgens Schwab zou zijn plan betekenen dat de maatschappij het zonder verkiezingen zou moeten stellen.

Kijk:

Het WEF ziet politieke systemen met concurrerende politieke partijen als “giftig”.

De globalistische organisatie heeft het vaak over het “ontgiften van de politiek” en roept op om een einde te maken aan de concurrentie tussen politieke partijen.

Een andere organisatie die de agenda van het WEF vormt, “Well-being Alliance”, stelt ook voor om af te stappen van “partijpolitiek”.

De “Well-being” agenda wordt al in acht landen over de hele wereld geïmplementeerd.

Volgens deze agenda is de toekomst “vrij van partijpolitiek”, met een “ontgifting” discours en leiders die geselecteerd worden uit een pool van door het WEF goedgekeurde kandidaten.

Het discours zal vrij zijn van ongewenste “verkeerde informatie”, zelfs als de ongewenste informatie waar is.

De algemene bevolking verdient geen stem omdat leden van het publiek als “giftig” worden beschouwd en veel te incompetent zijn om onze toekomstige glorieuze leiders te selecteren.

Het WEF weet het het beste: “U zult niets bezitten en gelukkig zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Kunstmatige Intelligentie: Een seculiere kijk op de digitale antichristVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump keert op dramatische wijze terug op Twitter (X): U zult zijn comebackpost niet geloven
Volgend artikelGeen einde aan de leugens van de Neocon over een zegevierend Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

  • Stemmen, is kiezen, maar wat kies je.
   Heelveel mensen en er komen er steeds meer bij, die nooit het nieuws en/of politiek volgen.
   Geschat wordt, op meer dan de helft van de kiesgerechtigden, volgens mij kunnen die niet kiezen, want ze kennen de verschillen tussen de partijen niet.
   Voorbeeld: als je met je auto voor een verkeerslicht staat, en je weet niet waarvoor die verschillende kleuren dienen, dan kan je toch niet kiezen, dan weet je toch niet wat je met je auto moet doen, gaan rijden, of stoppen of omdraaien, je kan geen keuze maken, daarom moet je kunnen bewijzen dat je de betekenis van die kleuren kent, d.m.v. een rijbewijs.
   Ik ben een voorstander, om de kiesgerechtigden, die op het stem bureau komen, een politieke kennes test af te nemen, en bij voldoening/geslaagd een stempel van voldoende politieke kennis te geven, waarop zij recht hebben om de kieslijst in ontvangst te nemen, en in te vullen.
   Dan voorkom je dat veel mensen op de verkeerde partij stemmen, waardoor je een totaal verkeerde uitslag krijgt, en hierdoor een TOTAAL verkeerde regering gevormd wordt.
   En het volk niet tevreden is, en daardoor weer gaan protesteren tegen het regeringsbeleid.
   Meten is weten, of kennis maakt macht, en dit is heel Democratie, iedere kiesgerechtigde kan stemmen, mits hij/zij kan bewijzen dat hij weet waarop hij/zij STEMD.
   En zo is het heel Democratie, om mensen een auto te laten rijden, nadat ze kunnen bewijzen, dat je kennis heb van het verkeerslicht.
   Ik ben dus een groot voorstander van een politieke kennis test.

   • “Geschat wordt, op meer dan de helft van de kiesgerechtigden, volgens mij kunnen die niet kiezen, want ze kennen de verschillen tussen de partijen niet.”

    De “politieke” verschillen tussen de zogenaamde “partijen” zijn m.i. vergelijkbaar met het verschil tussen stront of diarree.
    Er is hier in NL 1 regime en dat heet von Amsberg, de rest is derderangs theater en bezigheidstherapie voor het gepeupel.
    Zoek maar eens naar het verschil tussen monarchie of dictatuur.

    • Bij het huwelijk op 10.03.1966 van Trix van Oranje en Claus von Amsberg is zijn achternaam veranderd in van Amsberg en op zijn voornaam na, zijn al zijn namen vernederlandst.

   • @ Oprecht augustus 25, 2023 at 11:00,
    Stemmen kun je enkel als een fictieve entiteit, die alleen op papier bestaat. Zodra jij gaat stemmen of niet geef jij je eigen autoriteit over je zelf weg aan een onbekende.
    Als jij dat niet wil, moet jij dat kenbaar maken. Dat jij niet vertegenwoordigd wil worden door iemand anders dan jij zelf. Anders geef jij hem/haar de volle machtiging uit jouw naam een blanco check. Waar hij/zij zelf mag uitvoeren wat hem/haar het beste lijkt. Dan moet je niet raar opkijken dat jij dan de rekening gepresenteerd wordt in de vorm van allerlei belastingen. Regeren is op zich zelf al dwang uit oefenen op andere, dat is slavernij. Dus illegaal. Ook met het voorstel van de WEF is illegaal, want wie heeft die rechtspersonen de bevoegdheden gegeven? Om andere hun wil op te leggen. Want een rechtspersoon is eveneens een fictieve entiteit, die kan alleen communiceren met andere fictieve entiteiten. In NL bestaat geen democratie, daar wordt al sinds 200 jaar al dictatuur gevoerd en de bevolking als lijfeigenen beschouwd. Niet voor niets staat bij bijna iedereen een ” P ” in zijn paspoort of ID. Die ” P ” staat voor Pauper en een Pauper heeft geen wilskracht volgens de wet. Dus ondergeschikt aan de wet.

    • Beste Mensen

     De Wet is heel wat anders dan gemaakte opgestelde regels door een dictatuur

     Democratische Wetten en Regels worden opgesteld door de Burgers
     De staten zijn alleen bevoegd als toezicht houders op het ordelijk naleving ervan
     Meer doet een Regering niet in een Democratie
     Dat wat heden ten dage plaats vind is Corruptie Meineed
     Dieven en boeven bendes dicteren de Burgers
     Houden hun onder de duim met machtsvertoon
     Via geweldpleging
     Dezen op U laten plaatsvinden door Uw eigen familie leden via hersenspoeling

     Dank U

     • @Ringo Dada…

      Eensch…

      Er is maar 1 universele wetgever, God.
      Er is maar 1 universele wet, liefde.

      Geen enkel mens hoort over een ander mens of dier te regeren! Alles meer dat dit is de matrix!

 1. Het is weer van alles hetzelfde, ikke, ikke, ikke en de rest mag stikken. De enigen die bang zijn voor concurrentie en meer partijen stelsel zijn de Elitaire criminelen.

 2. wie pakt deze noteer crimineel? ik kan hem niet luchten of zien ,hij is vergif voor maatschappij met zijn nazistische organisatie welke wil koste wat koste mensheid vergiftigen

 3. Hahaha… deze gasten zijn zo knetterdom. Ik kan niet wachten tot ze dit gaan opdringen aan de NPC’s. Deze idioten leven in afgesloten bubbels met alleen maar ja-knikkers om hen heen die hen constant naar de mond praten en bevestigen dat ze gelijk hebben en dat hun plannen geweldig zijn en dat alles op rolletjes loopt. Ze zijn blind voor falen en blind voor verlies en blind voor hun eigen domheid… het zijn keizers zonder kleren. Laat ze alsjeblieft op het toneel gaan staan zodat ze ontdekken dat ‘normale mensen’ geen ja-knikkers zijn. Tot nu toe hebben ‘normale mensen’ nog geen idee wie/wat deze zelfgekroonde keizers zijn en dat ze onze landen hebben overgenomen. Ze gaan echt de plank gigantisch mis slaan en ze zullen net als vroeger op het schoolplein uitgelachen worden omdat de kritieke groep in de klas ze totaal niet serieus neemt en de rest van de klas volgt uiteindelijk de kritieke groep in de klas. Ze gaan in hun eigen stront uitglijden…

  Zoals dit ongeveer;
  https://m.youtube.com/watch?v=k9VwqUrYUSE&pp=ygUTUmVtYm8gZW4gcmVtYm8gcG9lcA%3D%3D

  • Die hel op aarde werkt alleen op papier. Al hun ja-knikkers die deze plannen uitwerken, blijven ja-knikken bij alles wat ze verzinnen, waardoor ze met zn allen helemaal niet doorhebben dat hun plannen totaal onrealistisch en onhaalbaar zijn.

   Deze fantasten nemen happen die groter zijn dan hun hoofden… ze gaan stikken in één van die happen.

 4. Nu er eindelijk een begin is gemaakt met het wegstemmen van dat geïnfiltreerde WEF TUIG komt Klaus Clown met zijn Communisten Club dat de verkiezingen maar moeten worden afgeschaft… om de democratie te redden….

  Oh-oh-oh, dat ik dit statement nog mee mag maken.

 5. Eigenlijk feitelijk, op de korrel beschouwd, is dat in principe en afhankelijk van hoe ‘democratisch’ het wordt toegepast, misschien niet zo een slecht idee ? Laat ons eerlijk zijn, onze fantastische ‘democratische’ verkiezingen hebben de laatste jaren weinig of geen zin meer, vooral als ik vaststel dat, in Belgie althans, NIET verkozenen de plak zwaaien ….. Hoe of wat weet ik niet, (dat is voor ‘geleerden’), maar een ander systeem ware inderdaad wenselijk !

  • @Patrick…

   Eensch… dit systeem van politiek moet verdwijnen. We moeten dit gaan zien als kansen om het anders te gaan doen.

   Ik zeg nog een keer wat mijns inziens een optie is; een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain. Geen politiek meer, maar allemaal straat voor straat onze eigen omgeving organiseren.

  • Het grootste probleem is dan wie die pot beheerd, wie bepaald wie en welke functie krijgt enz. Dit kan alleen gebeuren door de leiding van een wereldregering die enkel wat uitvoerende poppetjes op lokaal niveau nodig hebben.
   Het is juist voor die top in de wereldregering dat verkiezingen lastig zijn, dus afschaffen die handel en baas spelen over de hele wereld.
   Politiekers zouden onder dezelfde regels moeten vallen als gewone werknemers. Ze mogen gerust een riant salaris krijgen, auto met chauffeur en onkostenvergoeding, maar bij wanprestatie gewoon ontslag en aan “den dop” (WW voor Nederland) onder dezelfde voorwaarden als iedereen (70% va een vastgesteld max. inkomen, los van hun vorig loon) Dus geen wachtgeld meer, maar gewoon sollicitatie plichtig.
   Diegenen die dan nog aan politiek willen doen zullen dat uit overtuiging doen en niet om op dat luxe pluche te mogen blijven zitten.

   • @Matt…

    Betaal politici gewoon minimumloon en verbied extra inkomsten en lobbyisten en deals en de baantjescarrousel, moet je eens zien hoeveel politici dan ineens wat anders gaan doen.

    • Onder die woorwaarden ga jij waarschijnlijk ook niet werken.
     Dus mekaar in het midden ergens tegen komen zou een oplossing kunnen zijn.
     Ieder bezoek van een lobbyist moet opgenomen worden, beeld en geluid.
     Het hoge loon geef ik omdat ze geen privacy meer hebben, pers, tv, media kijken 24/24 op hun lippen. Dus geen ‘verdachte’ belletjes na 20 u bijvoorbeeld.
     Lidmaatschap van welke club dan ook, behalve de eigen partij is verboden.
     ps, sommige lobyisten doen wel goed werk voor een goede zaak. Ze heten lang niet allemaal monsatan of swab

   • Beste Matt,
    Die wereldregering heeft duistere plannen en belangen waarbij de gewone mensen niet meetellen.
    Schaalvergroting gaat niet werken, dat zie je al met het EU construct.
    De wereld is veel te groot en de mensheid veel te divers om daar een eenheidsworst van te maken.
    Wat suggesties;

    Uit de EU, WHO, VN, NAVO enz.
    Afschaffing huidige politieke stelsel inclusief de monarchie.
    Nieuwe grondwet opstellen volgens een bindend referendum.
    Alle provinciale en gemeentelijke besturen worden lokaal gekozen uit mensen die ervaring/opleiding hebben in de sector waarin ze werkzaam willen worden.
    Ieder jaar een ‘ functionerings gesprek’

    Alle politici moeten een opleiding hebben genoten die betrekking heeft met het ministerie waarin ze werkzaam gaan zijn
    Politieke partijen bedruipen zichzelf door lidmaatschapsgeld leden ( geen subsidies meer)
    Verbod op lobby bij politiek.
    De rechtelijke macht gekozen door het volk en niet door politiek.
    Verbod van lidmaatschap politieke partij bij de rechtelijke macht.
    Rechtspraak altijd door een meervoudige kamer.
    Functioneringsgesprek met gekozen kabinet ieder jaar.
    Bij disfunctioneren van een politicus, juridisch aansprakelijk.
    Alle afspraken en besluiten op schrift in aanwezigheid van de oppositie.
    Alle afspraken en besluiten anders dan op schrift zijn niet rechtsgeldig en zelfs verboden.
    Alle nonprofit instellingen geen subsidie meer.
    Geen subsidie meer naar de media maar werken met geld van lidmaatschap van de leden.
    Alle nutsbedrijven en zorginstellingen vallen onder de staat.
    Afschaffing wachtgeld politici.
    Verplicht aanwezig in de 2e kamer bij ingediende moties en/of voorstellen.
    Verbod op gebruik van mobieltjes in de 2e kamer.
    Kamervoorzitter gekozen bij meerderheid van stemmen door regering alsmede oppositie.
    Alle bestuurders, zowel op landelijk, provinciaal alsook gemeentelijk niveau hebben uitsluitend de Nederlandse nationaliteit.

    Bovenstaande in willekeurige volgorde.
    De lijst kan nog veel langer, het is slechts een opsomming.

    • tigron,
     ik had jouw stukje nog niet gelezen toen ik reageerde op “let god enz. ”
     We zitten duidelijk op 1 lijn.
     Nu nog een partij vinden die dit gaar realiseren.
     Forum is op de goede weg, maar is het enige zwarte schaap in een kudde van duizenden.
     Maar ik heb het al eerder geschreven: maak niet teveel reclame voor forum, vul bij ieder enquête iets anders in maar maak in het stemhokje de juiste keuze. Hoe meer forum aandacht krijgt van de reguliere media zoveel te harder worden ze aangevallen. Staan ze laag in de peilingen vormen ze geen gevaar voor het kartel en worden ze min of meer met rust gelaten.
     Dus werk ondergronds, hou het stil maar breid gestaag uit.
     En ga zeker stemmen want het kartel doet dat ook en winnen gemakkelijker als jij thuis blijft
     Zo kunnen ze voor een donderslag zorgen de dag na de verkiezingen.

     • @Matt en Tigron…

      Alles hoort simpel te zijn. De waarheid is simpel. Zodra dingen complex worden ontstaat er slavernij. Gevangenissen bestuur je van boven naar beneden obv regels en angst. Vrijheid ORGANISEER je van onder naar boven obv samenwerking en liefde. Politiek is een systeem dat in gevangenissen hoort. Wie niet in liefde en vrede wil samenwerken met de rest, kan beter alleen leven. En als diegene anderen wil manipuleren, besturen, bestelen of beschadigen, dan hoort diegene in een gevangenissysteem. De wereld staat letterlijk op zn kop omdat criminelen ons in een gevangenissysteem hebben opgesloten terwijl ze zelf in de absolute vrijheid leven die wij horen te hebben. En nu praten jullie erover om dat gevangenissysteem gewoon opnieuw op te zetten ipv te bedenken hoe we daar uit kunnen stappen en alles kunnen omkeren naar hoe het hoort te zijn. Wij moeten ons niet aanpassen aan de criminelen, wij moeten de criminelen herkennen en ze uit ons midden verwijderen. En dat is in de kern heel heel heel eenvoudig als je bij de kern blijft…

      1. Er is maar 1 universele wetgever, God.
      2. Er is maar 1 universele wet, liefde.
      3. Geen enkel mens hoort over een ander mens of dier te regeren! Alles meer dat dit is de matrix!

      Wie zich hier niet aan houdt, moet worden verstoten tot ze zich er wel aan willen houden. En wie misdrijven pleegt hoort in een gevangenis. Dit is op het moment moeilijk voor te stellen… omdat we in een totaal omgekeerd systeem zitten. Maar om uit de hel te komen waar we nu wereldwijd in leven, moeten we alles loslaten en opnieuw beginnen zoals het omgekeerd van het huidige systeem zou werken. Dat vraagt een 180 graden draai in hoe wij nu leven en denken, een volledige transformatie. De wakkere groep is bezig te transformeren. Klaus en de elites weten dat dit staat te gebeuren, daarom doen ze alles om dit te stoppen door een NWO en transhumanisme met hersenspoeling en spuiten. Maar het is te laat, ze hebben verloren. De wakkere mensen zijn aan het herinneren hoe het eigenlijk bedoeld is. Eenvoud is de sleutel. De satanisten hebben macht omdat ze ALLES complex (tegennatuurlijk) hebben gemaakt. Zo hebben ze ons van onszelf en van God/liefde/alles ontkoppeld.

      Weg met de politiek. Op naar persoonlijk leiderschap obv liefde in een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain.

      • Klinkt allemaal mooi en aardig beste Let God enz.
       Maar de realiteit is wel wat anders.
       De politiek afschaffen is iets wat niet zomaar zal gebeuren.
       Het grootste gedeelte in de politiek heeft geen geweten, laat staan dat ze zich laten door welke religie dan ook.
       Hun eigenbelang staat voorop.
       Jammer voor ons is dat die groep veel groter is dan de groep die verandering wil.
       Politiek kun je bestrijden door zelf politiek te bedrijven om zo hun foute voorstellen te torpederen. Heb je uiteindelijk een meerderheid dan kun je het beleid bepalen.
       Vergeet niet dat iedere samenleving bestaat uit een veelheid van verschillende mensen met evenveel verschillende meningen en het is moeilijk om daar een gemeenschappelijke deler in te vinden dus men moet altijd wel concessies doen.
       Een perfecte samenleving bestaat niet en zal er ook nooit komen, dus zwevend dromen hierover heeft geen zin.
       Natuurlijk zijn initiatieven zoals een alternative samenleving welkom en ik hoop dan ook oprecht dat die groep groeit, maar ik vrees dat dit erg langzaam zal zijn.
       De propaganda van de elite mag je nooit onderschatten en aangezien er nog veel te veel mensen in die leugens geloven staan ze aan de winnende kant.
       De wereld is nu eenmaal hard en wordt steeds harder.
       Om met die valse leiders af te rekenen moet men ze weg stemmen, de enige legale manier.
       Wil je het op een andere manier doen, bv met geweld ben je niet beter dan hun.

       • @Matt…

        ‘Klinkt allemaal mooi en aardig beste Let God enz.
        Maar de realiteit is wel wat anders.’

        Ik zeg niet dat dit zo ineens verandert. De realiteit ontstaat vanuit een gedachte. Ooit begon iemand na te denken over vliegen. De eerst 100 werden levend verband, en toen sloeg het idee aan. En een paar honderd jaar later vliegen we de wereld rond om een biertje te drinken in Thailand. Hoe eerder je zo’n idee omarmt, hoe eerder het werkelijkheid/realiteit kan worden.

        Dus je hoeft alleen maar af te vragen… is dit een idee waar ik achter zou kunnen staan. In plaats van te roepen dat we nooit kunnen en/of zullen vliegen.

        Wij zijn met 8miljard mensen, als die allemaal hetzelfde willen houdt niks ons tegen. En volgens mij zouden we alle 8miljard wel in een wereld willen leven zoals hierboven beschreven. Maar zolang wij daar niet in geloven (denken) gaan we die wereld niet creëren.

        • Beste LGSTO,
         “Wij zijn met 8miljard mensen, als die allemaal hetzelfde willen houdt niks ons tegen.”.

         Dat is o.a. een belangrijk punt.
         Zolang het ego van mensen een aanzienlijke rol blijft spelen en de individuele hebzucht een rode draad is in hun leven, zal het tergend langzaam gaan
         .
         Wat overigens niet wil zeggen dat ik het met jouw visie niet eens ben.
         Ik hoop met jou mee voor een vredige en liefdevolle wereld voor een ieder.
         Ik ben echter realist genoeg om te beseffen dat ik het persoonlijk niet meer zal meemaken, hoe graag ik het zou willen.

       • Beste Mensen

        Als er een handjevol mensen het te bont hebben gemaakt
        Dan gaan de Schaapjes pas Echt Bidden
        Dat geschied diep uit het Hart
        Dan word door de hogere Macht ingegrepen
        Eendracht maakt macht
        Van Radeloosheid
        Radeloosheid zorgt ervoor dat men diep uit het Hart Gaat Bidden
        Let wel
        Dan is DAT Bidden niet langer meer gericht tot de Negatieve entiteiten vertegenwoordigers die gespleten Tond streler’s genaamd de Huichelaars Gespletenheid van èèn Tong
        Zoete en Zure helften genoemd
        In vorige schrijven’s ook aangeduid met de zuivere benamingen God Duivel
        Hierbij Zelf de keuze maken welk gedeelte van de Tong wil worden verklaard als Zoet of als Zuur
        Linker of Rechter helft Dat is dan een eigen keuze

        Maar Bidden tot het Alomtegenwoordige Rechtstreeks

        Vervolgens door dat smeekbede ontpopt komt door die smeken om gerechtigheid een gematerialiseerde belichaming te voorschijn
        Die zal de luie donders wederom helpen om het leven weer op een menswaardige manier te hervatten
        Vervolgens door de ondeugden der mensheid zal een deel wederom vervallen
        Afglijden naar verval
        En het kringetje is weer Rond
        Zo gaat het spelletje steeds maar door

        Origineele vergeten en de Spiegelbeeld voor Reëel aanzien
        Keer op keer
        180° verdraaid kijken en beweren dat dat de werkelijkheid uitbeeld
        Een leugen steeds herhalen maakt van dat leugen geen waarheid maar men begint dat wel te accepteren als de waarheid na een paar jaren al
        Via valsheden in geschriften plegende Langzamerhand Brainwashende de domme Schaapjes Massa
        Laat staan een paar generaties
        Dit is wat er continu gebeurt
        Dat heet de Rasa Lila of het Spel van het Universele in het Universum
        Bekend als een klein onderdeeltje van het Svastika
        Heden ten dage is men de donkere zijde van de maan aan het observeren Chandrayaan 3
        Alwetende dat leven overal aanwezig is
        De ogen om dat te kunnen zien ontbreken bij Egoïsten
        Saranga is een plaats die door de Echte Heiligen ook op Mama Aarde kunnen worden bezocht
        Voor de standaard mens al onzichtbaar
        Laat staan voor een sprankje bezetenen
        Die kunnen al niks van zien
        Die proberen vervolgens door attributen te vervaardigen erachter te komen of de zeggens van die Heiligen wel op waarheid is gebasseerd
        Helaas is een door het Ego vervaardigde object niet in staat om die plekken te kunnen zien
        Met geen enkele Golf Sonar object of wat dan ook
        Door Universele Liefde in hetzelf te kweken en ernaar te leven kan het verstand misschien een klein beetje grip krijgen op deze zeggens
        Maar zien
        Vergeet het maar
        Reizen tussen de dimensies in
        Dat is wel mogelijk
        Men heeft geen attributen nodig
        Zie de Jonge Heer Shri Dhirendra Krishna Shastri Ji
        Heden ten dage Wereld beroemd om de handelingen welken via Hem worden verricht
        En Men weet meer dan genoeg

        Dank U

        • @Tigron…

         ‘Zolang het ego van mensen een aanzienlijke rol blijft spelen en de individuele hebzucht een rode draad is in hun leven, zal het tergend langzaam gaan’

         Helemaal mee eens daarom moet dit ook allemaal fout gaan zodat er een trauma ontstaat, want alleen een trauma kan mensen uit het ego halen. Zodra het fout gaat zat tergend langzaam omslaan in razend snel.

         En zodra dat trauma gebeurt is het aan de wakkeren om mensen op te vangen en samen op te staan. Zodra mensen de dood in de ogen kijken gaat iedereen bidden, dat is het moment dat de schapen wakker schrikken open staan voor de waarheid. Tot dat gebeurt moeten wij leren onze rust te bewaren zodat wij straks de kudde kunnen gaan herden. Ik zeg niet dat het makkelijk wordt, maar de enige manier is als WIJ wakkeren kalm blijven en de koers bepalen en vasthouden. Het wordt zwaar… maar het is niet anders, we zullen hier doorheen moeten en we zullen moeten groeien en transformeren en dat gaan we ook doen… er zit namelijk niks anders op.

         Houd moed, blijf rustig, bereid je voor op een tsunamie van leugens, bullshit en intimidatie… we hebben niks te verliezen en alles te winnen. Stay calm to strong 🙏❤

 6. Dat doet me denken aan een opmerking enkele jaren geleden van een vvd’er.
  Kiesrecht vanaf een bepaald inkomen omdat degenen die weinig verdienen toch niet snappen wat er allemaal in de wereld gebeurt.
  Walgelijke individuen.
  In feite gebeurt dit al op een bepaalde schaal.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/democratie-voor-de-elite/1001004005868313/
  En dit is een boek uit 2008.
  Maar nu laat het crapule de luxe zich steeds meer in de kaarten kijken.
  Iedereen wakker worden !!!
  https://www.frontnieuws.com/lid-van-het-europees-parlement-stop-met-gehoorzamen-begin-met-rebelleren/

 7. Die lui zijn knettergek. Ze leiden ons rechtstreeks naar een werelddictatuur die z’n weerga niet kent. En de schaapjes pikken het maar gewoon.

 8. Geen verkiezingen meer betekent dat u rechtstreeks in een totalitair systeem terecht komt, werp even het licht op een van de communistische staten bijv. die van het Sovjet tijdperk de mensen hadden niets te vertellen bijna elke misdaad tegen de staat hoe klein deze ook moge zijn wordt u veroordeeld tot de dood of een heropvoedingskamp waar u nooit meer uitkomt de staat houd niet van wijze goed geïnformeerde burgers, u kunt nooit meer met anderen kunnen communiceren (uw buren kunnen verraders zijn, DDR tijdperk) via het internet, zouden “we” zo’n maatschappij willen hebben, al moet ik toegeven dat het Europese project de EU aardig in deze richting wijst.

  David Icke– We zijn allemaal verdachten in een DNA-Osloconfrontatie, wachtend om te worden gekoppeld aan een misdaad

  https://davidicke.com/2023/08/21/were-all-suspects-in

  • Neem me niet kwalijk maar je spreekt jezelf tegen; Je verheerlijkt het huidige systeem langs de ene kant , aan de andere kant stel je vast dat we sowieso naar n dictatuur afglijden?…Something will have to give, zegt men in t Engels….

 9. Schwab en zijn organisatie waren nauw betrokken bij Event 201, waar de neppandemie werd gepland en gesimuleerd. Het WEF heeft onlangs een paper gepubliceerd waarin wordt opgeroepen tot het beëindigen van het particuliere autobezit. Schwab zegt dat je je auto zult opgeven, of je het nu leuk vindt of niet.

  Het WEF heeft onlangs aangekondigd dat ze miljoenen honden en katten willen doden om de klimaatverandering te bestrijden. Ze kondigden ook aan dat ze de Bijbel wilden herschrijven en een nieuwe wereldwijde religie wilden creëren.

  Niets hiervan is een geheim. Schwab is zelfs heel open over al zijn plannen en bedoelingen. Je kunt erover lezen in zijn boek.

  • @Adriaan, Klaus Schwab is een crossdresser en wat voor een. Iedereen z’n hobby maar dit gedrocht overschrijdt de grenzen van het betamelijke in zeer ernstige mate.

   • Ron Swart augustus 25, 2023 at 11:57

    Ben het met je eens Ron deze foto’s zwierven ook op Twitter, de wereld is overgeleverd aan de grillen en nukken van abstract, letaal denkende sociopaten, oud zeer uit hun jeugd zou de diagnose van de psychiater Bram Bakker luiden, net zoals Obama en Kissinger getrouwd zijn met fysieke mannen die op ‘vrouwen’ lijken, ieder zijn ding maar de spot in hun jeugd die ze hierdoor kregen hebben hun voorgoed veranderd denk ik, had al eens een lijstje gemaakt met volksvertegenwoordigers die homo seksueel en lesbisch zijn/waren, deze minderheid regeert de maatschappij, weinigen die het doorhebben in dit informatie tijdperk.

    • In 1974 is adrenochroomgebruiker & laatste Deep Stater van zijn generatie Henry Kissinger (1923) getrouwd met Nancy Maginnes (1934). In die tijd was zij (1.83m) een halve kop langer dan hij en aangezien hij nogal is gekrompen is zij ondertussen een kop groter dan Henry; een beetje moeder en zoon (Van Putten?). Overigens zitten beiden tegenwoordig in een rolstoel.
     Nancy heeft bij het Rockefellers Brothers Fund gewerkt, onder auspiciën van gouverneur van Empire State New York (1959 – 1973) Nelson – Rocky – Rockefeller (1908 – 1979) en Henry heeft zich kunnen ontplooien onder de alom aanwezige Rockefeller-paraplu. Crossdresser Schwab weet zich gesteund door Kissinger en zo is de duistere ons-kent-ons cirkel weer rond.

 10. Al die politici zijn niet voor niets zomaar verdwenen

  Zelden zijn er in onze geschiedenis zoveel politici in zo’n korte tijd van het toneel verdwenen.
  Ze mogen dan even uit beeld zijn, maar ze zullen echt niet worden vergeten.
  Later, als er ooit echte geschiedenisboeken zullen zijn geschreven, dan zal deze periode in onze geschiedenis bekend staan als ‘De Grote Genocide’.
  Pas dan zal men volledig beseffen wat er in onze tijd eigenlijk allemaal gebeurt. >>>

  https://niburu.co/het-complot/18856-al-die-politici-zijn-niet-voor-niets-zomaar-verdwenen

  • Als de ratten het schip verlaten weet je dat er iets gaat gebeuren wat het daglicht niet kan verdragen. Of, ze vluchten om wat ze hebben aangericht en geen verantwoording hiervoor (durven) nemen. Kies maar…

 11. Beste Mensen

  Er zitten meerdere schroeven tegelijkertijd los bij die Wezens uitziende Mensen
  Welken dus in werkelijkheid gesteun door Chinees gedachtengoed
  Dictator-schaps paraplu genaamd Communisme
  De All Aliens Eenmans staat willen oprichten
  Beter gezegd
  Gezien door de ogen van gespleten Tong wezens te benoemen als ZoeteGod ZureDuivel Bezetenen
  Wat dus alleen mogelijk is via een verstoffelijkte belichaming genaamd Mens
  Bezeten door de Smaakmakers genaamd God Duivel
  Die de Bezetenen door dat All Alien proberen
  De Rest dus alle levende wezens vernietigende de Standaard mensheid tot hun voetveeg Slaven te maken

  De mensheid mag proberen zelf dat goedje in de bovenkamer te leren gebruiken
  I.p.v. op te laten leggen hoe dat goedje te gebruiken
  Dus zelf nadenken wat wel te doen en wat niet te doen
  Valse Eed afleggingen afzweren
  Alle Criminelen op pakken en tot op de blote billen uitkleden
  Die Schwabber-Lapp , Bil Poort en Kornuiten
  Dus
  Alles aan hun afpakken wat hun bijelkaar hebben gestolen met list en bedrog
  Verdelen onder de Armsten der Armen
  Om balans wederom terug te brengen
  Let wel Dat geneukerij moet wel een halt worden toe geroepen voor een minimale periode van 5 jaren .
  Naderhand evalueren .
  De vorige twee regel zijn het Aller belangrijkste uit deze schrijven om de All Aliens de baas te kunnen worden en te blijven

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in