Op 6 april hebben Oekraïense nazi’s op laffe wijze burgers in de DPR en LPR beschoten. Op slechts één dag werden minstens 12 burgers het slachtoffer van Oekraïense granaatinslagen.

Volgens de burgemeester van Donetsk Alexey Kulemzin heeft de AFU rond 17.00 uur ten minste vier artilleriebeschietingen gelanceerd vanuit meerdere raketwerpers op de districten Kalininsky en Budyonnovsky van de stad. Tien minuten later werd in de richting van het district Kievsky het vuur geopend vanuit 155-mm artillerie van het NAVO-monster, bericht Southfront.

Negen burgers werden door Oekraïense nazi’s vermoord en zeven anderen gewond bij de beschieting op het autoreparatiestation in het district Kalininsky van Donetsk. De AFU viel de civiele faciliteit aan met de in de VS gemaakte HIMARS MLRS.

“Toen de eerste vier raketten insloegen, gingen we kijken wat er met onze bewaker was gebeurd – hij zat hier in de trailer. Toen we hem eruit haalden, was hij gewond door granaatscherven, daar was de tweede inslag. Ik heb geen idee hoe ik het overleefd heb. Ik viel tussen twee inslagen”, vertelde een van de medewerkers van het station aan de verslaggevers.

De beschietingen begonnen tijdens de werkdag, toen er veel mensen op het station waren.

Tegelijkertijd hebben Oekraïense nazi’s nog drie burgers vermoord in de LPR. Ze hebben opzettelijk een bushalte in Lisichansk geraakt.

Dit zijn slechts twee van de Oekraïense aanvallen in de Donbass van gisteren. Ze waren opzettelijk gericht op civiele voorzieningen en werden uitgevoerd op het moment dat er veel mensen waren. Zolang het nazi-leger niet volledig is vernietigd, zal er geen vrede zijn voor de burgers in de Donbass.

  Britse Defensiecommissie verklaart oorlog aan Rusland

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS: Zwangerschapsproblemen en moedersterfte exploderen
Volgend artikelIs Netanyahoo (weer) op zoek naar oorlog?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Verdrietig natuurlijk, in de gewone media framen ze Rusland nog steeds om van alles, wapens van de VS gegeven en betaald door de EU en de Azovmensen gaan weer verder als nooit tevoren!!!

 2. Ik begrijp werkelijk niet waarom RU niet gelijk grote delen van Ukruland nivelleert.
  Ongelooflijk wat ze nog steeds allemaal toestaan mbt wapenleveranties vanuit het westen bijv.
  Met zo’n overmacht zo blijven prutsen en proberen de kool en de geit te sparen.
  Of er speelt achter de schermen heel iets anders waar ik, wij, geen weet van hebben

  • Dora….. Dat heeft mijns inziens te maken met de tactiek die Putin hanteert.
   Voor Putin is dit geen oorlog in de Ukraine, ( hij heeft er zelfs een huurlingen leger voor , de Wagner groep het Russische leger blijft voorlopig nog “ buiten schot” ).
   Voor Putin is dit een oorlog tegen het GEHELE westen, tegen de arrogantie van de USA, tegen hun macht, hun financiële “ overwicht “ in de wereld. Hun inmenging in andere landen met wapens….. Hun gelieg en gedraai in binnenlandse aangelegenheden van vele volkeren, met het eruit voortvloeiende NORMLOOSHEID……. De hele LHBTQ ( of hoe dat ook heten mag) beweging, daar moet Putin niets van hebben en hij, als groot strateeg ziet dat dit de hele wereld VERGIFTIGD ( op onze scholen ook al voorjaarskriebels…) .. De Amerikaanse proxi oorlogen, hun ( proberen te ) beheersing van het data verkeer….
   Het WEF……….. het proberen tegen te houden van “ de nieuwe wereld orde” dat doet Putin…..
   Het proberen te ontbinden van de Europese unie……. Dat doet Putin…..
   Tot boosheid van Timmerfransje las ik vanmorgen…….
   Tot verwarring van de “ gevestigde orde”
   Putin probeert een wig te drijven in de NAVO…… en met NAVO de aanslag op Duitsland gaat dit misschien wel lukken want de “ gewone Duitsers “ hebben dit heel goed begrepen: zij worden werkeloos….! Door gebrek aan energie…..
   In Frankrijk idem…. Daar gaat het over pensioen maar de bevolking is over veel meer ontevreden….
   Wij horen hier niet wat een grote chaos het daar is…… ( sencuur van de NOS!)
   Zoals wij ontevreden zijn over onze regering, omdat zij meer waarde hechten aan Europese samenwerking en liever de Europese “ bevelen “uitvoeren zonder dat ze echt de problemen in eigen land oplossen……
   En als wij om oplossingen vragen dan krijgen we te horen: “ Dat kan of mag niet van EUROPA”……. Dat vernietigd de maatschappij en niet alleen in Nederland maar in heel Europa.

   Kortom Putin was dit spuug zat er heeft nu de “ vele overige “ volken gemobiliseerd voor zijn doelen. En dit mobiliseren ging min of meer vanzelf omdat er voldoende mensen zijn die deze decadente Europese dingen ook niet willen.
   En zover we het nu kunnen beoordelen gaat dit “ PLAN PUTIN “ aardig lukken.
   Vooral de “ onttroning van de US dollar zal catastrofaal worden voor Amerika.
   En voor alle landen die handel drijven met Amerika.
   Dus zal dit Europa meesleuren in een grote recessie.

 3. Aha.. alweer gecensureerd hier.
  Mooizo.. weten we meteen waar jullie staan!

  Ook dit bericht vooral niet plaatsen dan weten we het zeker.

 4. Vooral de laatste zin is helaas de harde waarheid, ze houden gewoon niet op, daarintegen heb ik respect voor de Russen dat ze kiev niet platgooien, want veel burgers daar, als deze aanvallen op burgers in donetsk hier het nieuws al haalt, heeft Putin het weer gedaan, let maar op,
  Vrolijk Pasen allemaal en goed weekeind!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in