Een 39-jarige vader van twee kinderen heeft het heft in eigen handen genomen toen het medische establishment hem volledig in de steek liet, bericht thecovidblog.com.

Fred Pye kreeg op 25 mei de eerste dosis van het experimentele Moderna mRNA toegediend. De bijwerkingen waren onmiddellijk merkbaar. Zijn voeten en benen werden koud, en hij voelde de gevreesde “pinnen en naalden” in zijn ledematen. Hij werd van het vaccinatiecentrum naar een ziekenhuis gebracht. De artsen voerden een paar tests uit, maar lieten hem binnen een paar uur gaan.

De volgende avond verloor Pye het bewustzijn en viel door de hordeur van zijn huis op de patio. Hij werd opnieuw per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Pye vertelde de doktoren die avond dat hij de Moderna injectie had gehad. ze wuifden het weg en vertelden hem dat hij zich moest concentreren op zijn hart gezondheid. Ze gaven hem een hartmonitor en ontsloegen hem weer. Zijn toestand verslechterde verder.

De stuiptrekkingen kwamen op een punt dat Pye niet meer kon lopen. Hij had ook extreme moeite met ademhalen. Hij plaatste verschillende video’s op Twitter waarop te zien was wat er precies gebeurde.

Pye was op 13 juli te gast bij de Joe’s Place podcast. Hij zei dat de laatste keer dat paramedici bij hem thuis kwamen (dat was minstens zeven keer in zes weken), ze hem vertelden dat hij niet met de artsen over het vaccin moest praten als hij in het ziekenhuis aankwam. De verplegers zeiden dat hij meer kans zou hebben op een echte behandeling als hij zou zwijgen over de Moderna-prik. MaarPye was niet geïnteresseerd in die handelwijze. Na meer dan zes uur te hebben gewacht en te zijn rondgestuurd in het ziekenhuis, vertrok hij en kwam nooit meer terug. Pye wist dat hij er alleen voor stond.

  Tirannie: Trudeau dreigt met intrekking licenties truckers die deelnemen aan Freedom Convoy protest

Veterinaire Ivermectine biedt verlichting

Op 13 juli had Pye minstens 13 aanvallen gehad en had hij geen enkel antwoord gekregen op de vraag wat er aan de hand was. Hoewel het moeilijk voor te stellen is dat het nog erger werd, gebeurde het toch. Het Canadese Bureau voor de volksgezondheid belde Pye op en vertelde hem dat hij toestemming had om zijn tweede Moderna mRNA injectie te krijgen. Als hij antwoorden zou vinden, zouden die niet van de medische wereld komen.

Pye nam contact op met Shawn Skelton en Angelia Gipson Desselle. De twee vrouwen waren een van de eersten die in het openbaar vertelden over hun convulsies na het krijgen van de experimentele injecties. Zijn Twitterpagina kreeg al snel veel volgers en medestanders. De Pye leerde over Ivermectine door alle activiteit op zijn Twitter tijdlijn. Niet alleen deden lokale artsen alsof ze niet op de hoogte waren van het middel, maar ze weigerden het ook voor te schrijven toen ze toegaven dat ze wisten wat het middel was.

Pye kocht paardenpasta Ivermectine in een plaatselijke veevoederwinkel. Hij lette erop dat hij niet het “gietbare” Ivermectine voor vee kocht, omdat dat giftig is bij inname. De paarden-Ivermectine is in wezen hetzelfde product als menselijke Ivermectine, maar dan met minder strenge normen voor zuiverheid en kwaliteitscontrole. Hij begon dagelijks kleine beetjes van de pasta te nemen en het trillen verminderde aanzienlijk.

Bekijk Pye op de Liberty Talk Canada podcast met Odessa Orlewicz. Spoel door naar 22:50 om te zien hoe Pye zijn paardenpasta Ivermectine behandeling uitlegt.

  COVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden

Ivermectine censuur gaat door

Pye doet het veel beter nu hij Ivermectin neemt. Hij zegt dat op de dagen dat hij het niet neemt, de stuiptrekkingen en andere bijwerkingen even erg zijn als altijd. Met andere woorden, Ivermectine is het enige dat hem functioneel houdt.

Veel Twittertrollen blijven de authenticiteit van zijn verhaal in twijfel trekken. Ze beschuldigen Pye er zelfs van een alcoholist te zijn die iedereen op de een of andere manier bedriegt. Het is paphetisch hoe de cognitieve dissonantie van mensen hun onderdanige houding blootlegt. Een GoFundMe pagina zamelt geld in om de familie Pye te helpen met medische kosten. Hij blijft ook actief op Twitter, houdt iedereen op de hoogte en helpt anderen die lijden aan soortgelijke bijwerkingen.

Ivermectine is zo’n grote bedreiging voor de experimentele mRNA en virale vector DNA industrie/agenda dat Google/Youtube alle video’s verbant die het zelfs maar noemen. Verder bleek uit een in januari gepubliceerde studie dat Ivermectine een potentieel geneesmiddel tegen kanker is. De kankerindustrie is $175 miljard waard. Big pharma zal nooit toestaan dat een antiparasitair geneesmiddel dat een stuiver kost hun vaccin- en kanker-miljarden ruïneert.

Pye’s gezondheidsstrijd is nog lang niet voorbij. Dit is nu het nieuwe normaal in zijn leven. Hij is ook een voorbeeld voor anderen die ernstige bijwerkingen ondervinden. De medische industrie zal je niet helpen. Of je de helpende hand aanreiken, sluit je aan bij steungroepen, abonneer je op blogs als deze, etc., of je lijdt eeuwig. Dat is de ongelukkige realiteit.

Blijf waakzaam en bescherm je vrienden en geliefden.

  Als het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU's overspoeld van kust tot kust

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vader in ziekenhuis verlamd door eerste Covid-vaccin blijft sms’jes ontvangen over tweede prikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWoede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiënten
Volgend artikelBiologische wapens, chemische wapens, hersenmachine interfaces… en dat zijn alleen nog maar de COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Je zou denken dat die pharma’s met een preparaat op de proppen komen om deze zgn “bijwerkingen” te verhelpen. Daar valt toch heeeeeeeeeeel veel geld aan te verdienen! Doen ze met het chemo-bedrog ook; preparaten er bij inspuiten om de gifschade tegen te gaan.

  2. Het is een vreselijk verhaal van die kerel, maar alsnog begrijp ik niet wat hem er toe bewoog die smerige gifspuit in te nemen… Twee jaar lang al doet er 24/7 informatie de ronde!

  3. Ivermectine wordt (net als penicilline en heel veel andere geneesmiddelen trouwens) voor zowel mensen als dieren gebruikt. Voor het gebruik voor vee zijn de kwaliteitsnormen wat betreft productie lager, maar het blijft hetzelfde product. Men moet uitkijken met de doses, aangezien dat een combinatie is van gewicht en stofwisseling. Omdat honden en katten bv een snellere stofwisseling hebben krijgen die soms een dosis die hoger is dan een mens zou krijgen.
    Maar aangezien dergelijke geneesmiddelen hier (althans in de VS) gewoon over de toonbank verkrijgbaar zijn is het niet zo’n gek idee om wat in te slaan. Heb ik zelf trouwens ook gedaan.
    Ivermectine is al jarenlang in gebruik, heeft weinig tot geen bijwerkingen en heeft een erg hoge grens wat betreft overdosering, dus wat te veel is niet direct een probleem.

  4. In belgie kan ik zelfs online géén ivermectine pasta krijgen. Ik zou dat preventief nemen 1 x /week. Ik laat mij niet vergiftigen en draag de sociale isolatie wel, binnen 3 jaar is de grote hoop toch dood of liggen ze ergens weg te rotten…mij eender!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in