Vanaf 15 september mogen niet-ingeënte mensen in Frankrijk niet meer werken in de gezondheidszorg, de ouderenzorg en de thuiszorg, bericht dn.se.

Binnen enkele weken zullen de ongevaccineerden worden uitgesloten van grote delen van het openbare leven. In het begin zijn vaccinatiepassen nodig om toegang te krijgen tot amusements- en culturele evenementen met meer dan 50 personen, maar volgende maand zullen deze eisen ook gelden voor wie naar cafés, restaurants en winkelcentra wil gaan of ziekenhuizen en verpleeghuizen wil bezoeken, alsook voor langere reizen per trein of vliegtuig.

Als ongevaccineerde persoon kunt u deze plaatsen binnenkomen als u een recente PCR-test met negatief resultaat kunt laten zien, maar deze tests, die voorheen gratis waren in Frankrijk, zullen met de invoering van deze nieuwe eisen niet langer gratis zijn.

In de praktijk zal Frankrijk een apartheidsmaatschappij worden waar ongevaccineerden niet dezelfde rechten zullen hebben als degenen die wel zijn gevaccineerd. Het zal voor veel ongevaccineerde mensen namelijk praktisch onmogelijk zijn om elke week nieuwe tests te doen en daarvoor te moeten betalen.

“U hebt het goed begrepen: vaccinatie zal niet voor iedereen verplicht zijn, maar we zullen er alles aan doen om u te laten vaccineren”, zei president Emmanuel Macron toen hij de nieuwe regels uitlegde die worden ingevoerd, onder verwijzing naar de vrees van de autoriteiten dat de nieuwe Deltavariant van het coronavirus de verspreiding van de infectie in het land zal doen toenemen.

Slechts 40% van de Fransen is momenteel volledig gevaccineerd. Grote delen van de Franse bevolking staan naar verluidt ook zeer sceptisch tegenover vaccinatie, en in verpleeghuizen waar de nieuwe regels zullen gelden, is nog maar ongeveer de helft van het personeel gevaccineerd.

  Injectie ingrediënten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil “reactieve vaccinatie” invoerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe Google en Wikipedia u hersenspoelen
Volgend artikelCoronacrisis: “Maar, maar, dat zouden ze nooit doen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Het rattengebroed, georganiseerd in het wef krijgt toch steeds meer de overhand op illegale wijze. Alleen di soort lui denken boven de wet te staan. Hun organisatie is strak en geld speelt geen rol. Maw ze zijn gekocht.
  Volgens de Raad van Europa is elke vorm van druk en/of verplichting niet toegestaan. Resolutie 2361/2021 van 27-01-2021. (Verzwegen door de politiek en de msn.)

  • De raad van Europa was ook tegen het vaccinatie paspoort.
   We weten inmiddels hoever dat al gevorderd is.
   Die gasten leven ook maar bij de waan van de dag.
   Wat ze de ene dag nog vonden daar denken ze de volgende alweer anders over.

 2. “Slechts” 40% van de Fransen is gevaccineerd staat er dan. In Frankrijk wonen zo’n 65 miljoen Fransen, mensen die daar wonen met een ander paspoort niet meegerekend. 40% is 26 miljoen! Dus 26 miljoen Fransen hebben heel grote kans binnen afzienbare tijd zeer ernstig ziek te worden of gewoonweg te sterven. Noem dat maar “slechts”. Ik vind dit pure horror. Kun je nagaan hoeveel mensen dit wereldwijd zijn, we zitten midden in de grootste genocide van de mensheid.

 3. tja tis ronduit verschrikkelijk, ongetwijfeld gaan er weer mensen overstag nu wat is t toch een vies vuil ongedierte en nog steeds hebben we niet door dat wij de 99% zijn, helaas….

 4. De Fransen zijn gelukkig strijdbaarder dan ons makke schaapjesvolk.
  Nog niet de helft daar heeft de gifspuit genomen.
  Ik zie alweer de gele vesten opduiken en de barricaden in de straten.
  Laat de revolutie daar opnieuw beginnen en zich door heel europa verspreiden.

  • Ze zijn daar begonnen met pasjes voor als je een bepaalde afstand af moet leggen om ergens te komen.
   En zonder dat pasje kwam je nergens binnen.
   Daar werd zwaar op gecontroleerd. Ook door politie en alles wat er aan mee werkt.
   Dat ging al veel verder dan hier.
   Gelezen van iemand die daar al jaren woont op een andere site en niet in de buurt van een winkel woont.
   Dus overal waren pasjes, mondkapjes en handschoenen voor nodig.

   • Ik woon in Frankrijk het was geen pasje maar vele malen erger, een hele brief die je iedere keer opnieuw moest invullen die brieven die kon je gratis halen bij je gemeentehuis. Je moest zelf als je je hond uit liet of je vuilnis op de hoek van je straat zetten ingevult hebben. Voornaam, achternaam, straatnaam, huisnummer en je stad of dorp waar je woont, en waar je geboren bent, plus je geboortedatum, datum van die dag en de tijd en waar je nu bent en waar je naar toegaat. Daarna mag je van huis weg en ook moest je op tijd binnen zijn. Eerst was dat zes uur daarna werd het verlengt naar zeven uur daarna 9 uur en pas daarna werden we los gelaten.

    • Hier, dat bedoel ik. Het was dus nog veel erger.
     Ik had het ook maar van iemand die ergens afgelegen woonde.
     Ik had wel begrepen dat de controle extreem was.
     Voor zover ik het begrepen heb.
     Dat zal dan wel met boodschappen doen ook iets dergelijks geweest zijn, of nog erger.

     • De man woonde ergens met de dichts bijzijnde buren 5 Km verder op.
      Waar de huizen geen nummer hadden, maar waar post binnen kwam als, bij de kerk, of iets dergelijks.
      Nauwelijks voor te stellen hier in Nederland.

 5. Triest…..zeer triest en zo dwingen ze verder tot prikken….weg vrijheid in wat voor zieke wereld leven we.
  Tijd dat die dwazen die dit bedacht hebben eens voor een eerlijke en onafhankelijk gerecht komen en al die zieke volgers ook….???

 6. Sprak laatst mijn nichtje , net 18 geworden en tegen vaccinatie. Gaat het nu helaas toch doen want wil weer uitgaan. Verschrikkelijk ! Vaccinatie is een middel tegen ziekte , niet tegen onderdrukking. De 20e gaat ze de prik , waar ze geen goed gevoel over heeft dus toch nemen. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er 23 juli een rapport gaat uitkomen van het ULMC waarin wordt aangetoond dat de nu gegeven vaccinatie niet werkt ( zelfs na de 2e prik krijgen mensen nog Corona ) en ook dat de gevaccineerden voor een mutatiedruk zorgen op / van het Spike- eiwit. Ik heb haar dit vertelt en hoop dat mijn nichtje hier wat mee kan/ doet. Alles gaat straks toch weer dicht en dan zit ze met haar “ vrijheidsprijs “ Een medische schande dat dit kan ! Maar goed , de politiek is hiervan op de hoogte , aangezien het rapport al een maand klaar ligt . Ben benieuwd wat voor draai hieraan gegeven gaat worden op 23 juli.

  • Daar kunnen we toch niks mee, uit betrouwbare bron.
   Zonder een verdere link of bewijs.
   Er werd hier ook al beweerd, ook uit een betrouwbare bron, dat aanstaande donderdag alles op slot gaat.
   We moeten het dan maar aannemen zonder enig bewijs.

  • Ik mag het eigenlijk nog niet verder maar ik heb uit een zeer betrouwbare bron dat we rond de herfst allemaal 5000 euro krijgen i.v.m. inkomsten en schade als gevolg van die corona toestand.
   Niet verder vertellen hé, anders kom ik in de problemen.

  • Hopelijk is ze zo wijs niet te gaan ik ken al twee mensen die zijn overleden door die prik. Plus 1 die geheel onder de exzeem heeft gezeten enenlangere tijd en heel der gezicht was niet om aan te zien en ze durfde amper naar buiten toe.

 7. Jammer van je reactie Bert. Heb je hoog zitten op deze site . Heb je mijn verhaal c,q betoog wel goed gelezen ? Ik moet gezien mijn werkzaamheden wat voorzichtig zijn . Het LUMC staat expliciet in mijn commentaar als mede de datum van bekendmaking. Waarom dan zo boos reageren ? In sommige gevallen is het gewoon niet handig om een bron publiekelijk bekend te maken. Zo ook in dit geval. Daar kun je de draak mee steken en sarcastisch proberen je gelijk te halen en mijn commentaar zodoende weg te zetten als onbelangrijk , dat mag . Alleen is het soms beter om tussen de regels door het verhaal goed in je op te nemen.

  • Misschien werk ik wel bij het ministerie van financiën.
   Zie mijn latere reactie, gezien mijn baan kan ik nog niet alles los laten.

   Ik reageer helemaal niet boos, maar met zomaar een balletje op gooien kan niemand wat mee.
   Ik moet het maar aannemen dat jij daar werkt.
   Dat is altijd een beetje moeilijk als iemand iets plaatst op internet.

   Net zo als er iemand hier beweerde dat aanstaande donderdag op slot gaat.
   Dat moeten we dan ook aannemen.

   • Ik denk dat de meeste het wel prettig vinden als je ook iets kan bewijzen wat iemand beweerd ergens over en bepaalde datums en uitspraken.
    Dat probeer ik zelf ook altijd.
    Ik zeg niet dat jij een ouwehoer bent, maar iedereen kan van alles beweren.
    Ik zit niet pas 1 week op het internet.

 8. “En misschien heb je wel gelijk, dat gaan we dan wel zien.
  Ik zal dan ook als eerste mijn excuus aanbieden. “
  Bert , ik hou een ieder op de hoogte , we gaan het meemaken op 23 juli.
  Ik hoef geen excuses , we staan aan de zelfde kant.

  Als je hier je e-mail wilt achterlaten stuur ik je mijn bron.

 9. macron est rothchild

  reden dat alle landen dit gelijk doen is dat ze allemaal onder de jwo leven.. the jew world order

  oy gevallt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in