Zelfs als de wetenschap, de logica en het “gezond verstand” zich tegen de “coronazeloten” en hun “coronamaatregelen” spreken: veel mensen kunnen of willen niet bevatten dat het echt gebeurt (of houden zich van de domme, om naderhand weer “niets te hebben geweten”). “Maar, maar, maar, dat zouden ze nooit doen!” is hun wanhopige credo… Dan helpen meestal geen feiten meer, schrijft blauerbote.com.

Jawel, dat zouden ze wel doen, dat doen ze en ze hebben soortgelijke dingen gedaan, psy-ops (psychische operaties) en valse vlaggen op een globale schaal. Het beste voorbeeld van een werkelijk bestaand “Dat zouden ze nooit doen!” is de terroristische aanslag van 9/11, waarvan wetenschappelijk onomstotelijk kan worden bewezen dat het zich om een valse vlag terroristische aanslag handelt met aanzienlijke betrokkenheid van de Amerikaanse regering of enkele van haar actoren.

Nu, je kunt dit ontkennen of niet, maar hoe dan ook, de wetenschap verstrekt hier ondubbelzinnige informatie over.

Het Heilige Gat van Shanksville

De foto’s hieronder werden gepubliceerd door de Amerikaanse autoriteiten. Het is officieel de crashplaats van het Boeing 757 passagiersvliegtuig van United Airlines Flight 93 op 11 september 2001. Aangenomen wordt dat bij de crash alle 44 inzittenden om het leven zijn gekomen. De Boeing 757 van vlucht 93 was een van de vier gekaapte vliegtuigen bij de aanslagen van 9/11 en zou met hoge snelheid een veld bij Shanksville, Pennsylvania, ingeslagen zijn. Aangenomen wordt dat de kapers behoorden tot de terreurgroep Al Qaeda onder leiding van Osama bin Laden.

Foto: crashplaats van vlucht 93 in Shanksville, Pennsylvania, 11 september 2001. De krater die links in close-up te zien is, is precies in het midden van de foto rechts te zien. De foto’s zijn gemaakt door de Amerikaanse autoriteiten en behoren tot het publieke domein, beschikbaar via Wikipedia en Wikimedia, bijvoorbeeld (3-5).

Zoals iedereen kan zien, tonen de twee foto’s van de crashplaats hierboven aan dat hier geen groot commercieel lijnvliegtuig is neergestort. Je kunt een inslagkrater zien waar een auto net in past. Let op de voertuigen en bomen aan de rechterkant van de foto en vergelijk dat met de kleine krater in het midden van de rechter foto. Let op de twee mensen op de linkerfoto met de close-up van deze krater, die links van de krater staan die hierboven te zien is.

Met deze Shanksville inslagkrater foto’s alleen al, stort de officiële 9/11 theorie van de Amerikaanse regering volledig in, omdat we niet te maken hebben met het neerstorten van een Boeing 757. Iedereen kan dat met zijn eigen ogen zien. Natuurlijk, je kunt het natuurlijk ook uitrekenen. Je hoeft niet alle schoenmaten te kennen van alle conciërges in de WTC torens in New York om er over mee te praten.

De officiële 9/11 theorie laat zich gemakkelijk meerdere malen falsificeren, en alles wat nodig is om haar te falsificeren is één cruciaal punt. Het heet “wetenschap”. Alle andere impactsites en talrijke andere aspecten van het 9/11 narratief vertonen dergelijke haarfijne fouten in de officiële verslagen en kunnen gebruikt worden voor falsificaties.

Ook al is het hierboven getoonde kleine gat in de grond in Pennslyvania al behoorlijk bizar: het Shanksville-narratief heeft nog meer huiveringwekkende facetten te bieden. Als de hele zaak – of liever wat ervan is gemaakt – niet bitter ernstig was, zou men om deze moord slapstick in lachen uitbarsten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe sociaal-psychologische studie: “Samenzweringstheoretici zijn redelijker dan mainstream-gelovigen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFrankrijk voert apartheid in voor ongevaccineerden
Volgend artikelVolledig gevaccineerde bruiloft en 6 COVID-19 gevallen, 1 dood: wat is er gebeurd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Op 9/11 zag ik het iive op tv gebeuren toevallig.
  Ik ben meteen naar andere gegaan om daar de tv aan te zetten, zo overtuigd was ik.
  Dit moeten jullie zien en wel nu.
  Maar later na vele bewijzen gezien te hebben, had ik het pas door. Dit kan niet.
  En nog steeds krijg je over dit onderwerp de grootste ruzies w.b. een meningsverschil hierover.

  • De vergelijking met deze corona zwendel is wel goed gevonden.
   Beide brengen je in problemen met andere en de gedachte daar over.
   De ene helft zal het vol blijven dat het waar is tegenover de andere helft die het ontkent als waarheid.

 2. Ik denk dat hier ook vele zullen zijn die niet meer in dat hele corona verhaal geloven.
  Maar dat 9/11 wel echt gebeurt is.

  • 9/11 is wel echt gebeurd, maar niet volgens de officiële lezing. Net zoals de corona leugen. Het mag duidelijk zijn dat de USA DE as van het kwaad is omdat (bijna) alle rotzooi in de wereld daar vandaan komt.

   • Er is zijn wel een paar gebouwen ingestort, maar niet zo als ze ons wijs proberen te maken.
    Zo bedoelde ik het.
    We hebben naar een massa slachting zitten kijken.

 3. Veel mensen komen niet voorbij hun initiële emotionele reactie. In hun eigen referentiekader (normen en waarden) kunnen bepaalde dingen gewoon niet waar zijn omdat “zij” dat nooit zouden doen.

  Ze kunnen zich niet indenken dat er mensen bestaan die deze tragedie zouden afroepen over hun eigen buurman, collega of familie. Dat is voor hun denkpatroon niet te rijmen. Dat past niet in hun hoofd.

  Maar ze vergeten 1 ding: motief. En dat motief sterker is dan emotie (hey, beiden hebben “motie”), bewijst wel de bezetting van een gemiddelde gevangenis of de stapels rechtzaken die bij een rechtbank behandeld worden.

  Echter, als je rationeel gaat kijken naar dit soort tragedies dan kun je er niet om heen. Zo veel toevalligheden dat je geen wiskunde geleerd hoeft te hebben dat heel veel zaken statisch geen hout snijden.

  Ok, dan heb je als leek onderzoeker 1 vraag beantwoordt: “Klopt dit verhaal?”. En dan begint het pas en dat is waar heel veel mensen gewoon afhaken want ze weten dat het konijnenhol diep gaat en dan nooit meer eindigt. Dat konijnenhol vinden ze eng.

  Gelukkig wordt dat konijnenhol steeds meer betreden en hangen mensen genoeg verlichting op zodat het duidelijker wordt en de contouren van het duistere rijk zichtbaarder worden. Maar daarmee is het duistere rijk nog niet overwonnen…..

 4. Het officiële verhaal gaat dat het neergestorte vliegtuig in Pennsylvania een krater heeft geslagen in het aardoppervlak en dat de krater zichzelf daarna gedicht heeft. Het toestel zou dus onder het aardoppervlak liggen. Degene dit deze lulkoek bedacht heeft is rijp voor een gesticht. Geen hond heeft het toestel overigens ooit gevonden.

  De aanslag op het Pentagon was een kruisraket i.p.v. een vliegtuig. De beelden zijn door de FBI geconfisqueerd zodat het bewijs nooit geleverd kon worden.

  Technisch is het absoluut onmogelijk dat vliegtuigen dit veroorzaakt hebben. Zo ja, dan waren alle natuurkundige wetten blijkbaar op dat moment even op vakantie.

  Nog een leuke. Zoek het vliegtuig:

  https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/9-11—Wo-ist-das-Flugzeug–War-es-vielleicht-CGI-/b0b93e69e68a0d92d97ed2b95368cc18044a63ca/f05d19

  Wie nog steeds gelooft dat een paar Afghaanse berggeiten zonder al te veel vliegervaring dit op hun geweten hebben, kan beter lekker veilig en donker terug kruipen onder een steen. Samen met COVID-19 de grootste leugen ooit bedacht.

 5. Ja wat zijn wij mensen toch erg dom wij geloven zelfs nog aan de kerstman.
  De elite en de rijken doen met ons wat ze willen en geloof mij als het om macht en geld gaat zullen alle middelen gebruik worden en wij als volk lopen als makke schaapjes achter dat elite volk aan, wanneer komen wij in actie blijft mijn vraag.

  • “…wanneer komen wij in actie blijft mijn vraag”.

   Dat is een logische vraag. Maar ook een erg makkelijke vraag. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig.

   Ja, we kunnen massaal naar Den Haag gaan en daar zelfs verwoestend te werk gaan zodat de status quo een flinke klap krijgt. En dan?

   De elite heeft eeuwen (!!) gedaan om tot het punt te komen waar ze nu zijn. Het plan wat ze nu aan het uitvoeren zijn is uitgekristaliseerd tot in elk problem-reaction-solution scenario wat je maar kunt bedenken.

   Het is eigenlijk schaakmat. Tenzij je de hersenen, de middelen en de capaciteit hebt om het tij te keren. Maar ja, daar zijn we dus al eeuwen te laat mee.

   Een actie zonder plan is bij aanvang al kansloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in