Vorig jaar werden 47.923 Duitsers het slachtoffer van gewelddadige immigranten, volgens statistieken van de Duitse federale overheid, waarbij een topambtenaar van de politiebond de gegevens omschreef als “beangstigend”.

Deze gegevens komen rechtstreeks uit het situatieverslag van het Bundeskriminalamt (BKA) over ernstige misdrijven gepleegd door buitenlanders die naar het land kwamen als vluchtelingen en asielzoekers. De verontrustende cijfers van het BKA laten een stijging zien van 18 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Hoewel buitenlanders een veel kleiner deel van de totale bevolking uitmaken, ongeveer 13 procent, plegen ze een enorme hoeveelheid misdaden tegen Duitse burgers, bericht Remix.

Aan de andere kant waren 12.061 buitenlanders het slachtoffer van een verdachte met de Duitse nationaliteit.

Het is echter belangrijk op te merken dat Duitsers in de misdaadstatistieken niet precies etnische Duitsers zijn. Iedereen met de Duitse nationaliteit, inclusief bijvoorbeeld etnische Turken of etnische Marokkanen, wordt in de statistieken als Duitser beschouwd. Het is dus onduidelijk hoeveel van deze buitenlanders zijn aangevallen of verkracht door etnische Duitsers en hoeveel zijn aangevallen of verkracht door buitenlanders die de Duitse nationaliteit hebben gekregen of de kinderen zijn van immigranten van de eerste of tweede generatie.

Op basis van de huidige gegevens is de kans dat Duitsers door een immigrant worden aangevallen vier keer zo groot als andersom.

Al deze geweldsdelicten worden door het BKA geclassificeerd als verkrachting, aanranding, moord en beroving. Wanneer de 47.923 Duitse slachtoffers worden uitgesplitst in specifieke categorieën, blijkt uit de gegevens dat 258 Duitsers het slachtoffer werden van moord, poging tot moord of doodslag gepleegd door immigranten, waarbij 38 van deze slachtoffers overleden, terwijl de anderen de aanvallen overleefden. Aan de andere kant waren 89 immigranten het slachtoffer van misdaden waarbij minstens één Duitse dader betrokken was, en vijf van hen verloren het leven.

  Is er een uitweg?

Degenen die het meest bereid zijn om Duitsers aan te vallen zijn degenen wier asielaanvraag werd afgewezen, samen met immigranten uit Noord-Afrikaanse landen zoals Algerije, Marokko en Tunesië. Hoewel deze groep slechts 0,8 procent van de migranten uitmaakt, zijn ze goed voor 8,5 procent van alle asielzoekers die verdacht worden van het plegen van een geweldsmisdrijf.

De voorzitter van de federale politiebond, Heiko Teggatz, zei dat de misdaadgegevens waaruit blijkt dat migranten veel geweldsmisdrijven plegen “beangstigend” zijn.

“Wat velen altijd al vermoedden, is nu bewezen. Er is geen ruimte meer voor vergoelijking. De federale en deelstaatregeringen moeten nu consequent handelen en alle mogelijkheden benutten om deze criminelen te deporteren,” zei hij.

Onder een nieuwe wet die het aantal buitenlanders dat de Duitse nationaliteit krijgt drastisch zou verhogen, wordt verwacht dat de misdaadstatistieken van het land scheefgetrokken zullen worden. Veel van deze buitenlanders zouden dan in de misdaadstatistieken als “Duitsers” worden geclassificeerd en als ze een buitenlander of een andere Duitser aanvallen, zouden ze als “Duitse” verdachte worden vermeld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

VIDEO: Er is iets vreselijks gebeurd in Zweden – 10-jarig Nederlands meisje op klaarlichte dag neergestoken door een immigrantVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland begint met de serieproductie van onbemande gevechtshelikopters
Volgend artikelPolitiek en arrogantie – het falen van de Israëlische inlichtingendienst op 7 oktober begrijpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Dat was 20 jaar geleden ook al het geval toen mochten de cijfers niet naar buiten komen. 70 a 80% wat in de gevangenis zit is afrikaans/oostblok nog buiten alle werkstraffen ed. Er zijn heel wat discotheken gesloten omdat de Afrikanen niet van de nl meisjes af konden blijven om maar een voorbeeld te noemen. Europa wordt van binnenuit gesloopt.

  • De gewone mensen kunnen er niks aan doen , degenen die ervoor verantwoordelijk zijn hebben er geen last van , sterker nog ze proberen het probleem onder het tapijt te vegen en degene die hun mond opendoen van racisme , haat en rechts extremisme te beschuldigen. Kregen de schuldigen maar eens een ‘dikke bult’.

  • dit is nu EXACT waarover gebeurt WAT er nu gebeurt.
   nederlands gezeik i.p.v. mekaar steunen en over dingen od domme besluiten heenstappen en door dik en dun je eigen mensen steunen.
   Ik heb hier ook een zooi idioten om me heen ,inclusief een zoon.
   Laat ik ze vallen, inclusief mijn kind…?
   Misschien, maar tot nu toe zie ik ze als behoorlijk misleid.

   Hou eens op met iedereen af te maken die het nog niet doorheeft!!

 2. Weer prachtig manipulatie via statistiek in dit stuk. Er zijn 47,923 Duitsers slachtoffer van immigranten en 12,061 van de Duitsers plegen misdaden tegen immigranten. Dus 1:4 qua slachtoffers.

  Nee, nee en nee. Dit stuk wrijft het in. Slechts 13% van de bevolking is officieel immigrant. Dus die 13% maken 47,923 slachtoffers en de overige 87% 12,061 slachtoffers. Dat 1:4 beweren is belachelijk statistisch gezien. Je moet ook rekening houden met de omvang van de populatie die de misdrijven pleegt. Ik rond het even af op 10% vs 90%.

  Ik ga het niet helemaal uitrekenen maar als Duitser heb je ongeveer 25! keer meer kans om slachtoffer te worden van immigranten dan andersom. Dan laten we die 0.8% even buiten beschouwing.

  Als iemand zin heeft om eea echt uit te rekenen lees ik dat graag. Uiteraard gecorrigeerd voor populatie omvang.

  Groeten,
  Hugo

 3. Ons nichtje werkte in een lab voor DNA onderzoek om misdadigers op te sporen en ze wist te vertellen dat bijna alle daders daar buitenlanders zijn en de slachtoffers NLders.
  De nationaliteit word er niet vermeld in de papieren die ze binnen krijgen daar, maar de namen zeiden genoeg bij haar en haar collega’s.

  • Voor zover ik weet vermeldt het Duitse paspoort geen nationaliteit, maar staatsburgerschap. In Nederland staat de nationaliteit vermeld in het paspoort.

 4. stelletje simpele zieltjes zijn jullie hier in het algemeen.
  De duitsers zijn nu in het geheel de lul….haahh, stelletje nittwits , sluit je oogjes, doe de deuren op slot, je auto, je caravan extra beveiligen..je huis extra beveiligen…voor wat?
  Klootzakjes..zodra er 2/3/3/5//6/7/8/9 hoodies je kiet leeghalen, je wijf 6x doorvegen en je dochterje van 10 ff laten ezelen>

  Dom dom volk…kijk gotverdegotverdomme eens goed om je heen kutvolk der nederlanden…en kom dan eens nader tot de vergruisden van ter apel e.a. BURGERWACHTEN…die zijn er dus niet voor niets.
  Daar waar al jullie belastingelden NIET worden besteed MOET de plaatselijke bevolking wel hun veiligheid voor hunzelf maar vooral voor hun kinderen in acht nemen?
  Of mag dat niet volgengs jou ..de linkse woke/transgender/dragqueen/pervers iets /goor wat dan ook?
  Blijf met je goor iets van kinderen af ..

 5. Wij zijn er klaar mee in ter apel e.o weg met die troep ….alles wat links stinks ..en alles wat werkt in die zooi en troep….oprotten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in