Feminisme: kenmerk van een stervende beschaving

1
706
Het kader van Feministisch Initiatief, een Zweedse feministisch politieke partij, tijdens Pride parade Stockholm. Wil onder meer open grenzen voor onbeperkte immigratie uit derdewereldlanden.

De onthoofding van twee Scandinavische vrouwen in 2018 in Marokko leidde tot veel woede en walging. Helaas gaat vrijwel iedereen voorbij aan de oorzaak van deze tragedie.

Vooropgesteld zijn de moorden natuurlijk afschuwelijk, verbazend zijn die echter niet. In Marokko ligt het gemiddelde IQ op 84, ruim zestien punten lager dan in Nederland. Dat substantiële verschil in IQ heeft merkbare invloed op een maatschappij. Zo sterven er in Marokko naar verhouding twee tot drie keer meer mensen door moord, is er meer seksueel geweld en is de algemene veiligheid vele malen lager, schrijft gastauteur N. Arcist.

Dat lage IQ in combinatie met incest en een vleugje radicale islam zorgt voor een explosieve genetische cocktail. Het creëert domme, impulsieve en empathieloze mensen die perfect in staat zijn tot onthoofdingen alsook andere gewetenloze misdaden.   

Uiteraard trekken er jaarlijks vele toeristen veilig door Marokko. Die verblijven ’s nachts echter in een bewaakt hotel, niet in een tent in een dunbevolkt gebied. Daarbij komt nog eens dat Marokko de op een na gevaarlijkste bestemming is voor alleenreizende vrouwen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken zijn seksuele en verbale intimidatie er wijdverspreid. Het ministerie raadt af ’s nachts op pad te gaan en te alle tijden uiterst waakzaam te blijven.

Dat Marokkanen zich gedragen als Marokkanen is genetisch bepaald. De onthoofdingen zijn tragisch, maar waren compleet vermijdbaar. Alleen kamperen op het Marokkaanse platteland is een bijzonder slecht idee: Marokkaanse vrouwen doen dat immers ook niet. Zij begrijpen dat ’s nachts naar buiten gaan onnodige risico’s met zich meebrengt. Waarom begrijpen westerse vrouwen dat dan niet?

De twee slachtoffers waren afkomstig uit Denemarken en Noorwegen, twee Scandinavische landen waar het cultuurmarxisme hoogtijdagen viert. In de nasleep van de onthoofdingen bleek dat de vrouwen met grif marxistische propaganda verspreidden via hun social media kanalen. Zo deelde een van de vrouwen een video die stelde dat vooroordelen op basis van uiterlijk fout zijn, waarin een bebaarde orthodoxe moslim figureerde. Het noodlot wil dat precies zulke mannen het leven van de vrouw beëindigde.

Na decennia van feministische propaganda klinkt het wellicht aannemelijk dat vrouwen ‘sterk’ en ‘onafhankelijk’ zijn, maar in de woestenij van Marokko (en met een mes op je keel) zijn deze ‘waarden’ niets waard. Het gros van de vrouwen laat zich leiden door emoties, is irrationeel en uiterst kwetsbaar.

Overigens is feminisme een logisch gevolg van de gesteldheid van de ‘mannelijke’ bevolking. Dat geldt in het bijzonder voor Scandinavië. De lokale soja-drinkende hipster met organische skinny jeans en spaghetti-armen straalt geen autoriteit uit en vormt geen enkele bedreiging voor vrouwen. Het is daarom niet verwonderlijk dat vrouwen voor open grenzen (en dus benen) zijn. 

De Scandinavische vrouwen respecteerden hun vader ook niet, want een echte vader zou het nooit toestaan dat zijn dochter gaat backpacken in Afrika. ‘Backpacken’ is een codewoord voor onder invloed steriele seks hebben met zo veel mogelijk (exotische) piemels. Dat degenereerde gedrag is kenmerkend voor een stervende beschaving. De natuur – in dit geval een groep bergberbers – rekent genadeloos af met zulke zwakheid.  

Zelfs georganiseerde reizen naar Afrika blijken niet veilig en dat heeft niet perse met de islam te maken. Zo organiseerde een Britse school onlangs een reis naar het overwegend christelijke Ghana, waarbij de ‘ervaring van het leven in een ontwikkelingsland’ centraal stond. Qua ‘ervaring’ kregen de studenten meer dan zij wensten: gewapende mannen bestormden hun ommuurde verblijfplaats en schoten de bewaker neer. De mannen schreeuwden daarop ‘waar zijn de blanke vrouwen’ en verkrachtten – onder dreiging van vuurwapens – diverse (minderjarige) studentes en een docente. De mannelijke studenten moesten gedwongen toekijken.

Uitwijken naar andere continenten biedt geen soelaas. Enkele jaren geleden verdwenen er twee Nederlandse meisjes in de jungle van Panama. Zonder begeleiding de jungle betreden getuigt al van wereldvreemdheid, het is immers heel wat anders dan een boswandeling op de Veluwe. Volgens de populaire theorie verdwaalden de meiden in de jungle en kwamen zij daardoor om. Dat wil men geloven, want dat is de minst erge verklaring. De kans dat een lokale smeerpijp de meiden verkrachtte en vermoordde is echter zeer aannemelijk. In Panama, een land met slechts vier miljoen inwoners, vinden naar verhouding twintig keer meer moorden en drie keer zoveel verkrachtingen plaats als in Nederland.

Puur afgaande op moord is Latijns-Amerika zelfs vele malen gevaarlijker dan moslimlanden en zwart Afrika.

De wereld is vaak onvoorspelbaar, hard en genadeloos. De wereld is al helemaal geen speeltuin voor naïeve blanke huppelkutjes. Hun thuislanden zijn weliswaar relatief veilig, maar dat is enkel te danken aan blanke mannen. Uitgerekend die blanke mannen worden – al dan niet door Joodse propaganda – gezien als de grote onderdrukker. De wereld wordt steeds bruiner, religieuzer en minder liberaal. Feminisme zal verdwijnen als sneeuw voor de zon, want bruine mensen geven niks om feminisme.

Zonder vrouwenstemrecht zouden linkse partijen geen verkiezing winnen. Daarnaast resulteert vrouwenemancipatie in lagere lonen voor mannen, gebroken gezinnen, een laag geboortecijfer en seksuele degeneratie.

Vrouwen bouwen, behouden en beschermen geen beschavingen. Ze delen het bed met overwinnaars en schikken zich aan hen.  

Het korte, naïeve leven van Zaida Catalán

Hoe is dat gebeurd?

1 REACTIE

  1. Ik herinner mij nog wat ik dacht toen ik het nieuws over de onthoofding van deze twee meisjes hoorde/las ;
    hoe bestaat het dat twee “normaal” denkende jonge vrouwen van westerse afkomst op vakantie gaan naar een land, bevolkt door mensen die, volgens hun wrede en bloeddorstige ideologie , niet-moslims MOETEN doden volgens hun “geestelijk leider”, en daar ook nog eens blindelings aan voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here