Feminisme: kenmerk van een stervende beschaving

7

De onthoofding van twee Scandinavische vrouwen in 2018 in Marokko leidde tot veel woede en walging. Helaas gaat vrijwel iedereen voorbij aan de oorzaak van deze tragedie.

Vooropgesteld zijn de moorden natuurlijk afschuwelijk, verbazend zijn die echter niet. In Marokko ligt het gemiddelde IQ op 84, ruim zestien punten lager dan in Nederland. Dat substantiële verschil in IQ heeft merkbare invloed op een maatschappij. Zo sterven er in Marokko naar verhouding twee tot drie keer meer mensen door moord, is er meer seksueel geweld en is de algemene veiligheid vele malen lager, schrijft gastauteur N. Arcist.

Dat lage IQ in combinatie met incest en een vleugje radicale islam zorgt voor een explosieve genetische cocktail. Het creëert domme, impulsieve en empathieloze mensen die perfect in staat zijn tot onthoofdingen alsook andere gewetenloze misdaden.   

Uiteraard trekken er jaarlijks vele toeristen veilig door Marokko. Die verblijven ’s nachts echter in een bewaakt hotel, niet in een tent in een dunbevolkt gebied. Daarbij komt nog eens dat Marokko de op een na gevaarlijkste bestemming is voor alleenreizende vrouwen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken zijn seksuele en verbale intimidatie er wijdverspreid. Het ministerie raadt af ’s nachts op pad te gaan en te alle tijden uiterst waakzaam te blijven.

  Zwarte militiegroepen gekoppeld aan BLM en Antifa marcheren door de Britse en Amerikaanse straten 

Dat Marokkanen zich gedragen als Marokkanen is genetisch bepaald. De onthoofdingen zijn tragisch, maar waren compleet vermijdbaar. Alleen kamperen op het Marokkaanse platteland is een bijzonder slecht idee: Marokkaanse vrouwen doen dat immers ook niet. Zij begrijpen dat ’s nachts naar buiten gaan onnodige risico’s met zich meebrengt. Waarom begrijpen westerse vrouwen dat dan niet?

De twee slachtoffers waren afkomstig uit Denemarken en Noorwegen, twee Scandinavische landen waar het cultuurmarxisme hoogtijdagen viert. In de nasleep van de onthoofdingen bleek dat de vrouwen met grif marxistische propaganda verspreidden via hun social media kanalen. Zo deelde een van de vrouwen een video die stelde dat vooroordelen op basis van uiterlijk fout zijn, waarin een bebaarde orthodoxe moslim figureerde. Het noodlot wil dat precies zulke mannen het leven van de vrouw beëindigde.

Na decennia van feministische propaganda klinkt het wellicht aannemelijk dat vrouwen ‘sterk’ en ‘onafhankelijk’ zijn, maar in de woestenij van Marokko (en met een mes op je keel) zijn deze ‘waarden’ niets waard. Het gros van de vrouwen laat zich leiden door emoties, is irrationeel en uiterst kwetsbaar.

Overigens is feminisme een logisch gevolg van de gesteldheid van de ‘mannelijke’ bevolking. Dat geldt in het bijzonder voor Scandinavië. De lokale soja-drinkende hipster met organische skinny jeans en spaghetti-armen straalt geen autoriteit uit en vormt geen enkele bedreiging voor vrouwen. Het is daarom niet verwonderlijk dat vrouwen voor open grenzen (en dus benen) zijn. 

  VN dringt bij regeringen aan illegale migranten vrij te laten - "Toegang bieden tot gezondheidszorg en huisvesting"

De Scandinavische vrouwen respecteerden hun vader ook niet, want een echte vader zou het nooit toestaan dat zijn dochter gaat backpacken in Afrika. ‘Backpacken’ is een codewoord voor onder invloed steriele seks hebben met zo veel mogelijk (exotische) piemels. Dat degenereerde gedrag is kenmerkend voor een stervende beschaving. De natuur – in dit geval een groep bergberbers – rekent genadeloos af met zulke zwakheid.  

Zelfs georganiseerde reizen naar Afrika blijken niet veilig en dat heeft niet perse met de islam te maken. Zo organiseerde een Britse school onlangs een reis naar het overwegend christelijke Ghana, waarbij de ‘ervaring van het leven in een ontwikkelingsland’ centraal stond. Qua ‘ervaring’ kregen de studenten meer dan zij wensten: gewapende mannen bestormden hun ommuurde verblijfplaats en schoten de bewaker neer. De mannen schreeuwden daarop ‘waar zijn de blanke vrouwen’ en verkrachtten – onder dreiging van vuurwapens – diverse (minderjarige) studentes en een docente. De mannelijke studenten moesten gedwongen toekijken.

Uitwijken naar andere continenten biedt geen soelaas. Enkele jaren geleden verdwenen er twee Nederlandse meisjes in de jungle van Panama. Zonder begeleiding de jungle betreden getuigt al van wereldvreemdheid, het is immers heel wat anders dan een boswandeling op de Veluwe. Volgens de populaire theorie verdwaalden de meiden in de jungle en kwamen zij daardoor om. Dat wil men geloven, want dat is de minst erge verklaring. De kans dat een lokale smeerpijp de meiden verkrachtte en vermoordde is echter zeer aannemelijk. In Panama, een land met slechts vier miljoen inwoners, vinden naar verhouding twintig keer meer moorden en drie keer zoveel verkrachtingen plaats als in Nederland.

  World Economic Forum: er komt een globale covid cyberpandemie aan - erger dan Covid-19

Puur afgaande op moord is Latijns-Amerika zelfs vele malen gevaarlijker dan moslimlanden en zwart Afrika.

De wereld is vaak onvoorspelbaar, hard en genadeloos. De wereld is al helemaal geen speeltuin voor naïeve blanke huppelkutjes. Hun thuislanden zijn weliswaar relatief veilig, maar dat is enkel te danken aan blanke mannen. Uitgerekend die blanke mannen worden – al dan niet door Joodse propaganda – gezien als de grote onderdrukker. De wereld wordt steeds bruiner, religieuzer en minder liberaal. Feminisme zal verdwijnen als sneeuw voor de zon, want bruine mensen geven niks om feminisme.

Zonder vrouwenstemrecht zouden linkse partijen geen verkiezing winnen. Daarnaast resulteert vrouwenemancipatie in lagere lonen voor mannen, gebroken gezinnen, een laag geboortecijfer en seksuele degeneratie.

Vrouwen bouwen, behouden en beschermen geen beschavingen. Ze delen het bed met overwinnaars en schikken zich aan hen.  

Het korte, naïeve leven van Zaida Catalán

Vorig artikelFrankrijk: Franse kinderen in minderheid in veel steden volgens nieuwe statistiek
Volgend artikelDe donkere nalatenschap van David Rockefeller (die de media niet vertellen)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik herinner mij nog wat ik dacht toen ik het nieuws over de onthoofding van deze twee meisjes hoorde/las ;
  hoe bestaat het dat twee “normaal” denkende jonge vrouwen van westerse afkomst op vakantie gaan naar een land, bevolkt door mensen die, volgens hun wrede en bloeddorstige ideologie , niet-moslims MOETEN doden volgens hun “geestelijk leider”, en daar ook nog eens blindelings aan voldoen.

 2. Ja de westerse vrouwen houden wel van Marokkaanse mannen en laat zich daar graag voor onthoofden dus eigen schuld dikke bult, en de jeuk bij de dames is weg.

 3. De indoctrinatie op scholen is al decennia bezig om de blanke hetero man weg te zetten als een racist en hem willen degraderen en uitsluiten in alles in zijn eigen vaderland. Hierdoor voelen de blanke vrouwen zich door versterkt en onafhankelijk van de blanke man. Zodat zij zelf kostwinner winnen zijn, zelf carrière willen maken. Dat zij daardoor hun moeder taak daarbij verzaken, komt niet in hen op. Hun zelfstandigheid om de wereld te verkennen zonder mannelijke begeleiding is voor hen een must, een gegeven. Dat de wereld daar anders overdenkt komt ook niet in hun op. Deze gestoorde zwakzinnige huppeltrutjes, die zich al te graag meten met het feminisme en vrouwenrechten zijn zo arrogant geworden. Dat iedere normale omgang met blanken mannen eigenlijk uitgesloten is. Hun liefde bestaat uit zoveel mogelijk seks te hebben met exotische mannen, deze huppeltrutjes zien het leven door een roze bril waar iedereen lief en aardig tegen elkaar doen , maar zelf wel de blanke man weg blijft zetten als een geboren racist.

  • Die Hollandse vrouwen zijn ook niet vies van moffen, Angelsaksen, Scandinaviërs, zo lang het maar geen Hollandse jongens zijn. Ze zijn dus nog het meest en vooral landsverraderlijk.

 4. Het IQ van de authentieke, blanke Nederlanders is het hoogste authentieke IQ van alle naties ter wereld en bedraagt 109,4.
  Dat is of moet ik zeggen was, de reden waarom ons minuscule land zo extreem succesvol was.
  Maar aangezien onze corrupte club van WEF-tekkels hard werkt aan het verhogen van het huidige percentage van 26 % niet-blanke allochtonen naar de door de NWO gewenste 45% in 2050,, is dat voorbij.
  Onze mooie, intelligente blanke kinderen worden uit de maatschappij gedrukt door een vloedgolf van inferieure niet-blanken die tot alles bereid zijn om te pakken wat ze pakken kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in