Foto Freepik

Hoewel de rampzalige Corona-vaccinaties met duizenden doden en andere collaterale schade nog steeds aan de gang zijn, wordt de volgende angst gezaaid: namelijk in de vorm van het respiratoir syncytieel virus (RSV, een van de belangrijkste veroorzakers van verkoudheid), dat aandoeningen van de luchtwegen veroorzaakt. De gepolitiseerde farmaceutische en medische lobby verspreidt al angst en paniek. En het vaccinkartel is reeds lang bezig met proeven met nog meer vaccins, in afwachting van miljardenwinsten, ter voorbereiding van de volgende vaccinatiegolf, schrijft Heinz G. Jakuba.

Volgens het Robert Koch Instituut is het verkoudheidsvirus met de wetenschappelijke naam “respiratoir syncytieel virus (RSV)” wereldwijd wijdverspreid en de veroorzaker van acute ziekten van de bovenste en onderste luchtwegen op alle leeftijden.

Tot de risicopatiënten behoren mensen met immunodeficiëntie of een onderdrukt immuunsysteem en zuigelingen. Met name premature baby’s en kinderen met reeds bestaande longziekten, voor wie een ernstige ziekenhuisopname het gevolg zou kunnen zijn. Daarom staan de kinderklinieken de laatste tijd bijzonder zwaar onder druk. Dit is dus het nieuwe sprookje van de medische en farmaceutische lobby, die na de Covid 19 plandemie alweer de volgende vaccinatiecoup voorbereidt.

Nieuwe proeven op mensen voor nieuwe mRNA-vaccins

Daarom wil het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Moderna in de eerste helft van 2023 goedkeuring aanvragen voor het RSV-vaccin “mRNA-1345”. In eerste instantie echter voor volwassenen van 60 jaar en ouder. In proeven met 37.000 deelnemers heeft het “vaccin” al “veelbelovende resultaten” laten zien, aldus de organisatie. Moderna kondigde aan dat het gebruik van het vaccin het risico op bevestigde ernstige RSV-ziekte met bijna 84 procent verminderde. Het voegde eraan toe: “In dit vaccin kapselen we dit boodschapper-RNA in hetzelfde lipide dat we gebruiken voor het COVID-vaccin, dat wereldwijd bij honderden miljoenen mensen wordt gebruikt.”

Er lopen echter nog vijf andere programma’s voor jonge kinderen, zwangere vrouwen en een reeks andere bevolkingsgroepen, waarvan de resultaten in de komende maanden zullen worden gepubliceerd.

  Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

Opnieuw viruspaniek aanwakkeren

Naast Moderna doen andere farmaceutische giganten, zoals AstraZenea, Sanofi, Novavax, Pfizer en Janssen, al geruime tijd onderzoek naar RSV-vaccins die miljarden beloven op te leveren. Het doel is ook om verschillende vaccins tegen ademhalingsvirussen te combineren, bijvoorbeeld tegen Corona en RSV.

Nu moeten dergelijke “combinatievaccins” snel worden ontwikkeld om – zoals men zegt – “een zeer uitgebreide bescherming van de volksgezondheid” te garanderen. Het gezondheidsstelsel staat namelijk voor nieuwe uitdagingen.

Uiteindelijk gaat het om totale controle

Al die RSV-gerelateerde scenario’s zijn bekend en hebben – zoals we nu weten – slechts één doel: het aanwakkeren van de angst voor een nieuwe pandemie om de politieke herstructureringsagenda van de samenleving te bevorderen.

En dat met opgelegde injecties en de geplande digitale bewaking van burgers via vaccinpaspoorten. Kortom, het doel van kunstmatig aangewakkerde paniek over steeds nieuwe ziekten is niets anders dan totale bewaking van de burger!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël naar verluidt achter drone-aanvallen in Iran
Volgend artikelAls WO3 uitbreekt, zullen tanks of straaljagers er niet toe doen: Kremlin – “Dan zal alles definitief tot stof vergaan”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Verdomd, ik wil niet aan ophitserij mee doen, maar zo langzamerhand begint de woede zodanig toe te nemen, dat ik naar een goed langeafstandsgeweer te verlangen.

  • Ze kunnen ontwikkelen wat ze willen bij mij komt er geen spuit in mijn lijft er zijn schapen genoeg voor hun testjes met dat gift , het zijn moordenaars die het volk gekozen heeft dat laat nogmaals zien wat voor een dom en laf volk ze zijn hopelijk zullen zij stikken aan de vele longontstekingen die zij momenteel ontwikkelen, maar op geruimd staat netjes.

 2. Laten we eens beginnen met al die pleuris vliegtuigen uit de lucht te halen, die elke fucking dag de lucht vol sproeien met bende!! Boycot iedere supermarktketen, apotheken, ziekenhuizen en huisartsen, tandartsen enzovoorts. Mensen overtuigen heeft geen zin meer, tijd om de kop van de slang af te gaan hakken!

  • Nep nieuws… vliegtuigen sprayen geen gif uit over zon lange afstand, waar laten ze dat gif dan volgens jou??? kan alleen vermengd worden in de brandstof, maar deze leveranciers zijn te openbaar om er zomaar iets aan de samenstelling te veranderen, in de luchtvaart is alles financieel!!! en onder een vergrootglas, beter is gif in het drinkwater pleuren!!!

  • Dat is ons grootste gevaar deze groep zij maken bewust mensen doodziek en krijgen er ook nog goed voor betaald, maar dat weet het volk inmiddels wel maar de angst is ook nu wederom hun ondergang dat is en blijft lachen en zelf geniet ik er heel erg van.

 3. Moet je jezelf er als mens nou voor schamen, dat je niet mee wil in de mentaliteit van die gore slagers.
  Ik heb die filmpjes van die van godverlaten idiote smeerlap van Pfizer gezien.

  Mijn enige reactie……?!……. AFSCHIETEN!!!!!!!

  Nee……ik wil niet mee in die mentaliteit, maar als ik dat stuk vuil voor de loop van mijn geweer zou krijgen (wat ik helaas/gelukkig niet heb) zou ik geen seconde aarzelen.
  Dat begint wel tot me door te dringen. Er zijn wetten in dit dit universum die niet overschreden mogen worden…… en dit stuk vuil van Pfizer is er maar 1 van het hele zootje tuig wat al die wetten met voeten treed, en deze wereld voor iedereen verziekt.

  Is er een antwoord op dit soort zonder grof geweld?

  Ik weet niet hoe het met jullie zit. Ik walg van geweld, en van de klojo’s op deze aardkloot die zonder meer bereid zijn dat te gebruiken.

  In de afgelopen 2000 jaar ben ik hier vaker geweest…..en dat is zachtjes uitgedrukt. Ik heb de uitroeiing van de Katharen aan den lijve mogen ondervinden……. kerkelijke smerigheid tot op de bodem.
  Ik heb geen idee hoe te ontsnappen aan deze hellepruts van dood en geboorte, zit muurvast…..net als iedereen in deze derde dimensie met al die beperkingen in dat gemaltraiteerde dna .

  Liefde schijnt het antwoord te moeten zijn…… op deze gevangenis planeet.

  Leg het mij maar uit.

 4. Dit was natuurlijk te verwachten.
  In een vd afleveringen van REDACTED met de titel “This is even worse than we imagined” zegt Dr. Robert Malone over Moderna :
  “Moderna is een product van de CIA. Het was gecreëerd door DARPA.
  De nieuwe RNA manufacturing plant in Canada werd gefinancierd door In-Q-Tel ( American defense industry venture capital firm ) Moderna onderhoudt hechte banden met de geheime diensten.
  De CEO van Moderna ( Stéphane Bancel ?) was betrokken bij de bouw/ oprichting van het Wuhan Inst. of Virology. ”

  – RFK Jr. schrijft hier ook over in z’n boek The Real Fauci : DARPA, Het Defense Advanced Research Project Agency, is het durfkapitaal en de investeerder van het Pentagon. Naast het creëren van het internet, ontwikkelde DARPA GPS, stealth-bommenwerpers, weersatellieten, onbemande drones ( Obama ) en de M16 ! DARPA was daarnaast misschien ook wel de grootste financier van Gain-of-Function onderzoek (!) en enkele jaren zelfs groter dan de HIH van [schoft] Fauci. In 2017 alleen al werd door DARPA minstens 6,5 miljoen dollar witgewassen via Peter Daszak[-kenwasser]’s EcoHealth Alliance om experimenten te financieren in het Wuhan Lab. DARPA financierde bijkomende verrijkingsonderzoek in Fort Detrick en een andere bioveiligheidsonderzoek in Battelles laboratorium in St. Joseph, Missouri. Vanaf 2013 (!) financierde DARPA ook de sleutel- technologieën voor het Moderna-“vaccin”. ”
  Moderna kunnen we dus gewoon zien als een biowapenproducent.
  Het presidentiele moratorium op verrijkingsprogramma’s van Obama van 2014 kon men omzeilen door de productie en onderzoek biowapens onder de noemer van “vaccins” te gaan doen. In de oren van de wereldbevolking heeft het woord “vaccin” niet zo’n dreigende cq negatieve connotatie als bij het woord ‘biowapen’.

 5. “We” laten het gebeuren. Na 3 jaar nog niets bereikt dan delen van wat lectuur dat onze intuïtie en gezond verstand bevestigt.

  We zien de volgende stappen al aankomen en toch. blijft het PISSIG worden en inmiddels onmachtig voelen.
  De samenleving is doordrenkt van schorum en een massa hersenlozen.
  En hulp van wie of wat dan ook? Dan was het probleem al opgelost.

  k.zooi

 6. Ik heb er zin in om dat schorem op te ruimen maar dan ben ik ineens te extreem, speel eigen rechter en meer van dit soort spreuken. Het slappe volk krijgt wat het verdient. Ze hebben de ballen niet om dat schorem de nek af te snijden en wij gaan erdoor mee in de afgrond. Jammer dat iemand als Andes breijvik niet jaren eerder zulk een actie uitgevoerd heeft, dan hadden we nu geen Rutte of Trudea figuren gehad. Al die kutkinderen die hij afknalde zouden later de nieuwe politici zijn geworden. Kakkerlakken roei je niet uit als je alleen de volwassenen doodt.

 7. Gaaaap, tijd voor een borrel. Relax. We gaan de wereld niet redden. There is a dark site in this world. Don’t become it’s slave. The Kingdom of God is within.

 8. Natuurlijk, ze gaan door tot het bittere eind, tot wij of wie of wat ook ze onderuitschopt…Ze kunnen niet anders meer… En zolang de overgrote meerderheid van de domme meute erin blijft trappen… Het zal voor ons toch worden : vechten tot het einde en mogelijk toch winnen of daarbij sneuvelen en er nog zoveel mogelijk meenemen of er bij voorbaat helemaal uitstappen.. In ieder geval een simpel begrijpelijk gegeven…

  • Wat wij steeds lijken te vergeten is het feit dat wij strijden / vechten “tot het bittere einde” voornamelijk op het systeem Internet, dat ontworpen was door DARPA. Het strijden tegen perverse krachten òp een systeem dat door dezelfde krachten ontworpen is en gemanaged wordt lijkt lood om oud ijzer, maar omdat het bedrijven zijn die hun klanten niet willen verliezen zit Big Tech betreffende dit segment ook in een dilemma. En wij blijven het gebruiken omwille van de [ al dan niet vermeende ] grote bereikbaarheid, een wortel aan de hengel, dat Big Tech nog steeds misbruikt om ons naar zich toe te lokken.
   We moeten ons organiseren en dat proberen we te doen mbv dat gecontroleerd internetsysteem, etc.

 9. Er zijn op dit moment over de dertienhonderd kinderen vermist maar ik heb een tip ga eens zoeken op Noordeinde in de koninklijke bossen waar regel matig dieren door de vriendjes van Willem worden afgeschoten, dat is ook de plek waarvan wordt gezegd dat daar ook kinderen worden opgeofferd zelf mag ik dat niet geloven maar er duiken wel veel feiten op die daar op duiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in