Fotocollage: Report24; Karen Croake Heisler van University of Notre Dame; Hand: Freepik

Karen Croake Heisler, gepensioneerde professor van de Universiteit van Notre Dame niet ver van Chicago in de Amerikaanse staat Illinois, had zich onderscheiden als een van de meest hartstochtelijke en fanatieke voorstanders van de coronamaatregelen en pleitbezorgster van de vaccinatiecampagne, bericht Report24.news.

Ze deinsde er zelfs niet voor terug om de ongevaccineerden publiekelijk te “vervloeken”. Nu is de fanatieke Covidiaan overleden – 12 dagen nadat zij de derde Biontec/Pfizer “booster” in haar lichaam had laten injecteren. Ze werd 67 jaar oud.

Volgens haar eigen informatie op Heisler’s Twitter-account, waar de ex-professor gretig haar “vaccinatievorderingen” bijwerkte (zoals gedocumenteerd door “The Covid Blog”), had zij haar eerste dosis van het mRNA-vaccin op 13 januari ontvangen. De tweede dosis moet begin april zijn toegediend, want op 9 april meldde de bejaarde dat zij en haar man slechts lichte reacties op het vaccin hadden ondervonden en slechts lichte pijn aan de arm hadden.

Kanker verergerd na inenting

Deze vermeende “volledige bescherming” was waarschijnlijk niet genoeg voor de academica, die ook in andere Corona-restricties “voorbeeldig” was en zich het liefst buiten met mondkapjes liet fotograferen (en zelfs haar hond uitliet met een speciaal FFP-masker): op 7 september kreeg zij de derde dosis toegediend. Na de “herhalingsvaccinatie” verslechterde de gezondheidstoestand van de vrouw snel, die voordien als gezond werd omschreven; minder dan twee weken later was zij dood (rouwadvertentie van haar alma mater zie hier). Ook in haar geval zal het niet mogelijk zijn een rechtstreeks verband met de inenting aan te tonen. Er zijn echter steeds meer berichten over mensen die kanker krijgen na een Corona-vaccinatie of wier bestaande kanker zich plotseling “explosief” uitbreidt:

Veroorzaakt mRNA vaccinatie kanker?

Vaccinatie onverzettelijk verdedigd

Tot haar laatste adem heeft Heisler, die van 1993 tot 2018 lesgaf aan de faculteit Film, Televisie en Theater (FTT) van de universiteit, vaccinatie onverzettelijk verdedigd – en haar “consequente vijandigheid” de vrije loop gelaten, aldus “The Covid Blog”: ongevaccineerden zijn “egoïstisch”, ze zouden thuis moeten blijven tot ze “tot bezinning komen”, en overigens zijn vaccinweigeraars verantwoordelijk voor hun ziekte. Uiteindelijk was zij het die niet meer bij zinnen kwam.

Op haar Twitter-pagina ageerde de professor voortdurend tegen tegenstanders van maatregelen en vaccinatie en verspreidde ze alle andere denkbare politiek linkse platitudes. Naar verluidt, liet ze zelfs haar hond uit met een masker op.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creërenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVan 11 september tot Covid: De weigering om te debatteren
Volgend artikelBewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. mooie opruiming : weer zo’n geestelijk gestoorde minder..dat er nog maar veel van dat soort mensen als zij mogen volgen..kan er geen medelijden meer mee hebben

 2. Vaccineren lijkt vooral een linksmensdingetje, net als alle andere dwang in deze wereld.
  Tijd om overal links van rechts te scheiden.
  Ik ben die psychopathische gevoelsmensen zonder hart compleet zat.

  • Dat komt in orde , derde prikje in het najaar elimeert weer het kaf van het koren. Ze doen het zichzelf aan….maar aan de andere kant misbaksel rutte en de jong zijn de daders van het overlijden van alles wat met covid te maken heeft..ik zou niet in hun schoenen willen staan…want ik denk dat die op een dag het op een lopen moeten zetten …

 3. Bittere ironie. Goed nieuws voor haar hond. Die is bevrijd van de dierenmishandeling in de vorm van een mondkap.

  Natuurlijk zal men niet willen onderzoeken of het door die spuit komt. Het zou echt een algehele dreun voor het narratief zou als onomstotelijk zou worden aangetoond dat die spuiten haar het leven gekost hebben.

 4. Boontje komt om zijn loontje. Deze typische Karen (en ze heette ook nog zo!) zijn de drammerige fascisten die een ander altijd de maat nemen en desnoods in een kamp laten verdwijnen om ze te onderwerpen. En nu legt ze zelf het loodje.

 5. Academisch verwrongen, komt hier ook voor.
  Waar men zich na 1945 achter verschuilde in ook nu weer opportuun.
  Das haben wir nicht gewist. Ja,ja.

 6. Ik sluit mij aan bij de reageerder die blij zijn dat haar hond niet meer wordt mishandeld met dat gestoorde mondkapje. Ik hoop dat deze hond nu een normaler baasje krijgt.

 7. Het voordeel hiervan is dat het probleem zich vanzelf oplost? Indien de vax weigeraars niet systematisch worden opgeruimd vormen wij de absolute meerderheid. Na 6 booster injecties zal de massa omvallen als een kaartenhuis. Probleem opgelost ik wordt pro Klaus swaabert?

  • Ja hij selecteert zo het kaf van het koren???
   Zo weten wij over twee jaar dat het alleen nog wappies zijn die zijn overgebleven, mensen met een backbone?

 8. Heet dat niet Karma ,denk het wel .
  Wat je een ander wenst komt op je bordje terug .
  Velen zullen volgen vrees ik ,maar dan wel een beetje zelf om gevraagd

 9. Eigenlijk zouden we als standaard reactie op provaxxers moeten hebben “ik zie af van mijn bescherming, ten voordele van u. Dankzij mij zijn er geen tekorten en kan u dadelijk uw 4e en 5e shot krijgen. En alstublief, NEEM DIE”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in