Internationale topvoetbalsterren met plotselinge hartkwalen in de afgelopen maanden

Het risico om in het ziekenhuis opgenomen te worden met een hartontsteking is tot 44 keer hoger na een COVID-19 vaccinatie, zo heeft een studie in Nature uitgewezen.

In de studie, waarin de vaccinatiestatus van alle 1.612 ziekenhuisgevallen van myocarditis en 1.613 ziekenhuisgevallen van pericarditis in Frankrijk tussen 12 mei en 31 oktober 2021 werden onderzocht, werd vastgesteld dat het risico om met myocarditis in het ziekenhuis te worden opgenomen 8,1 maal hoger was in de week na een tweede dosis van Pfizer (95 procent betrouwbaarheidsinterval [CI] 6,7 tot 9,9) en 30 maal hoger na een tweede dosis van Moderna (CI 21 tot 43), bericht Will Jones.

Wanneer de bevindingen naar leeftijd worden uitgesplitst, worden verhoogde risico’s gevonden bij jongere volwassenen. In de week na een Moderna tweede dosis was het risico voor mannen van 18-24 jaar 44 keer zo hoog (CI 22-88) en voor vrouwen 41 keer zo hoog (CI 12-140). Het risico na een Pfizer tweede dosis nam af met de leeftijd, met een piek van 18 keer hoger bij mannen van 12-17 jaar (CI 9-35), terwijl het risico van het Moderna-vaccin met de hogere dosis niet afnam met de leeftijd. De resultaten per leeftijd staan in de onderstaande grafiek (let op de logaritmische schaal, waardoor de hogere getallen worden samengedrukt).

De volgende tabel geeft de algemene resultaten weer.

Het percentage ziekenhuisopnames voor myocarditis na vaccinatie was één op de 5.900 tweede doses van Moderna (CI 4.400-8.000) en één op de 21.100 tweede doses van Pfizer (CI 17.400-26.000) bij de mannen van 18-24 jaar. Bij de vrouwen van 18-24 jaar was dat één op 18.700 tweede doses van Moderna (CI 11.000-33.400). De volledige uitsplitsing naar leeftijd en geslacht ziet u hieronder.

  Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

De onderzoekers leggen uit waarom hun bewijsmateriaal sterk wijst op een oorzakelijk verband tussen de vaccins en hartontsteking.

 1. “De associaties bleven sterk, zelfs na correctie voor een voorgeschiedenis van deze aandoeningen of recente SARS-CoV-2 infectie, en in een periode waarin de meest voorkomende respiratoire virussen niet wijdverbreid circuleerden.”
 2. “De tijd die verstreek tussen de blootstelling aan het vaccin en de ziekenhuisopname was voor beide aandoeningen zeer kort, vooral na de tweede dosis.”
 3. “In de meeste gevallen hielden de associaties niet aan na zeven dagen na de blootstelling.”
 4. “Het sterkere risico geassocieerd met de tweede dosis en het mRNA-1273 [Moderna] vaccin, dat een grotere hoeveelheid mRNA bevat, suggereert een dosis-respons relatie.”

De auteurs wijzen op de korte follow-up tijd van de studie en bevelen aan dat toekomstige studies gebaseerd zouden zijn op een langere observatieperiode en zo het risico in verband met de “booster” doses van de vaccins en de eventuele gevolgen op lange termijn van de hartontsteking zouden onderzoeken. Zij merkten ook op dat eventuele mildere myocarditisgevallen die geen ziekenhuisbehandeling vereisten, niet in de huidige studie waren opgenomen.

De bevindingen komen overeen met die van andere studies, waaronder één uit Scandinavië die in april in het Journal of the American Medical Association (JAMA) is gepubliceerd, en waaruit bleek dat het risico van ziekenhuisopname met hartontsteking vele malen groter was na vaccinatie met een mRNA Covid-vaccin.

Aangezien gezonde jonge volwassenen een laag risico lopen om ernstige Covid te ontwikkelen, en hartontsteking slechts één van de vele bijwerkingen van de Covid-vaccins is, wordt het dan niet tijd dat deze vaccins voor jongere mensen worden teruggetrokken?

  59-jarige hypergevaccineerde Coronahysterica wordt tot waanzin gedreven door ongevaccineerde echtgenoot

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prominent Deens dagblad biedt zijn excuses aan: “We hebben gefaald”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFake: Winkelcentrum “Amstor” was een doelwit van de Russische strijdkrachten
Volgend artikelNederland waarschuwt voor domino-effect gascrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ernst Kuipers gaat een grote campagne beginnen om 60plusers nog een corona prik te geven. Ernst Kuipers is een marionet van de zorgverzekeraars en een hele akelige man.

 2. Wanneer de wetsdokter ter plaatse komt om een plotseling overlijden te onderzoeken, heeft hij reeds de opdracht gekregen niet te moelijk te doen, gewoon oorzaak onbekend noteren, en hij krijgt zijn volle wedde.

  • En de familie de eventuele overlijdens uitkering, immers de verzekeraar kan zich dan niet beroepen op het nemen van de nog niet goedgekeurde genjecties en vrijwillig genomen?

   Als die heel hoog zou zijn zullen ze het wellicht wel onderzoeken en zeggen, komt van de genjecties? of worden dan afbetaald door big pharma? om het zo onder het tapijt te houden dat het via de genjecties kwam?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in