De “Deltavariant” is uit de mode. De nieuwste “stam” van de Covidgriep om de mainstream media te infecteren is de “Muvariant,” die zogezegd “begint toe te nemen in Amerika” net nu de regering zich klaarmaakt om een nieuwe ronde van lockdowns te herintroduceren schrijft Ethan Huff.

Omdat tientallen miljoenen Amerikanen weigeren de injecties van Donald “vader van het vaccin” Trump’s “Operation Warp Speed” te nemen, rent de medische politiestaat door het Griekse alfabet om te proberen de mensen met letter na letter bang te maken.

Zoals het verhaal gaat, werd de Muvariant voor het eerst in januari in Colombia ontdekt. Sindsdien heeft het zich op mysterieuze wijze verspreid naar ten minste 40 andere landen, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Alleen al in de VS zouden er nu ten minste 2.300 “gevallen” zijn van de Muvariant die met behulp van frauduleuze PCR-tests zijn opgespoord.

De enige deelstaat in het land die op dit moment zogenaamd vrij is van de Muvariant is Nebraska, zo wordt ons verteld. Het komt goed uit dat de Muvariant op magische wijze in de V.S. is verschenen, juist op het moment dat de Deltavariant “bijna aan zijn einde is gekomen”.

Zoals gewoonlijk gaan de “deskundigen” door het lint over de Muvariant, die volgens de mainstream media “de gevaarlijkste tot nu toe zou kunnen zijn.” Gelooft er nog iemand in die onzin?

Californië, Florida leiden Amerika in nieuwe Mu-gevallen

De Muvariant is zo ernstig dat er nu 384 gevallen van zouden zijn in de hele staat Florida. Californië, en met name Los Angeles, is een andere Mu “hotspot”, zo wordt ons verteld, ook met 384 gevallen.

  Canada's leiders zijn in paniek omdat burgers nu hun tirannie trotseren

Als ze niet te druk zijn met het filmen van TikTok dansvideo’s, zegt het ziekenhuispersoneel dat ze “overweldigd” zijn door alle nieuwe Mu-gevallen die hun werkfaciliteiten overspoelen. Ze zitten blijkbaar liever op social media dan dat ze met al die vervelende patiënten te maken krijgen.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de Muvariant eind augustus officieel benoemd en de wereld klaargestoomd voor de volgende “golf” van medisch fascisme die ermee gepaard zal gaan.

Deze keer zouden er in de VS nog draconischer beperkingen kunnen gelden dan voor de Deltavariant, wat duidelijk het doel is. Met elke nieuwe Griekse letter van het virus dat wordt geïntroduceerd, hoopt de medische politiestaat de tirannie zo veel mogelijk op te voeren.

Los Angeles County, met een totale bevolking van ongeveer 10 miljoen inwoners, zou 167 gevallen van de Muvariant hebben. Dit komt neer op een besmettingsgraad van 0,0000167 procent, wat gezondheidsautoriteiten als zeer beangstigend beschouwen.

“De identificatie van varianten zoals Mu, en de verspreiding van varianten over de hele wereld, benadrukt de noodzaak voor inwoners van L.A. County om maatregelen te blijven nemen om zichzelf en anderen te beschermen,” kondigde L.A. County Public Health Director Barbara Ferrer aan.

“Daarom is het zo belangrijk om gevaccineerd te worden en meerdere beschermingsmaatregelen te nemen. Dit zijn maatregelen die de keten van overdracht doorbreken en de verspreiding van COVID-19 beperken, waardoor het virus kan muteren in iets dat gevaarlijker kan zijn.”

Nep-televisie-“dokter” Tony Fauci is extra bang voor Mu, en vertelde onlangs aan iedereen die hem nog wil zien praten dat het van het grootste belang is om “altijd op te letten” op elke nieuwe variant die wordt geïntroduceerd.

  CDC: Covid-injecties doodden 1 miljoen oudere Amerikanen

Het is allemaal zo vermoeiend dat de enige logische reactie is om te lachen. De pandemie is al minstens een jaar voorbij, als ze al ooit begonnen is, en toch bombarderen de pratende hoofden de wereld nog steeds om de haverklap met verzonnen stierenontlasting. Dit is echt een clownswereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Woedende patholoog: Al die “Coronagevallen” zijn helemaal geen gevallen!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel30-jarige zoekt nog steeds naar antwoorden 6 maanden na ontwikkelen van neurologische complicaties na Pfizer-vaccin 
Volgend artikelFactcheck – 70% van de Britse Covid-19 sterfgevallen zijn onder de GEVACCINEERDEN; niet de ongevaccineerden zoals beweerd door Boris Johnson, de BBC & Sky News
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Onlangs hoorde ik die smeerlap Tedros nog verkondigen dat er een nieuw virus op komst is vergelijkbaar met ebola, Marburg genaamd. Die psychopaten bescheuren zich om de domheid van de useless eaters en waar ze mee weg komen.

 1. De geweldige onderzoeksjournalist Deborah Tavares heeft op haar site een video geplaatst waar ze in detail beschrijft de horror die Amerikanen te wachten staat die binnenkort in de goulags geplaatst worden.
  Haar kanaal heet stopthecrime.net. Ga naar de link Odysee en klik op de video ‘forced into green zones – prisons for ALL
  Binnenkort ook in satanisch Nederland.

  • “Warning. The fall of the empire and the death of little mu are imminent”.
   Okay, laat de rest van de symboliek maar zitten, het staat letterlijk in beeld.

  • Dit had ik nog niet eens gegoogled: ze hebben het steeds over een “ice cream van”. Het lijkt nergens over te gaan in de context van het liedje.
   Zoek maar op in de urban dictionary wat “ice cream van” betekent. It’s been out in the open, for years!

  • Heb gekeken. KLF is de groep en heb al de teksten van al de liedjes op dat album gelezen. Vreemde teksten. Ancients of Mu die gaan komen? Wat was dat allemaal? Na 30 jaar… Niemand is gekomen.

 2. Verbazing heeft een grond in het verleden: we dachten dat ons kiesstelsel betrouwbare vertegenwoordigers had opgeleverd. Nu blijkt dat in vele gevallen dit een desillusie is geweest, lijkt het mij zaak te beginnen met onderzoek naar een beter kiestelsel met veel minder bevoegdheden voor politici en en meer regels voor compliance.

  • Dit is niet nieuw. Dat wisten we al heel lang. De vraag is: wat kunnen we doen om de waarheid in het openbaar te brengen? Deze website is niet genoeg. Slechts een kleine minderheid leest dit. Dus: wat doen we nu?

 3. Iedereen reageert niet constructief! De vraag is: wat kunnen we doen om dit naar buiten te brengen? Het is duidelijk, een website volstaat niet. Enkel wie meer op de hoogte is, komt hier lezen! Al de anderen komen hier niet! Die geloven onze geliefde hachelaars op tv en politiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in