Een Mexicaans nieuwsprogramma probeerde de virale “magneetuitdaging” van het Covid-19-vaccin te ontkrachten toen ongewild een metalen voorwerp aan een gevaccineerde persoon bleef kleven, bericht infowars.com.

In de uitzending legt een tv-arts het fenomeen uit dat viraal gaat op social media waarbij metalen voorwerpen worden gemagnetiseerd en op de injectieplaatsen van het Covid-19 vaccin blijven plakken.

“Maar waarom gebeurt dit?”, vraagt Sale el Sol showpresentator na het zien van een video van een vrouw die een telefoon aan haar arm plakt.

“Ik weet het niet”, zegt Dr. Pepe, “maar laten we eens kijken of het bij mij gebeurt”.

Wanneer een metalen voorwerp niet aan zijn injectieplaats blijft kleven, vraagt ​​hij gevaccineerde mensen om hem heen om zich aan te melden voor het experiment.

De lepel blijft niet plakken bij een vrouw en twee mannen, maar de arts is verbijsterd wanneer deze wel blijft plakken bij een vierde vrijwilliger.

“Ja, dat is merkwaardig”, zegt de dokter, en laat de presentator het experiment ook proberen.

Opnieuw blijft de lepel plakken op de plaats waar de man het vaccin heeft ingespoten gekregen. Dr. Pepe test vervolgens of een mobiele telefoon aan de injectieplaats blijft kleven, wat inderdaad het geval is.

“Eerlijk gezegd, weet ik het niet,” zegt Dr. Pepe, niet in staat om een verklaring voor het fenomeen te bedenken.

Voeg de video toe aan de groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal waaruit blijkt dat dit bizarre verschijnsel zich voordoet bij de gevaccineerde bevolking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Magnetgate bevestigd: vaccin produceert magnetische mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  Moderna gaat mRNA update vaccin uitbrengen dat de hartaanval miskleun van vorige COVID-19 vaccins zal verhelpen
Vorig artikelAmerikaanse uroloog vindt tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij mannen die zijn ingeënt met COVID-19 vaccins
Volgend artikelmRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffecten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. Ik zou ook wel willen zien hoever een kompas van slag is als je in de buurt van al die magnetische mensen komt.
  Daar heb je dan niks meer aan met zo iemand bij je in de buurt.

  • Ken ondertussen idioten, die zich speciaal hebben laten inspuiten, om daarna vol trots te komen demonstreren, dat er inderdaad een 50 cent stuk aan hun arm bleef plakken. Neem straks een kompas mee, dat ik zelf wil vasthouden, als het reageert, dan geeft dit althans voor mij, een bijkomende reden, om niet ingespoten te worden.

 2. Een lepeltje wil ik nog wel geloven, maar niet een telefoon.
  Een telefoon weegt iets van 2-2,5 ons.
  Als je zo magnetisch bent dan blijf je tegen liftdeuren aanplakken.

  • Eerst ging het nog om kleine koelkast magneetjes die bleven plakken.
   Maar nou komen ze aan met een complete inhoud van een keukenla.
   Ik heb zo mijn twijfels.

   • Ach, Uri Geller liet het jaren geleden al zien op tv.
    Die is er wereld beroemd mee geworden.
    En misschien zijn er altijd al mensen geweest die magnetischer waren dan andere.

      • Er bestaan al eeuwen mensen die vroeger op kermissen stonden waar lepels aan bleven plakken.
       Dus dat er mensen bestaan die magnetischer zijn dan andere dat wil ik dan nog wel geloven.
       Maar niet met al die gewichten zo als een telefoon die nou in eens ook zouden blijven plakken.
       Zolang ik dat niet zelf kan controleren neem ik ook dit met een korreltje zout.
       Op een filmpje kan ik nooit zien of er een stukje bijna onzichtbaar plakband is aangebracht of iets anders.
       En mensen doen de meest gekke dingen om maar een filmpje te plaatsen.
       Het blijft natuurlijk internet waar je naar zit te kijken.

      • Al die mensen die gewichten er aan kunnen hangen, die zouden dan ook een portier van een auto moeten kunnen laten bewegen door daar met je arm of lijf tegenaan te hangen.

       • ja, het heeft geen zin om hier lang op in te gaan. 🙂 Ik zal het ook eens aan de Ingespotenen vragen, of de pollepel aan ze blijft kleven.

 3. Ja wij zoeken antwoorden maar zullen deze nooit krijgen vrees ik maar mijn vraag blijft waarom stierven zoveel dieren naar de corona injectie waarom zijn zij er mee gestopt dit zijn voor mij de belangrijkste vragen en die zullen wij die nooit van Rutte krijgen het is en blijft een leugenaar.

 4. zitten er ook niet magneten in hoesjes die de telefoon dan in van die uitklapjasjes vasthouden
  injectie-magneet-effect plus een tegenpool, bij de een sterker dan bij de ander..
  zelfs niet ijzerhoudende voorwerpen van metaal en gewoonlijk niet onderhevig aan magnetische effecten doen in filmpjes over de injectie vreemde dingen

  https://brandnewtube.com/watch/dr-t-quot-the-magnet-phenomena-mass-genocide-hypothesis-from-medical-doctor-quot_juQLYET2DN4zt2s.html

  Weer een betrokken iemand die probeert zaken te verbinden en mensen wil aanmoedigen om voorzichtig te zijn, hoe zou er een verband zijn;

  Covid-ziektebeeld en vears/yellow card/etc met gemelde bijwerkingen
  reuk, motoriek, gezichtsverlamming, blindheid, hartproblemen etc

  Hersenzenuwen
  -zijn de zenuwen die rechtstreeks uit de hersenen komen (inclusief de hersenstam), waarvan er conventioneel twaalf paren worden beschouwd

  mRNA-reeksen met magnetisch uiteinde, in eerdere testen en samenwerkingsverbanden

  wat als de injectie bestandelen niet op de injectieplaats blijven

  en zich oa in de hersenen verzamelen

  • Ik heb zo’n telefoon hoesje.
   Die magneet kan het gewicht van de telefoon niet aan wanneer ik deze optil aan de kant die open gaat.
   Dat kan je meer vergelijken met een koelkast magneet.
   Zou ook vervelend worden als je een kracht moet uitoefenen om je telefoon te openen.

 5. okay
  en toch

  https://twitter.com/Gironimo2474361/status/1400752880320188418

  er is ondertussen veel te vinden over deze bijzondere (bij)werking

  en twijfel is niet verkeerd, heb ik ook wel eens, dan wacht ik even terwijl ik nog een keer kijk voor ik oversteek

  experiment toch
  hoog technisch en knap wetenschappelijk etc
  leven niet alleen biochemisch
  bio-electriciteit en inzichten..
  (on)verwachte uitkomsten

  experimentele injectie is goed-veilig-nodig
  #wereldvrede
  #steekeenkind

  • Ik ben totaal verbijsterd… het lijkt wel echt te zijn. En dat betekent dan dat het inderdaad te maken heeft met kunstmatige trillingen die straks geleverd worden vanuit de satellieten die rond de Aarde geplaatst zijn en worden, dmv electromagnetische frequenties. De mens als robotje. De ratten slagen er echt in een bestuurbare debielenkudde te maken. Ik bedoel, de kudde is toch al debiel, maar nu wordt hij ook nog eens bestuurbaar. Rutte weet er vast en zeker van af.

   • lijst van ellende is lang, ’t is ook een langzaam en dynamisch feest, de pret geldt nog niet overal, nog niet altijd en nog niet voor iedereen

    en
    of die 5G nu wat met ons doet
    of dat er apparatuur van de overheid mee wordt aangestuurd

    zitten timmerfrans en co dadelijk vanaf een of ander gerieflijk eiland de duurzame drones aan te sturen die jou uit huis halen omdat je net even teveel een gevaar bent geworden voor de duurzaamheid

    • Op eoa gerieflijk eiland… verdomd. Of op het land van Onze Lieve Bill. Zich kapot te lachen over de “duurzaamheid”. Nou snap ik waarom elke despoot er aan mee doet: ze zijn een mooie lange vakantie beloofd onder de krijtwolk van de Gates of Hell. De Uitverkorenen!

     • Kan je mij nou een keer uitleggen wat jij nou eigenlijk met een krijtwolk bedoeld.
      Jij bent de enige die het over een krijtwolk heb.
      Geen enkele zoekmachine kan er een betekenis aan geven.
      Waar komt het vandaan? Hoe kom jij er aan?

       • Bert, Bill Gates heeft jaren geleden al geexperimenteerd met ontploffingen van wolkjes over de Pacific Ocean om de “global warming” tegen te houden. Als je weet wat er achter zit, achter die global warming, dan weet je ook waarom hij dat deed. Het heeft te maken met de zgn klimaatsverandering, die niks te maken heeft met de CO2 fabeltjes. Het heeft met iets heel anders te maken, waar ze ook over liegen en fabels over vezinnen, onder meer die Greta Tonbergh moet er over krijsen als volksheldin. Allemaal gelul. Er moet straks een laag om de Aarde komen, die de natuurlijke lagen gaat vervangen. Dat is die krijtwolk die Gates wil aanleggen. Het staat ook op FN – eerst zou het niet doorgaan, toen weer wel. Ik weet zeker dat het wel doorgaat, want het kan niet anders. Ze zijn namelijk ook bezig om de beschermende lagen rondom de Aarde (met name de ionosfeer) te verwijderen mbv electromagnetische bombardementen. Ik kan je dit allemaal uitleggen, maar het is een heel lang verhaal. Ik heb het ooit allemaal opgeschreven, maar niemand geeft een rat’s ass. Nu gaat het dus zo gebeuren dat er een laag moet komen om de felle straling van de zon tegen te houden. Dat is die krijtwolk, oftewel de krijthemel zoals ik het sarcastisch noem. Gates is niet de enige “geo-engineer” die met dit soort “oplossingen” is gekomen, maar hij heeft kennelijk het winnende plan. Ik kan je er veel meer over vertellen, en zou dat graag willen doen. Het is geen larie, wat ze uitvreten, het is heel ernstig, en heeft vreselijke gevolgen voor de wereld en de levende wezens er op.

        • OK, je hebt er dus een woord voor bedacht voor dat wat Bill van plan is.
         Dan is het duidelijk.
         Anders zou een zoekmachine het kennen i.v. m. Bill Gates.
         Maar je hebt het woord dus zelf bedacht als uitleg.
         Net doen alsof ik het snap klinkt ook zo stom, vind ik zelf.

        • Probleem is, dit is niet bekend. Ik heb hier jaren geleden al voor gewaarschuwd, maar het interesseert niemand. Dus het wordt niet meegenomen in de calculatie. En de ratten gaan gewoon lekker door. Mensen geloven toch niet wat je ziet… simpelweg door de touwtjes aan elkaar te verbinden met alle informatie die je vergaart. Zodra de laag aangelegd wordt, dan zul je er wel iets over kunnen vinden, neem ik aan. Maar het zal wel te laat zijn. Dus… Snap je. Ik ga mensen ook niet dwingen om ergens over na te denken of zelf te kijken. Het heeft geen zin, en zo krijgen de ratten hun zin.

        • Het was mij verder wel bekend dat Bill met het klimaat wil klooien door de zon te blokkeren.
         Zo onbekend is het nou ook weer niet.
         Dat niemand het verder boeit is een ander verhaal.

        • Er wordt al heel lang met het klimaat geklooid. Al door de US Military. Bill kwam er later bij.

      • p.s. Bert, mensen zijn heel bekrompen he, en ze willen liever nergens over nadenken, of meekijken met iemand die iets ziet, en meedenken. Ze laten zich liever leiden, en schelden een ander uit die dat niet doet. Je bent per definitie een klootzak als je een beetje nadenkt en je afvraagt wat er aan de hand is. En dan zeggen ze ook nog, oh het zal me tijd wel uitzitte… Het interesseert niemand een fuk. En zo krijgen de ratten hun zin. Het is heel makkelijk om de kudde te beheren, dat blijkt nu wel uit de gifspuit. Als je een keer echt wilt praten, dan zou dat heel fijn zijn. We zijn een uitstervend ras.

       • Mensen die nadenken worden als lastig gezien.
        Het schijnt namelijk wel de bedoeling te zijn dat je het een beetje met ze eens bent.
        En anders valt er met “jou’ gewoon niet te praten.

        Maar woonde jij ook niet ergens in de polder?
        Als de namen punter of botter je iets zeggen, dan woon je waarschijnlijk in dezelfde stad.

        • Niet echt Zonder Reden, er zijn meer lezers op FN en jij hebt er een vriendschap met Bert aan overgehouden. 😉

        • Schande is het.
         Hoe durf je, zonder meer.
         Zomaar even met Bert een discussie houden accepteren WIJ niet.
         Er lezen meer mensen mee.

        • Greengo, ik heb de moeite genomen uitgebreid antwoord te geven aan je, en bovendien nog eens uitgelegd waarom ik vertraagd was. Wat ik niet hoefde te doen. Rommel heeft je ook een mailtje gestuurd waarop jij niet reageert. Je blijft kennelijk rancuneus. En je gedrag komt derhalve dwangmatig en drammerig over. Verder deel je ook nog een kattige veeg uit die nergens op slaat “onderbuik gevoel”. Dat is precies de mentaliteit waar de ratten op bouwen. Jij denkt dat je aan de “goede” kant zit, maar je bent niet anders dan de ratten. Het heeft geen zin ruzie te maken over niets. Niemand hier heeft jou wat aangedaan. Maar mensen opjutten is geen goede omgangs strategie. Hopelijk helpt dit je. De satya yuga begint in principe in 2025. Laten we hopen dat het ook echt begint. Groetjes en sterkte.

        • Even ter jouwer informatie: Bert en ik liggen elkaar totaal niet. Ik vind ‘m een gluiperige klootzak. 😉

        • Dat weten we toch greengo.
         Dat is geheel wederzijds.
         Met dat verschil dat ik hier andere niet mee lastig val.
         Ik hou het voor mezelf.

        • Ach Bert, iets met ‘splinter en balk’. Gaan jullie nog een biertje doen op initiatief van Zonder Reden? Jij, Edwin Vissers en Zonder Reden? Oh neen, daar heb je bewust niet op gereageerd. In plaats daarvan heb je er met JOUW gestook voor gezorgd dat Edwin de ban kreeg van FN. Bert haat christenen. Dus wees gewaarschuwd Zonder Reden..

       • Dit hele artikel kan ik niet terug vinden in mijn actieve geheugen.
        Ik heb hier verder geen herinnering aan.

        Het woord krijt staat zelfs in titel van het artikel.
        En nog niet eens zolang geleden.
        Waarschijnlijk heb ik dit even gemist.

        • Ik denk inderdaad dat je het artikel gemist hebt Bert, anders had je er vast en zeker wel een of andere reactie geplaatst.

  • Ik zit wel eens naar forged in fire te kijken waar ze onverwoestbare messen proberen te maken, en daar testen ze met een magneet of ze het kunnen uitharden in de olie.
   Heet staal schijnt niet magnetisch te zijn.
   Als de magneet niet blijft plakken aan dat hete staal schijnt het goed te zijn.
   Sommige gebruiken daar ook zout voor, dat schijnt dan te smelten als test.

   • dat
    er bestaan dus bepaalde effecten, breder bekend

    wisselende magnetisch eigenschappen
    temperatuur
    straling
    revolutionaire deeltjes
    aan/uit, controle of instructies

    Heb je al eens 3x een theelepel voor je op tafel gelegd en ge-gellerd?
    Mij is het niet gelukt hoor maar, van horen en zeggen;
    de een werd een wokkel, de ander was doorsneden met rechte lijnen en de laatste kon je gewoon van tafel blazen als ware het poeder.
    Hoogbouwstaal doet ook rare dingen, dat heb ik dan wel weer zelf gezien.

  • Ik probeer het filmpje te volgen, maar om de paar woorden gaat het ding zich weer herladen, en duurt lang voor er weer een paar woorden komen (samenzwering?). Heb je mss een andere link voor deze video? ik geloof dat die dokter goede informatie te bieden heeft.

  • Dit is de beste informatie tot nu toe: zij legt precies uit wat die gifspuit doet. Hartstikke bedankt hiervoor Leen!

   • En alles wat ze zegt komt precies overeen met het besturen van de mens dmv frequenties uit de satellieten die als een corona om de Aarde gesleept worden, en zijn. De mens zal niet meer bestuurd worden vanuit de natuurlijke frequenties, maar vanuit de kunstmatige frequenties. Dit allemaal zodra de gifspuit zijn werk goed gedaan heeft.

    • TwitterVrienden van Ajax die mag je bedanken
     Ik had de video niet of pas veel later gevonden zonder ene twitterbericht.

     Heb ook geen andere link.
     De dokter is meer op soc. media maar ik weet haar naam niet.

     En een hypothese he, van mevrouw vrijdenker de dokter.
     Moderne geneeskunde, doet publiekelijk niet goed mengen met alternatieve geneeskunde.
     Wat er allemaal nog stiekem wordt gevorst..

     En hoe nabij een evt. sociale magnetron echt is?
     Emf, zonder ver van menig bed show maar met de mogelijke voor de handliggende gevaren komt bij de meeste mensen al niet binnen.
     Op biologisch niveau werkt het allemaal heel nauw, voor een deel helemaal in overeenstemming met moderne geneeskunde.
     Lading, velden, kwantum biologie en moleculaire biologie.
     Het spirituele element is ondanks allerlei informatie nog meer ongrijpbaar.
     maar, je kan gerust stellen dat met bijv. acupentuur en alternatieve onderzoek en behandelingsmethoden (oa uit de sovjetunie), tastbaar bewijs uit andere invloedssferen dan de westerse, er indicatie genoeg is dat er meer speelt dan wat onze westerse scholen veeleer aanreiken.
     De laatste terugkerende hoofdlama was ook al lang geleden aangekondigd, om een of ander reden (China, 5G, iets anders kosmisch/spiritueel??) zou reincarnatie en de zoektocht naar, niet meer leiden tot het bekende resultaat.

 6. Wie legt de relatie tussen elektromagnetische mensen t.g.v. vaccinatie en de mogelijkheid om crowdcontrol of andere toepassingen nog beter te kunnen doorvoeren met 5G?

  • @ #Bezorgd, meerdere mensen hier op het forum hebben dat door. Helaas zijn we nog altijd een minderheid. Check het volgende wanneer je zou willen:

   https://eenoorlogreedsverloren.nl/2021/06/03/slimme-steden-bezorgde-burgers-3-30/
   Oproep om WOB verzoeken in te dienen.

   https://www.verminder-electrosmog.nl/

   https://www.telecompowergrab.org/science.html

   Ik vernam dat er specifieke lantaarnpalen in de Rotterdamse wijk Lombardijen zijn geplaatst. Zogenaamd om inbraak te voorkomen. Persoonlijk denk ik dat ze worden geplaatst niet alleen om het volk in de smiezen te houden en te zien of ze wel netjes op de gebaande paden blijven lopen, maar ook om vastgoed te bewaken:

   https://www.ninefornews.nl/youll-own-nothing-and-be-happy-huizen-massaal-opgekocht-door-grote-corporaties/

   • The Bohemian Grove – California zou voor outsiders niet te betreden zijn vanwege hightech bewaking waardoor je er simpelweg fysiek niet door komt. Tijdje terug een filmpje gezien van USA militairen die een proef lieten zien. D.m.v. alleen al die technologie zijn – groepen – mensen te sturen en te verwijderen. Dit alles nog zonder fysieke nanotechniek dus de toekomst ‘beloofd wat’. Verder ben ik eerlijk gezegd niet thuis in die technologie.

    Anderzijds vanuit Bijbels perspectief heeft de zesde bazuin geklonken en zal de komende periode een derde van de mensheid sterven. In het geheel niet ongeloofwaardig wat mij betreft.

  • Ik ben electrotechnicus. ”Elektromagnetische mensen” dat is een verkeerde term. Magnetisch gevoelig of zo is beter. Electro-magnetisme is de wisseling tussen een elektrisch veld en een magnetisch veld. Bij de mensen waar magneten aan blijven plakken is het alleen een magnetisch veld, een statisch veld dus dat niet wisselt. Elektro magnetische velden hebben bepaalde frequenties, b.v. Radio 3 van de zender lopik zit op 96.8 MHz. De magnetron gebruikt rond de 2,4 GHz. De Wifi router zit ook in die buurt. Een oud 27 MC bakkie zit dus op 27 MHz. De mobieltjes kunnen b.v. op 900 MHz zitten enz. enz. 5G via de bestaande zendmasten zit momenteel op 700 MHz. Dat heeft niets te maken met magnetische mensen. Niets te maken met ingespoten chips (dat kan helemaal niet) een zend/ontvanger heeft naast wat chips ook een antenne en een batterij nodig. Die zitten niet in een spuitje. We moeten stoppen met die onzin dat 5G later mensen gaan ”besturen” via zogenaamde ingespoten nano chips. Dat is allemaal onzin. Besturen van mensen kan via de telefoon d.m.v. suggestieve boodschappen, videos en apps. De uitrol van 5G heeft ten eerste een commerciele reden en ten tweede -mogelijk- een voorbereiding op een surveillance staat met miljoenen camera’s overal. Die camera’s moeten hun video data kwijt. Dat kan dan dus via 5G. We moeten het niet moeilijker maken dan het is. In de 5G standaard is de mogelijkheid geschreven dat deze ook op 60 GHz zou kunnen werken, niet slim gekozen want dat is de absorptie frequentie van zuurstof. Er is nogal wat zuurstof in de lucht dus dat zou het signaal behoorlijk dempen, maar voor het zover is dat er data communicatie op 60 GHz door de lucht plaatsvind zijn we vele, vele jaren verder, deze techniek is nog niet ontwikkeld.

   • oh, vermoedelijk verkeerde term
    de koster deed wel eens pokeren
    zat ook eens een elektrotechnicus bij
    soort van zelfde discussie
    komt de koster met ‘god was meer dan een elektrotechnicus en loodgieter alleen’
    ..en al heb je niks met god,
    het leven en het lichaam b/lijkt nog altijd wat complexer dan de technicus doet voorkomen.

    en ik weet niet wat anderen voorstellen bij ‘besturen’ via techniek
    is dat bij een fluitsignaal opduiken en trachten een maaiveld met blauwe bonen over te steken -drillen ofzo
    of op een andere schaal papegaaien en conformeren -zachtjes drillen ofzo
    is dat in slaapvallen als ze ‘stroom’ op je hoofd zetten -therapie ofzo
    of is dat ontoerekensvatbaar door de straten, net wat anders dan de maanziekte of onder invloed van iets anders dan de meer bekende middelen -marktwerking ofzo enzo
    een robot, zombie, terminator of weet ik wat hoeft niet te lijken op een radiografisch speeltje

    een taser ofzo , herstel microgolf zender, op een tank, toren of lantarenpaal kan wel degelijk iets met lichaam doen, 50jaar geleden al
    en je hoeft maar naar planten te kijken om het effect met de huidige frequenties te zien
    laat staan de minder of nog onbekende toepassingen
    met als extra toegift; we hebben of kunnen de normale geleiding binnen en buiten enigzins veranderden
    ionic-charge, spray, consumption, injection etc

    • Vergeet ook de bijen niet. Kleine lichaampjes, met heel weinig H2O, dus ze koken zo met al die microgolven om zich heen.

     • Goeie, hoe verantwoord landbouw gif en emf gif de bijenpopulatie belaagd

      ook, er was hier laatst een artikel over een adviseur van de franse regering over hoe de bevolking te manipuleren
      nou doet ie ook spullen verkopen zodat je thuis je hersengolven kunt meten en via een progamma inzichtelijk maken
      leuk voor thuis en voor het bedrijf en wat er achter steekt
      nu zal dat allemaal, sensoren etc en hoe en wart er technisch gemten wordt, ziekenhuis, expert en patient hebben er soms baat bij
      humberto tan had indertijd eens een badmuts op z’n programma nu geen meting van hem/ouput
      maar een of andere interferentie/input
      ~stimulatie
      niet nader uitgelegd andrs dan het voorlezen, voor fun, gadget en geheimzinnige wetenschap ter entertainment
      het deed demonstratief wat met mr tan
      mr tan kon zijn bestuursysteem nog beter besturen, gebruiken, aanzetten

      https://www.youtube.com/watch?v=OuhrsUVHS0A

      leuk man
      heb ook allemaal geen verband misschien
      of misschien wel
      niet dat aanzetten ook altijd betekend dat je het kan uitzetten

       • Protect Yourself From Smart Meters
        https://www.youtube.com/watch?v=kkvcfCXz59g

        Dit alles behoeven we niet te bespreken met de ‘smartmeter’ installateurs; de meeste huisartsen en/of mensen die vertellen dat ze toch hoogopgeleid zijn en zowel alpha als beta zijn … Is althans mijn ervaring: ‘het is gewoon ‘niet waar’, namelijk. Vechten tegen de bierkaai … ?!!

      • 11/06/2021

       ‘Beste foodwatcher,
       Krijgen we de komende jaren weer oranje velden te zien, bespoten met het landbouwgif glyfosaat? Glyfosaat is zowat de meest omstreden onkruidverdelger ter wereld en ‘waarschijnlijk kankerverwekkend voor mensen’. Foodwatch voert al jaren campagne tegen glyfosaat: de veiligheid van mens, dier en milieu moeten boven de winst van pesticidebedrijven gaan.

       Verschillende chemiereuzen hebben een aanvraag ingediend om de toelating van glyfosaat in de EU opnieuw voor jaren te verlengen. Niemand minder dan ons land is verantwoordelijk om deze aanvraag te beoordelen. Het beslissende moment nadert: volgende week dient Nederland haar beoordelingsdossier in over glyfosaat. Nederland krijgt NU de kans om glyfosaat eens en voor altijd te verbannen.

       Lobby en manipulatie
       Bovenstaand plaatje (in de nieuwsbrief) lijkt afkomstig te zijn van een officiële en onafhankelijke website met betrekking tot het hernieuwingsproces van glyfosaat. Dat is het allerminst.

       De ‘Glyphosate Renewal Group’ bestaat uit onder meer de pesticidegiganten Bayer (Monsanto), Syngenta, Barclay en Albaugh. De groep heeft eind 2019 een aanvraag ingediend voor de verlenging van de goedkeuring van glyfosaat na 2022. Deze pesticideclub voert al jaren een nietsontziende lobbystrijd voor glyfosaat. Zo staat Monsanto bekend om het manipuleren van wetenschappers en politici, het monddood maken van critici en het miskennen van alle gevaren. Lees hier meer over de verontrustende lobbytactieken en praktijken van Monsanto.

       Op de website van de ‘Glyphosate Renewal Group’ staat: “Onkruidbestrijdingsmiddelen op basis van glyfosaat worden al meer dan 40 jaar veilig en met succes gebruikt.” De meer dan 100.000 schadeclaims tegen Bayer – die glyfosaat (en het product Roundup) als kankerverwekkend aanduiden – beweren wel wat anders…Trappen we met z’n allen opnieuw in de manipulatie en trucs van Monsanto?

       Nederland is één van de vier lidstaten (naast Frankrijk, Hongarije en Zweden) die via de ‘Assessment Group on Glyphosate’ (AGG) verantwoordelijk is voor de beoordeling van de glyfosaataanvragen van de industrie. In Nederland is deze taak toegewezen aan het ‘College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden’ (Ctgb).

       Wij hebben het Ctgb al met meer dan 20.000 bezorgde consumenten opgeroepen om onze gezondheid voorop te plaatsen bij de beoordeling van glyfosaat. Dit bleef niet onopgemerkt; het Ctgb kwam met een antwoord:

       “Momenteel ontvangen wij de reacties op de e-mailcampagne van foodwatch Nederland waarin wij worden aangesproken op de Europese toelating van glyfosaat. Wij weten dat er vanuit de samenleving kritisch wordt gekeken naar het gebruik van middelen op basis van deze stof.”

       Nu is hét moment
       Volgende week dient het Ctgb haar beoordeling over glyfosaat in bij de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA). EFSA zal in 2022 met de uiteindelijke conclusie over de risico’s van glyfosaat komen.

       De deadline voor Nederland nadert. Nederland speelt een cruciale rol in het opnieuw toelaten of verbannen van het landbouwgif. Een gif dat onze velden oranje kleurt en slecht is voor onze gezondheid en biodiversiteit. De rol van Nederland biedt een unieke kans. Laten we die met z’n allen grijpen!

       20.000 mensen tekenden de e-mailactie tegen de hernieuwde goedkeuring van glyfosaat. Dat is heel erg veel. Maar het kunnen en moeten er nog veel meer worden.’

       Nieuwsbrief FOODWATCH

      • linksom of rechtsom, het is
       blijven incasseren

       ik weet trouwens niet meer welk artikel het was dat ik probeerde aan te halen maar,

       iets met ministeries, het VK, Frankrijk, mogelijk WEF, big data en gedragsbeinvloeding
       ik krijg geen hit op de site met de naam
       Olivier Oullier
       en weet niet meer welk konnijnenhol of bronnen ik ben nagegaan
       ik vond het interessant genoeg om z’n naam ongeveer te onthouden

 7. greengo, ik geef jou nog 1 reactie. dat hoop ik tenminste.
  Blijf geloven dat wat jij denkt en iets over christenen en mij.
  Ze kwamen hier langs met hun gitaar (die christenen) of ik deze of nog even snel goed kon repareren voor een uitvoering in een kerk. Heel belangrijk. En ze kwamen terug.
  En ze kenden mij standpunt hierin. begin er niet over tegen mij.
  En alles GRATIS. Alleen de onderdelen prijs. Zo werk ik voor alle muzikanten. Het is een hobby.
  Of een musical begeleiden bij de 7de dag adventisten. Ook belangeloos.
  Je wilt niet weten wat ik al voor die gasten gratis aan werk heb verricht.
  Edwin heeft het aan ze eigen te danken.
  Stinkende heidenen waren we allemaal hier las ik nog ergens.

 8. Het is goed dat je dit even vermeld heb.
  We vroegen het ons al af wat er nou toch aan de hand zijn tussen die 2.
  Edwin zat er al op te wachten, die greengo krijgt die Bert wel.
  Je zal er toch maar je tijd aan besteden om allerlei comments even apart te zetten in een mapje om later nog eens te kunnen gebruiken, “ergens voor”.
  Waar tegen ontgaat mij volledig in al die links die jij plaatst.
  Maar je schijnt er zelf nogal blij mee te zijn verder. doe je toch nog iets goed vandaag.

 9. In reactie op: Zonder Reden juni 12, 2021 at 16:07

  E.e.a. heeft niets te maken met rancune ten opzichte van jou. Rancune ten opzichte van BertG, ja dat zeker. Met terugwerkende kracht dank voor je meerdere reacties waarvan het meeste kopie- en plakwerk was toch? Ik ben zeker wel gaan lezen op de website welke je weergaf en las je terug in de reacties aldaar. Interessante doch vrij ingewikkelde materie. Ik ben niet geschoold in de medische wereld. Je uitleg van verlate reactie had je inderdaad niet hoeven doen, maar maakte wel e.e.a. duidelijk. Excuus voor mijn verbolgen reactie destijds. Ik heb inderdaad via Rommel – en waarvoor dank – je gegevens gekregen en wilde er even goed over nadenken of ikzelf wel/geen behoefte had in een persoonlijker contact. Dus daar heb ik de tijd voor genomen. Onderwijl las ik hoe ene Bert en jijzelf nader tot elkaar kwamen en elkaar aardig konden amuseren. Een vriend van mijn vijand kan geen ‘vriend’ zijn van mij. Daar ben ik duidelijk in, voor mezelf. Daarbij heb ik geen Greengo account en om je nu mijn privé mailadres te geven, vond ik toch net een stap te ver. Daarbij .. waarover zouden we het gaan hebben dan? Nope .. het zat er gewoon niet in. Toch nogmaals dank voor de energie welke je erin hebt gestoken. Ondanks dat je schreef: ‘komt, maar niet nu’, om achtereenvolgens binnen kwestie van heel weinig tijd het kopie-/plakwerk te organiseren. We zijn allemaal eigenlijk wel een beetje gek, wanneer de zaken GOED gelezen worden. Mijn onderbuikgevoel vertelde mij rustig aan te doen en geen overhaaste zaken te verrichten. Waarna ik het contact tussen Bert en jou zag ontwikkelen in ‘positieve zin’. Het is je gegund; ik ben ‘een rat’ volgens jou. Dat mag jij gewoon schrijven, maar ik moet politiek correct blijven? Lol … Ik ben geen mens die witte voetjes wil halen en/of de charmeur uithang. Waarom zou ik? Wanneer jij denkt dat ik fout zit, ben jij – in principe – degene die je enorm laat belazeren. So be it. Have a good day!

   • Hij blijft natuurlijk niet aan de gang om je te waarschuwen tegen die afschuwelijke Bert.
    Jij wordt gigantisch in de zeik genomen, maar je hebt het zelf nog niet door.
    Komt nog wel.
    Maar jij wilt niet luisteren hé, naar de wijze greengo, jij blijft eigenwijs.
    So be it. Have a good day!
    Maar dan ook niet gaan klagen achteraf bij greengo, met oh greengo, had ik nou maar geluisterd na jou, je hebt me nog zo gewaarschuwd voor die nare Bert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in