Facebook en Twitter verliezen miljarden

De markt maakt zich zorgen over hoe het met de platforms zal gaan. De 89 miljoen volgers van Donald Trump waren goed voor 40 procent van het verkeer op Twitter.

5
1126

Zowel Facebook als Twitter zijn hard getroffen door hun beslissingen om de Amerikaanse president Donald Trump te verbannen. Ze hebben al vele miljarden verloren, meldt Fox. De 89 miljoen volgers van Trump waren goed voor 40 procent van het dagelijkse Twitterverkeer.

Facebook en Twitter hebben meerdere miljarden dollars verloren sinds ze Donald Trump van hun respectievelijke platformen blokkeerden.

De president had 89 miljoen volgers op Twitter en trok elke dag grote aantallen bezoekers naar de bedrijven.

“Hoeveel was Trump waard voor de social media-giganten?”, vraagt Fox-journalist Susan Li zich af.

“Als je naar Facebook kijkt, heeft de firma deze week tot nu toe meer dan 45 miljard dollar aan marktwaarde verloren. Tegelijkertijd heeft Twitter 3,5 miljard dollar verloren in de eerste twee dagen van de week”, gaat ze verder.

Bedrijven trekken zich terug omdat de markt niet zeker weet hoe het met de platforms zal gaan na de Trump-blokkade. Hoeveel gebruikers zullen verdwijnen en hoe zal de groei van nieuwe gebruikers worden beïnvloed?

De miljoenen volgers van Donald Trump waren volgens Fox goed voor maar liefst 40 procent van de gebruikers die dagelijks Twitter gebruiken.

Instagram ziet niets verkeerds in twee zwaarlijvige zwarte vrouwen met onthoofde blanke hoofden

"Mmm, vaccinaties" ... Burgemeester van New York promoot vaccinatie met gratis friet

5 REACTIES

  1. Prachtig! Dat krijgen ze door hun geslijm met de aanstaande nieuwe en corrupte linkse regering.
    Brutus stak 1 dolk in de rug van zijn stiefvader Caesar. De linkse politiek en bedrijven steken allerlei kleine en (hele) grote dolken in de rug van meneer Trump. Ze proberen hem echt helemaal te vernederen.
    Een aangeschoten roofdier is/wordt heeeeeel gevaarlijk en dat gaan we meemaken. Niet door geweld maar door openbaring van enge geheimen en opgenomen filmpjes.

  2. Geheimen zijn er zat over Biden, de snuivende kinderlikker! maar net zoals bij de niggers; een nigger mag alles ongestraft, inclusief moorden…

  3. En nu de echte Europeanen nog van twitter en faecesboek van die pedo’s. Je kan tegenwoordig enkel maar winnen zoals beschreven staat in ‘Winnen zonder Strijd’ van Sun Tzu, vertaalt is dat…pak ze hun geld af en ze betekenen niks meer want zet één ding uit jullie hoofd inzake enige waardecreatie van die afval. Al die rijken dragen 0.0 bij aan de waarde creatie van een economie integendeel. Het zijn de parasieten van iedere economie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here