Eeuwen geleden hadden we Nostradamus. En nu hebben we The Simpsons. Maar alleen omdat de show, die nu al tientallen jaren loopt, in de loop der jaren een aantal kwesties goed heeft voorspeld (zoals de verkiezing van de Amerikaanse president Donald Trump, of zelfs de Coronavirus-pandemie), betekent het niet dat elk incident dat zich voordoet, terug te voeren is op The Simpsons.

De afgelopen dagen lijken foto’s die Twitter hebben overspoeld te suggereren dat The Simpsons de rellen bij het Capitool hadden voorspeld, schrijft Anonhq.

VS Capitol Hill rellen

The Simpsons voorspelde de schijnbaar ondenkbare rellen in het Amerikaanse Capitool. De Episode 4 van seizoen 32 die op 1 november 2020 werd uitgezonden, voorspelde een burgeroorlog, gewelddadige protesten en Trump-aanhangers die in feite de VS vernietigen.

Simpsons voorspellen iets wat lijkt op het Coronavirus

In de aflevering die 27 jaar geleden werd uitgezonden, voorspelde The Simpsons een virusuitbraak die vergelijkbaar is met die van een Coronavirus. Hoewel ze dit het Osakavirus noemden en beweerden dat het virus afkomstig was uit Japan, waren de symptomen vrij gelijkaardig aan die van het Coronavirus.

De serie had een soortgelijke voorspelling met betrekking tot de Ebola-uitbraak in Afrika.

Donald Trump als president

In een aflevering die in 2003 werd uitgezonden, kon men Donald Trump zien als de president. In 2016 werd Donald Trump inderdaad de president van de Verenigde Staten van Amerika.

Magiërs Siegfried en Roy werden aangevallen door witte tijger

In 1993 werd in een van de afleveringen van Simpson een illusionistenshow getoond die leek op die van Siegfried en Roy. Die aflevering toonde de illusionisten die werden aangevallen door een van de witte tijgers. De voorspelling kwam uit in 2003 toen Siegfried en Roy werden aangevallen door een van de witte tijgers, ze kwamen er levend vanaf.

  Leidinggevenden van grote Amerikaanse bedrijven dreigen de Republikeinen te belagen tenzij Joe Biden president wordt

Het slimme horlogeconcept

We dachten allemaal dat Apple het eerste bedrijf was dat met het concept van de smartwatches kwam, nou ja, hier heb je het mis. De Simpsons gebruikten al in 1995 smartwatches.

Higgs Boson-vergelijking

In een episode uit 1998, “The Wizard of Evergreen Terrace,” schrijft Homerus een vergelijking op een krijtbord dat, indien opgelost, “de massa van een Higgs-boson zou krijgen die slechts een beetje groter is dan de nano-massa van een Higgs-boson eigenlijk is”, zegt Simon Singh, wetenschapsschrijver.

Duitse artsen brief aan Bondskanselier Merkel, maak een einde aan de Covid “Angstmachine”

Vorig artikelCanadese arts: schade door lockdown tien keer groter dan nut
Volgend artikelFacebook en Twitter verliezen miljarden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Hoewel de Simpsons wel degelijk dingen goed heeft voorspeld, is dat bij dit event niet het geval.
  De bovenstaande foto is een photoshop.

  Ook de aflevering waarin ze Trump als president “voorspelden” dateert uit 2015, niet uit 2003.

 2. Google op Illuminatie kaarten en u zult van nog meer voorspellingen nog meer versteld staan. De twintowers in brand, de aardbeving in Japan en nog veel meer. Zelfs een kaartje van Trump met een kogel die voorbij vliegt…..?

 3. Er is geen spraken van voorspellen, als ze gewoon de planning door lezen wat de deep state voor ons in petto heeft. Dan lijkt het voor leken als of zij dan de juiste dingen voorspellen. Kijk naar eens de agenda 2030 en alles wat in detail al is uitgewerkt. Dan zul je schrikken. Het enige wat niet voorspelbaar is, is de exacte datum wanneer dus gebeurt. 2 jaar terug wist ook de gewone bevolking niet wat Covid-19 was, terwijl dat bij insiders allang bekent was. Er is zelfs een zanger die een liedje heeft uitgebracht in Amerika rond 2005 en die ging al over covid-19 en een pandemie. Dus hoezo wordt er met de Simpsons voorspellingen gedaan?

 4. Het is wel heel erg toevallig dat ze die conciërge exact zo gekleed hebben.
  Zelfs ze gezicht is exact hetzelfde, net zo als de tekening op zijn armen.
  Alsof ze eerst naar een foto hebben gekeken.

  • Ja, dat denk ik ook. Ze genieten er gewoon van om hun macht te etaleren: ze weten dat we er toch niks tegen kunnen doen, omdat 95% (wilde schatting, ik weet het niet echt) van de bevolking bestaat uit luie, domme schapen zijn die denken: nou doe mij nou maar die vaccinatie, want ik wil nou wel weer es buiten de deur eten en winkelen.
   Daarom kijken ze je ook zo giftig aan als je zonder masker door de AH loopt: intussen zijn wij, de mensen die niet gehoorzaam meedoen in de Holohoest-tv-serie, in hun schapen-brein al de vijand en de schuld van de “Corona-epidemie”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in