Afbeeldingen (2): Freepik; Samenstelling: Wochenblick

Volg de wetenschap”: met deze totalitaire oproep probeerde de Coronadictatuur elke intimidatie, hoe extreem ook, tot en met dwang te rechtvaardigen. Kritische onderzoekers daarentegen werden op een zijspoor gezet. Nu blijkt dat zij vermoedelijk gelijk hadden met hun waarschuwing over de gevolgschade van de experimentele genbehandelingen, vallen alle remmingen uit het systeem. Want nu zou de vermeende “Verkeerde informatie van de vaccincritici” ook nog eens verantwoordelijk zijn voor de ontelbare vaccinatieschade. Dat beweert een nieuwe Amerikaanse studie, schrijft Wochenblick.at.

“Vaccincritici”: zondebok voor schade

Deze conclusie vereist nogal wat mentale acrobatiek. Maar dat weerhoudt de grootheden er niet van om het daadwerkelijk te beweren. Omdat zogenaamde “tegenstanders van vaccinatie” vermeende “verkeerde informatie” hadden verspreid over de mRNA-injectiea en het bijbehorende vaccinatie-experiment, waren er extra “sterfgevallen en bijwerkingen” opgetreden. Deze bizarre verklaring werd onder meer gepubliceerd in de “United State National Library of Medicine”, ’s werelds grootste medische bibliotheek. De Amerikaanse regering deelt de studie zelfs op haar homepage…

De basis voor de gewaagde bewering is het feit dat “psychologische stress de bloedvaten duidelijk doet vernauwen.” Omdat de vaccinatiecritici bijzonder luidruchtig hun bezorgdheid hadden geuit, zou dit ertoe hebben geleid dat gevaccineerden in paniek raakten of zelf bang waren voor de prik. Daardoor zouden hun slagaders rond de tijd van de vaccinatie zijn geslonken. Dit is de “meest waarschijnlijke oorzaak van bloedstolsels, hartaanvallen, duizeligheid, flauwvallen, verminderd gezichtsvermogen, reuk- en smaakverlies die zich kort na de toediening van het vaccin voordeden.”

Waarnemers spreken hun verbazing uit

De absurde studie werd onder de aandacht gebracht van journalist Thomas Oysmüller, die erover schrijft voor het TKP-blog. Hij vat de vermeende bevindingen samen: “Vaccinschade wordt blijkbaar niet langer ontkend. Ze zijn nu echter niet het gevolg van de nieuwe vaccinatietechnologie, maar van de ‘anti-vaxxbeweging’.” Zelf verbaast hij zich erover dat de auteur van de studie “hiermee duidelijk geen satire bedrijft, maar deze conclusies daadwerkelijk serieus neemt.” Quasi volgens het principe: “Als er een mensen waren die de mRNA-technologie bekritiseren, zou er geen vaccinschade zijn.”

Eerder had AfD-Europarlementariër Christine Anderson ook al haar onbegrip over het onderzoek uitgesproken: “Dus zo spelen ze het nu? […] Oh man, ze stoppen echt voor niets als het gaat om het verbergen van hun gigantische leugen!” Bovendien, zei ze, maakt het geen verschil of het “waar is dat de auteur van de studie een waanzinnige is, het blijft een studie die werd gedeeld op de officiële site van de Amerikaanse overheid.” Ze had gedacht dat het niet erger kon worden…

Regeringen moeten “angst zaaien” uitbannen

Over regeringen gesproken: de auteur doet een beroep op hen in zijn rommelstudie, eveneens gepubliceerd in het tijdschrift BioMedicine. Dankzij zijn studie konden regeringen beter omgaan met de “claims van ongewenste bijwerkingen” en deze vergelijken met de “bestaande gezondheidsproblemen van de betrokkenen.” In de gevallen van hartspierontsteking en coronaire hartziekten kunnen deze dus beter “worden toegeschreven aan emotioneel leed dan aan vaccinatie.”

Hoewel hij eerder de mogelijkheid erkent dat het niet duidelijk is of de onderliggende stress daadwerkelijk zou zijn veroorzaakt door “anti-vaxxers”. Dringt hij er toch op aan: “De oorzaak of bron van dit emotionele ongemak of angst moet worden onderzocht, erkend en ook behandeld voor toekomstige vaccinatieprogramma’s. Nu de mensheid de afgelopen tien jaar gemiddeld om de twee jaar een virusuitbraak heeft meegemaakt, is het des te belangrijker om dit alarmisme over vermeende bijwerkingen aan te pakken en met snelle, marktrijpe oplossingen te komen voor toekomstige vaccinatieprogramma’s.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Trump's support voor vaccins kan hem in 2024 de overwinning kosten

Lees meer over:

Vorig artikelExplosieve verklaring EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen: Het Oekraïense leger is ingestort – 100.000 doden en minstens 200.000 gewonden
Volgend artikel“Spermageddon”? Afnemend aantal zaadcellen – Onderzoekers waarschuwen voor uitsterven van de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Volgens deze idioot is stress dus levensgevaarlijk ten aanzien van vaccinaties. Als we in zijn idiote denktrant meegaan moet dus niemand ooit in zijn leven nog een vaccinatie nemen. Dat laatste lijkt me een goed plan.

 2. Ze raken in paniek, en beginnen om zich heen te slaan.
  Het is een kwestie van tijd.
  Het heeft lang genoeg geduurd, weg met deze moordenaars.!!

 3. Ha ha kunnen ze tegelijkertijd een booster campagne beginnen met als thema “geen stress maar rust” of iets dergelijks ik verschiet van niks mee tegenwoordig.

 4. Heeft niets met wetenschap te maken maar een doorzichtige poging om verdeelheid te zaaien. Verdeel en heers zoals de Romeinen het deden.

 5. De Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst heeft vastgesteld dat er geeneens een “virus” bestaat laat staan dat er een “vaccin” nodig zou zijn. Dus de injecties zijn een biowapen van de vrijmetselarij tegen de mensheid waarvan de gevolgen die reptielen nu proberen af te schuiven op de echte wakkeren die de spuit geweigerd hebben.

 6. Komt een beetje neer op dezelfde redenatie van een Filippijnse rechtzaak van een vriend van mij.

  Mijn vriend was betrokken bij een ernstig ongeval maar was daar NIET de schuldige van. De echte dader spande een rechtzaak aan. En de rechter oordeelde dat mijn vriend schuldig was want als mijn vriend niet in de Filipijnen zou zijn geweest was dat ongeluk niet gebeurd…………

 7. Stress doet rare dingen met een mens, dus dit is absoluut waar.
  Hoofdoorzaak is toch het vaccin, want zonder vaccin was er geen stress…

 8. Maar de reden van de angst is irrelevant voor het biochemische samenspel in het lichaam van de gevaccineerde met zijn adervernauwing.
  M.a.w. als ie stress had en adervernauwing t.g.v. bv. zijn energiefactuur dan zou ie eveneens sterven omdat het vaccin dan niet zou werken zoals beoogd.
  Of bv. omdat ie schrik had van almaar meer doemberichten zoals over apenpokken etc.
  M.a.w. als het vaccin dodelijk/letselveroorzakend is, zodra iemand gestressed is, dan is het gewoon een onverantwoord gevaarlijk spul dat nooit toegelaten had mogen worden, of toch niet zonder de individuele patient te kennen, zijn bloeddruk voorafgaand te meten etc. etc. En heeft men van eenieder minstens de bloeddruk gemeten alvorens hem te injecteren met het “gevoelige” spul? Neen? Waarom niet? Nalatigheid…
  Wat een gevaarlijk vaccin dat eenieder die om wat voor reden dan ook gestressed is zomaar schade kan berokkenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in