Klaus Schwab in gesprek met de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen op de Davos Agenda © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0)

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, onderscheiden voor haar “buitengewone inzet” voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, ook bekend als de Great Reset-doelen, bericht Freewestmedia.com.

De Gates Foundation noemde Von der Leyen een van de vier winnaars van de zogenaamde Goalkeepers Global Goals Awards. De andere winnaars zijn Radhika Batra, medeoprichter van Every Infant Matters; Zahra Joya, een journaliste uit Afghanistan; en Vanessa Nakate, een klimaatactiviste uit Oeganda.

Tot voor kort werd de Great Reset van het World Economic Forum een complottheorie genoemd. Deze week kreeg de voorzitter van de Europese Commissie een prijs voor haar inzet voor diezelfde Great Reset.

De prijsuitreiking, gepresenteerd door Bill Gates en zijn ex-vrouw Melinda French Gates, was niet bedoeld als satire: Von der Leyen werd geprezen voor haar rol bij de aankoop en distributie van Corona-vaccins. Haar man, Heiko, is directeur van Orgenesis, dat eigendom is van Pfizer – hetzelfde bedrijf waarmee Ursula een geheim contract van 71 miljard euro tekende.

“Het is een grote eer om deze prijs te ontvangen,” zei de EU-baas. Ze droeg de prijs op aan de miljoenen Europeanen die “ons allen door de pandemie hebben geholpen”. “Van de wetenschappers, die de levensreddende vaccins hebben ontwikkeld, tot de gezondheidswerkers in de frontlinie. Deze prijs is ook voor hen.”

Ondertussen is het Europees Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar de aanschaf van Corona-vaccins door de EU. Er is al lange tijd kritiek op de geheimzinnigheid rond de miljardencontracten van de Europese Commissie met vaccinmaker Pfizer.

  "The Great Reset" - het project van de machtselite om "de wereld te resetten"

Von der Leyen heeft geweigerd haar onderhandelingen met Pfizer-baas Albert Bourla toe te lichten.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het WEF onthult een andere toekomstige vorm van monitoring – sensoren in het lichaamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelV.N. zegt: “Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid”
Volgend artikelHeeft Geert gelijk? Laten we hopen van niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • met iets minder propaganda – om aan tegeven dat er meerdere bootjes zitten in dezelfde storm (kluts alle crises maar bijelkaar), min of meer centraal aangestuurd -allemaal heel openlijk

   21 september 2022 door Mayowa Tijani | thecable.ng

   De Bill & Melinda Gates Foundation heeft dinsdag in New York de winnaars van de jaarlijkse Goalkeepers Global Goals Awards bekendgemaakt.
   Volgens de stichting erkennen de awards het werk van vier changemakers om de Sustainable Development Goals (SDG’s) in hun gemeenschappen en over de hele wereld te bereiken.

   De campagneprijs, de eerste van de avond, werd uitgereikt door Nobelprijswinnaar Malala Yousafzai aan Vanessa Nakate (foto hierboven), een activist voor klimaatrechtvaardigheid uit Oeganda en oprichter van de in Afrika gevestigde Rise Up Movement en het Green Schools Project.
   Nakate ontving de prijs en droeg de prijzen op aan duizenden klimaatactivisten over de hele wereld.
   Ze greep de kans aan om te spreken over de kern van haar werk en hoe Afrika aan de ontvangende kant was van de gevaren van klimaatverandering. Ze voegde eraan toe dat de wereld misschien in dezelfde storm zit, maar we zitten allemaal in verschillende boten.
   Radhika Batra, mede-oprichter van de non-profitorganisatie Every Infant Matters, die last-mile gezondheidsoplossingen biedt aan kansarme kinderen in India, won de voortgangsprijs, die werd uitgereikt door Lilly Singh, entertainer en oprichter van Unicorn Island.
   Angelina Jolie reikte de changemaker award uit aan Zahra Joya, een journaliste uit Afghanistan die Rukhshana Media oprichtte en zelf financierde, een online persbureau dat zich uitsluitend richt op het verslaan van kwesties die de vrouwen in Afghanistan aangaan.
   Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, won de 2022 wereldwijde keepersprijs voor haar leiderschap op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie in 2020. Deze prijs werd uitgereikt door Bill Gates, covoorzitter van de stichting.

   Blessing Omakwu, hoofd van Goalkeepers, zei: “Hoewel de wereld nog lang niet op schema ligt om de Global Goals in 2030 te bereiken, is er nog steeds reden tot optimisme”.
   “We hebben gezien hoe menselijk vernuft en innovatie kunnen leiden tot baanbrekende doorbraken en vooruitgang in de richting van onze gedeelde doelen, en dat is precies wat we zien in de winnaars van de Goalkeepers Global Goals Award van dit jaar.
   “Elk laat ons zien hoe vrouwen het voortouw nemen bij het bedenken van de innovatieve oplossingen om de cijfers in de goede richting te sturen, zodat meer mensen een gezond en productief leven kunnen leiden.”

   [..]

   De bekendmaking van de winnaars van de Goalkeepers Global Goals Award volgt op de publicatie van vorige week van het zesde jaarlijkse Goalkeepers Report van de Gates Foundation, “The Future of Progress”, co-auteur van de co-voorzitters van de stichting Bill Gates en Melinda French Gates.
   Volgens het rapport onderstreept het rapport, ondanks aanzienlijke tegenslagen veroorzaakt door overlappende wereldwijde crises, mogelijkheden om sneller vooruitgang te boeken bij het beëindigen van armoede, het bestrijden van ongelijkheid en het verminderen van de gevolgen van klimaatverandering.
   In hun respectievelijke essays roepen French Gates en Gates op tot nieuwe benaderingen om gendergelijkheid en voedselzekerheid te bereiken.
   Ze noemen ook de dramatische vooruitgang bij de bestrijding van de hiv/aids-epidemie – een jaarlijkse daling van het jaarlijkse aantal sterfgevallen met bijna 60% tussen 2000 en 2020 – als een voorbeeld van wat er kan gebeuren als de wereld investeert in langetermijnoplossingen en innovatieve benaderingen van diepgewortelde problemen.

   _________________________________________________
   https://www.weforum.org/communities/gfc-on-sdg-investment

   Global Future Council on SDG Investment
   Missie en doelstellingen van de Raad
   COVID-19 heeft de kwetsbaarheden van de wereldwijde economische architectuur verergerd en de sociale en economische ongelijkheden verergerd. In een postpandemisch ecosysteem zal het opbouwen van veerkrachtige en duurzame samenlevingen van cruciaal belang zijn voor de stabiliteit van onze economieën, maar hoe kan deze agenda worden nagestreefd in een klimaat van stijgende schulden en toenemende risicoaversie? De Global Future Council on SDG Investment zal onderzoeken hoe landen, particuliere en institutionele investeerders, donoren en actoren op het gebied van ontwikkelingsfinanciering “de punten opnieuw met elkaar kunnen verbinden” om kapitaal op grote schaal te ontsluiten in de richting van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling en dit te gebruiken als een herstelkader voor de overgang naar een inclusieve, veerkrachtige en duurzame toekomst voor iedereen.
   Beheerders van forumraad:
   – Diana Guzman, hoofd, Sustainable Development Investment Partnership, World Economic Forum
   – Alessandro Valentini, specialist in projectondersteuning voor landenfinanciering, World Economic Forum

   ___________________________________________________________________________
   https://www.weforum.org/agenda/2022/09/un-sustainable-development-goals-progress-report

   Hoeveel vooruitgang wordt er geboekt met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN?

   21 sep 2022 Stefan Ellerbeck
   Senior schrijver, formatieve inhoud

   De 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling werd in 2015 door alle lidstaten van de Verenigde Naties aangenomen. Het biedt “een gedeelde blauwdruk voor vrede en welvaart voor mensen en de planeet, nu en in de toekomst”. Het is gebaseerd op 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) die de VN beschrijft als een dringende oproep tot actie. Het zegt dat het beëindigen van wereldwijde armoede zich moet concentreren op strategieën die ongelijkheid verminderen en economische groei stimuleren, terwijl ook de klimaatverandering wordt aangepakt.

   Het Sustainable Development Goals Report 2022 schetst echter een zorgwekkend beeld van de vooruitgang op bijna alle gebieden. Het zegt dat “cascadering en onderling verbonden crises de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling in groot gevaar brengen, samen met het eigen voortbestaan van de mensheid”. De impact van COVID-19, klimaatverandering en conflicten zijn van invloed op alle SDG’s, zegt het rapport, eraan toevoegend dat, ondanks tekenen van vooruitgang op sommige gebieden, alles van voedsel, voeding, gezondheid, onderwijs en het milieu wordt beïnvloed.

   Bovendien stegen de kosten om de doelstellingen te halen om dergelijke problemen te bestrijden het afgelopen jaar met 25% tot $ 176 biljoen, meldt Reuters, waarbij de prestaties op verschillende maatregelen terugliepen.

   Hier is een overzicht van waar elk van de doelen zich bevindt.

   [..]

   Bouwen aan momentum voor de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN

   Concrete vooruitgang boeken met de SDG’s is een belangrijk onderdeel van de Sustainable Development Impact Meetings van het World Economic Forum, die plaatsvinden tussen 19 en 23 september 2022. De bijeenkomsten zullen bedrijfsleiders, beleidsmakers en internationale maatschappelijke organisaties samenbrengen en hebben tot doel momentum op andere belangrijke aankomende mijlpalen zoals COP27 en de jaarlijkse bijeenkomst van het Forum in januari 2023.

   • Op realrawnews.com enige tijd geleden berichten gelezen dat Angelina Jolie, haar ex Brad Pitt & Pitts ex Jennifer Aniston op GITMO zijn terechtgesteld vanwege hun medeplichtigheid aan het onvoorstelbare misbruik van kinderen in Hollywood, inclusief het nuttigen van adrenochroom.

 1. kan je nagaan hoe gewetenloos en arrogant te zijn.
  Ongekozen en betaald met ons belastinggeld.
  En elkaar ook ongestraft en onverdiend loonsverhogingen geven en bizarre prijsjes.
  Satanisme op zijn best.
  Maar het is nog steeds niet duidelijk genoeg voor de schaapjes.
  Dus krijgen we steeds meer van dit.

 2. Momenteel zijn die parasieten ook bezig om het geld in Europa weg te sluizen via de Oekraiene “oorlog”. Hoe meer ze er uit kunnen sluizen, hoe groter hun beloning. Dat Trutsula van de Lijken een heet ijzer in het vuur had middels haar man, is nu in getallen uitgedrukt. Recentelijk stuurt zij 15 miljard rechtstreeks naar de Oekraiene als “steun”. Wat is haar mandaat om dit soort “steun” te leveren?

  Haal nog een boester, en wapper je vlag voor de Oekries.

 3. Beste Mensen

  Mensen laten zichzelf heel snel inpalmen door het negative
  Door Bling Bling Rommel en Praatjes

  Maar praatjes vullen geen gaatjes

  Als ’t U Belieft denk dan niet in termen van geld
  Dat Geld vooral die Amerikaanse is gelijk aan toilet papier
  Ruil middelen materie met waarde gebruiken is beter toepasselijk in deze tijd
  Alle Computer shit afschaffen
  Dus ook geen bitcoin hersen schimmel als ruilmiddel
  Immers als er niks tastbaars is dan is er ook geen bewijs dat er iets heeft plaats gevonden
  Leeg is gewoon leeg
  Doe dus exact hetzelfde als de makers van die troep genaamd Geld en Bitcoin
  Alleen dan staat ook U op de zelfde hoogte in èèn lijn met de makers van die list en bedrog middelen

  Dank U

 4. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd. Moord- of geweldoproepen worden niet getolereerd.
  Schreeuw uw bedreiging in het gezicht van uw lokale politicus.

 5. Gates, Schwab Biden, Rutte Macron Trudeau de Oranjes Leijten: het zijn zwaar gestoorden met hoogmoeds waanzin.
  Zij willen hetzelfde; 3/4 van de bevolking dood, en zij “keizer(in) van de wereld.

  Maar ik zie ook paralellen met Hitler tijd.
  Kreeg een vrouw bij het fokken van 5 koters niet een groot huis, onderscheiding en hoog inkomen?
  leijten heeft 7 ratten gefokt…en vaccins (massamoord) gepropogandeerd….

  Jawohl! Hitler zou zo trots op haar geweest zijn….

  • dit zijn geen mensen Pierre, het zijn parasieten die zich volzuigen door bloed te drinken, zonder dat zijn ze een reddeloos wezen/gedrocht.
   ze doen dit om de eenvoudige reden dat ze opdrachten vervullen omdat ze zich verkocht hebben.von der Leijen is een Albrecht, bloedlijn Aldi en consorten.
   gaan over lijken voor de big money, kan ze niks bommen als ze maar meer en meer hebben, vandaar misschien die hang van 7 duitste bloedjes..? Ik snap je punt, alles is zo duidelijk hoe we moeten leren inzien wat de leugen is!\Groet

   • Ik lag ooit op kassie-wijlen; rennies samen met aspirine.
    En ik zag mijn leven vorbij gaan; had nergens spijtvan, alleen van de dingen die ik NIET gedaan heb.

    Door bloedverlies zo high als een stoned hippy, en vond alles wel best.

    Meerdan 30 jaar gewerkt in oostblok als onderaannemer metaal bewerking.
    Ik ging nooit op de laagste prijs mogelijk; de producent moet happy zijn met mijn opdracht, zodat hij goed spul levert.
    Ik had voor 4,2 millioen guldens opdracht van Bomij (Borent en zo) was nr 3 in west europa.
    Ik had de reputatie strikt te zijn maar correct.

    Was de enige, die EERST een vrachtwagen product geleverd kreeg, en pas 10 dagen erna betaalde.

    Wat je ook opbouwt, of krijgt, of verdient: als je 2 meter diep gaat,heb je er niets aan.
    Geld is alleen van belang tussen nul en wat je werkelijk nodig hebt; daarboven: alleen maar papier zonder enige waarde verder.

    Tuig als degenen die ik noemde denken dat ze meer zijn als ze meer hebben; pubers van een jaar of 14 moeten het verschil al weten.
    Zij zijn de echte ü”Untermenschen”; misbaksels; meestal ook sexuele devianten; kwaadaardige rotzooi.

    Wat zou de wereld een betere plaats worden, als zij zelfmoord zouden plegen; beginnend met NL

 6. Ergens moeten die gestoorden toch zien, dat het leven voor de bevolking beter is ZONDER hun, en conclusies trekken.

 7. Wanneer eerste aanslag op de WEF facisten en hun aanhangers?!
  Dit MOET gestopt worden. Zoniet dan worden we allemaal digitale willoze slaven tot de dood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in