sick baby girl © Kourtlyn Lott / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het fenomeen wordt aan het licht gebracht door enkele moedige medische deskundigen die alarm proberen te slaan over de kindersterfte-epidemie die de wereld overspoelt na de invoering van de prik. De Canadese Dr. William Makis, gespecialiseerd in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen, is begonnen met het belichten van de gevallen van baby’s die zijn overleden doordat ze borstvoeding kregen van moeders die tegen COVID-19 waren ingeënt.

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die zijn geïnjecteerd met mRNA-injecties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) gaan dood.

Deze waarschuwing kwam van Dr. William Makis, een Canadese arts met een drievoudige specialisatie in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen. Makis heeft twee gevallen gegeven van baby’s die zijn overleden doordat zij borstvoeding kregen van moeders die volledig tegen COVID-19 waren ingeënt, schrijft Olivia Cook.

Eén geval betrof een 36-jarige moeder uit New Mexico, die schreef hoe haar acht weken oude baby op 20 juli overleed.

“Hij werd op 21 juni erg ziek met hoge koorts, ongeveer twee weken nadat ik het eerste Pfizer-vaccin had gekregen,” schreef ze. “Hij werd twee weken lang behandeld met IV-antibiotica voor een vermeende bacteriële infectie, maar ze hebben nooit een bacterie gevonden.”

“Na de antibioticakuur van 14 dagen was hij een week thuis, maar vertoonde hij vreemde symptomen,” vervolgde ze, waarbij ze opmerkte hoe haar kind een gezwollen ooglid had, vreemde uitslag en regelmatig moest overgeven.

“Ik bracht hem op 15 juli terug naar het ziekenhuis, waar hij de zogeheten atypische Ziekte van Kawasaki vertoonde. Hij overleed kort daarna aan stolsels in zijn ernstig ontstoken slagaders,” concludeerde ze.

De superfitte fysiotherapeut wiens leven is geruïneerd door Covid-prikken

Makis presenteerde een ander geval, dat van een vijf maanden oude baby die op 20 maart 2021 overleed, slechts drie dagen nadat de moeder van de baby haar tweede dosis mRNA-vaccin van Pfizer had gekregen.

Slechts één dag nadat de moeder volledig was gevaccineerd, ontwikkelde de zuigeling onmiddellijk uitslag en “werd ontroostbaar, weigerde te eten en kreeg koorts”, schreef Makis. “De baby werd naar de ER gebracht, bloedanalyse toonde verhoogde leverenzymen, werd in het ziekenhuis opgenomen maar ging verder achteruit en overleed op 20 maart 2021, met de diagnose TTP.”

Trombotische trombocytopenische purpura (TTP) is een aandoening die wordt gekenmerkt door de plotselinge vorming van bloedstolsels in kleine bloedvaten die de bloedstroom naar vitale organen zoals de hersenen, de nieren en het hart kunnen blokkeren.

Artsen waarschuwen al sinds het begin tegen het vaccineren van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven

Medische deskundigen hebben bijna vanaf het begin van de uitrol van de COVID-19 vaccins overheden gewaarschuwd dat deze injecties uit de buurt moeten blijven van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vanwege ernstige zorgen over de veiligheid ervan.

Eén zo’n groep – bestaande uit 66 artsen, wetenschappers en andere klinische beroepsbeoefenaars – publiceerde een eigen open brief waarin wordt gewaarschuwd dat de bezorgdheid over de veiligheid van COVID-19-vaccinaties tijdens de zwangerschap te gevaarlijk is om te negeren.

De groep, die bestaat uit verloskundigen en gynaecologen uit het Verenigd Koninkrijk, heeft gewaarschuwd tegen recent advies van medische organisaties in het land over het vaccineren van zwangere vrouwen, en beweert dat het volledig in strijd is met alles wat “het zelf en academische instellingen hebben geleerd over evidence-based medicine.”

Amerikaanse openbare scholen beginnen leerlingen op hartproblemen te screenen terwijl ze doen alsof dit normaal is

“Dit advies is dat: COVID-19 vaccins zijn niet alleen veilig, maar worden sterk aanbevolen voor zwangere vrouwen,” schreef de groep in de brief. “Een dergelijk advies is niet gebaseerd op robuuste gegevens op basis van ethisch uitgevoerd onderzoek – en iedereen die medisch en academisch geschoold is, zou hier ernstig bezwaar tegen moeten maken.”

De deskundigen merkten op hoe bezorgd en “diep verontrust” zij zijn hoe de goede wetenschappelijke praktijken worden verdraaid, alleen maar om een nieuw ontwikkeld farmaceutisch product op de markt te brengen.

“Wij hebben de collectieve plicht om de principes van de medische ethiek te herstellen in onze praktijk en in het klinisch onderzoek om de meest kwetsbare groepen te beschermen tegen schade, en dit omvat zwangere vrouwen en hun baby’s,” concludeerde de groep.

Bekijk deze video die laat zien hoe zogenaamde deskundigen de wereld herhaaldelijk vertelden dat de COVID-19 vaccins veilig waren voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”

Vorig artikelDode en gewonde NAVO-personeelsleden door Russische aanval op commandocentrum in Lviv – Naar Duitsland vervoerd
Volgend artikelZe menen het serieus om u insecten te laten eten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Ik ken 2 stellen, alle 4 geinjecteerd, juli/ augustus bevallen , ben benieuwd, moet zeggen , zelf bewust kinderloos ooit, 4 zusjes die TOEN meer straalden als deze 2 Dames. Grauw en geen vreugde volle gezichten, maar BLIJ met alle 4 , de prik, Tja.

 2. binnenkort emigreren naar Samsun, gelukkig heeft erdohan gewonnen waardoor ik een goed leven kan geven aan mijn kids en vrouw. NL is op, is klaar, is kapot (jammergenoeg)

  • Hebben ze daar al onderzoek naar gedaan? En wat als die vrouwen dan zwanger worden? En wat als die kinderen dan borstvoeding krijgen?
   Zou ik wel willen weten. Zal op termijn ook wel onderzocht worden.
   En omgekeerd, wat gebeurt er met die mannen door met een geprikte vrouw verkeer (leuk ouderwets woord) te hebben? Komt daar het woord verkering vandaan? Zo kom je toch nog tot iets..

  • Greune mei 31, 2023 at 17:28

   Juist, hoe dan ook moeten we allemaal kapot, de “uitverkorenen” worden getranshumaniseerd en worden aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zombie slaven die de elite dienen.

 3. Door dit art op mijn tl van fb én doorgestuurd ben ik er weer uitgebonjourd. ok, v, mewe , twitter, kan verder kotsen.PS, veel nws van hier wordt aangevallen, ook van kahn , maar toen trok fb d keutel wer in Lachuuuu

 4. Waarom staat dit bericht niet in de krant of discussies op tv of radio als de jeugd die aan kinderen willen beginnen zich moeten realiseren dat ze hun geborenen niet lang in hun midden zullen hebben omdat die sterven aan deze bovenstaande waarschuwing????? Maar er zal wel weer een oplossing komen dat aanstaande moeders geen borstvoeding meer mogen geven en gewoon meteen aan de zuigfles hun pasgeborenen moeten voeden ja zelfs wordt dat veboden door de WHO wereldwijd Diegene die dat toch doen worden meegedeeld eigen schuld dikke bult!!!!!!!!!!!!

 5. Wat kan ik doen, ingeval ik een operatie moet ondergaan , en bloed nodig heb.
  Kun je nog ongevaccineerd bloed krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in