sick baby girl © Kourtlyn Lott / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het fenomeen wordt aan het licht gebracht door enkele moedige medische deskundigen die alarm proberen te slaan over de kindersterfte-epidemie die de wereld overspoelt na de invoering van de prik. De Canadese Dr. William Makis, gespecialiseerd in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen, is begonnen met het belichten van de gevallen van baby’s die zijn overleden doordat ze borstvoeding kregen van moeders die tegen COVID-19 waren ingeënt.

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die zijn geïnjecteerd met mRNA-injecties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) gaan dood.

Deze waarschuwing kwam van Dr. William Makis, een Canadese arts met een drievoudige specialisatie in radiologie, oncologie en immunologie en auteur van meer dan 100 peer-reviewede medische artikelen. Makis heeft twee gevallen gegeven van baby’s die zijn overleden doordat zij borstvoeding kregen van moeders die volledig tegen COVID-19 waren ingeënt, schrijft Olivia Cook.

Eén geval betrof een 36-jarige moeder uit New Mexico, die schreef hoe haar acht weken oude baby op 20 juli overleed.

“Hij werd op 21 juni erg ziek met hoge koorts, ongeveer twee weken nadat ik het eerste Pfizer-vaccin had gekregen,” schreef ze. “Hij werd twee weken lang behandeld met IV-antibiotica voor een vermeende bacteriële infectie, maar ze hebben nooit een bacterie gevonden.”

“Na de antibioticakuur van 14 dagen was hij een week thuis, maar vertoonde hij vreemde symptomen,” vervolgde ze, waarbij ze opmerkte hoe haar kind een gezwollen ooglid had, vreemde uitslag en regelmatig moest overgeven.

“Ik bracht hem op 15 juli terug naar het ziekenhuis, waar hij de zogeheten atypische Ziekte van Kawasaki vertoonde. Hij overleed kort daarna aan stolsels in zijn ernstig ontstoken slagaders,” concludeerde ze.

  Luister niet naar de doodsbrengers

Makis presenteerde een ander geval, dat van een vijf maanden oude baby die op 20 maart 2021 overleed, slechts drie dagen nadat de moeder van de baby haar tweede dosis mRNA-vaccin van Pfizer had gekregen.

Slechts één dag nadat de moeder volledig was gevaccineerd, ontwikkelde de zuigeling onmiddellijk uitslag en “werd ontroostbaar, weigerde te eten en kreeg koorts”, schreef Makis. “De baby werd naar de ER gebracht, bloedanalyse toonde verhoogde leverenzymen, werd in het ziekenhuis opgenomen maar ging verder achteruit en overleed op 20 maart 2021, met de diagnose TTP.”

Trombotische trombocytopenische purpura (TTP) is een aandoening die wordt gekenmerkt door de plotselinge vorming van bloedstolsels in kleine bloedvaten die de bloedstroom naar vitale organen zoals de hersenen, de nieren en het hart kunnen blokkeren.

Artsen waarschuwen al sinds het begin tegen het vaccineren van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven

Medische deskundigen hebben bijna vanaf het begin van de uitrol van de COVID-19 vaccins overheden gewaarschuwd dat deze injecties uit de buurt moeten blijven van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vanwege ernstige zorgen over de veiligheid ervan.

Eén zo’n groep – bestaande uit 66 artsen, wetenschappers en andere klinische beroepsbeoefenaars – publiceerde een eigen open brief waarin wordt gewaarschuwd dat de bezorgdheid over de veiligheid van COVID-19-vaccinaties tijdens de zwangerschap te gevaarlijk is om te negeren.

De groep, die bestaat uit verloskundigen en gynaecologen uit het Verenigd Koninkrijk, heeft gewaarschuwd tegen recent advies van medische organisaties in het land over het vaccineren van zwangere vrouwen, en beweert dat het volledig in strijd is met alles wat “het zelf en academische instellingen hebben geleerd over evidence-based medicine.”

  Het verbergen van de doden

“Dit advies is dat: COVID-19 vaccins zijn niet alleen veilig, maar worden sterk aanbevolen voor zwangere vrouwen,” schreef de groep in de brief. “Een dergelijk advies is niet gebaseerd op robuuste gegevens op basis van ethisch uitgevoerd onderzoek – en iedereen die medisch en academisch geschoold is, zou hier ernstig bezwaar tegen moeten maken.”

De deskundigen merkten op hoe bezorgd en “diep verontrust” zij zijn hoe de goede wetenschappelijke praktijken worden verdraaid, alleen maar om een nieuw ontwikkeld farmaceutisch product op de markt te brengen.

“Wij hebben de collectieve plicht om de principes van de medische ethiek te herstellen in onze praktijk en in het klinisch onderzoek om de meest kwetsbare groepen te beschermen tegen schade, en dit omvat zwangere vrouwen en hun baby’s,” concludeerde de groep.

Bekijk deze video die laat zien hoe zogenaamde deskundigen de wereld herhaaldelijk vertelden dat de COVID-19 vaccins veilig waren voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”

Vorig artikelDode en gewonde NAVO-personeelsleden door Russische aanval op commandocentrum in Lviv – Naar Duitsland vervoerd
Volgend artikelZe menen het serieus om u insecten te laten eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik ken 2 stellen, alle 4 geinjecteerd, juli/ augustus bevallen , ben benieuwd, moet zeggen , zelf bewust kinderloos ooit, 4 zusjes die TOEN meer straalden als deze 2 Dames. Grauw en geen vreugde volle gezichten, maar BLIJ met alle 4 , de prik, Tja.

 2. binnenkort emigreren naar Samsun, gelukkig heeft erdohan gewonnen waardoor ik een goed leven kan geven aan mijn kids en vrouw. NL is op, is klaar, is kapot (jammergenoeg)

  • Hebben ze daar al onderzoek naar gedaan? En wat als die vrouwen dan zwanger worden? En wat als die kinderen dan borstvoeding krijgen?
   Zou ik wel willen weten. Zal op termijn ook wel onderzocht worden.
   En omgekeerd, wat gebeurt er met die mannen door met een geprikte vrouw verkeer (leuk ouderwets woord) te hebben? Komt daar het woord verkering vandaan? Zo kom je toch nog tot iets..

  • Greune mei 31, 2023 at 17:28

   Juist, hoe dan ook moeten we allemaal kapot, de “uitverkorenen” worden getranshumaniseerd en worden aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zombie slaven die de elite dienen.

 3. Door dit art op mijn tl van fb én doorgestuurd ben ik er weer uitgebonjourd. ok, v, mewe , twitter, kan verder kotsen.PS, veel nws van hier wordt aangevallen, ook van kahn , maar toen trok fb d keutel wer in Lachuuuu

 4. Waarom staat dit bericht niet in de krant of discussies op tv of radio als de jeugd die aan kinderen willen beginnen zich moeten realiseren dat ze hun geborenen niet lang in hun midden zullen hebben omdat die sterven aan deze bovenstaande waarschuwing????? Maar er zal wel weer een oplossing komen dat aanstaande moeders geen borstvoeding meer mogen geven en gewoon meteen aan de zuigfles hun pasgeborenen moeten voeden ja zelfs wordt dat veboden door de WHO wereldwijd Diegene die dat toch doen worden meegedeeld eigen schuld dikke bult!!!!!!!!!!!!

 5. Wat kan ik doen, ingeval ik een operatie moet ondergaan , en bloed nodig heb.
  Kun je nog ongevaccineerd bloed krijgen

 6. Yin and Yang. The two great cosmic forces that rule the phenomenal world. WHAT IS HAPPENING IN OUR WORLD? Humanity is going through the phase of Anahata….and what does Enlightenment mean? When the Moon is closer to the Earth is feeling and most probably don’t want to feel it is “the space in the heart where purity dwells.” Is remembering the subconscious for better understanding. Sometimes, the clearest and most genuine guidance comes from a soft, gentle voice inside us, not the loud ones filled with fear and doubt. The “One Uniqueness” to become the real…Become the Sun, Release your burdens..then love is always on your side…..https://www.facebook.com/andreas.dirker/

 7. Wat is een nieuwetijdskind?
  Een nieuwetijdskind is heldervoelend, empathisch en telepathisch. Nieuwetijdskinderen pikken gemakkelijk gevoelens op van anderen. De grens tussen de zintuiglijk waarneembare wereld en de ‘onzichtbare’ wereld van gevoelens, stemmingen en energieën is heel vloeiend voor hen. Ze nemen “de binnenkant” makkelijker waar en laten zich niet misleiden door uiterlijk gedrag dat niet strookt met wat er zich innerlijk afspeelt. Hun intuïtieve waarneming is trefzeker.
  Nieuwetijdskinderen zijn vredestichters: ze voelen de impuls om tegengestelde belangen te willen verzoenen, harmonie te creëren en conflicten bij te leggen. Tezamen met hun intuïtieve vermogens leidt dit er vaak toe dat deze kinderen vroeg oud en volwassen zijn: ze begrijpen hun ouders soms beter dan deze zichzelf of elkaar begrijpen en ze proberen hen vaak te helpen of een brug te slaan tussen beiden. Ze worden in hun gevoel ‘de ouder van hun ouders’ en kunnen gaan zich identificeren met deze helpende, therapeutische rol. Een deel van hun onbevangen kind-zijn kan daarmee verloren gaan.
  Een nieuwetijdskind is idealistisch. Nieuwetijdskinderen zijn spiritueel, diepzinnig en fantasierijk. Ze worden geïnspireerd door idealen als gelijkheid, broederschap en respect voor de natuur. In hun aura zie je vaak dat de hoogste twee chakra’s wijd open staan: ze kunnen daardoor veel inspiratie, inzicht en enthousiasme ervaren. Maar vaak zie je ook dat deze energie niet (helemaal) geaard is, wat zich uit in zweverigheid, rusteloosheid, dromerigheid of gebrek aan realiteitszin.
  Nieuwetijdskinderen zijn meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben moeite met vooropgestelde structuren en mentale kaders die weinig ruimte laten voor intuïtie, onvoorspelbaarheid en individualiteit. Eigenlijk zijn zij hier om ons te leren breken met een traditie van overmatig denken en analyseren. Nu is het zo dat alle kinderen tot op zekere hoogte gevoelswezens zijn, maar wat nieuwetijdskinderen onderscheidt is dat het voor hen lichamelijk en emotioneel onmogelijk is zich aan te passen aan een te zeer op ratio gebaseerde omgeving. Zij worden dan letterlijk ziek of vertonen ernstige gedragsstoornissen. Zij zitten als het ware met één been al zo sterk verankerd in een hartbewustzijn, dat zij niet meer terug kunnen.
  Mede vanwege dit sterke intuïtieve bewustzijn en hun onvermogen zich aan te passen, kan een nieuwetijdskind overkomen als rebels, “anders” of eigenzinnig. Feitelijk is het niet hun intentie opstandig te zijn. Zij willen gewoon zichzelf zijn. Maar als daar geen ruimte voor is, kunnen het drop-outs worden, eenlingen die aan de rand van de maatschappij leven.
  Omdat zij minder door angst en zelfbehoud worden aangedreven, zijn ze minder gevoelig voor dwang, autoriteit en discipline. Toch kunnen ze intens lijden en in verwarring raken door het onbegrip dat ze ontmoeten. Ze kunnen zich daardoor vervreemd en eenzaam voelen en zich afvragen wat eigenlijk de zin is van hun aanwezigheid op aarde. Als ze echter wel hun plek vinden en hun creatieve en spirituele energie tot uitdrukking brengen, zijn ze in hun ideeën origineel en inspirerend en in hun omgang met mensen zachtmoedig, loyaal en niet-competitief. https://www.nieuwetijdskind.com/kenmerken-nieuwetijdskinderen/?fbclid=IwAR1dA8I-UMudJxZnLrztOu0-uvfUlWx2m4CG3e_jXrVvv3Cc0ZzD5lW-PtU Ons lichaam kan een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Er ontstaat een spanningssituatie die schreeuwt om een uitlaatklep om te kunnen ontsnappen.
  Geven we ons lichaam geen uitlaatklep – door ontspanning, praten over je emoties, lichaamswerk, vergeving, en dergelijke – dan wordt de druk onderhuids opgevoerd. Gevoelige lichaamsorganen zullen dan het eerst reageren op deze spanning. Hierdoor kunnen er diverse ziektepatronen ontstaan. Lijst van Ziektepatronen en hun mogelijke emotionele betekenis:https://www.nexusamor.nl/ziektepatronen-en-hun-mogelijke-emotionele-betekenis/

 8. Karma the most avoided thing from unfelt desires from the past…..the best medicine in the world is let go the past.
  Ego is a false identification that keeps you in duality with yourself and others then you are not in peace……

  Therefore is better to do this….The Ego is an Algorithm of Trauma – Here’s How to Break it https://youtu.be/TqWNfNBQXeE?feature=shared Explains how that goes = Accessing the Akashic Records: the pre-requisites to channeling https://youtu.be/AwykV-10ZDc?si=UhNyBH84ojBJ6pU-

  https://www.facebook.com/andreas.dirker/

 9. Mensen die zich met de covidvaccinaties hebben laten inspuiten, zijn bedrogen. Waarom laten zij niet meer van zich horen? Schamen zij zich zo erg voor hun opzichtige naïviteit?
  Zij laten niet van zich horen omdat dat ‘bedrogen’ zijn alleen in de hoofden van een minderheid aan complotdenkers bestaat.

  De meesten van de gevaccineerden hebben hun onderzoek gedaan, risico’s afgewogen en hebben er toen voor gekozen ze te nemen en zijn tot nu toe er gewoon tevreden over.

  De enigen die zich er druk om lijken te maken zijn een aantal niet gevaccineerden, waarvan ik niet begrijp waarom überhaupt, dat mogen ze mij wel eens gaan uitleggen dan.
  https://nl.quora.com/Mensen-die-zich-met-de-covidvaccinaties-hebben-laten-inspuiten-zijn-bedrogen-Waarom-laten-zij-niet-meer-van-zich-horen-Schamen-zij-zich-zo-erg-voor-hun-opzichtige-naïviteit

  De eerste zaak die de stichting faciliteert, is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden, waarbij zeven (7) eisers met Covid-19 vaccinatieschade 17 gedaagden, waaronder de Staat der Nederlanden, Mark Rutte, Bill Gates en Albert Bourla, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.
  https://rechtoprecht.online

  THE GREAT RESET NEDERLANDSE BODEMPROCEDURE LETSELSCHADE. ARNO VAN KESSEL
  https://www.bitchute.com/video/NTWxko35KG6G/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in