Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: “Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt”

13

Ik ben bang dat ik in eerste instantie de berichten over mensen die magnetisch werden heb genegeerd omdat het onmogelijk leek. Ik heb me vergist. Ik mis een verklaring & een begrip, schrijft Dr. Mike Yeadon op zijn Telegram-account.

Er is net een systematisch onderzoek gedaan in Luxemburg. 30 gevaccineerden en 30 niet-gevaccineerden stemden ermee in te worden onderzocht en in negen gevallen bleef er geen magneetje aan plakken. Maar bij de meeste gevaccineerden bleef het wel plakken.

“Het onderzoek is gestopt om redenen van geweten en moraal omdat de onderzoeker niet niet langer om kan gaan met de hulpeloosheid van mensen wier gezicht versteent als ze zich realiseren dat ze zijn geïnjecteerd met een stof waarvan ze niets weten.

De onderzoeker, die in het verleden managementtechnieken en psychosociologie heeft gestudeerd, voelt zich erg ongemakkelijk bij deze mensen die zich afvragen wat er met hen gebeurt.

Mensen worden bleek, wit, nerveus, leggen een hand op hun voorhoofd of kruisen hun armen en bijten op hun onderlip. Sommigen zweten op hun handen die ze afvegen aan hun heupen of dijen.

Deze effecten en uitdrukkingen doen zich gewoonlijk voor in een toestand van angst, extreme stress of werkelijk meetbare spanning.

Voor de respondenten zijn deze ongecontroleerde lichamelijke uitingen een indicatie van een diepe malaise wanneer zij zich achteraf realiseren dat zij wellicht iets onherstelbaars hebben gedaan.

De inentingsdaad is een onomkeerbare daad.

Op de vraag, is het waar dat mensen een elektromagnetisch effect vertonen nadat zij ten minste één vaccinatie hebben ondergaan, is het antwoord bevestigend en ja, inderdaad, individuen worden op zijn minst op de injectiezone elektromagnetisch”.

  Tsunami van vaccindoden in de komende twee jaar - Dr. Betsy Eads

Mensen waren geschokt, net als ik. Het is onvoorstelbaar. Ik kan het niet verklaren. Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt, tegen alle ervaring in. Lees zelf het volledige verslag:

STUDY ON THE ELECTROMAGNETISM OF VACCINATED PERSONS IN LUXEMBOURG (pdf)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJohn Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050
Volgend artikel15.472 DODEN 1,5 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. 4 miljoen.onnuttigge eters geruimd tegen 2050 , dat zal de elite wel zijn met hun handlangers ..opgeruimd door trump ..zo tog fantastisch zijn…zo te horen de gehele deep state en dat figuur poop ui het vaticaan koppwn rollen tegen die tijd

 2. Iedereen was al enigszins magnetisch, dat komt door de ultra fijnstofdeeltjes uit de katalysators van auto’s die op benzine rijden. Deze ultra fijnstofdeeltjes zijn zo klein, dat ze zelfs door onze huid gaan. Daar het nog steeds verboden is in de EU, om deze ultra fijnstofdeeltjes te gaan meten in de straten waar veel verkeer rond rijdt. Hierdoor was het enigszins mogelijk om ons te beïnvloeden/manipuleren met elektromagnetische golven. Maar dat was waarschijnlijk niet krachtig genoeg om iedereen onder een absolute controle te brengen.
  Dus er moest iets nieuws bedacht worden, om toch hun geplande doel te kunnen behalen. Nu in de vorm van een genetische injectie, wat zogenaamd een vaccin moet voorstellen. Om de mensen de illusie te geven dat het voor hun eigen gezondheid gaat.

 3. Vreemd verhaal weer. Hoe moet je dit interpreteren:

  “30 gevaccineerden en 30 niet-gevaccineerden stemden ermee in te worden onderzocht en in negen gevallen bleef er geen magneetje aan plakken. Maar bij de meeste gevaccineerden bleef het wel plakken.”

  Er staat dat in “negen gevallen bleef er geen magneetje aan plakken.” Er is een totaal van 60 gevallen. Negen plakken niet. Dat betekent dat 51 wel plakten. Hoe zit dat? Dus in welke groep waren er hoeveel waar de magneet wel bleef plakken?

 4. Maar wat een flauwekul om het onderzoek te stoppen. Weer zoiets dat in de doofpot gaat. Waarom gaat die Yeadon er niet achter aan? Of iemand anders, als de onderzoeker er niet meer tegen kon. De onderzoeker geeft zelf aan dat
  “It is now the responsibility of toxicologists and pharmacologists to discover the origins and
  causes of these attractive effects on vaccinated subjects, and it is the responsibility of the
  guarantors of the health of the citizens of this country to very quickly demand the opening of
  an enquiry into the exact and real composition of these so-called vaccines.”

 5. Heeft iemand dit al getest met hetzelfde resultaat? Ik ben en blijf uiteraard ongevaxxt maar vroeg mijn gevaxxte ouders of ik mocht testen of een magneet bleef hangen op de plek waar ze de injectie kregen en ja hoor, mijn ouders wilden het niet geloven en het was zweet enz… maar na verschillende keren opnieuw en alle zweet weg en droog te wrijven bleef de magneet nog steeds hangen.
  Toen zei mijn vader: niemand deed die test voor het vaccin, dat is waarschijnlijk gewoon een plek waar iedereen magnetisch is, gewoon van nature, waarom doe jij ook niet de magneettest, en dus ontblootte ik mijn arm en hoewel de magneet zwakker reageerde dan bij mijn ouderes, bleef die ook op mijn arm hangen…., zou dit nou door de shedding van het vaccin komen?

 6. Nanotechnologie: mensen hacken, de potentiële en reële risico’s ervan. Wanneer je een nieuwe wereld creëert via de hersenen, creëer je net zo goed een sterk negatief complementair beeld van die nieuwe wereld en dat is wat we zien wat er nu gebeurt. Maar wanneer we loslaten en creëren door het hart, welke sciencefiction werkelijkheid is geworden met recente ontwikkelingen in de richting van biohacking door middel van nanotechnologie. Binnenkort zullen de wetenschap en de industrie zich misschien snel het potentieel van menselijk hacken realiseren… maar tegen welk risico versus beloning? Medische nanotechnologie is een van deze onderwerpen. Veel experts geloven dat nanotechnologie de weg vrijmaakt voor een mooie, nieuwe toekomst in het verbeteren van ons welzijn. Maar de kern van deze biohacking zijn machines en zoals we bij andere technologieën hebben gezien — zijn er zeer reële risico’s van kwade bedoelingen. In deze video delen we enkele van de toepassingen die worden ontwikkeld door nanotechnologie en geneeskunde te combineren. We kijken ook naar de potentiële risico’s die in de praktijk worden aangetroffen en hoe we problemen kunnen verminderen voordat ze problematisch worden. We delen ook hoe bedrijven beveiligingsfouten kunnen verminderen en de publieke perceptie kunnen beteugelen, zodat de nanotechnologie-industrie kan floreren zonder grote tegenslagen. Wil je meer weten over dit ontluikende gebied van wetenschap en geneeskunde? kent geen polariteit en is alleen gebaseerd op liefde, vrede en geluk dan heeft het negatieve poolbeeld geen betekenis het houdt gewoon op te bestaan. https://www.youtube.com/watch?v=nsGvcejqzb4

 7. “Wil je meer weten over dit ontluikende gebied van wetenschap en geneeskunde? kent geen polariteit en is alleen gebaseerd op liefde, vrede en geluk dan heeft het negatieve poolbeeld geen betekenis het houdt gewoon op te bestaan.”

  Wat bedoel je daar precies mee..? In andere woorden, kun je dat toelichten zonder woorden te gebruiken waar geen ambivalentie mee kan ontstaan? Dank 🙂

 8. “Wanneer je een nieuwe wereld creëert via de hersenen, creëer je net zo goed een sterk negatief complementair beeld van die nieuwe wereld en dat is wat we zien wat er nu gebeurt.”

  Zou je dit ook kunnen vertalen in woorden die eenduidig zijn? Dank.

 9. Robbert – p.s. door wat is dit stukje eigenlijk geschreven? Het wijkt zover af van een eenduidig geschreven bijdrage op deze site dat je je afvraagt of dit door een nanobot geschreven is met de bedoeling om levende zielen er van te overtuigen dat nanotechnologie het neusje van de zalm is! “Het gaat kanker helpen!” ja ja… het is altijd de kanker die geholpen wordt, en er komt niks van. Maar ondertussen gaan de despoten er mee aan de slag. Als de nanobot iets nuttigs heeft te vertellen, dan horen we het graag. Maar dit komt over als pure claptrap.

 10. Ja ja. Je mag geen metaal in de microgolf oven doen. Draagbare telefoons zijn ook micro golven, alleen zwakker natuurlijk, maar toch. Dus kan ik me inbeelden dat mensen die “magnetisch materiaal” in zich hebben, nadelig beinvloed kunnen worden door blootstelling aan straling. Ra ra, zou 5G hier ook een rol kunnen gaan spelen?
  En, by the way, je weet natuurlijk dat je minstens 6 weken na je vaccinatie geen MRI mag krijgen? Welk schaap dat zich heeft laten inspuiten, beseft dit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in