Pixabay

Niet te geloven! Aan het begin van de Corona-pandemie, toen er nog weinig bekend was over het Covid 19-virus, heeft de Britse regering blijkbaar gesproken over het uitroeien van alle huiskatten in het koninkrijk. Dit om overdracht van dier op mens te voorkomen, schrijft Exxpress.

Bij het begin van de coronapandemie heeft de Britse regering overwogen alle huiskatten te doden. De conservatieve politicus James Bethell vertelde aan Channel 4 News: “Er was zelfs een moment dat het idee bestond dat we het publiek moesten vragen om alle katten in Groot-Brittannië te verdelgen. Kunt u zich voorstellen wat er zou zijn gebeurd als we dat hadden willen doen?”

Bij het uitbreken van de pandemie in 2020 was er heel weinig bekend over de ziekte, zei hij. “Er was een moment dat we heel onzeker waren over de vraag of huisdieren de ziekte bij zich konden dragen.”

Bethell, lid van het Britse House of Lords, werkte in 2020 en 2021 als plaatsvervanger van toenmalig minister van Volksgezondheid Matt Hancock op het ministerie van Volksgezondheid. Volgens het Britse persbureau PA zei hij verder dat er al een tijdje aanwijzingen waren die onderzocht hadden moeten worden.

Tijdens de coronapandemie werden katteneigenaren gewaarschuwd hun huisdieren niet te kussen

Volgens de Guardian waren katteneigenaren in juli 2020 gewaarschuwd om hun huisdieren niet te kussen. Eerder was bekend geworden dat een Siamese kat het eerste – bekende – dier in het Verenigd Koninkrijk was dat met de ziekte was besmet.

  De bloedvergiftigden moeten regelmatig booster krijgen om "up to date" te zijn, "taal wordt gekanteld" en "volledig gevaccineerd" wordt niet meer gebruikt

In Engeland geniet één kat in het bijzonder een cultstatus: Larry de kat verblijft al meer dan twaalf jaar in Downing Street, de zetel van de regering, als de “chief mouser of the United Kingdom”. Op zijn satirische Twitter-account, dat meestal spottend commentaar geeft op politieke gebeurtenissen in naam van de kat, volgde woensdagavond prompt een reactie: “Moeilijk om dat niet persoonlijk op te vatten,” stond er met betrekking tot de verklaring van Bethell dat het doden van de katten werd overwogen.

Volgens een in juni 2022 gepubliceerde studie kan het coronavirus inderdaad van katten op mensen worden overgedragen. Wetenschappers beschreven een geval in Thailand waarbij een vrouwelijke dierenarts in augustus 2021 het virus had opgelopen. Het virus wordt echter veel vaker van mens op kat overgedragen dan in omgekeerde richting.

Ter herinnering: in Denemarken werden alle nertsen, 15 miljoen dieren, tijdens de pandemie gedood uit bezorgdheid over de overdracht van de ziekte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter sloopt Gates’ Covid-vaccin in vernietigende analyseVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Gevaccineerden en het Immuunsysteem
Volgend artikelEUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Australië heeft ‘wilde’ katten geruimd/gedood want bedreiging inheemse soorten. Gevolg: ratten en muizen plaag
  Blijkbaar willen ze in het VK ongedierte zo groot mogelijk en huisdieren zo klein mogelijk.
  Ze zijn net zo gestoord als Polpot van de rode khmer.

  • De uitroeiing van de katten was de oorzaak, dat er in Europa de pest uitbrak. Waardoor de muizen en ratten zich ongehinderd zich in grote getallen konden uitbreiden, met alle gevolgen van dien. Deze opdracht om alle katten uit te roeien, was een opdracht van de kerk.

   • Bedankt voor uw waardevolle bijdrage.

    De zwarte dood was trouwens afkomstig van de Krim, en verspreidde zich verder via Venetië.
    Sterkte.

   • Dit soort patronen geven goed de inslag van de Britse regering weer, ook op andere niveaus. Om ons te beschermen roeien ze ons uit. Deze neiging tot totaliseren heet nu fundamentalisme. Het bestaat niet alleen op religieus maar politiek, sociaal, economisch, wetenschappelijk vlak. Vlak is het. De sabotage van gasleveranties aan Duitsland refereert bijvoorbeeld zonder het te weten aan de angst voor de gaskamers.

   • Zodra er een Joodse Labour leider kwam in het VK, begonnen ze de hele top in die partij uit te roeien wegens antisemitisme.

  • GroenLinks-fractieleider in de eerste slaapkamer Paul Rosenmöller was een groot bewonderaar van de Cambodjaanse massamoordenaar Pol Pot (is verantwoordelijk voor ruim een miljoen slachtoffers), heeft dit nooit onder stoelen of banken gestoken & ook nooit van deze mening afstand gedaan.
   Hij heeft Pim Fortuyn inderdaad bestempeld als extreemrechts en is hierdoor mede verantwoordelijk voor het creëren van het uiterst giftige klimaat met als dieptepunt de fatale aanslag op 06.05.2002.

  • Aan een ratten- en muizenplaag dacht ik meteen, maar die politici dus niet! Wereldvreemd is zacht uitgedrukt. Tenzij ze de werkloosheid op die manier willen tegengaan: de burger moet voortaan eigenhandig ratten en muizen vangen.

   • En het is toch zo simpel om van het ongedierte af te komen. Een paar jaar lang goed voeren met een anticonceptie middel door het voer en ze sterven vanzelf uit omdat er geen nieuwe meer bijkomen.
    Dan hoef je ze niet eens meer te vangen, gaat vanzelf.
    Het wordt ook toegepast bij andere dieren zoals duiven en het heet R-12.
    Dit anticonceptiemiddel bevat geen hormonen. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen in de bodem of in het oppervlaktewater.

 2. Dat is wat er gebeurt als we non-wetenschappelijke covidioten aan het stuur laten draaien, en draaien en draaien… Medische experimenten en dictatoriale grootheidswaan is een gevaarlijke combinatie! Ze roepen maar wat en ze denken allemaal dat ze G*D zijn want WEFührer Anal Swab heeft het goedgekeurd.

 3. Beste Mensen

  Er is tot op de dag van vandaag nog nooit een Natuurlijke ziekte geweest in een grote hoeveelheid bijelkaar

  Dat zijn allemaal Barbaristische beweringen
  In opdracht van de onbalans creator
  Genaamd Shaytaan=Satan gedaan

  Via het Ego Ik syndroom
  De beter weters dan U
  GodDuivel / DuivelGod bezeten mensen waarlangs angstwekkende namen worden verzonnen
  Vervolgens deze misdaden in scene worden gezet voorzienend van die aanduidings namen

  Zo werkt de Natuur niet
  De Natuur verdeeld alles eerlijk

  Dank U

 4. Ik hoor ergens in de coulissen dat het aan het begin van de “pandemie” het beste zou zijn geweest alle politici te ruimen, dat had veel ellende bespaard….

 5. Beste Mensen

  Zie een mooie algemene uitleg
  Tot ziekten vermeiden Verdelgen

  Dit hebben wij in onze jeugd ook gedaan
  Ookal was dat om de 6 maanden

  Dank U

 6. Dit hele virus kan niet getest worden of het bestaat dus hele artikel is lul koek en gebasseerd op vals positief cpr nep testen .

 7. Er is geen virus en ik waarschuw vooraf: Waag het om aan mijn katten te komen!
  Verdelg dat ongedierte wat zich landsbestuurders noemt. Dan haal je het kwaad uit de wereld.

 8. Beste mensen

  Alleen sommigen van de Crimineele Medische wereld wist er het meeste van
  Immers vanaf dag 1 oprichting van Westerse Chemicali Farmatie is dat al bekend
  Corona
  Dat betekend :
  Alle ongeneeslijke Ziekten bij elkaar
  Covid – 19 is een laats experimenteel populair gemaakte ziekt uit de buidel tas genaamd Corona
  Chemicaliën wat zijn dat ?
  Vergiften
  Vermengt met verdovingsmiddelen heten die Chemicaliën medicijnen
  Deze medicijnen doen hallucineren dat men aan het genezen is via dat vermengde Drugs in volume verhouding aan sterkte
  Verdoven
  Dat Chemicali houd persoon in kwestie afhankelijk van de Medische wereld

  De enige echte Dokter en Medicijn loopt ten aller tijde met een persoon mee
  En die tezamen heet :
  Het Immuunsysteem

  Dank U

 9. Katten en natuurlijk ook honden zijn en blijven de meest geliefde huisdieren.
  Dat wordt dan moord en doodslag mocht dit totaal van de pot gerukte plan ooit zijn doorgang vinden.
  Hun baasjes zijn er iig klaar voor.
  Kom nooit aan iemands geliefden, als je leven je lief is.

 10. Ik denk dat ze toch echt die confrontaties niet aandurven om te eisen dat we onze huisdieren vrijwillig zullen laten afslachten.
  Ze zullen eerder voedselschaarste en hongersnood creëren. Dat treft dan meteen twee doelgroepen tegelijk.
  De baasjes worden dus samen met hun huisdieren uitgehongerd.

 11. Samen met het andere bericht vandaag dat je honden en katten ten huwelijk mag vragen, seks voor het huwelijk inbegrepen, met wederzijdse toestemming, valt dit bericht des te meer op. De extreme sentimentaliteit van de decadente westerlingen over hun huisdier verhult maar nauwelijks hun moord op alle diersoorten. Dit loopt synchroon, en er bestaat een directe relatie.

 12. Beste Mensen

  Heel laconiek
  De mensheid vreet alles kapot
  Gooit het grootste gedeelte van voedsel weg
  Waar andere levende wezen recht op hebben
  Daarom deze straf aan de mensheid
  De mensheid mag in z’n geheel worden uitgeroeid in dit geval
  De robotten planten wel voort ?
  Hihi
  Alhoewel dat voor een korte tijd best wel mogelijk is

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in