Uit officiële cijfers over sterfgevallen uit 27 landen in Europa blijkt dat het continent in 2022 meer oversterftegevallen heeft gehad dan in de afgelopen vijf jaar, zelfs meer dan in het eerste jaar van de vermeende Covid-19-pandemie, bericht Expose-news.com.

Alle leeftijdsgroepen hebben wekelijks te maken met een aanzienlijk aantal oversterftegevallen . Maar uit de officiële gegevens blijkt dat de reden waarom 2022 tot nu toe een recordjaar is voor oversterftegevallen te wijten is aan het feit dat er nu zoveel kinderen en jonge volwassenen sterven.

EuroMOMO is een Europees sterftebewakingsproject. De organisatie stelt dat haar doel is “het opsporen en meten van oversterftegevallen in verband met seizoensgriep, pandemieën en andere bedreigingen voor de volksgezondheid”.

De laatste gegevens zijn gegenereerd in week 41 van 2022 van 27 deelnemende landen en omvatten cijfers over sterfgevallen tot en met week 40 van 2022.

De deelnemende landen voor de gegevens van week 40 zijn:

Oostenrijk, België, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland (Berlijn), Duitsland (Hessen), Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, VK (Engeland), VK (Noord-Ierland), VK (Schotland) en VK (Wales).

Hieronder volgt een momentopname van de cumulatieve oversterftegevallen onder alle leeftijden tot en met week 40 van 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022. Deze is afkomstig uit het EuroMOMO-rapport van week 40, dat hier kan worden bekeken.

Klik om te vergroten

Zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, heeft het jaar 2022 met 261.653 oversterftegevallen in heel Europa de meeste extra oversterftegevallen van de afgelopen vijf jaar gekend.

De volgende grafiek is gemaakt om het totale aantal sterfgevallen voor elk jaar tussen week 0 en week 40 weer te geven aan de hand van de cijfers van EuroMOMO.

Logischerwijs zou men verwachten dat 2020 het jaar zou zijn waarin de meeste oversterftegevallen werden geregistreerd, simpelweg omdat de hele wereld in lockdown werd gezet vanwege een vermeende “dodelijke” pandemie.

  In Italië is het vaccin niet langer legaal goedgekeurd voor gebruik

Met de massale uitrol van een “levensreddend” vaccin zou men vervolgens verwachten dat het aantal oversterftegevallen in 2021 ver zou zijn gedaald en in 2022 aanzienlijk.

Hoe komt het dan dat het totale aantal oversterftegevallen in 2021 in week 40 slechts 2.773 minder is dan het aantal sterfgevallen in 2020?

En waarom is het totale aantal oversterftegevallen in 2022 in week 40 17.958 hoger dan het aantal sterfgevallen in 2020, en 20.731 hoger dan het aantal oversterftegevallen in 2021?

We kunnen die vraag deels beantwoorden door te kijken naar wie er sterven.

De volgende twee grafieken tonen de oversterftegevallen in 2020, 2021 en 2022 tot en met week 40 onder 45-64-jarigen en 65-74-jarigen.

Klik voor groot

Hieruit blijkt dat er in 2021 onder deze leeftijdsgroepen meer oversterftegevallen waren dan in 2022 en 2020. Het jaar 2020 registreerde zelfs het minste aantal oversterftegevallen. Het recordaantal sterfgevallen in 2022 kan dus niet alleen worden toegeschreven aan mensen van 45 tot 74 jaar.

De volgende twee grafieken tonen de oversterftegevallen in 2020, 2021 en 2022 tot week 40 onder mensen van 75-84 jaar en mensen van 85+.

Klik voor groot

Het jaar 2022 kent van de drie jaren de meeste oversterftegevallen onder mensen van 75-84 en 85+. Maar slechts licht onder 75-84-jarigen, met een iets groter verschil onder 85-plussers.

Dus nogmaals, het recordaantal sterfgevallen in 2022 kan niet alleen worden toegeschreven aan mensen van 75 jaar en ouder.

Helaas is 2022 tot nu toe een recordjaar voor oversterftegevallen in heel Europa, omdat er zoveel kinderen en jonge volwassenen sterven, zoals u kunt zien in de volgende twee grafieken.

  The Independent: "Woede over poging van samenzweringstheoretici om de dood van Lisa Marie Presley in verband te brengen met vaccins"
Bron

Wat kinderen van 0 tot 14 jaar betreft, weten we dat de toename van het aantal oversterftegevallen begon rond week 22 van 2021, die toevallig samenviel met de week waarin het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) “een uitbreiding van de indicatie voor het COVID-19-vaccin Comirnaty (Pfizer) tot gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar” toekende.

Bron

Wij analyseerden gegevens van EuroMOMO van eind augustus 2022 en ontdekten een toename van 8x het aantal oversterftegevallen bij kinderen van 0 tot 14 jaar sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de injectie Covid-19 voor kinderen heeft goedgekeurd.

Bron

Gelukkig dwong ons onderzoek EuroMOMO en alle deelnemende landen in heel Europa om een Europees onderzoek in te stellen naar de reden waarom zoveel kinderen zijn overleden.

Bron

Ondanks de duidelijke correlatie tussen het aanbieden van de Covid-19 injectie aan kinderen en een toename van het aantal oversterftegevallen, loopt dat onderzoek helaas nog steeds. En terwijl het nog steeds loopt, sterven er nog duizenden kinderen, met honderden extra sterfgevallen tot gevolg.

Bron

Maar laten we terugkeren naar onze oorspronkelijke vragen.

Hoe komt het dat het totale aantal oversterftegevallen in 2021 in week 40 slechts 2.773 minder is dan het aantal sterfgevallen in 2020?

En waarom is het totale aantal oversterftegevallen in 2022 in week 40 17.958 hoger dan het aantal sterfgevallen in 2020, en 20.731 hoger dan het aantal sterfgevallen in 2021?

We weten dat Europa in 2022 meer oversterftegevallen heeft gehad dan in elk van de afgelopen vijf jaar, omdat er zoveel jonge volwassenen en kinderen sterven naast elke andere leeftijdsgroep.

Op basis van de correlatie tussen de goedkeuring van het Covid-vaccin door de EMA voor kinderen en de toename van het aantal oversterftegevallen, kunnen we wel concluderen dat deze sterfgevallen waarschijnlijk te wijten zijn aan de Covid-19-vaccinatie.

  Kinderen gediagnosticeerd met "kinderdementie" – Is "kinderdementie" een dekmantel voor door COVID-19 vaccins veroorzaakte hersenziekten?

Maar hebben we enig bewijs dat Covid-19 vaccinatie de schuld is van sterfgevallen in elke leeftijdsgroep?

Helaas, of gelukkig, afhankelijk van hoe u het wilt bekijken, wel.

De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022, zoals hierboven beschreven, maar samengevoegd voor alle leeftijdsgroepen.

De gegevens zijn ontleend aan de dataset “Deaths by Vaccination Status, England, 1 januari 2021 tot 31 mei 2022“, gepubliceerd door de Britse overheidsinstelling het Office for National Statistics (ONS), die hier op de ONS-site kan worden geraadpleegd en hier kan worden gedownload.

Bron
Klik voor groot

Uit het bovenstaande blijkt dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerde bevolking in elke afzonderlijke leeftijdsgroep in Engeland. Dit betekent dat ze het hoogst zijn onder de gedeeltelijk gevaccineerden, dubbelgevaccineerden en drievoudig+ gevaccineerden.

(Een volledig onderzoek van de bovenstaande cijfers uitgesplitst naar leeftijdsgroep kunt u hier lezen).

Dit betekent op zijn beurt dat we onweerlegbaar bewijs hebben dat de Covid-19 vaccins dodelijk zijn en duizenden mensen doden.

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie mogelijk voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerden dan dat de Covid-19 injecties mensen doden.

En dit is de reden waarom Europa tot nu toe in 2022 een recordaantal oversterftegevallen heeft gehad. 17.958 meer oversterftegevallen dan tot week 40 in het eerste jaar van de vermeende Covid-19 pandemie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Ik heb er spijt van dat ik het COVID-vaccin heb genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVan “Steadfast Noon” naar één minuut voor middernacht – Gaat de NAVO over op nucleair?
Volgend artikelEet de insecten: Nederlandse scholen bieden kinderen meelwormen en insecten aan als ‘duurzame’ vleesvervanger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Een muis en een aap zitten in een laboratorium vraagt de muis aan de aap¨Heb jij het vaccin al gekregen ?¨
   Zegt de aap ¨nee ze wachten nog even het moet eerst getest zijn op de mensen..¨

 1. Voor de ministers van gezondheid en andere ‘leidinggevende’ zou de juiste conclusie inmiddels zijn: dood door schuld, van duizenden! Ik wees daar al op in july 2021 toen de Europesche overheidsdata al hetzelfde patroon lieten zien sinds Mei dat jaar. Ook diverse correlatie onderzoeken gaven bevestiging van het levensgevaar van dit mRNA middel. Stuur dit onderzoek aan de politiek! Duidelijk genoeg, tijd genoeg gehad om het te lezen!

 2. Toen begin 2020 de zogenaamde epidemie losbarstte was het meteen al duidelijk, zonder langlopende onderzoeken dat ‘covid’ de oorzaak was. iedere dode, maakt niet uit welke oorzaak, werd hieraan toegeschreven, want de griep kon het niet zijn want die bestond anno februari 2020 ineens niet meer.
  Nu kan het jaren duren eer men (zogenaamd) met zekerheid kan zeggen dat het de gifspuit is die voor zoveel ellende en doden zorgt.
  Ieder mens met minimaal 1 wekende hersencel kan hieruit toch wel de conclusie trekken dat er op zijn minst met de gegevens over die gifspuit fors gerommeld word.
  Is de macht van big pharma, ook al zijn de tegengeluiden nu zo duidelijk, nog altijd zo groot?
  Op een gegeven moment moet die bubbel toch barsten en dan zijn de rapen gaar voor die leugenaars in dienst van datzelfde big pharma.

 3. Onderstaand artikel stond nog open in mijn balk. Ik denk ergens vanuit de reacties op F.N. opgepikt, maar weet dat niet zeker. Niet belangrijk, zet ´m hier even neer.

  ´Zelfs dan houdt het verhaal nog niet op. Ter ere van zijn nagedachtenis richt Bayer de Fritz-ter-Meer-Stiftung op, tegenwoordig de Bayer Science & Education Foundation geheten. Deze stichting financiert opleidingen voor de gifmengers van vandaag. Bayer is, zoals u ongetwijfeld weet, onder meer eigenaar van de producent van pesticiden en genetisch gemodificeerde zaden Monsanto. Wat u misschien hebt gemist: het bedrijf produceert ook de mRNA-vaccins van Moderna. Als je die in laat spuiten, krijg je in Nederland en Duitsland een Ausweiss om horeca en culturele evenementen te bezoeken. Doe je dat niet, dan ben je aangeschoten wild en heb je geen rechten meer. Maar vanzelfsprekend berust iedere gelijkenis in deze column tussen nu en het Nazi-tijdperk volledig op toeval.´

  https://thefriendlysociety.nl/het-curieuze-levensverhaal-van-fritz-ter-meer-en-andere-ex-nazis/

 4. Beste ANTI zoek maar eens uit wie de ZYKLON B maakte waarmee de joden werden vergast en kijk een wat hun naam tegenwoordig is ??? Bekende naam ??? jazeker heel bekend tegenwoordig maar a.u.b geen vergelijkingen maken dat mag niet .. AHUM

 5. Veel van mijn collega’s peinzen er niet over om een vierde spuit te gaan halen. Te hopen dat ze ook zo strijdbaar blijven als de coronatoegangsbewijzen van stal worden gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in