Honderden scholen in Nederland bieden nu meelwormen en insecten aan bij de lunch van kinderen als onderdeel van een conditioneringscampagne om het eten van insecten te normaliseren in naam van het redden van het milieu, bericht Jamie White.

Op een video van RTV Oost is te zien hoe een insectenambassadeur en Nederlandse politicus “meelwormen, lupinewormen en andere insecten” uitdeelt aan 10-12-jarige scholieren in Zwolle, die de beestjes met tegenzin beginnen te eten.

De zogenaamde “Smaakmissie Avontuurlijke Eiwitten” campagne werd ontwikkeld door de Dutch Food Week groep en de Wageningen Universiteit & Research (WUR).

Het verklaarde doel van de insecten-eten campagne is om “gedragsveranderingen” bij kinderen teweeg te brengen om “duurzaam voedsel” te omarmen.

Van RTV Oost:

Na een eerste aarzeling steken de leerlingen van basisschool de Octopus in Zwolle ze dan toch maar voorzichtig in hun mond: meelwormen. En als de smaakpapillen aan de slag gaan met het onbekende voedsel klaren sommige gezichten op: “het smaakt naar noten”, zeggen ze.

De schoolkinderen zijn vandaag blootgesteld aan een nieuwe eetervaring. Onderdeel van een lespakket over gezonde en duurzame voeding. Het is een beproefd middel: gedragsveranderingen via de (nog) onbevangen kinderen. Want, waarderen die het, dan heeft het toekomst.

Er stonden vandaag niet alleen meelwormen op het menu bij De Octopus. De leerlingen van groep 7 konden ook gerechten proeven die zijn gemaakt met lupinewormen en andere insecten.

Sommige andere Europese landen introduceerden al insecten aan hun schoolkinderen.

Canada is zelfs begonnen met het verspreiden van insecten in de bredere voedselvoorziening.

Deze wereldwijde insecten-eten campagne is slechts één facet van de Grote Reset, die verband houdt met het streven van het WEF om boeren van hun land te halen om de veestapel van het land te beperken, wat volgens de organisatie bedoeld is om de methaanuitstoot te verminderen.

De Nederlandse regering heeft in overeenstemming met de Great Reset van het WEF bepaald dat de stikstofuitstoot tegen 2030 met 50% moet zijn verminderd, omdat de veestapel verantwoordelijk is voor 40% van de stikstofuitstoot in het land.

  Het World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden - 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd

De mandaten leidden tot landelijke protesten van boeren en tegenstanders van de destructieve “klimaatprogramma’s” van de regering.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn “Endlösung” voor “Nutteloze Mensen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa heeft in 2022 een recordaantal oversterftegevallen gehad en dat komt omdat zoveel kinderen en jongeren “op mysterieuze wijze” sterven
Volgend artikelAchtergrond van de Iraanse rellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Mee eens Tree.
  Is hier toestemming v. d. ouders voor gegeven?
  Tegenwoordig weet je niet wat voor fratsen je kunt verwchten, zelf op scholen.

  Dineren ze dit ook bij de WEF praatclub?

  Dat betwijfel ik.

  Denken ze dat als de ouders van deze kinderen, gewoon traditioneel blijven eten, deze kinderen een voorkeur voor insecten eten krijgen?

  Voor zover ik weet word in NL in de kantines, frites hamburgers frikandel voorgeschoteld.
  Jaren gelden hadden ze daar met voedzaam gifvrij eten moeten beginnen.

  Te gek voor woorden.

  Als er minder vee in NL moet komen, dan hoort het niet meer uitgevoerd te worden.

  Ik vraag me al jaren af, waarom dat vee zover vervoerd moet worden.
  Waarom beginnen ze met onze veeboeren in die landen niet gewoon veebedrijven waar ze geleerd word hoe dat moet.

  Soldaten worden ook ingezet om in den vreemden te leren hoe ze daar met oorlogstuig om moeten gaan.

  Nee wij insecten eten, en ons vee naar de andere kant v.d. wereld vervoeren,
  Let maar op, dat komt ervan.
  Stikstof, co2 enz. maken de natuur beter.
  Dan komen ze tot inkeer, als het niet omkeerbaar meer is.

  De Parralelle wereld.

 2. Ach, als het zover is gaan we het gewoon niet weten.
  Ten eerste zullen insecten niet gegeten worden wegens tekorten aan groenten fruit, vlees, maar omdat het winstgevend is.
  Ten 2de zal het verdoken zitten in smoothies en tapenades. Op de ingrediëntenlijst zal alleen eiwitvervanger staan met nummer zoveel.

 3. ALLE scholen zijn indoctrinatie centra geworden om de breintjes van de kindertjes eens goed te wassen en het gewenste gedrag te programmeren. En het is niet alleen over voedsel, maar ook de klimaat verandering, CO2, stikstof, Oekraïne etc. Walgelijk! Demonisch!

 4. Tiimmerfrans, geachte vetklep, geen kaviaar meer meer voor jou, je nieuwe menu wordt strontvliegensoep als voorgerecht, vervolgens malariamuggen met grondwespen, overgoten met een sausje van gestampte kakkerlakken, en pissebeddenvla als dessert.
  Eet smakelijk Opperleugenaar der EU!

  • Ahja ‘t is waar, zijn insecten veggie? Voelen krekels pijn als ze levend in kokende olie worden gegooid? Allemaal ethische vragen, welke partij gaat dat claimen?

 5. De domme gansjes van de toekomst. Weer een generatie van verdoofde meelopers die net zo stupide zal zijn als de huidige volwassenen die overal in meelopen. Het zal nooit veranderen; het geheugen is te kort. En de pappies en de mammies zullen zo trots zijn dat hun kind jubelend de meelworm opvrat. Straks ook nog het gifspuitje. Alles goed… oogjes dicht en snaveltjes toe… Beam me up Scotty!

 6. In onderzoeken is naar voren gekomen dat wij mensen insecten niet goed kunnen verteren, integenstelling tot bv. vogels. Ook de Bijbel geeft interessant genoeg aan dat insecten behalve sprinkhanen verboden voedsel is.

 7. Shut up and eat the bug, meat is destroying the planet. 1 Timothy 4:1 “But the Spirit saith expressly, that in later times some shall fall away from the faith, giving heed to seducing spirits and doctrines of demons, 2 through the hypocrisy of men that speak lies, branded in their own conscience as with a hot iron; 3 forbidding to marry, and commanding to abstain from meats, which God created to be received with thanksgiving by them that believe and know the truth.” We were warned that they would ban meat one day.

 8. Nog even en wanneer het vuil tot de daken staat, zal men het overgebleven volk instrueren om levende muizen te vreten. ´V´.

 9. ´Namens de overheid houdt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onder meer toezicht op veilige voedselproductie en -verkoop. Dat doet de NVWA bij producenten, handelaren en horeca. Bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor de productie van veilige en betrouwbare voedingsmiddelen.´

  Aangezien er geen personeel meer is, wegens oversterfte i.c.m. uitheemse gebruiken, levert dit het voordeel op dat wormen en insecten in grote diversiteit zich zullen nestelen in het voedsel. Dat scheelt arbeid en is functioneel om de overgebleven bevolking te kunnen voeden. ´Elk nadeel heeft z´n voordeel´, aldus Johan Cruijff.

  • Ik denk dat het hoog tijd is dat er mensen opstaan die deze ouders hierin willen gaan bijstaan aangezien het gemakkelijker is om je kind aan te melden op een staatsindoctrinatieschool dan om je kind(eren) er weer vanaf te krijgen! Wanneer er lezers zijn die dit soort bijstand weten, meldt dit dan A.U.B.

  • @flardinga

   Zie reactie hierboven – Gamble oktober 16, 2022 at 14:34

   ´Voor zover ik weet word in NL in de kantines, frites hamburgers frikandel voorgeschoteld.
   Jaren gelden hadden ze daar met voedzaam gifvrij eten moeten beginnen. Te gek voor woorden.´

   Daarbij zouden er in hetgeen men nu zo ludiek aanbiedt stoffen zitten welke niet geschikt zijn voor het menselijk lichaam en op den duur ziekten veroorzaakt. Wie weet hoe die stoffen heten, nodig ik bij deze uit ze te benoemen. B.v.D.

 10. De kutouders vragen er zelf om dat hitlerjugendklassen bepalen hoe hun produkt wordt opgevoed.
  Beiden een voltijd baan, hoge hypothecair gedekte geldlening op de woning waardoor ze “niet anders meer kunnen”.

  Wij hebben zelfs werk geregeld rondom onze honden zodat we daar goed voor konden zorgen.

  Maar gesubsidieerd fokken is einde vrijheid.

 11. Eigenlijk zou het allemaal niet zo erg zijn. Er zijn voldoende culturen waar insecten hoog op het menu staan. Het probleem is echter de reden en de manier waarop men de mensen probeert te manipuleren en te bevoormonden. Ik ben er in elke geval rotsvast van overtuigt dat de hele politieke ” en andere “eliten” zelf verder hun steaks en kreeft genieten. Water prediken en wijn drinken is aan de orde van de dag.

 12. Natuurlijk gebeurt dit in Zwolle. Ze weten precies waar ze zijn moeten. Zwolle is een C.U.-bolwerk maar die partij heeft veel concurrentie van GL. Juist de zeer linkse C.U.-mensen, die daar zo talrijk zijn, zijn enorm gemakkelijk te porren voor al die klimaatonzin. Die geloven echt in heel dat WEF-verhaal.

  • Ik meen dat er massa´s mensen op de been waren tijdens de Klimaatmars waar o.a. de S.P. reclame voor maakte.

   • Ik denk dat al die mensen die meeliepen er niet mee zitten dat de kachel straks niet meer brand voor het ´goede doel´. Overigens zie ik diverse mensen lopen en fietsen met niet meer dan een korte broek ook wanneer het regent, me afvragend of deze alvast bezig zijn om aan de kou te wennen. Dat beeld heb ik niet eerder gezien.

 13. Het irritante is dat Google met haar algoritmes alleen maar pagina na pagina na laat zien dat insecten harstikke gezond zijn en dat chitine (exoskelet) insecten helemaal niet slecht is terwijl het tegendeel waar is.

 14. Pfffft…..Op school is je kroost niet veilig, nooit geweest eigenlijk.
  Hoogste tijd om die achterhaalde ‘leerplicht’ eens af te schaffen.

 15. Maar goed dat die van mij ouder zijn, dit was de druppel geweest…denk paar dagen politiecel minimaal nadat ik die psychopaten had verwijderd.

  • Met ingang van 1 januari 2018 is Verordening (EU) 2015/2238 van het Europees Parlement en de Raad van 25 november 2015 in werking getreden, waarbij het concept van “novel foods”, inclusief insecten en hun onderdelen, is ingevoerd. Een van de meest gebruikte insectensoorten zijn: meelwormen (Tenebrio molitor), huiskrekels (Acheta domesticus), kakkerlakken (Blattodea) en treksprinkhanen (Locusta migrans). In deze context is de ondoorgrondelijke kwestie de rol van eetbare insecten bij het overbrengen van parasitaire ziekten die aanzienlijke verliezen kunnen veroorzaken bij hun voortplanting en een bedreiging kunnen vormen voor mens en dier. Het doel van deze studie was het identificeren en evalueren van de ontwikkelingsvormen van parasieten die eetbare insecten koloniseren in huishoudelijke boerderijen en dierenwinkels in Centraal-Europa en om het potentiële risico van parasitaire infecties voor mens en dier te bepalen. Het experimentele materiaal omvatte monsters van levende insecten (imaginaties) van 300 huishoudens en dierenwinkels, waaronder 75 meelwormkwekerijen, 75 huiskrekelkwekerijen, 75 sissende kakkerlakkenkwekerijen in Madagaskar en 75 migrerende sprinkhanenkwekerijen. Parasieten werden gedetecteerd in 244 (81,33%) van de 300 (100%) onderzochte insectenkwekerijen. In 206 (68,67%) van de gevallen waren de geïdentificeerde parasieten alleen pathogeen voor insecten; in 106 (35,33%) gevallen waren parasieten potentieel parasitair voor dieren; en in 91 (30,33%) gevallen waren parasieten potentieel pathogeen voor mensen. Eetbare insecten zijn een onderschat reservoir van menselijke en dierlijke parasieten. Ons onderzoek wijst op de belangrijke rol van deze insecten in de epidemiologie van parasieten die pathogeen zijn voor gewervelde dieren. Uitgevoerd parasitologisch onderzoek suggereert dat eetbare insecten de belangrijkste parasietvector kunnen zijn voor als huisdier gehouden insectenetende dieren. Volgens onze studies zou het toekomstige onderzoek zich moeten richten op de noodzaak van constante monitoring van bestudeerde insectenkwekerijen op ziekteverwekkers, waardoor de voedsel- en voederveiligheid wordt verhoogd.

 16. Hier in Beldistan is geen schoolplicht ,je moet je kinderen Niet naar school sturen en kan je ze zelf onderrichten ,Nederland daarentegen is er WEL schoolplicht!!!

 17. Ik hield mijn zoontje vroeger ook thuis al er weer een bezoek aan de moskee gebracht moest worden of steun aan de abcdef community en zij dan paarse kleding moesten dragen. Dan melde ik hem ziek met de mededeling dat dit soort propaganda hem ziek maakte. Hele discussies over gehad met de schoolleiding. Het werd mij niet in dank afgenomen. Ik heb hen gewezen op reken en taal achterstanden en hen verteld dat mijn zoontje daar kwam om iets te leren en niet om allemaal poep in zijn hoofd te stoppen. Kwaad dat zij werden!

  • Haha medestrijder hier zelfde….met als klap op de vuurpijl aan kids (7 jaar destijds) vragen wat hun ouders stemde jaren terug…zo’n GL waus heb ik ff de oren gewassen kreeg bijna een schoolplein verbod..

  • Dat zou ik dus ook doen. Op de school van mijn dochter er nog niks over gehoord. Heb haar de instructies gegeven dat ze mij moet bellen als er zich rare dingen voordoen. Haal ik haar gelijk van school. Ik stuur haar naar school om dingen te leren niet om het WEF te financieren.

 18. Laat die insectenambassadeur en Nederlandse politicus die meelwormen, lupinewormen en andere insecten uitdelen in die asiel kampen. Als die het eten beloof ik dat wij dat ook gaan eten, haha
  Vergeet vooral onze gevangenissen niet want die smullen alles.
  Wel opletten dat die rommel niet te koud is want gaan alles in brand steken.

 19. En zie hier,wat brainwashing doet.Jarenlange indoctrinatie.Kinderen uit mijn middelbare onderwijs zouden never nooit niet die troep in hun bakkes douwen.Ouders,ook jullie zijn schuldig aan deze verkankerde zooi.Niet komen janken als jullie koters ziek worden.GDVRDM!!!!

 20. Ik ben blij dat ik mijn (kleinkinderen) al van jongs af aan de echte waarheid verteld heb. Die zullen zich echt niet verlagen tot het eten van insecten. Ook durven ze in de klas hun woordje te doen bij de leerkrachten.
  Toen met die mondkapjes hebben ze verteld waar het echt om draait en hebben ook geweigerd om zo’n beklap voor hun gezicht te doen. Ze hebben de kritiek van de andere kinderen doorstaan en de volgende dag waren die beklappen verdwenen uit de klassen. Het gaat altijd om de kinderen. Ouders sta op!

 21. Oh Heer vergeef het hen! Ze weten nier beter
  Vertrouw de wetenschap “chitin” is GIF!!!
  Chitin Metabolism in Insects – ScienceDirect

 22. In insecten zit de giftige stof chitine en de bovenonsgestelden, inclusief WEF-instituut Wageningen University & Research weten dit uiteraard. Naast o.a. chemtrails, ‘vaccins’ & gmo-voedsel zijn insecten als verplicht voedsel een nieuwe manier om de gezondheid van de mens structureel te ondermijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in