© EU

EU-commissievoorzitter Ursula von der Leyen wil dat de Russische president Vladimir Poetin wordt vervolgd voor het Internationaal Strafhof in Den Haag. “Dat Poetin de oorlog verliest en verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn daden is belangrijk voor mij,” zegt von der Leyen tegen het Duitse Bild.

Volgens von der Leyen is Poetin “uiteindelijk verantwoordelijk” voor alle oorlogsmisdaden in Oekraïne.

Het Internationaal Strafhof doet al enige tijd onderzoek naar oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid en genocide in Oekraïne.

Het hof is formeel onafhankelijk, maar volgt in de praktijk de trends in het buitenlands beleid van de NAVO, waardoor weinigen geloven dat de Oekraïense leiders zullen worden vervolgd voor de oorlogsmisdaden waartoe zij hebben aangezet, deels openlijk in de digitale kanalen van verschillende Oekraïense autoriteiten.

Oekraïne wil nu tot de interne markt van de EU toetreden voordat het tot de EU toetreedt, een manier om zowel de taart te krijgen als op te eten, aangezien het EU-lidmaatschap onder meer anticorruptiemaatregelen vereist die Oekraïne niet heeft willen uitvoeren.

“Voor ons is het dringend noodzakelijk dat Oekraïne wordt toegelaten tot de interne markt van de EU terwijl wij op weg zijn naar het EU-lidmaatschap. Ik weet zeker dat het zal gebeuren en het zal een van de belangrijkste overwinningen van ons land zijn,” zegt Volodymyr Zelensky.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ursula von der Leyen: “Bereid zijn om voor het Europese perspectief te sterven”Volg Frontnieuws op Telegram

  Shitstorm tegen de film "Cuties" die kinderen seksualiseert - nu eisen leden van het Congres dat er actie wordt ondernomen tegen Netflix

Lees meer over:

Vorig artikelHoge VN-commissaris voor de mensenrechten roept Kiev op niet te martelen in Charkov
Volgend artikelBakkerij verkocht blauw-gele Oekraïne-gebakjes – en wordt nu geconfronteerd met faillissement
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Goed, laten we dan maar beginnen met Obama, Bush en Clinton. We weten waar die zijn en met bv een millioen doden in Iraq is massamoord wel zeer duidelijk.

 2. Een ongekozen dictator die mede de oorlog heeft opgestookt beveelt de tegenstander te gaan vervolgen. We zullen zien, de winnaar schrijft de wetten voor en deze oorlog is nog in volle gang. Wie gaat er winnen?

 3. Toch débiel dat er nog iemand is die gelooft dat er iets tegen “het systeem” kan gedaan worden. Achter het putertje is toch iedereen sterk hier, ga op straat verdomme!

 4. Ik zou voorlopig niet meer naar Brussel gaan, als Poetin dit ter ore krijgt, minimaal100 kilometer vandaan blijven, en uit de wind van Brussel

 5. Doe je ook de Amerikanen en zijn politicis die nog leeven voor de rechbankt voor alles oorlogen in de wereld, vergeet niet Obama, Climpton, Busch

 6. Is de man van Vanderlijden niet CEO van de pfijser euthanasieprik fabriek? Die heeft veel meer doden op zijn geweten dan dHr. Putin met al zijn supersonische bommen bijelkaar voorelkaar zou kunnen krijgen. Dus eerst heel goed bij jezelf te rade gaan, voordat het beschuldigende vingertje richting wie dan ook wijst.

  • Maar die zullen geen koude en honger lijden in de winter en de komende jaren, ik de k dat hongarije eenmaal zeker van de leveringen uit rusland ze zich zullen loskoppelen van europa , ik denk dat hongarije het eerste land word dat snel zal weglopen uit de euro en de russische vlag plant op hun hoogste berg. En groot gelijk hebben ze.

 7. Misschien eerst deze trol zelf eens vervolgen en voor gebruik achter laten in een azc of zo, knapt ze van op en profiteert ze van haar inzet om de EU om te volken en in oorlog te storten.

  Tjsuss ursie

 8. Beste mensen

  Halloooo
  En wie en wat gaat SS’SER Ursula vervolgen ?
  Voor alle misdaden die zij nu aan het plegen is ?

  Zal een Petitie indienen bij het Russische Hof
  Mocht Rusland de strijd winnen
  Dan worden alle kopstukken van alle Moord verenigingen over de heele wereld opgepakt en berecht

  Trouwens Amerika heeft 2 Raketten getest
  Met goede resultaten van 10.000 Kilometer per Uur snelheid
  7 september was laatste van de twee testen

  Het word wat

  Europeanen en Amerikanen zijn erop gebrand om oorlogje te spelen aangezien die door hun voorraden aan brandstof heen zijn
  Dus is het wederom graaien papegaai tijd
  Zeerovers Kapitein Haak van Columbus en kornuiten komen eraan om U allen te vermoorden en Uw grondstoffen te pikken

  iiiiiihh hi hi hiiiii h..oem aah

  Dank U

 9. Die valse tang moet eerst haar man maar is voor de rechter zetten , volgens mij heeft die met zijn pillen meer doden op zijn geweten dan putin en verdiende geld over hun rug. Ten tweed eik wil die tang haar zure bakkes wel eens zien als we weer een grote week verder zijn na de 26 september als putin hard gaat uitpakken daar. Want het spant erom en ik durf te wedden dat putin het vuur flink gaat aanwakkeren daar in oekraine. Hij wil het volk zelf sparen, zo een edele man is het wel, maar denk ook dat hij ergere dingen zal doen dan de powergrid uitschakelen. Wacht maar af tot eind september. Dat zal ze dan leren de valse heks.

 10. En Busch…moest die ook niet naar Den Haag..of vergis ik mij daar in..?
  Natuurlijk…met wat getrek en gesleur hier en daar ..komt dat in orde natuurlijk…t zijn altijd de kleine garnalen die moeten bloeden..
  Ik moet de laatste maanden echt veel denken aan die film…”Robinhood…”

 11. Vraagje:

  Ursula Von Der Leyen Duitsland is voorzitter van het europees parlement

  Charles Michel België is voorzitter van de europese raad.

  En dan is er nog:
  Tsjechië, voorzitter van de europese unie.

  Roberta Metsola (Malta) is voorzitter van het europees parlement

  Maar wie is de grote baas (president) van de EU?

  Is die grote baas dan op gelijk hoogte als bv de president van Amerika, Rusland???

 12. Hier wordt in een toespraak van 2012 quasi volledig uitgelegd wie er achter alle miserie zit, alle oorlogen van de laatse 150 jaar etc.. en yep..is de nazi pharmamaffia! Overgenomen na woii door o.a. The Rotschild’s..who else! Kijk hier en leer jezelf wat bij indien je altijd die lügen presse gehoord hebt!
  https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg
  In het Duits met Nederlandse ondertitels!

 13. Er is geen oorlog, er wordt enkel gespeeld alsof. De media toont u verschrikkelijke overkomende beelden, beide kanten van de oorlog spelen hun rol en profiteren van hun deel. Uw spaarpotje gaat eraan middels hyperinflatie door de tekorten die gefaket worden. Niemand gaat vervolgd worden

 14. Vroeger hadden ze een goede oplossing voor dat soort wijven:

  men zette een paal in de grond; wat droge takkenbossen ervoor en dikker brandhout erop; dat het kreng erop en aan de paal vastbinden; lucifertje, en zij mag naar Lucifer….

 15. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Zoiets doms, hoor je niet vaak .

  Lijkt zelfde young leaders klasje als Rutte, kaag, wobje, Billy dollar, zwamkous klaus , ‘ 🥼 in nl’ .
  Cijfer 10 voor drama. Meer aanbod lijkt er niet te zijn geweest in ‘t klasje.

 16. Gezien haar corrupte fraude over covid vaccins is zij volgens mij nummer 1 die voor dit gerecht moet verschijnen. Daarna US president die in 2014 president van Amerika was. Daarna top figuren NATO die al jaren in opdracht van US landjepik doen onder het nom van brengen van democratie. Dan zijn we toch al weer heel wat jaren verder. Rusland heeft dat berdrag nooit ondertekend dus is dan voor hem niet rechtsgeldig dus pure politiek gelul van deze nare gefrustreerde vrouw die weet dat de WEF plan vastloopt. Eerst 4 jaar Trump nu Rusland straks nog China dus einde totaal plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in