EU-parlement stemt voor “EU COVID-19-certificaat” – alleen vrij reizen voor volledig gevaccineerde en geïmmuniseerde personen

8
© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0

Een nieuw vaccinatiecertificaat zal de toegang tot de EU en het vrij reizen binnen de EU alleen voor de volledig gevaccineerde en geïmmuniseerde personen mogelijk maken. Het moet worden afgegeven aan personen die tweemaal zijn gevaccineerd en aan geïmmuniseerde personen. De geldigheidsduur van het document mag niet meer dan twaalf maanden bedragen.

Het Europese vaccinatiecertificaat, het zogenoemde “EU COVID-19-certificaat”, waarover de Europarlementariërs van het EU-parlement woensdag stemden, krijgt op de de officiële site van de EU-Commissie de Orwelliaanse beschrijving, bedoeld om “EU-burgers te garanderen dat zij hun recht op vrij verkeer veilig kunnen uitoefenen in tijden van Corona”.

Zonder het document zullen de rechten van de burgers beperkt blijven en zal het moeilijker blijven om vrij in de EU te reizen.

Het certificaat heeft een geldigheidsduur van ten hoogste twaalf maanden en zal vanaf juni beschikbaar zijn. Alle EU-lidstaten moeten het document erkennen, zodat er uniforme toegangsregels komen. Hoewel de stemming reeds op woensdag had plaatsgevonden, werden de resultaten pas donderdagochtend bekendgemaakt.

Volgens de resultaten stemden 540 leden van het Europees Parlement voor de invoering van het “EU COVID-19-certificaat”, 119 tegen en 31 leden onthielden zich van stemming. Een belangrijk twistpunt bleek de eis van de Europarlementariërs dat houders van de certificaten niet langer onderworpen mogen zijn aan nationale Corona-regelingen zoals quarantaine na binnenkomst, maar dit wordt door de EU-staten afgewezen.

Dus met twee giftige mRNA-injecties in je mik, loop je nog steeds kans opgesloten te worden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

  De vijf gebeurtenissen die de aarde en de mensheid zullen vernietigen
Vorig artikelArnhem: Politieman wordt bokser
Volgend artikelBlijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Ja hoor, ik wist het wel…ze gaan ons nu dwingen zodat ze ons volledig onder controle hebben. Tijd voor valse vaccinatiebewijzen en vooral voor een opstand; hoelang pikken we dit nog? Ze willen ons zelfs onze welverdiende vakantie afpakken, die klootzakken…

  2. De sheeple, hebben hier geen probleem mee, ze willen erin blijven geloven dat de vaccinazi’s het beste met hun voor hebben, tot in de dood.
    Nu zal blijken, van al de roepers op de forums, wie er echt op zijn rechten zal staan!

  3. Nu zal dan ook blijken dat de advocaat fuellmich, die zogezegd de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voorbereid, een hoop lucht is en gecontroleerde oppositie.
    Heb je trouwens al opgemerkt, dat op alle beelden van vaccins, die er gegeven worden, er nooit een andere tint te zien is dan wit , behalve als ze de inspuiters zijn?
    Zij weten beter, en worden niet belazerd door hun geloof

  4. Vergeet niet dat al die zogenaamde regeringen (lidstaten) en de EU commerciële bedrijven zijn. De burgers worden als eigendom beschouwd, nooit als mensen. Maar zodra jij je als een levend mens je meldt bij de desbetreffende instanties, moeten ze jou weer erkennen als mens van vlees en bloed. Dan gelden ook ineens alle mensenrechten weer voor jou. Dan zijn alle corona maatregelen wereldwijd ineens niet meer op jouw van toepassing, enkel omdat jij weer als levend mens hebt gemeld. Dan ben je ook vrijgewaad voor testen en vaccins en mondkapje. Je bent als ware weer een autonoom en onschendbaar en niet meer belasting plichtig. Jou woonadres kun je als jou ambassade maken, zodat ze jou huis niet onteigend kan worden of door de politie binnen betreden mag worden zonder jou toestemming. Je bent immers onschendbaar en jij bepaalt dan wie in jou huis/erf op mag komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in